Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 212 marek  |  10 404 telefony  |  154 864 opinie  |  863 testy  |  4 910 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG G2



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 65,6%   7,5%   26,9% 
 Wszystkich opinii: 186. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Damek
    Witam posiadam telefon od 2.5 tygodnia - jest świetny, a bateria w nim to rewelacja! Przy minimalnym korzystaniu internetu oraz graniu bateria wytrzymała mi 5 dni! Zdjęcia super, wideo 60 fps FullHd, nagrywa jak profesjonalną kamerą. Zero zawiech, wszystko działa płynnie, net śmiga tak jak powinien bez zbędnego lagowania, gry tak samo. Cena tego smertfona jest też bardzo dobra w porównaniu do jego możliwości! Wahałem się między S4 a G2 i ten LG G2 jest strzałem w 10! Polecam każdemu ten telefon i pozdrawiam.
    .internetdsl.tpnet.pl | 26 sty 2015, 09:20
  • bobekPW  mail
    Witam! Telefon mam od pół roku. Przesiadłem się z LG Optimusa G i mimo, że to już był bardzo wydajny telefon to po przesiadce na G2 odczułem dużą różnicę w szybkości działania, oraz większą wydajność w grach. Smartfon jak na 5.2 cala jest zdumiewająco poręczny w porównaniu do urządzeń innych firm o tej samej przekątnej ekranu. Smartfon ma dużo przydatnych funkcji, najbardziej przydatna to "QSlide" i "Knock ON" ale brakuje mi funkcji "dual window". Przyciski umieszczone z tyłu wydawały mi się nie do zaakceptowania, jednak po pewnym czasie tak się przyzwyczaiłem, że biorąc inne smartfony szukam przycisków na tyle obudowy. Aparat robi zdjęcia w zadowalającej jakości. Telefonu używam jako wideo rejestratora kiedy prowadzę samochód i nawet w nocy filmy są bardzo dobre. Również funkcja pilota w telefonie sprawuje się bardzo dobrze, można często trollować kogoś, że telewizor czy radio mu wariuje... Jedyna wada to brak możliwości rozszerzenia pamięci. Nie wiem o czym myślało LG wydając taki smartfon bez slotu na kartę pamięci... Posiadam wersję 16GB z czego dostępne jest 10,62GB, więc po wrzuceniu trzech wymagających gier telefon jest pełny. Udało mi się to w miarę możliwości rozwiązać i po "zrootowaniu" urządzenia gry można odpalać z pendriva a co lepsze funkcja USB OTG umożliwia nam podłączenie większości padów dzięki którym można grac nie dotykając telefonu. Telefon przy większych obciążeniach lubi się zagrzać i ciepło jest odczuwalne w okolicach obiektywu aparatu. Dużą zaletą jest także bateria która pozwala na 2 dni pracy, a nawet jeśli w ciągu dnia dużo korzystamy z urządzenia to na wieczór i tak zostanie ok 30%. Na włączonym bez przerwy ekranie przy jasności 40% i korzystaniu ze smartfona bateria wytrzymuje 5-6h. w ciągu dnia chyba nie patrzymy 5 godzin bez przerwy w ekran smartfona.
    Gorąco polecam ten telefon ale w wersji 32GB, chyba że ktoś nie trzyma wielu plików w telefonie to wersja 16GB w zupełności wystarczy. Telefon swoją płynnością w grach na pewno zadowoli nie jednego gracza a w połączeniu z padem pełni funkcję mini konsoli.

    Zalety:
    -Świetny ekran
    -Bateria
    -Szybkość działania
    -Płynność w grach
    -Knock ON i QSlide
    -Przystępna Cena
    -Aparat

    Wady
    -Głośnik (mógłby grać głośniej)
    -Brak slotu na kartę pamięci
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 25 sty 2015, 18:56
  • brharry
    Mam telefon od roku. Nie wiem co to znaczy zawiesić się . Pracuje płynnie , zdjęcia robi na wysokim poziomie Praktycznie same zalety. Jedyny minus to brak zewnętrznej karty pamięci i nie wymieniana bateria. Jeśli bedę go wymieniał to tylko na LG G3 lub jeśli bedzie to G4. Polecam
    .dynamic.gprs.plus.pl | 17 sty 2015, 00:13
  • R E K L A M A
     
  • SPiEED
    Po ponad rocznym namyśle zdecydowałem się na zakup LG G2. Co mi się bardzo spodobało to szybkość działania, zero zwiech, lagów czy zadyszek. Ekran sam w sobie jest genialny, a bateria faktycznie tak wytrzymała jak ludzie chwalą. Jeden z dwóch minusów to brak slotu na karty micro SD oraz ciut kiepskie wykonanie (obudowa się palcuje, rysujące się szkiełko aparatu [w niektórzych przypadkach], jak i ciut ciche głośniki). Drugim minusem są słuchawki, które dołączone są do zestawu, bardziej wyglądają niż grają.

    Plusy :
    + ekran
    + bateria
    + czas działana
    + szybkość działania

    Minusy :
    - Wykonanie
    - Słuchawki załączone w zestawie
    .adsl.inetia.pl | 13 sty 2015, 12:43
  • kamil
    Polecam telefon. Teraz mi pracuje 36h w tym 4h włączony ekran, a baterii mam 52%!Do tego super wydajność i piękny ekran.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 31 gru 2014, 11:31
  • Andrzej
    Wybrałem ten telefon z powodu zachwalanego wszędzie czasu pracy na baterii i sie nie zawiodłem. Telefonu uzywam do tego do czego służy telefon czyli rozmowy :) Czasem sms, internet, navi. W tym trybie około tygodnia bateria wytrzymuje co myslałem, że przy tak dużym ekranie i zaawansowanym smartfonie nie będzie możliwe. Przy intensywniejszej zabawie z internetem, aplikacjami około 5 dni bez problemu. Funkcja trybu cichego rewelacja. Wybieramy kto może do nas sie dodzwonić, uruchamiamy tryb cichy i możemy spokojnie spać, że żaden telemarketer nie zakłoci naszego spokoju a jednocześnie w razie jakiegos problemu, bliskie osoby sie do nas dodzwonią. Do wad zaliczyłbym głośność głównego głośnika, bo dla mnie osobiście mogłoby trochę głosniej słychać dzwonek oraz wymagająca dopracowania funkcja odbierania połączenia poprzez zliżenie telefonu do ucha. Powinno działać to natychmiast gdy telefon przykłada się do głowy, a niestety czasem dalej dzwoni i nie odbiera co jest frustrujące. Wybrałem wersję 32 GB więc póki co brak slotu na kartę nie jest dla mnie problemem.
    .emea.ibm.com | 26 gru 2014, 20:32
  • hana
    kocham ten telefon, i wszystko w nim mi się podoba. działa bez zarzutu, już 3 miesiące, bateria trzyma 4 dni.
    .183.240.174.dsl.dynamic.t-mobile.pl | 26 gru 2014, 09:29
  • greg
    Witam. Dzieląc się soją opinia myślę że pomogę w kupnie telefonu LG G2. Wygląd- dla mnie w miarę ok, choć materiały mogły by być lepsze, ale jest wystarczająco dobrze. System- wymiata. Rzeźbiłem go testując na dużych przeciążeniach i daje rade. Jedna czy dwie zwiechy jak na taką katorgę, naprawdę jest dobrze dla przykładu sporo droższy Sony Z3 mdlał i był reanimowany resetami. Głośniczek- +4. mógłby lepiej dawać bo w miejskim ruchu trzeba mocno przycisnąć telefon do ucha. Foto- +5. Naprawdę jak na telefon bardzo dobre zdjęcia i sporo dodatkowych bajerów do edytowania. Bateria- 6. Najmocniejszy punkt telefonu. Naprawdę SUPER. Chyba sobie zostawię ten telefon ze względu na ten akumulatorek. Rewelacja. Ładowarka uzupełnia go niesamowicie szybko. Do 100% półtorej godzinki i potem pracujemy w najcięższym obciążeniu bez problemu 23 godz. Podejrzewam że jak by telefon służył tylko do rozmów to do tydzień bez ładowarki:) Podsumowując. Za tą cenę polecam każdemu ten telefon. Naprawdę będziecie zadowoleni. Tyle co skończyłem test na Samsungu S5. Powiem szczerze. Pomimo lepszych parametrów wybrałbym G2. Dlaczego? BATERIA. Pozdrawiam i zachęcam do kupna. Telefon jak najbardziej wart jest swojej ceny.
    .dynamic.mm.pl | 20 gru 2014, 22:27
  • katia15183  mail
    Witam posiadam ten telefon od 5 tygodni jestem zakochana w tym telefonie ale do rzeczy!!!idą tak dotyk po tym telefonie jest nie do opisania palec jedzie jak po ?szybie maśle rozwalanie pod względem tego.
    Telefon jest szybki zero zwiększania zero usterek nic podobnego!-doskonale daje sobie radę ze wszystkim a najbardziej cena tego tel -jest idealna Sony np powyższą cenę a tak naprawdę Głowno jest warte. . . Aparat idealny -jako oko człowieka nie wy łapie wszystkiego więc według mnie jest idealne gry chodzą super Samsung s5 lub Sony z2 bogowie się do tego telefonu jest szybki tani do wykonania wydajny Korea widać chce żeby jej dać szansę i dajmy! !!!niech robią dalej dla nas i pokonała Sony żałosne co ma w środku bez sensu menu i jedno i to samo!
    .116.204.151 | 20 gru 2014, 04:28
  • tajemniczyxD
    Proszę o zmienienie informacji o nagrywaniu:
    - Formaty video :H.263, H.264, MPEG4
    Na:
    - Formaty video :H.263, H.264, MPEG4 - 60 FPS
    W moim LG G2 jest Full HD 60 FPS oraz Full HD 30 FPS, więc informacja raczej potwierdzona ? ;)
    Dziękuję za informację. Niestety nie mogę uwierzyć na słowo. Sprawdzę, zweryfikuje i uzupełnię informację na podstawie dokumentacji producenta. Pozdrawiam. (jf)
    .228.124.15 | 19 gru 2014, 11:03

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 65,6%   7,5%   26,9% 
 Wszystkich opinii: 186. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» myPhone Infinity 3G
» myPhone Infinity LTE
» Gigabyte Orange Fova
» Kazam Thunder 450WL
» ZTE V5 Lux
» Kazam Thunder 450W
» Doogee Turbo mini F1
» Sony Xperia E4g
» Sony Xperia E4g Dual
Aktualności:

» Myśleć wystarczy...
» Smartfony Vaio wchodzą na rynek
» Sony Xperia M4 Aqua i Samsung Galaxy S6 Edge na kolejnych zdjęciach
» Panasonic Eluga U2: pierwszy 64-bitowiec firmy
» Grace X5: kolejny elegant od Prestigio
» myPhone Infinity: zapowiedź wielkich zmian?
» Kyocera zasili smartfony światłem!
» Xperia M4 Aqua i tajemnicza Nubia: krótkie przecieki
» Samsung Galaxy S6 przyłapany na żywo



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.211.80.150
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.