Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 306 telefonów  |  145 764 opinie  |  720 testów  |  5 332 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
LG

LG E460



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 81,0%   9,5%   9,5% 
 Wszystkich opinii: 21. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
  • Chapati
    Mam telefon od Marca 2014. Do tej pory nic się z nim nie stało, żadnych usterek. Zero serwisów. Kupuję co jakiś czas folię na ekran i pod spodem nie widać żadnej ryski. Do tego etui i komórka jest jak dosłownie cegła, kilka razy mi spadła, ale ochrona zrobiła swoje. Polecam telefon, jeszcze w marcu kosztował ok. 500 zł, ale teraz potaniał.
    .244.219.148 | 23 sie 2014, 01:08
  • Mliv
    Telefon jak najbardziej wporządku.Stosunek ceny do tego co otrzymujemy jest okej.Telefon zakupiony za 360 zl miesiąć temu.Nie zacina się,jakość rozmów zadowalająca,aparat wystarcza do podstawowych rzeczy.Ekran dobrej rozdzielczosci,kąty widzenia wystarczajace.Bateria przy normalnej eksploatacji wytrzymuje 85 h.Laduje sie ok 3h.Dziwne jest to,,ze do ok 95 % laduje sie szybko natomiast potem mocno spada szybkosc ladowania.Jakosc wykonania nie budzi zastrzezen.Czulosc ekranu okej.Jakosc dzwieku jest w oryginalnych sluchawkach srednia ale w nausznych panasonicach jak najbardziej fajna ;)
    Nie uzywam go do gier i jakisc cudownych rzeczy tak,ze nie wypowiem sie.
    Generalnie LG warty jest polecenia osoba,ktore szukaja prostego smartfona,do normalnego uzytkowania.
    .play-internet.pl | 14 sie 2014, 19:08
  • CherryBomb  mail
    Mam ten telefon ponad 6 miesięcy. Teraz 4 raz będzie oddawany do serwisu, mam go dosyć. Telefon jest okey przez pewien czas. Najpierw wysiadły piksele, później soft, ostatnio włączał się nawet do godziny, kiedy oddałam go ostatnim razem do naprawy usłyszałam, iż usterka nie wystąpiła w serwisie. W tej chwili za każdym razem kiedy wyłączę ten telefon zacina się na logu z komunikatem: system security. Masakra. Nigdy więcej LG. To był mój największy błąd. Mam dosyć tego telefonu. Właśnie rozglądam się za czymś innym, gdyż nie wytrzymam ciągłego serwisowania go.
    NIE POLECAM !
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 01 sie 2014, 15:08
  • R E K L A M A
  • Kamil
    Kupiłem ten telefon pierwszego lipca 2014 roku. Ogółem bardzo fajny telefon i nic nie szwankuje.
    .play-internet.pl | 14 lip 2014, 12:07
  • marta21
    Telefon tego typu mam od ponad tygodnia, przed zakupem zasięgnęłam opinii użytkowników , czytałam komentarze także te negatywne i muszę przyznać, że model ten pozytywnie mnie zaskoczył, aparat jest bardzo dobry tak samo jak grafika, łatwa obsługa to także plus, nie jestem wymagająca, nie potrzebuje wielu różnych często nieużywanych aplikacji, dlatego ten telefon jest idealny dla osób, które lubią słuchać muzyki, zrobić zdjęcia, czasem wejść na facebook'a i pograć w gierkę gdy wieje nudą
    .rudaslaska.vectranet.pl | 13 lip 2014, 23:07
  • G30  mail
    Plusem tego telefonu jest to, że mam w końcu zasięg w domu w sieci Plus. Mieszkam na wsi, więc wiadomo: trzeba wychodzić na dwór. Tu nie muszę. Mało ma pamięci swojej, ale można dokupować kartę micro sd i wtedy telefon się nie zacina. Długo trzyma baterie. Jak się nim nie bawić, to trzyma tydzień, a jak się bawić, trzyma 6 godzin. Minusem tego telefonu jest to, że nie można się wylogować z serwisów społecznościowych google+ i wylogować ze sklepu play. Minusem jeszcze jest, że jest krótka ładowarka, ale chyba nic nie stoi na przeszkodzie, że można sobie ją dokupić z innego telefonu i poprosić w sklepie o dłuższy kabel usb. Podsumowując telefon jest dobry, ale nie bardzo dobry, ale czego można się spodziewać za takie pieniądze.
    .29.elzappero.net | 09 cze 2014, 06:06
  • K
    Lg l5 II to najlepszy telefon. Spełnia wszystkie wymagania. Aparat ma bardzo dobry 5 mpx. Polecam
    .177.94.1 | 30 kwi 2014, 15:04
  • M.
    Telefon posiadam od miesiąca i jestem nim zachwycona. Tylna klapka ( w kolorze białym ) jest chropowata, w związku z tym nie widać na niej odcisków palców i nie rysuje się. Bardzo ładny design. Używam go głównie do dzwonienia, pisania SMS-ów, korzystania z Facebooka, czasami grywam w proste gierki i przeglądam strony internetowe. Jeśli nie mam za bardzo czasu na gry to bateria wytrzymuje około 4 dni, ale jeśli korzystam z gier to wytrzymuje około 2 dni ( moim zdaniem jest to dość długi czas działania baterii ). Wszystko chodzi płynnie, nic się nie zawiesza. Wyświetlacz ma wspaniałe żywe kolory oraz przyjemne dla oka motywy menu i skórki SMS-ów do wyboru. Aparatu używam głównie do robienia zdjęć notatek - zdjęcia są ostre, wszystko można odczytać z telefonu nie powiększając zdjęcia. Bardzo dobrze działa stabilizacja obrazu i zdjęcia na powietrzu bardzo ładnie wychodzą zarówno z włączoną jak i wyłączoną lampą doświetlającą. Dodatkowym atutem jest spust migawki w przycisku głośności. Nie gubi zasięgu. Połączenia głosowe są bardzo dobrej jakości. Do wszystkich tych zalet można jeszcze dodać bardzo praktyczną diodę powiadomień w przycisku home. Podsumowując jest to telefon idealny dla takiego użytkownika jak ja. Korzystam z tego smartfona z czystą przyjemnością. Szczerze polecam.
    .224.47.23 | 10 kwi 2014, 21:04
  • black268  mail
    LgE460 to lipa.Bateria po odłączeniu od ładowarki po 5minutach pokazuje 95%. Internet przez WIFI zamula menu mało intuicyjne i rozwalone po telefonie. jak na tą klasę to wiele mu brakuje. nie polecam za względu na baterię resztę da się znieść
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 06 kwi 2014, 14:04
  • anna744
    To jest mój kolejny telefon i w porównaniu z nimi LG E460 ma sporo plusów.Po pierwsze:-aparat ma wreszcie lampę błyskową i zdjęcia naprawdę wychodzą piękne.Po drugie:Bateria długo trzyma,Po trzecie:Łatwy w obsłudze.Po czwarte:Idealny do gier.MINUSY:Takiej kiepskiej ładowarki jeszcze nie widziałam i nie miałam.Nie dość,że długo bateria się ładuje,to kabelek jest króciutki.Radio też uważam,że jest kiepskie,bo nie wyświetla się nazwa stacji i nie można z niego przegrywać tak jak w innych telefonach.No i mało jest efektów do zdjęć.Ogólnie telefon jest dla tych co nie mają wygórowanych potrzeb,jest idealny dla kobiet.POLECAM!!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 22 mar 2014, 10:03

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 81,0%   9,5%   9,5% 
 Wszystkich opinii: 21. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gionee Gpad G5
» Gionee V188
» Samsung Gear S
» Huawei Ascend P7 Sapphire
» HTC Desire 510
» IUNI U3
» Huawei Honor 3C Play Edition
» Krüger&Matz Live 2
» LG G3 Stylus
Aktualności:

» Samsung Galaxy S Duos 3 pojawił się w Indiach
» Sony Xperia Z3 Compact w małym przecieku
» Gionee Elife S5.1: kolejny rekord smukłości
» Acer na IFA: smartfon Liquid Jade i opaska Leap
» Rodzinny kompas zdrowia Prestigio
» Kolejne zdjęcia iPhone 6
» Mapy HERE oraz Nike+ w urządzeniach Samsunga
» Lenovo Vibe X2 dostanie Androida L?
» Samsung Galaxy Note 4 ma ekran QHD!



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.166.110.222
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.