Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 946 telefonów  |  151 253 opinie  |  650 testów  |  7 146 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG G2



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 62,5%   7,7%   29,8% 
 Wszystkich opinii: 168. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • kostar
    Telefon absolutnie świetny, długo wybierałem przed zakupem ale wybór oceniam na bardzo trafny. Nie wiesza się, jest naprawdę szybki, "łyka" praktycznie każdą aplikację i film, wyświetlacz wymiata. Biorąc pod uwagę choćby stosunek ceny do jakości zdecydowanie bije na głowę koreańskiego konkurenta
    .dynamic.mm.pl | 28 lis 2014, 22:13
  • Paweł
    Poprzednio miałem Samsunga Galaxy S2, po zmianie na LG G2 rewelacja, jestem bardzo zadowolony.
    .adsl.inetia.pl | 25 lis 2014, 11:30
  • fan
    Przesiadłem się z samsunga na właśnie ten model. Wahałem się nad zakupem tego modelu. Początkowo miałem mieszane uczucia co do lg G2 ale teraz mogę napisać że telefon jest naprawdę niezły. Lekka nakładka na system od LG, szybkość, płynność, mnogość konfiguracji pod mój gust. I to ostatnie jest rzadko spotykane. Możesz tu niemal wszystko pozmieniać/poustawiać pod siebie. Bardzo dobrze sterowanie zużyciem baterii. Przy moim niezbyt intensywnym użytkowaniu spokojnie 3-4 dni. Przy dość intensywnym spokojnie 2 dni. Przedtem miałem samsunga s4mini i tam mimo iż gorsze parametry/mniejszy wyświetlacz i słabsza wydajność - bateria trzymała max 4 dni(jak z niego nie korzystałem(na czuwaniu!)). Wg mnie LG robi dużo bardziej innowacyjny sprzęt niż najpopularniejszy samsung. Nawet jakość wykonania obudowy (szczególnie tylnej klapki) jest lepsza niż w samsungach. Nakładka na system jest lekka dzięki temu system chodzi bardzo płynnie i gładko. Z bolączek tego modelu mogę wymienić (teoretycznie) brak wymiennej baterii i brak slotu na karty pamięci - mnie to nie przeszkadza bo i tak nie zapycham śmieciami telefonu. Aparat robi bardzo ładne zdjęcia i filmiki ale w dzień. W nocy tracą na estetyce. Wyświetlacz żyleta! Piękny, jasny i niemal na całą szerokość telefonu. Wiem że dla niektórych brak slotu microsd dyskwalifikuje ten telefon ale prawda jest taka że większość ludzi woli MIEĆ i nie używać niż niemieć i potrzebować. Ja osobiście wolę ten model niż konkurencyjny Samsung s4. Tak na marginesie - wszystkie samsungi są do siebie niemal całkowicie podobne pod wzg obudowy i systemu - jednym słowem - nuda.
    .internetdsl.tpnet.pl | 03 lis 2014, 17:42
  • R E K L A M A
  • krespo
    Telefon jest naprawdę świetny i wart swojej ceny.
    Z zalet: nie przycina, działa bardzo szybko, jak dla mnie wymiary akurat czyli nie za mały nie za duży, ekran ma naprawdę bardzo dobre barwy i kąty widzenia (porównywałem z kilkoma telefonami tej samej klasy i ekran wygrywa ze wszystkimi), tylni aparat robi zdjęcia jak lustrzanka, idealny jeśli ktoś lubi grać w wymagające gry. A z wad to przyczepić się można do grzejącego się tyłu przy dłuższym użytkowaniu albo wymagających aplikacjach i do delikatności telefonu oraz barku możliwości dodania karty pamięci (16GB naprawdę łatwo zapełnić :D). Ogółem to jeśli macie na niego fundusze to brać bo lepszego w klasie jak dla mnie nie ma, no może wahałbym się z HTC. Aa i niektórzy nie są przekonani do tego przycisku włączania z tyłu to powiem, że jest to wygodne, po prostu trzeba się przyzwyczaić i potem każdy chcecie tak odblokować.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 22 paź 2014, 21:41
  • namaste
    Telefon bajka! Swietna bateria, duzy ekran przy malych rozmiarach, szybki.Mozna go uzytkowac 3-4 lata bo jest na tak dobrym poziomie , no chyba ze wsadza projektor holograficzny do nowych smarthonow to wtedy zmienie tego;)
    .sgyl.cable.virginm.net | 15 paź 2014, 00:21
  • echnaton
    Świetny telefon. Jedyne zastrzeżenie to materiał obudowy. Tandetnie wyglądający, błyszczący i śliski plastik. Poza tym telefon na 6.

    Kiedy jakaś aktualizacja?
    .dynamic.chello.pl | 14 paź 2014, 17:38
  • emef
    Mamy aktualizacje oprogramowania.właśnie ściągnąłem paczuszke
    .172.252.207 | 14 paź 2014, 04:01
  • KLw
    Ekran po prostu rewelacja :) Bateria wydaje sie trzymać długo,zobaczymy za jakiś czas jak będzie. Przyciski z tyłu - hmm idzie sie przyzwyczaić - mamy za to cieniutki telefon. Jedyne co może przeszkadzać to głośnik umiejscowiony na dole telefonu (łatwo kciukiem zasłonić) Generalnie polecam. Cena jest adekwatna a nawet korzystna za telefon z takimi parametrami.
    .dynamic.chello.pl | 09 paź 2014, 23:23
  • Magda
    telefon mam od około pół roku. Jeśli chodzi o samo działanie, nie mam zastrzeżeń. Płynność, szybkość. Szybko przyzwyczaiłam się do innego ustawienia przycisków. Zakochałam się w opcji KnockOn :) Każdy dotykowy telefon powinien taką posiadać :) Jednakże OGROMNYM minusem jest trwałość telefonu ponieważ.. rozbił się po tym, jak przewrócił się na niego butelka z sokiem. Ekran został wymieniony za 500 zł, ale miesiąc później upadł mi i ponownie się rozbił. Aż mnie zatkało z żalu. Szkoda że dzisiejsze telefony nie są jak te stare. Nawet jak spadnie z drugiego piętra, rozpadnie się na wszystkie możliwe kawałki a jak się poskłada, działa dalej ... no ale cóż..
    .centertel.pl | 04 paź 2014, 18:06
  • tomas
    Teraz po sześciu miesiącach użytkowania można co nieco powiedzieć o tym telefonie. Telefon jest świetny przez ten czas ani razu się nie zawiesił chodzi bardzo płynnie. Nakładka systemu wiadomo każdy ma swój gust a o gustach się nie dyskutuje. Ekran jest super kolory bardzo naturalne. Telefon jak na 5,2 cala jest nie jest ogromny nie ma problemu z użytkowaniem. Bateria jest najmocniejszym punktem tego telefonu przy bardzo dużym użytkowaniu wytrzyma do dwóch dni a jak tak normalnie się użytkuje to do czterech. Aparat robi bardzo dobre zdjęcia lecz wiadomo nie jest to lustrzanka ani przynajmniej bardzo dobry kompakt. Nagrywanie przy największej jakości mogło by być lepsze troszkę nieraz przy dynamicznej akcji gubi ostrość ale nie jest źle jest dobrze i te filmy są fajnej jakości. Pamieć 16gb starcza nie wiem co ludzie trzymają w telefonie ze nie starcza. Telefon naprawdę można pozmieniać pod siebie jest bardzo dużo możliwości edycji . Podsumowanie: Telefon jest bardzo dobry i wygrywa w kategorii cena jakość. Teraz mam s5 jako drugi telefon i nie jest on dużo lepszy, a nawet nie raz równy a różnica ceny s5 a lg g2 jest bardzo duża i naprawdę nie warto przepłacać.
    .148.149.46.ip.sptelek.com.pl | 29 wrz 2014, 10:12

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 62,5%   7,7%   29,8% 
 Wszystkich opinii: 168. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Nexus 6 - wypakowanie i krótki przegląd
» MyKronoz ZeFit: w prostocie siła?
» Sony Xperia Z4 telefonem Bonda?
» ZTE Star 2 zaprezentowany oficjalnie
» TCL Meme da 3N: fatalna nazwa, telefon przyzwoity
» 999 powodów do dumy
» BlackBerry Classic zaprezentowany oficjalnie
» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.80.198.134
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.