Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 212 marek  |  10 446 telefonów  |  155 162 opinie  |  864 testy  |  4 979 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Lenovo

Lenovo A850



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,4%   4,8%   42,9% 
 Wszystkich opinii: 21. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
  • salamonka
    Najgorszy zakup. Kupiliśmy 4 takie telefony z różnych źródeł ponad pół roku temu i każdemu coś się psuje. Jednemu nie działa moduł ładowania, drugi traci zasięg, trzeciemu nie styka bateria i szwankuje aparat, a czwarty z niewiadomego powodu się wyłącza.
    Naprawa tu w Polsce jest prawie nie możliwa bo nikt nie ma części, a odsyłanie tego do Chin to chyba szkoda czasu (bo trwa to wieki).
    Na początku fakt, byliśmy bardzo zadowoleni. Ale teraz jest masakra. w tym wypadku taniość nie równa się jakość. Mimo że myśleliśmy ze kupiliśmy na prawdę fajne telefony to teraz nikt nie jest zadowolony.
    Nie polecam. Dorzućcie sobie 2/3 stówki i kupcie coś lepszego w kraju.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 24 lut 2015, 23:11
  • czasamimily  mail
    Bije na głowę wszystkie flagowce. Kosztuje mało i daje bardzo dużo. Pierwszy telefon który wytrzymuje na baterii cały dzień. Korzystam bardzo intensywnie. Mass Efekt bez ścinek. Aparat słaby, ale mam kompakta, który robi lepsze zdjęcia od najlepszych telefonów, więc nie o to chodzi. Jedną ręką ciężko się obsługuje, ale za to nie muszę celować przy pisaniu. Same pozytywy. Dwie karty, dobry GPS i bardzo dobrze zoptymalizowany. Mógłby mieć LTE, ale i tak jest ok. Polecam każdemu, kto chce mieć smartfon sprawny i wielozadaniowy.
    .dynamic-ww-2.vectranet.pl | 27 sty 2015, 10:49
  • benek6635
    Jestem pozytywnie zaskoczony!!!
    Telefon godny polecenia.
    Świetny wyświetlacz oraz podzespoły.
    Fajnie zooptymalizowany.
    Bateria trzyma mi najdłużej z telefonów na androidzie jakie miałem.
    Zastanawiające jak to możliwe osiągnąć 3-4 dni lub 2 dni na prawdę intensywnego użytkowania przy tej baterii.
    Producenci europejscy powinni uczyć się od Lenovo.
    Jedynie na co można narzekać to aparat.
    Zdjęcia wychodzą jak z telefonu 2-3 mpx..
    .adsl.inetia.pl | 04 gru 2014, 23:28
  • R E K L A M A
     
  • jula
    Telefon mam 2 miesiące i jestem bardzo z niego zadowolona, te 5,5 cala naprawdę robi dobre wrażenie. Telefon się nie ścina, wszystkie gry i aplikacje chodzą wyśmienicie, bateria trzyma 2,3 dni, co do aparatu to nie jest najgorszy, spełnia moje oczekiwania + dużym plusem jest cena smartfona :)
    .dynamic.mm.pl | 18 lis 2014, 16:04
  • thide
    @madmana,

    Oczywiście, że da się instalować wszystkie aplikacje na karcie pamięci.
    .static.ip.netia.com.pl | 29 paź 2014, 21:02
  • madmama
    +
    super wyglad i obsługa,
    niezawodność działnia,
    szybkość,
    ekran i jakość wyświetlania,
    cena,
    możliwości,

    -
    oryginalny system brak możliwości instalacji na karcie SD (nawet gdy zrobi się root,
    aparat (w sumie to całkiem dobry jak na moje potrzeby jednak mógłby być lepszy),
    .play-internet.pl | 23 wrz 2014, 12:39
  • karo662
    Jak za taką cenę telefon jest świetny, kupiłam go [...]. Po rozpakowaniu byłam zaskoczona że to takie duże ale 2-3 dni i się przyzwyczaiłam, te 5,5 cala wcale nie jest uciążliwe przy użytkowaniu. Co do reszty, rozmowy wyraźne nie ma problemu z głośnikiem do rozmów, głośnik zewnętrzny też nieźle gra nie charczy dźwięk czysty, bateria trzyma 2-3 dni przy częstych długich rozmowach, wifi, gry, muzyka. Aparat nie urzeka, zdjęcia są kiepskie. Telefon się nie wiesza, wszystko chodzi płynnie, jestem bardzo zadowolona przesiadłam się z s3 mini i to była dobra decyzja. Oceniam go na 9,5/10, dałabym dziesięć gdyby nie aparat.
    .204.209.56.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 27 sie 2014, 10:33
  • simu203  mail
    Jak za te pieniądze fenomenalny telefon. Robi duże wrażenie bo jest wielki od razu przypomina telefon z najwyższej półki. Mam go pół roku nic złego się z nim nie dzieje wszystko dobrze działa. Wyświetlacz ma bardzo dobrą ostrość. Bateria wytrzymuje tyle co w przeciętnych smartfonach. Ma dobrą nakładkę systemową, płynnie działa. Ciężko go zawiesić podczas użytkowania wieloma aplikacjami. Naprawdę polecam!!!
    .181.62.72 | 24 sie 2014, 21:39
  • thide
    @Gierew, u mnie GPS działa bez problemu. W mapach trzeba użyć internetu i GPS'u, a po 3-4 sekundach już łapie naszą pozycję.
    .static.ip.netia.com.pl | 20 sie 2014, 12:52
  • Gierew
    Hejo,

    telefon kupiłem jakiś czas temu na allegro.
    Pierwsze wrażenie to: O Matko, jaki wielki!!
    Jednak po paru dniach zacząłem doceniać te 5,5 cala.
    Wyświetlacz jest ok, jednak w porównianiu do Xperii Z, którą mam w domu to trochę odstaje.
    Telefon jest szybki, nie wiesza się i póki co nie mam z nim żadnych problemów.
    Co do aparatu, to taki sobie, zrobi w miarę wyraźne zdjęcie, gdy się go stabilnie trzyma.
    Mam problem z GPS, mianowicie wogóle nie łapie fixa. Nie wiem czym to jest spowodowane, robiłem wszystkie tipsy z internetu i nic. Mam ROM s123 i podobno w innych nie ma tego problemu, a nie chcę nic zmieniać, bo kto wie? Może coś schrzanię.
    Bateria trzyma mi tak 2-3 dni.
    Ogólne wrażenie jak najbardziej pozytywne, poza tym gps-em.
    Polecam niezdecydowanym, nastepny będzie K900 lub 910 :)

    Pozdrawiam
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 sie 2014, 23:03

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,4%   4,8%   42,9% 
 Wszystkich opinii: 21. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Kruger&Matz Flow
» Wiko Highway Star 4G
» Wiko Highway Pure 4G
» BlackBerry Leap
» Sony Xperia M4 Aqua
» Lenovo A7000
» Lenovo Vibe Shot
» ZTE Grand S3
» Huawei MediaPad X2
Aktualności:

» MWC 2015: Haier dla dzieci i seniorów
» MWC 2015: Konka bez pomysłu
» MWC 2015: Doogee, czyli Chińczyk potrafi
» MWC 2015: HTC z nowościami
» MWC 2015: Doro z propozycją smartfona dla niewidomych
» MWC 2015: Ubuntu w smartfonie trzeba się nauczyć
» MWC 2015: Obejrzałem smartfon z Tizenem...
» MWC 2015: Samuraje w Barcelonie
» MWC 2015: Gionee - tylko trzy modele



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 50.16.49.108
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.