Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 195 marek  |  9 673 telefony  |  148 675 opinii  |  720 testów  |  5 668 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG C195



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 69,4%   9,7%   20,8% 
 Wszystkich opinii: 72. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • diann
    Telefon wspaniały, używam 1,5 roku, bardzo wytrzymały na upadki, kilka razy spadł nawet na beton i działa bez szwanku. Klawiatura idealna, kolejna zaleta to WIFI znajdujące się w telefonie ;)
    Polecam.
    .prox.pl | 11 wrz 2014, 21:09
  • Arekkera13
    Telefon z bardzo niewygodną klawiaturą, cieżko się sms-y pisze. Bardzo słaby aparat robiący kiepskie zdięcia i nadodatek nie ma lampy błyskowej. Jednak muzykę odtwarza wyśmienicie, dźwięki są czyste i przyjemne dla ucha. Menu jest ładne i przyjemne dla oka. Szkoda że tylna klapka jest z badziewnego plastiku.
    .majdankrolewski.pl | 11 cze 2014, 17:06
  • Kacper3100
    To też mój pierwszy najlepszy telefon, polecam!
    .plock.mm.pl | 20 maj 2014, 09:05
  • R E K L A M A
  • Esskel
    Witam!
    Zacznę od minusów - j. fabryczny miałem estoński :D Problemy z Javą, rzadkie ale jednak resety do ustawień fabrycznych i... brak kabla. Ale co do zalet, zamierzam się przenieść na jakiegoś smartfona ale ciężko będzie mi się z tym maluszkiem rozstawać - ładnie łapie Wi-fi, działa sprawnie, bez zacięć, klawiaturka wygodna, szybko się można przyzwyczaić. Puszczanie muzyki tym telefonem to nie jest dobry pomysł ale jakość dźwięku rozmów jest akurat na b. wysokim poziomie.
    Reasumując - chcecie TELEFONU? Za tą cenę to strzał w tysiaka. Serdecznie wam polecam!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 06 maj 2014, 23:05
  • Tomasz
    Śmieszą mnie negatywne opinie o tym telefonie od osób, które za niecałe 200 złotych żądają cudów! Wg mnie, za tę cenę jest całkiem przyzwoity.

    Oprócz tradycyjnych rozwiązań, stosowanych we wszystkich innych telefonach, dużym plusem jest możliwość włączenia funkcji odrzucania połączeń przychodzących z numerów, które nie są zapisane przeze mnie w kontaktach, co w połączeniu z działającą funkcją ACR daje święty spokój.
    .wegorzewo.mm.pl | 07 kwi 2014, 12:04
  • Oszołom
    Witam, mam ten telefon 2 lata, wg. mnie jest to telefon bezawaryjny i bardzo wytrzymaly, wiele razy upadal mi z roznych wysokosci i jezdzil po posadzce i nadal dziala jak nowy. Jestem naprawde zaskoczony. Minusem jest przegladarka internetowa i kompatybilnosc aplikacji java, reszta wszystko jak najbardziej na plus dla osob ktore szukaja telefonu do podstawowych czynnosci i szybkiego pisania smsow ( bo pisze sie na nim fantastycznie)pzdr
    .dynamic.gprs.plus.pl | 13 lut 2014, 19:02
  • angelanysa
    ten telefonik to cudo! Polecam jego zakup! Mam go już rok , nie szwankuje :) Wygodny w pisaniu i bardzo tani :)))
    .dynamic.chello.pl | 05 lut 2014, 10:02
  • Chomeini  mail
    Dopadło mnie zmęczenie smartfonami, tzn. wiecznie brakująca pamięć i spowodowane tym zamulanie systemu, problemy w ekranem dotykowym a w szczególności z czujnikiem zbliżeniowym, ładowaniem baterii przynajmniej raz dziennie i inne cuda, spowodowały że postanowiłem się przesiąść na zwykły telefon bez wodotrysków. Mój wybór padł na tytułowe LG, telefon prosty w obsłudze, posiadający podstawowe aplikacje niezbędne do funkcjonowania w dzisiejszej rzeczywistości. Telefon nie jest bardzo energożerny, bateria przy normalnym użytkowaniu wytrzyma 5 do 7 dni, a przy dość intensywnym do 3 dni - no wiadomo że jak ktoś się bardzo postara to i w jeden dzień wyssa zawartość ogniwa. Układ MENU jest dość intuicyjne i nie stwarza problemów, po kilkudziesięciu minutach zabawy telefonem orientujemy się gdzie, co i jak. Mamy możliwość włączenia widgetów (mi najbardziej pasuje że jest pogodynka) lub wyłączenia i mamy spore pole do popisu w kwestii zastosowania np. własnej tapety na ekranie. Dużym plusem w tym telefonie jest moduł WiFi (aktualizacja pogodynki za free) która pozwala na przeglądanie stron WWW, choć przeglądarka fabryczna nie rzuca na kolana, ja zainstalowałem sobie Operę i jest o niebo lepiej, ale i tak uważam że przeglądanie stron w tym telefonie to taki trochę "Sadomasochizm", lepiej sprawa wygląda we wsparciu w portalach społecznościowych. Aparat 2 MPix zastosowany w tym telefonie, trąci średniowieczem - ale zdjęcia robione przy dobrej słonecznej pogodzie prezentują się całkiem nieźle, raczej należy zapomnieć o zdjęciach w domu przy słabym oświetleniu. Całe oprogramowanie i zawarte w nim aplikacje spisują się przyzwoicie, beż zacięć, zwisów czy innych problemów. Na początku byłem przerażony klawiaturą, wydawała mi się malutka jak na moje paluchy ale bardzo szybko się polubiliśmy. Materiały (plastiki) użyte do produkcji telefonu nie są technologia kosmiczną, ale wszystko jest dobrze spasowane i przy miętoleniu w rękach czy pisaniu telefon nie wydaje żadnych dziwnych pisków ani trzeszczeń. Jakość rozmów również nie budzi zastrzeżeń, ja ze swojej strony mam idealny dźwięk i bardzo dobrze słyszę rozmówcę a z drugiej strony nie miałem żadnych uwag co mojej słyszalności.
    .internetia.net.pl | 26 sty 2014, 22:01
  • sowuls4  mail
    Mam ten telefon od ponad pol roku, karte pamieci 4GB czyta bezz zadnego problemu, funkcje ma delikatnie zblizone do se c510 ale i tak ten model ma u mnie bardzo duzo plusow, choc moglby posiadac reczny korektor dzwieku, na poczattku tez klawiatura byla troche mala, ale mozna sie przyzwyczaic
    .auto.m2m.net.pl | 04 sty 2014, 21:01
  • Dzalewa
    Mam telefon od ponad roku.

    Zalety:
    -jak na telefon to jest szybki
    -podręczny
    -wifi,querty

    Wady:
    -czasami zgubi sieć i dopiero po przełożeniu karty sim na inny telefon i ponownym założeniu karta działa poprawnie (może to był przypadek bo nie mam już tych problemów)
    -dosyć cicho gra głośnik ale czysto
    -wifi (słabo łapie)

    Ogólnie jest do przyzwyczajenia. Tak jak każdy telefon ma jakieś wady. POLECAM!!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 lis 2013, 13:11

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 69,4%   9,7%   20,8% 
 Wszystkich opinii: 72. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy A3 HSPA
» Samsung Galaxy A5 HSPA
» Samsung Galaxy A5
» Samsung Galaxy A3 SM-A3009
» Oppo R5
» Oppo N3
» Honor 6
» Huawei Honor 4X
» Kyocera Urbano V01
Aktualności:

» Samsung Galaxy A5 i Galaxy A3 zaprezentowane oficjalnie
» Okulary i zegarki zakazane w kinach - NATO i MPAA w oparach absurdu
» MyKronoz ZeWatch2: prosto ze Szwajcarii
» Overmax Vertis Braver: smartfon z IP68
» Goclever Insignia 550i: 8 rdzeni w skromnej cenie
» Polska premiera nowości HTC
» Microsoft Band - pierwszy smartwatch z Redmond
» HTC Desire D816h czyli kompaktowy Desire 816
» ZTE N958St ujawniony w TENAA



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.82.80.15
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.