Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 191 marek  |  9 609 telefonów  |  148 213 opinie  |  720 testów  |  3 831 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG G2



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,7%   8,4%   31,8% 
 Wszystkich opinii: 154. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Smartfon uzytkuje się rewelacyjnie. Polecam wszystkim, którzy zastanawiają sie nad zakupem
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 wrz 2014, 10:09
  • Boniek88
    Uzytkuję ten smartfon od jakiegoś czasu(przesiadka z Note 3 po zalaniu) i musze powiedzieć, że jestem bardzo miło zaskoczony. Wydajnością nie odstaje od giganta kolegów z Samsunga. Mniejszy wyświetlacz nie przeszkadza mi. Do pełni szczęścia brakuej mi tylko rysika. Jeżeli chodzi o sam telefon to spasowanie elementów jest dla mnie OK. Nic nie trzeszczy, nie ma żadnych szczelin. Rozmieszczenie przycisków na tylnej obudowie też mi odpowiada. dzięki maksymalnemu wykorzystaniu powierzchni na wyświetlacz 5,2 cala, telefon jest wielkości Galaxy S3. Jeżeli chodzi o sam wyświetlacz to barwy wydają mi się bardzo naświetlone (nie wiem czy to wina tego że od zawsze miałem amoleda). Ostrość ekranu bardzo dobra. Wgrane bardzo przydatne funkcje takie jak pilot do TV czy radio FM.
    Aplikacja do rozpoznawania twarzy działa bez zarzutu co mnię bardzo cieszy. Możliwe również ustawienie kodu odblokowania dla osób, które chcą pobawić się telefonem z ustawieniem treści, do których te osoby nie mają dostępu (np. galeria)
    Ogólnie jestem bardzo zadowolony.

    Plusy:
    Duży ostry wyświetlacz
    Spora bateria
    Ładny design (rzecz gustu)
    Wydajność
    Dobre wykonanie
    Stosunkowo niska cena
    Kilka fajnych stockowo wgranych aplikacji i funkcji
    Dłuższy niż w samsungach kabel USB

    Minusy:
    Brak slotu na kartę SD
    Brak rysika (to tylko moja subiektywna opinia po przesiadce z Note'a)
    Brak fizycznych przycisków pod wyświetlaczem
    .208.240.251 | 03 wrz 2014, 10:09
  • GhoSt
    telefon zapowiada się bardzo ciekawie na razie się nie mogę go doczekać ale nie zgodzę się ze stwierdzeniem "natomiast bateria wymiata-jestem pewien ze w zadnym innym smartphonie nie trzyma tak dlugo. " Lenovo p780 wymiata ;)
    .play-internet.pl | 02 wrz 2014, 22:09
  • Get Adobe Flash player
    R E K L A M A
  • redline
    Przesiadłem sie z Samsunga S3, i po 2 tygodniach użytkowania mogę śmiało stwierdzić, że telefon fantastyczny. Pracuje u jednego z polskich operatorów, gdzie mam styczność z telefonami codziennie i mogę śmiało polecić ten telefon w skali jakość/cena. Bardzo szybki i poręczny. Zdjęcia i filmy na naprawdę wysokim poziomie. Jestem zwolennikiem amoled?w, ale o IPS zastosowanym w G2 naprawdę nie mogę złego słowa powiedzieć.
    Naprawdę polecam, a co do usterek, ktore wypisali koledzy poniżej to dodam, że wszystkie modele czy to S5,Z2 czy M8 wracają na gwarancję czasem z takimi bublami, że szok ;) Trochę szczęścia zawsze potrzeba :)
    Pozdrawiam
    .plastcom.pl | 25 sie 2014, 15:08
  • loco  mail
    Jakośc zdięć średnia ? to pokaż mi taki drugi smartffon który robi tak szczegółowe zdiecia z OIS i filmiki 60 kl/S.Powiem tak,mam telefon od 10 dni i jestem zadowolony ponad miare i ekranem i jakoscią zdięć a także szybkoscią 4 rdzeniowego procesora 2,26 mhz.Wykonanie 8 na 10 ,jakos xperie bardziej mi do gustu podeszły wyglądem ale za to ips w lg robi robote ponad wszystko,ostrosc wgniata a kolory niszczą ,są naturalne i piękne
    .pl | 10 sie 2014, 13:08
  • Bartasss
    Witam wszystkich
    po 2 tygodniowym uzytkowaniu telefonu moge stwierdzic jedno:telfon mega szybki,jakosc zdjec srednia,natomiast bateria wymiata-jestem pewien ze w zadnym innym smartphonie nie trzyma tak dlugo.
    .profnet.com.pl | 08 sie 2014, 18:08
  • Gregor
    Witam, to moja druga opinia na temat tego telefonu. Po dłuższym użytkowaniu mogę stwierdzić, że to bardzo szybki, dobrze wyglądający i jak na tak duży wyświetlacz pewnie trzymający się w dłoni telefon. Jednak wszystko ma swoje minusy, telefon zepsuł się a mianowicie wyświetlacz, dolna część ekranu przestała reagować na dotyk z dnia na dzień. Telefon nie upadł, nie był zalany wodą, uważam że mogło to być spowodowane bardzo mocno skręconą obudową gdyż nawet lekkie położenie G2 na biurko powodowało w nim dziwne wibracje. Aktualnie czekam na niego gdyż znajduje się w serwisie. Jednak gdyby nie ten incydent muszę przyznać, że wrażenie po 4 miesiącach użytkowania są bardzo dobre, system nie zamulił ani razu nawet przy zapełnionej całkowicie pamięci ( ok. 24 Gb ), bateria kosmiczna, nawet do 3 dni dość intensywnego użytkowania, jakość obrazu bardzo dobra. Aktualnie mogę telefon polecić ;)
    .dynamic.gprs.plus.pl | 30 lip 2014, 11:07
  • Szpot
    Już miałem kupić ten telefon (przesiadłbym się z Note 1), wszystko mi się w nim podobało - aż odkryłem, że producent nie dał wyjścia na kartę pamięci! W tym momencie w tył zwrot o 180 stopni i do widzenia się z LG G2... jak można w dzisiejszych czasach w takim telefonie nie dać slotu karty pamięci???? Powie mi ktoś? Sami sobie strzelają w stopę
    .15.218.213 | 24 lip 2014, 09:07
  • dzemik
    Przesiadłem się ze Samsunga Galaxy S3. W porównaniu z SGS3 niebo a ziemia:) Telefonik kupiony w Media Markt w Niemczech 18.07.2014 32GB pamięci. Telefon rewelacja, śmiga aż miło zero problemów z aktualizacją do najnowszego Androida i z wyświetlaczem wypalonych pikseli jak niektórzy pisali. Zainstalowane gry i aplikacje nie zamulają śmiga wszystko aż miło. Jak na razie jestem w 100% zadowolony z zakupu a jestem wymagającym użytkownikiem, polecam telefon każdemu niezdecydowanemu!
    Plusy: Wygląd, wyświetlacz, bateria, szybkość działania(płynność), funkcjonalność, możliwość personalizacji i wiele innych.
    .153.164.202 | 22 lip 2014, 20:07
  • -_Scorpion_-
    Telefon wspaniały, że tak się wypowiem! Bateria trzyma na prawdę długo. Jak Arc S w nocy tracił 20% baterii to ten traci z 2, 3%. Ekran cudo ! Jakość HD wygląda świetnie! Dobry pomysł z przyciskami na tylnej obudowie, naprawdę, jest to poręczne, a producenci postarali się też, żeby odblokować telefon dwoma tapnięciami ekranu (bez tego byłaby masakra). Przez 2 tygodnie nie zauważyłem żadnych zacięć, Android stabilny, dużo praktycznych rozwiązań od producenta! Aparat średnio sobie radzi z lampą błyskową, ale w świetle dziennym cudo! Telefon godny polecenia !
    .kalisz.mm.pl | 18 lip 2014, 11:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,7%   8,4%   31,8% 
 Wszystkich opinii: 154. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» HTC Nexus 9
» Philips Xenium V387
» Apple iPad mini 3
» Apple iPad Air 2
» Asus PadFone X mini
» Huawei Honor Holly
» Motorola Nexus 6
» Huawei Honor 6 Pro
» Overmax Vertis 5010 Expi
Aktualności:

» Savelli: komórka za ćwierć miliona
» AllView V1 Viper i - przegląd smartfona
» Oppo 1107: budżetowiec z LTE
» Samsung Galaxy Golden 2: kolejne wcielenie złotej klapki
» Microsoft będzie miał smartwatch?
» Gdzie się podziała zabawa?
» Zgrabny smartwatch dla dbających o kondycję
» Oppo N3 ze skanerem biometrycznym
» Firefox OS zmierza do Japonii



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.196.159.11
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.