Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 815 telefonów  |  150 050 opinii  |  720 testów  |  5 402 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG G2



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 60,5%   8,3%   31,2% 
 Wszystkich opinii: 157. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • dew85
    Doskonały sprzęt :) płynność, wyświetlacz, czas pracy na baterii to największe zalety tego modelu. Zdjęcia bardzo poprawne, nie wyobrażam sobie też smartfona którego odblokowanie nastepuje po nacisnięciu przycisku, podwójne tapniecie w ekran to znacznie lepsze rozwiązanie które wchodzi w odruch już po kilku dniach użytkowania G2. Teraz wady jest ich znacznie mniej niż zalet ale brak możliwości rozszerzenia pamieci to przedewszystkim, pozatym trzeszczaca obudowa. Generalnie nie zamieniłbym na nic innego mojego G2.
    .centertel.pl | 20 wrz 2014, 13:09
  • daras
    Witam.Mam tel ok 3tyg jest super,jedyny minus który mnie dosłownie wkurza na maxa to trzeszcząca obudowa,reszta bajka.
    .promax.media.pl | 18 wrz 2014, 19:09
  • Łapek
    Użytkuję go już od dłuższego czasu i śmiało mogę powiedzieć, że to naprawdę rewelacyjny sprzęt. Bateria trzyma świetnie; Snapdragon 800 i 2gb robią swoje, telefon działa szybko, bez zająknięcia; Dobry aparat, choć filmy mają problem z focusem; Ekran po prostu miodzo - jestem pełen podziwu za upchanie takiego ekranu w taką obudowę; Lekki, dobrze leży w dłoni; tylne przyciski rzeczywiście automatycznie lądują pod kciukiem, bardzo wygodne rozwiązanie; Jedynie mogę się przyczepić do ilości dostępnej pamięci, no ale od czego są usługi w chmurze. Szczerze polecam, po prostu sprzęt bajka.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 wrz 2014, 13:09
  • R E K L A M A
  • Smartfon uzytkuje się rewelacyjnie. Polecam wszystkim, którzy zastanawiają sie nad zakupem
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 wrz 2014, 10:09
  • Boniek88
    Uzytkuję ten smartfon od jakiegoś czasu(przesiadka z Note 3 po zalaniu) i musze powiedzieć, że jestem bardzo miło zaskoczony. Wydajnością nie odstaje od giganta kolegów z Samsunga. Mniejszy wyświetlacz nie przeszkadza mi. Do pełni szczęścia brakuej mi tylko rysika. Jeżeli chodzi o sam telefon to spasowanie elementów jest dla mnie OK. Nic nie trzeszczy, nie ma żadnych szczelin. Rozmieszczenie przycisków na tylnej obudowie też mi odpowiada. dzięki maksymalnemu wykorzystaniu powierzchni na wyświetlacz 5,2 cala, telefon jest wielkości Galaxy S3. Jeżeli chodzi o sam wyświetlacz to barwy wydają mi się bardzo naświetlone (nie wiem czy to wina tego że od zawsze miałem amoleda). Ostrość ekranu bardzo dobra. Wgrane bardzo przydatne funkcje takie jak pilot do TV czy radio FM.
    Aplikacja do rozpoznawania twarzy działa bez zarzutu co mnię bardzo cieszy. Możliwe również ustawienie kodu odblokowania dla osób, które chcą pobawić się telefonem z ustawieniem treści, do których te osoby nie mają dostępu (np. galeria)
    Ogólnie jestem bardzo zadowolony.

    Plusy:
    Duży ostry wyświetlacz
    Spora bateria
    Ładny design (rzecz gustu)
    Wydajność
    Dobre wykonanie
    Stosunkowo niska cena
    Kilka fajnych stockowo wgranych aplikacji i funkcji
    Dłuższy niż w samsungach kabel USB

    Minusy:
    Brak slotu na kartę SD
    Brak rysika (to tylko moja subiektywna opinia po przesiadce z Note'a)
    Brak fizycznych przycisków pod wyświetlaczem
    .208.240.251 | 03 wrz 2014, 10:09
  • GhoSt
    telefon zapowiada się bardzo ciekawie na razie się nie mogę go doczekać ale nie zgodzę się ze stwierdzeniem "natomiast bateria wymiata-jestem pewien ze w zadnym innym smartphonie nie trzyma tak dlugo. " Lenovo p780 wymiata ;)
    .play-internet.pl | 02 wrz 2014, 22:09
  • redline
    Przesiadłem sie z Samsunga S3, i po 2 tygodniach użytkowania mogę śmiało stwierdzić, że telefon fantastyczny. Pracuje u jednego z polskich operatorów, gdzie mam styczność z telefonami codziennie i mogę śmiało polecić ten telefon w skali jakość/cena. Bardzo szybki i poręczny. Zdjęcia i filmy na naprawdę wysokim poziomie. Jestem zwolennikiem amoled?w, ale o IPS zastosowanym w G2 naprawdę nie mogę złego słowa powiedzieć.
    Naprawdę polecam, a co do usterek, ktore wypisali koledzy poniżej to dodam, że wszystkie modele czy to S5,Z2 czy M8 wracają na gwarancję czasem z takimi bublami, że szok ;) Trochę szczęścia zawsze potrzeba :)
    Pozdrawiam
    .plastcom.pl | 25 sie 2014, 15:08
  • loco  mail
    Jakośc zdięć średnia ? to pokaż mi taki drugi smartffon który robi tak szczegółowe zdiecia z OIS i filmiki 60 kl/S.Powiem tak,mam telefon od 10 dni i jestem zadowolony ponad miare i ekranem i jakoscią zdięć a także szybkoscią 4 rdzeniowego procesora 2,26 mhz.Wykonanie 8 na 10 ,jakos xperie bardziej mi do gustu podeszły wyglądem ale za to ips w lg robi robote ponad wszystko,ostrosc wgniata a kolory niszczą ,są naturalne i piękne
    .pl | 10 sie 2014, 13:08
  • Bartasss
    Witam wszystkich
    po 2 tygodniowym uzytkowaniu telefonu moge stwierdzic jedno:telfon mega szybki,jakosc zdjec srednia,natomiast bateria wymiata-jestem pewien ze w zadnym innym smartphonie nie trzyma tak dlugo.
    .profnet.com.pl | 08 sie 2014, 18:08
  • Gregor
    Witam, to moja druga opinia na temat tego telefonu. Po dłuższym użytkowaniu mogę stwierdzić, że to bardzo szybki, dobrze wyglądający i jak na tak duży wyświetlacz pewnie trzymający się w dłoni telefon. Jednak wszystko ma swoje minusy, telefon zepsuł się a mianowicie wyświetlacz, dolna część ekranu przestała reagować na dotyk z dnia na dzień. Telefon nie upadł, nie był zalany wodą, uważam że mogło to być spowodowane bardzo mocno skręconą obudową gdyż nawet lekkie położenie G2 na biurko powodowało w nim dziwne wibracje. Aktualnie czekam na niego gdyż znajduje się w serwisie. Jednak gdyby nie ten incydent muszę przyznać, że wrażenie po 4 miesiącach użytkowania są bardzo dobre, system nie zamulił ani razu nawet przy zapełnionej całkowicie pamięci ( ok. 24 Gb ), bateria kosmiczna, nawet do 3 dni dość intensywnego użytkowania, jakość obrazu bardzo dobra. Aktualnie mogę telefon polecić ;)
    .dynamic.gprs.plus.pl | 30 lip 2014, 11:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 60,5%   8,3%   31,2% 
 Wszystkich opinii: 157. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» HP Slate 6 VoiceTab II
» Linshof i8
» Honor C3
» Allview C6 Quad 4G
» Sonim XP7
» Doov V1
» LG Transpyre
» Samsung SM-G530BT
» Panasonic Eluga I
Aktualności:

» HTC Desire 620 debiutuje na żywo
» Linshof: telefon i tablet z ogromną pamięcią
» Sony szykuje smartwatch z e-inkiem
» Allview C6 Quad 4G: propozycja na Czarny Piątek
» Sonim XP7 Extreme: najmocniejszy telefon z LTE?
» Meitu M2: 13-megapikselowe selfie
» Tonino Lamborghini 88 Tauri z podwójnym LTE
» Honor 3C z Dual SIM wchodzi na polski rynek
» Qualcomm przedstawia referencyjne modele ze Snapdragonem 810



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.89.20.246
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.