R E K L A M A

LG G2
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 285. Pokazuję od 11 do 20.
69,1% 
 7,7% 
 23,2% 
knur
Telefon miałem dwa lata, mimo ekranu na którym robiły się "fale" po naciśnięciu na niego, to byłem bardzo zadowolony. Jakość obrazu, wysoka rozdzielczość, bardzo przemyślana nakładka od LG, aparaty i klawisze z tyłu, były niewątpliwie na wysokim poziomie. Z biegiem czasu bateria była coraz słabsza, a wydajność i pamięć wewnętrzna spadała, mimo wszystko uważam ten telefon za najlepszy telefon jaki LG kiedykolwiek stworzyło.
.dynamic.chello.pl | 25 sty 2017, 01:01
SkawaLker
Telefon mam rowno 3 lata.Eksploatowany na maxa bateria juz bardzo slaba ale granie po 2-4h dziennie i nagrzewanie do oporu na pewno jej nie pomoglo ;) Planuje wymiane baterii jedynie bo podzespoly mimo tych paru lat bija na glowe wiekszosc nowych telefonow poza flagowcami oczywiscie :)
.play-internet.pl | 24 gru 2016, 20:12

damian
witam mam pyatnie czy ten telefon wyszedl neuropejska wersja d802 i pamiecia 32gb czy to na inny rynek???
.dynamic.gprs.plus.pl | 24 gru 2016, 16:12
diamencik
Posiadam ten telefon od półtora roku. I nie planuję zmiany przez następne dwa lata. :). Telefon jest super! Jakość obrazu - rewelacja. Używam go do rozmów i czasami przeglądam internet więc bateria trzyma mi pięć, sześć dni. Nie robiłem aktualizacji systemu. Ładne wzornictwo, telefon szybki. Dla mnie nic więcej nie trzeba.
.dynamic.chello.pl | 01 gru 2016, 18:12

LucaP
Kupiłem jako używany (z niemieckiej dystrybucji). Jestem bardzo zadowolony, bateria trzyma około 2 dni, na KK GPS łapie w ciągu kilku sekund, aparat w świetle dziennym robi znakomite zdjęcia, trochę gorzej w nocy. Problem z ograniczoną pamięcią wewnętrzną rozwiązałem przez 64GB pendrive. Nie jest za duży jak na 5,2 cała, dobrze leży w dłoni. Jedynie stare przyzwyczajenia sprawiają, że czasami zamiast spacji naciskam home. Mimo upływu czasu wnętrze, styl i funkcjonalność nie ustępuje nowym "wytworom".
.222.57.26 | 07 lis 2016, 17:11
kmr
telefon po paru miesiącach zaczyna mocno zamulać i trzeba robić reset do fabrycznych
.static.espol.com.pl | 21 paź 2016, 11:10
Xantus29
16 GB wbudowanej i 1 GB dla użytkownika? Serio czy jakis błąd?
Błąd oczywiście. Dziękuję za zwrócenie uwagi i pozdrawiam. (jf)
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 wrz 2016, 10:09
Paweł
Telefon posiadam od ponad 2 lat. Nie aktualizowałem systemu, bardziej podoba mi sie oryginalny. Telefon jest po prostu arcydziełem. Teraz mam ogromny dylemat czy kupić G5 czy zostać przy tym.
najwieksze zalety:
- mega duża personalizacja (ikonki, odblokowanie ekranu, efekt przejscia itd.)
- nadal płynnie chodzi mimo zainstalowanych kilkudziesięciu aplikacji i dwoch latach uzytkowania
- przyciski z tyłu obudowy - rewelacja
- telefon ma po prostu wszystko
- funkcje aparatu - bajka. np Time catch shot (uchwyciłem na zdjęciu piorun podczas burzy) albo upiekszanie gdzie mozna wyciac osobe ze zdjecia

niestety g5 nie posiada tylu fajnych bajerów w aparacie, ale za to wiadomo ze nadrabia innymi :) myślalem ze 16gb bez karty nie wystarczy, ale nie mialem z tym zadnego problemu. i niektórym może się nie podobac nakladka systemowa lg

minusy:
- aparat przedni
- telefon nie jest juz produkowany :)

- I błąd w opisie znalazłem, gdyż telefon posiada częstotliwość wi-fi także 5 GHz ;) telefon polecam bardzo gorąco, jest naprawdę świetny!
Dziękuję. Kiedy smartfon miał premierę, nie mieliśmy jeszcze w specyfikacjach pozycji 5 GHz. Poprawiłem to i kilka innych drobiazgów. Pozdrawiam. (jf)
.eaw.com.pl | 31 sie 2016, 21:08
zbaster
Niestety moja opinia o tym telefonie jest negatywna. Kupiłem nowy orygilnalny w X-kom'ie za 1250zl. Od początku były problemy z jakością rozmów, wiekszosc moich rozmówców twierdziła ze telefon przerywa i źle mnie słychać. Mordowałem sie z tym przez jakies 10 miesięcy, potem padła płyta główna- telefon wyłączył sie na amen i zero reakcji. Serwis lg działa fajnie, zgłosiłem reklamacje na stronie i kurier sam odebral telefon po około 3-4 dniach przyjechał telefon naprawiony- okazało sie ze moduł zasilania był wymieniony i wszystkie funkcje sprawdzone przez LG. Niestety jakość rozmów dalej byla kiepska bez zmian ! gorzej niż w mojej starej nokii 6300. Zadne uprgradey systemu nie pomagały. Wykonanie telefonu bardzo dobre, po połtorej roku uzytkowania na ekraniku nie bylo nawet najdrobniejszej ryski, fakt ze uzywalem obudowy z klapką. W koncu po półtorej roku sprzedałem tel za 640zł i kupiłem sobie xiaomi redmi note 2. Problemy z jakością rozmów ustąpiły.
.elwico.pl | 17 lip 2016, 14:07
Piotrek
Serdecznie każdemu polecam ten telefon. Posiadam go od 2 lat. Działa perfekcyjnie, jeden z najlepszych telefonów według mnie. Robi się stary, ale wychodzę z założenia, że lepszy jest starszy, niż nowy a gorszy, który sie zawiesza itp.
Jeśli komuś brakuje pamięci... Nic prostszego. Można sobie dokupić bardzo mały czytnik pamięci, podpina się i można oglądać filmy czy słuchać piosenki ( obawiałem sie że też mi braknie pamięci, ale jak najbardziej wystarczyło, chociaż sobie kupiłem, by wypróbować).
Podsumowując. POLECAM!
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 13 lip 2016, 18:07

Wszystkich opinii: 285. Pokazuję od 11 do 20.