Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 217 marek  |  10 576 telefonów  |  156 222 opinie  |  871 testów  |  6 557 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG E460



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 70,6%   11,8%   17,6% 
 Wszystkich opinii: 34. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
  • testertka smartfonów  mail
    Używam tego telefonu już bardzo długo, i nie jestem z niego zadowolona. Wyświetlacz ma słabe kąty widzenia, nie posiada przedniej kamerki i bardzo krótko działa na baterii bez ładowania.Ten telefon według mnie jest urządzeniem nie trafionym.
    .pool3.dx4.pl | 27 mar 2015, 20:14
  • Andrzej
    Mam ten telefon już ponad rok i polecam czasem się zacina ale to tylko przy paru aplikacjach włączonych na raz telefonik jest fajny :) polecam
    .microchip.net.pl | 07 mar 2015, 09:03
  • krzysio14  mail
    Witam.
    Chciałbym się podzielić z innymi moją opinią o smartfonie LG E460 inaczej zwanego LG L5 II. Telefon używam już od roku i nie jestem z niego zadowolony. Telefonu używałem tylko do standardowych czynności (smsowanie, dzwonienie) plus korzystanie z aplikacji społecznościowej, przeglądarki internetowej oraz maksymalnie do dwóch mało wymagających gier. Zaletami jakie ten telefon posiada to ładne wykonanie, dobry aparat, ekran oraz dioda led, która informuje o jakimś wydarzeniu (nowa wiadomość lub ktoś dzwonił). Jeżeli chodzi o wady to podstawową wadą jest wolne działanie przy wielu uruchomionych aplikacjach w tle. Jest to kłopotliwe, podczas gdy ktoś do nas dzwoni i odebrać możemy dopiero po 5 sekundach. Przy włączaniu telefonu musimy sporo czasu odczekać bo telefon skanuje pamięć telefonu oraz kartę pamięci (oczywiście jak mamy włożoną w slocie). Uciążliwe jest też przeglądanie stron www przeglądarkami chrome lub firefoxem. Przy przeglądaniu strony przeglądarka może samoczynnie się wyłączyć (często tak się dzieje przy stronach posiadających wiele bajerów).
    Po 6 miesiącach użytkowania test programem atutu benchmark wykazał ~8 tysięcy punktów. Gdy teraz chciałem test powtórzyć, telefon w trakcie testu się zawiesił.
    Także jeżeli ktoś obecnie zastanawiał się nad kupnem tego telefonu to bardzo odradzam. Na obecne czasy polecam zaopatrzyć się w telefon z przynajmniej dwoma rdzeniami na procesorze, nawet do zwykłego użytkowania.
    .adsl.inetia.pl | 03 mar 2015, 21:14
  • R E K L A M A
     
  • bartek1992
    Dla mnie super telefonik, dziala szybko i plynnie :) pare modyfikacji typu root i wgranie androida bez nakladek sieciowych i tel dziala jeszcze lepiej .
    .opera-mini.net | 17 lut 2015, 09:29
  • klaudi261  mail
    Witam mialem samsungi nokie w tym przedziale cenowym ale lg wypada duzo lepiej jezeli chodzi o plynnosc pracy systemu dzwiek w sluchawkach super,interet chodzi plynniejeszcze raz zaznaczam piszemy o tanim telefonie wiadomo mogl by miec mocniejsza baterie wiecej pamieci ram nie rysujacy sie wyswietlacz no ale niesty nie za taka cene takze folia na ekran i w kieszen do kluczy chociaz nie szkoda ;)pozdrawiam
    .centertel.pl | 06 lut 2015, 20:48
  • Natik
    Witam, mam ten telefon od czerwca 2014r. Jest bardzo dobry, android dziala swietnie, inetrnet również. Niestety batera szybko się rozładowuje, musze codziennie go ładować. Ten telefon jest dobry dla osób korzystających z niego w szczegółowych sprawach, można w internecie siedziec ale jak juz mowilam to szybko sie rozladowuje. Spadł mi pare razy i nie mam żadnych śladów, folię zdjęłam od razu po kupieniu telefonu i do teraz nie mam żadnej ryski. Jeżeli chodzi o robienie zdjęć to aparat jest świetny, robi wyraźne zdjęcia i łapie dobdze ostrość. Jeżeli chodzi o moją opinię to jest mega ;)
    .centertel.pl | 29 sty 2015, 21:59
  • Wiedźma
    Prosty w obsłudze, niezbyt duży, ale i nie za mały - idealny dla drobnych kobiecych dłoni. W moim domu od ponad roku. Nie jest to rakieta i sporadycznie zdarzy mu się lekko przyciąć podczas odpalania niektórych aplikacji, ale restart telefonu pozwala sobie z tym poradzić. Oczywistym jest też fakt, że nie odpali niektórych aplikacji z pełną płynnością - cudów nie należy oczekiwać. Na szczęśćie nigdy się nie zawiesił. Póki co nie stwierdzono żadnych awarii czy usterek. Po wsadzeniu w silikonowe etui i przyklejeniu folii na ekran po roku dość intensywnego użycia wciąż wygląda jak nowy. Telefon godny polecenia jeśli ktoś nie potrzebuje superkomputera w kieszeni, ani nie zależy mu na olbrzymim wyświetlaczu.
    .internetia.net.pl | 02 sty 2015, 22:31
  • lg
    Posiadam ten telefon od lipca 2013 roku. Wtedy był troche droższy :) ogólnie jestem z niego bardzo zadowolona. Chodzi płynnie nic się nie zacina, bateria wytrzymuje całkiem dobrze, okolo 1dnia przy ciągle włączonym wi-fi i słuchaniu muzyki. Telefon spadł mi milion razy, nie posiada zadnego etui, a folie zdjęłam tuż po zakupie i nie posiada ani jednej ryski!!! Jedyne co mnie zasmuciło to, to że kompletnie stracił zasięg, prawie nigdziej nie ma zasięgu. Myślę, że to wina upadków, oddałam go.na gwarancję, lecz w serwisie ,,nie wykryto usterki''. Polecam go w cenie do 400zl- ja zapłaciłam za niego chyba 600zł.
    .adsl.inetia.pl | 01 sty 2015, 22:12
  • K2
    Pewnie że to wina tego, że kupiony w komisie. Myślisz że osoba oddająca go do komisu specjalnie by oddawała dobry telefon? Na pewno ma więcej wad niż myślisz, nie tylko bateria. Ja chcę kupić nowy, ale zostały wyprzedane niestety. Mój wujek ma ten smartfon i bateria trzyma nawet 6 dni, przy całkiem dużym używaniu, wystarczy przyciemnić wyświetlacz i wytrzymuje kilka dni, i nie grać w gry, bo wtedy bateria schodzi w kilkanaście minut. Do tego ma diodę powiadamiającą o nieodebranym połączeniu lub smsie, która migocze na różne kolory - kolory można ustawiać. Aparat robi bardzo dobre zdjęcia, wyświetlacz duży, warto go kupić za cenę poniżej 400 zł.
    .adsl.inetia.pl | 31 gru 2014, 14:41
  • Mliv
    Witam.Telefon uzytkuje od lipca 2014r.Ocena 7,5/10.Korzystam głownie z podstawowych funkcji.Nie jest spowolniony,bateria trzyma mi 3 doby.Laduje sie w ok 3 h przy czym od 99-100 % okolo 1 h ! Aparat 5 mpx robiacy niezle zdjecia ale przy zoomie juz jest srednio .Dla mnie troche za maly bo mam duze palce/dlonie ale to kwestia przyzwyczajenia.Polecam wszystkim jesli nie szukaja kombajnu ;)
    .128.156.161 | 15 gru 2014, 18:19

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 70,6%   11,8%   17,6% 
 Wszystkich opinii: 34. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Honor Holly
» ZTE Nubia Z9 Max
» ZTE Nubia Z9 mini
» Lenovo K3 Note
» LG Volt TV
» Lenovo S60t
» Samsung Galaxy Tab 3 V
» Sony Xperia J1 Compact
» Kazam Tornado 455L
Aktualności:

» Wojna to, czy tylko fala kretynizmu?
» LG G4 Note, czy może raczej LG G4?
» Honor Holly już w kwietniu w Polsce
» Apple: trzy smartfony w 2015?
» Huawei P8 również w wersji Mini?
» HTC szykuje tablet z Allwinnerem?
» OnePlus zaprezentuje drona
» ZTE Nubia Z9 Max i Nubia Z9 Mini debiutują w Chinach
» Lava Iris 414: budżetowiec dla Indii



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.87.147.64
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.