Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 217 marek  |  10 590 telefonów  |  156 318 opinii  |  871 testów  |  6 947 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
LG

LG C195



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 68,9%   9,5%   21,6% 
 Wszystkich opinii: 74. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • irbis
    Telefon ma fantastyczną klawiaturę, na której szybko pisać można esy. Aparat nie powala jakością, ale to nie do tego ma służyć ten telefon. Odtwarzacz muzyki średniej klasy, jak ktoś miał starsze nokie z odtwarzaczem mp3, xpressmusic, ten zrozumie. Materiał z jakiego został wykonany ten telefon jest fenomenalny, odporny na upadki i dobrze trzymający się w ręce, szczególnie tylna chrpowata klapka zasługuje na duży plus. Telefon godny polecenia.
    .231.202.105 | 28 mar 2015, 20:33
  • wrześniowapanna  mail
    Tez chwalę sobie wytrzymałość urządzenia na upadki oraz wygodę korzystania. Mam jednak problem z mikrofonem, czasami moi rozmówcy skarżą sie, ze mnie nie słyszą ("coś przerywa"). Oddawałam do naprawy gwarancyjnej lecz otrzymałam opinię z serwisu, że telefon został sprawdzony i działa prawidłowo, a nie niesety problem nadal występuje.
    Interesuje mnie również opisana wyżej przez Tomasza .wegorzewo.mm.pl | 07 kwi 2014, 12:04 możliwość włączenia funkcji odrzucania połączeń przychodzących z numerów, które nie są zapisane w kontaktach, oraz funkcja ACR. Jak to właczyć? prosze o odp :)
    .play-internet.pl | 17 sty 2015, 12:05
  • diann
    Telefon wspaniały, używam 1,5 roku, bardzo wytrzymały na upadki, kilka razy spadł nawet na beton i działa bez szwanku. Klawiatura idealna, kolejna zaleta to WIFI znajdujące się w telefonie ;)
    Polecam.
    .prox.pl | 11 wrz 2014, 21:25
  • R E K L A M A
     
  • Arekkera13
    Telefon z bardzo niewygodną klawiaturą, cieżko się sms-y pisze. Bardzo słaby aparat robiący kiepskie zdięcia i nadodatek nie ma lampy błyskowej. Jednak muzykę odtwarza wyśmienicie, dźwięki są czyste i przyjemne dla ucha. Menu jest ładne i przyjemne dla oka. Szkoda że tylna klapka jest z badziewnego plastiku.
    .majdankrolewski.pl | 11 cze 2014, 17:39
  • Kacper3100
    To też mój pierwszy najlepszy telefon, polecam!
    .plock.mm.pl | 20 maj 2014, 09:56
  • Esskel
    Witam!
    Zacznę od minusów - j. fabryczny miałem estoński :D Problemy z Javą, rzadkie ale jednak resety do ustawień fabrycznych i... brak kabla. Ale co do zalet, zamierzam się przenieść na jakiegoś smartfona ale ciężko będzie mi się z tym maluszkiem rozstawać - ładnie łapie Wi-fi, działa sprawnie, bez zacięć, klawiaturka wygodna, szybko się można przyzwyczaić. Puszczanie muzyki tym telefonem to nie jest dobry pomysł ale jakość dźwięku rozmów jest akurat na b. wysokim poziomie.
    Reasumując - chcecie TELEFONU? Za tą cenę to strzał w tysiaka. Serdecznie wam polecam!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 06 maj 2014, 23:55
  • Tomasz
    Śmieszą mnie negatywne opinie o tym telefonie od osób, które za niecałe 200 złotych żądają cudów! Wg mnie, za tę cenę jest całkiem przyzwoity.

    Oprócz tradycyjnych rozwiązań, stosowanych we wszystkich innych telefonach, dużym plusem jest możliwość włączenia funkcji odrzucania połączeń przychodzących z numerów, które nie są zapisane przeze mnie w kontaktach, co w połączeniu z działającą funkcją ACR daje święty spokój.
    .wegorzewo.mm.pl | 07 kwi 2014, 12:31
  • Oszołom
    Witam, mam ten telefon 2 lata, wg. mnie jest to telefon bezawaryjny i bardzo wytrzymaly, wiele razy upadal mi z roznych wysokosci i jezdzil po posadzce i nadal dziala jak nowy. Jestem naprawde zaskoczony. Minusem jest przegladarka internetowa i kompatybilnosc aplikacji java, reszta wszystko jak najbardziej na plus dla osob ktore szukaja telefonu do podstawowych czynnosci i szybkiego pisania smsow ( bo pisze sie na nim fantastycznie)pzdr
    .dynamic.gprs.plus.pl | 13 lut 2014, 19:34
  • angelanysa
    ten telefonik to cudo! Polecam jego zakup! Mam go już rok , nie szwankuje :) Wygodny w pisaniu i bardzo tani :)))
    .dynamic.chello.pl | 05 lut 2014, 10:18
  • Chomeini  mail
    Dopadło mnie zmęczenie smartfonami, tzn. wiecznie brakująca pamięć i spowodowane tym zamulanie systemu, problemy w ekranem dotykowym a w szczególności z czujnikiem zbliżeniowym, ładowaniem baterii przynajmniej raz dziennie i inne cuda, spowodowały że postanowiłem się przesiąść na zwykły telefon bez wodotrysków. Mój wybór padł na tytułowe LG, telefon prosty w obsłudze, posiadający podstawowe aplikacje niezbędne do funkcjonowania w dzisiejszej rzeczywistości. Telefon nie jest bardzo energożerny, bateria przy normalnym użytkowaniu wytrzyma 5 do 7 dni, a przy dość intensywnym do 3 dni - no wiadomo że jak ktoś się bardzo postara to i w jeden dzień wyssa zawartość ogniwa. Układ MENU jest dość intuicyjne i nie stwarza problemów, po kilkudziesięciu minutach zabawy telefonem orientujemy się gdzie, co i jak. Mamy możliwość włączenia widgetów (mi najbardziej pasuje że jest pogodynka) lub wyłączenia i mamy spore pole do popisu w kwestii zastosowania np. własnej tapety na ekranie. Dużym plusem w tym telefonie jest moduł WiFi (aktualizacja pogodynki za free) która pozwala na przeglądanie stron WWW, choć przeglądarka fabryczna nie rzuca na kolana, ja zainstalowałem sobie Operę i jest o niebo lepiej, ale i tak uważam że przeglądanie stron w tym telefonie to taki trochę "Sadomasochizm", lepiej sprawa wygląda we wsparciu w portalach społecznościowych. Aparat 2 MPix zastosowany w tym telefonie, trąci średniowieczem - ale zdjęcia robione przy dobrej słonecznej pogodzie prezentują się całkiem nieźle, raczej należy zapomnieć o zdjęciach w domu przy słabym oświetleniu. Całe oprogramowanie i zawarte w nim aplikacje spisują się przyzwoicie, beż zacięć, zwisów czy innych problemów. Na początku byłem przerażony klawiaturą, wydawała mi się malutka jak na moje paluchy ale bardzo szybko się polubiliśmy. Materiały (plastiki) użyte do produkcji telefonu nie są technologia kosmiczną, ale wszystko jest dobrze spasowane i przy miętoleniu w rękach czy pisaniu telefon nie wydaje żadnych dziwnych pisków ani trzeszczeń. Jakość rozmów również nie budzi zastrzeżeń, ja ze swojej strony mam idealny dźwięk i bardzo dobrze słyszę rozmówcę a z drugiej strony nie miałem żadnych uwag co mojej słyszalności.
    .internetia.net.pl | 26 sty 2014, 22:37

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 68,9%   9,5%   21,6% 
 Wszystkich opinii: 74. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Asus ZenFone 2 ZE550ML
» LG Spirit 3G Dual SIM
» HTC One E9+
» Honor Holly
» ZTE Nubia Z9 Max
» ZTE Nubia Z9 mini
» Lenovo K3 Note
» Prestigio Muze A3
» LG Volt TV
Aktualności:

» Huawei P8 w TENAA. Są dane!
» iPhone 6C i iPad Plus: nowe informacje
» HTC One M9+ na kolejnych zdjęciach
» Sony Xperia Z4 w GFXBench
» Asus ZenFone 2: europejskie ceny będą atrakcyjne
» HTC One E9+ debiutuje w Chinach
» Tajemniczy Honor CHM-U01
» Honor Holly już w kwietniu w Polsce
» Wojna to, czy tylko fala kretynizmu?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.242.253.192
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.