Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 217 marek  |  10 567 telefonów  |  156 128 opinii  |  871 testów  |  3 890 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG G2



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 66,3%   7,3%   26,4% 
 Wszystkich opinii: 193. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Kuba
    Fantastyczne urządzenie, bateria trzyma mi zazwyczaj 3 dni mimo tego ze dosc duzo sie nim bawie. 16 gb calkowcie mi wystarcza, ale ja nie gram w zadne gry, moze jak ktos jest zapalonym graczem to moze byc dla niego mało. Wszystko chodzi płynnie, swietnie sie z niego korzysta. To samo z ekranem, niektorzy tutaj pisza ze czasem sie grzeje i ekran sie przyciemnia ale u mnie to nigdy nie wystapilo. Doskonaly aparat, swietne kolory, polecam.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 lut 2015, 08:52
  • Korek
    No więc tak mam ten telefonik od miesiąca więc coś już powiedzieć mogę. To jest po prostu rakieta, mimo wielu starań nie dałem rady go zawiesić. Wyświetlacz jest bajeczny i to że zmieścili 5,2 cala w takiej małej obudowie to jest czysta zajebistość. klawisze z tyłu? - Jak dla mnie rewelacja(przyzwyczaiłem się po 2 dniach). jednego tylko nie mogę ogarnąć: gdy pisze na klawiaturze np. sms zamiast spacji często kliknę przycisk home co mnie bardzo irytuje ale to nie wina telefonu tylko pewnie moich łamażnych palców :D Jedyny minus tego telefonu to ten brak karty sd :( niby dają 16 gb ale 5gb zabiera system więc nam zostaje niecałe 11gb. mam zainstalowane san andreas i wota oraz 4 inne mniej ważące gry trochę zdjęć (200mb) i muzyki (500mb) i niestety zostało mi tylko 2 gb miejsca. Więc jeśli nie potrzebujesz 1000 gier na telefonie (tylko np instalujesz 4 znudzi ci się jakaś to odinstalujesz i zainstalujesz nową) to ten telefon MUSISZ KUPIĆ !!! Bo nie ma nic lepszego, s4 i z1 się chowają.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 lut 2015, 20:51
  • eMeF
    to już chyba rok odkąd mam LG G2. Moje wcześniejsze opinie wciąż są aktualne - jestem b. zadowolony z telefonu. Ponieważ powoli mija rok, zaczynam sie zastanawiać nad jego (telefonu) następcą. Szczerze powiedziawszy brak mi alternatywy :-)
    Niby jest LG G3, ale mój G2 ciągle spełnia wszystkie moje oczekiwania. Czy jest sens zmieniać wygrywającego konia?
    .63.108.69 | 15 lut 2015, 22:08
  • R E K L A M A
     
  • Walek
    Telefon bardzo dobry, swietna jakość ekranu, co jescze lepiej wygląda dzięki temu, że ekran zajmuje prawie całą powiechrznie telefonu. Zdjęcia bardzo dobre, filmy równiez, wydajność bardzo dobra, żadnych lagow czy przycinek. Jeśli chodzi o wady, zdarza się, na szczescie rzadko, ze zmiejsza sie jasnosc ekranu i wyskakuje komunikat o przegrzewaniu sie ekranu. Przegrzewaniu ekranu, mimo ze telefon jest lekko cieply. Trwa to max 3 minuty. Kolejna wada brak slotu na karty sd i niewymienna bateria. Telefon jak najbardziej godny polecenia.
    .dynamic.chello.pl | 10 lut 2015, 13:54
  • kapec2808  mail
    Telefon jest przyzwoity w wykonaniu i obsłudze. Niestety - firma LG pomimo bardzo rozwiniętej i miłej obsługi nie potrafi (nie chce) usunąć usterki w moim egzemplarzu - problem z GPS i Bluetooth polegający na rozłączaniu się co chwila. Po 4 naprawach (bezskutecznych) telefon wraca do mnie jakby nigdy nic w niezmienionym (nie naprawionym) stanie! Pech czy słaby produkt???
    .internetdsl.tpnet.pl | 28 sty 2015, 09:52
  • ddff
    Teelfon jest super. Bardzo szybki, ekran rewelacja i te cienkie ramki. snapdragon 800 jest tak dobry że nie warto się przesiadać na 801 czy 805. Po wgraniu androida 5.0.2 telefon przyspiesza o 25% wg benchmarków i dorównuje wynikami telefonom z 2014 roku (np galaxy s5). Polecam gorąco bo przyjemność z użytkowania taka sama jak w konstrukcjach z 2014 roku. Poza dobrze znanymi wadami warto wspomnieć o żółknącym ekranie, sam mam model z czerwca 2014 a jednak ekran trochę żółknie w prawym górnym rogu. Nie jest to zbyt widoczne ale wiem, że z czasem się rozrośnie i wtedy wycieczka do serwisu.
    .toya.net.pl | 27 sty 2015, 14:52
  • Skwarek223
    Telefon jest świetny.Wszystko chodzi płynnie. Bateria trzyma długo. Aparat jest swietny. Filmy to bajka. Głośnik mógłby być zamieszczony w innym miejscu, ale to nie jest zbyt istotne. Minusem jest na pewno brak spotu na kartę pamieci. Telefon często się nagrzewa. Wg mnie fajniej by wyglądał jak by był zrobiony np z metalu, Ale to już moja uwaga. Telefon fajny i godny polecenia.
    .200.107.7.kompex.pl | 26 sty 2015, 22:12
  • Damek
    Witam posiadam telefon od 2.5 tygodnia - jest świetny, a bateria w nim to rewelacja! Przy minimalnym korzystaniu internetu oraz graniu bateria wytrzymała mi 5 dni! Zdjęcia super, wideo 60 fps FullHd, nagrywa jak profesjonalną kamerą. Zero zawiech, wszystko działa płynnie, net śmiga tak jak powinien bez zbędnego lagowania, gry tak samo. Cena tego smertfona jest też bardzo dobra w porównaniu do jego możliwości! Wahałem się między S4 a G2 i ten LG G2 jest strzałem w 10! Polecam każdemu ten telefon i pozdrawiam.
    .internetdsl.tpnet.pl | 26 sty 2015, 09:20
  • bobekPW  mail
    Witam! Telefon mam od pół roku. Przesiadłem się z LG Optimusa G i mimo, że to już był bardzo wydajny telefon to po przesiadce na G2 odczułem dużą różnicę w szybkości działania, oraz większą wydajność w grach. Smartfon jak na 5.2 cala jest zdumiewająco poręczny w porównaniu do urządzeń innych firm o tej samej przekątnej ekranu. Smartfon ma dużo przydatnych funkcji, najbardziej przydatna to "QSlide" i "Knock ON" ale brakuje mi funkcji "dual window". Przyciski umieszczone z tyłu wydawały mi się nie do zaakceptowania, jednak po pewnym czasie tak się przyzwyczaiłem, że biorąc inne smartfony szukam przycisków na tyle obudowy. Aparat robi zdjęcia w zadowalającej jakości. Telefonu używam jako wideo rejestratora kiedy prowadzę samochód i nawet w nocy filmy są bardzo dobre. Również funkcja pilota w telefonie sprawuje się bardzo dobrze, można często trollować kogoś, że telewizor czy radio mu wariuje... Jedyna wada to brak możliwości rozszerzenia pamięci. Nie wiem o czym myślało LG wydając taki smartfon bez slotu na kartę pamięci... Posiadam wersję 16GB z czego dostępne jest 10,62GB, więc po wrzuceniu trzech wymagających gier telefon jest pełny. Udało mi się to w miarę możliwości rozwiązać i po "zrootowaniu" urządzenia gry można odpalać z pendriva a co lepsze funkcja USB OTG umożliwia nam podłączenie większości padów dzięki którym można grac nie dotykając telefonu. Telefon przy większych obciążeniach lubi się zagrzać i ciepło jest odczuwalne w okolicach obiektywu aparatu. Dużą zaletą jest także bateria która pozwala na 2 dni pracy, a nawet jeśli w ciągu dnia dużo korzystamy z urządzenia to na wieczór i tak zostanie ok 30%. Na włączonym bez przerwy ekranie przy jasności 40% i korzystaniu ze smartfona bateria wytrzymuje 5-6h. w ciągu dnia chyba nie patrzymy 5 godzin bez przerwy w ekran smartfona.
    Gorąco polecam ten telefon ale w wersji 32GB, chyba że ktoś nie trzyma wielu plików w telefonie to wersja 16GB w zupełności wystarczy. Telefon swoją płynnością w grach na pewno zadowoli nie jednego gracza a w połączeniu z padem pełni funkcję mini konsoli.

    Zalety:
    -Świetny ekran
    -Bateria
    -Szybkość działania
    -Płynność w grach
    -Knock ON i QSlide
    -Przystępna Cena
    -Aparat

    Wady
    -Głośnik (mógłby grać głośniej)
    -Brak slotu na kartę pamięci
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 25 sty 2015, 18:56
  • brharry
    Mam telefon od roku. Nie wiem co to znaczy zawiesić się . Pracuje płynnie , zdjęcia robi na wysokim poziomie Praktycznie same zalety. Jedyny minus to brak zewnętrznej karty pamięci i nie wymieniana bateria. Jeśli bedę go wymieniał to tylko na LG G3 lub jeśli bedzie to G4. Polecam
    .dynamic.gprs.plus.pl | 17 sty 2015, 00:13

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 66,3%   7,3%   26,4% 
 Wszystkich opinii: 193. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» ZTE Nubia Z9 Max
» ZTE Nubia Z9 mini
» Lenovo K3 Note
» LG Volt TV
» Lenovo S60t
» Samsung Galaxy Tab 3 V
» Sony Xperia J1 Compact
» Kazam Tornado 455L
» Kazam Tornado 552L
Aktualności:

» ZTE Nubia Z9 Max i Nubia Z9 Mini debiutują w Chinach
» Lava Iris 414: budżetowiec dla Indii
» HTC One M9 Plus: zdjęcia i film
» HTC One E9 Plus pozuje do zdjęć
» Meizu Supreme po raz drugi
» Apple zmieni komórkowe aparaty?
» LG Volt TV: telewizyjny smartfon z Brazylii
» Lenovo K3 Note: z ciekawym głośnikiem
» HTC One M9 Plus: porównanie z M9



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.145.172.149
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.