Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 185 marek  |  9 233 telefony  |  102 440 opinii  |  650 testów  |  4 828 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Lenovo

Lenovo A660



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 64,0%   4,0%   32,0% 
 Wszystkich opinii: 25. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
  • bimber
    Miałem Lenovo przez miesiąc, musiałem ładowac go czodziennie przy słuchaniu muzyki, casami sie zwieszał i bardzo sie grzał, ale podobał mi się :)
    .tktelekom.pl | 25 mar 2014, 23:03
  • kya01
    Telefon jest bardzo solidny i wytrzymały, co jest dla mnie bardzo ważne ponieważ kilka telefonów już mi się rozwaliło od upadków, a lenovo naprawdę nie zawodzi, najwyższy upadek jaki przeżył to 3 metry na beton, działa sprawnie dalej nawet się nie wyłączył, co prawda spowodowało to małe wgniecenie w obudowie. Też został przetestowany na wodoodporność i również bez problemu. Android bez zarzutu. Co do gorilla glass - powstało kilka rys ale nie ryski jak przy zwykłych telefonach. Jedyne wady:
    -aparat - bez rewelacji, ponieważ przy złym świetle zdjęcia nie są najlepszej jakości ale w sumie ja nie narzekam
    -bateria- trzyma 1-3 dni w zależności od użytkowania.
    Jeżeli potrzebujesz wytrzymałego telefonu jak najbardziej polecam!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 12 lut 2014, 12:02
  • szopcio12
    Telefon od pol roku w mojej kieszeni... wykonanie solidne (wyglad sciaga uwage), zdjecia robi elegancko pod woda rowniez co cieszy, procek i ram: ramu troszku malo ale procek nadgania tak wiec chodzi bez zarzutu (Gra: GT Racing 2 smiga bez problemu) Co do softu zmienilem sam na cybermausa i wszystkie gry instaluje bez problemow (co najlepsze zapisuje apki na sd).
    Zalety:
    -muzyka i filmy odtwarza rewelacyjnie
    -aparat
    -ip67
    -wyglad i wykonanie
    -wspolpraca procka z ramem
    -przy zmianie romu zero problemow z apkami oraz zapisuwanie ich na karcie pamieci
    Wady:
    -Bateria przy mocniejszym uzywaniu nie trzyma za dlugo
    .adsl.inetia.pl | 30 sty 2014, 21:01
  • R E K L A M A
  • Leno
    Telefon naprawdę świetny, ogólnie to telefon stawiający na wytrzymałość obudowa solidna, wodoodporność nie zawodzi, sam testowałem, jednak wydajnościowo w normalnym użytkowaniu także spełnia się wyśmienicie, większość gier chodzi przyzwoicie bez lagów, jak np Dead Trigger a ma niezłą grafike :) Do tego dochodzi duży wybór custom romów, bateria trzyma dzień, no i ten dual sim, mógłbym sie jedynie przyczepić do braku Aero 2, no ale żaden telefon nie jest bez wad. W tej chwili przeszedłem na droższy model [...]
    .ap-media.pl | 28 sty 2014, 23:01
  • zmrocznik  mail
    Używam A660 od miesiąca. Wcześniej używałem sony xperia tipo dual, który jest świetny w użytkowaniu, jednak potrzebowałem czegoś z lepszym aparatem fotograficznym.
    Jeśli pogodzicie się z ładowaniem telefonu CODZIENNIE, to moim zdaniem, nie ma lepszego wyboru w rankingu cena/jakość.
    Wykonanie i materiały użyte są wysokiej jakości. Mam porównanie z wieloma droższymi telefonami.
    Ergonomia, intuicyjność bez zarzutu. Żadnych zawieszeń systemu. Lenovo nie jest pierwszym-lepszym producentem telefonów.
    Mam nadzieje, że będzie działał przynajmniej 24 miesiące bezawaryjnie :D
    .adsl.inetia.pl | 08 lis 2013, 13:11
  • aneta  mail
    Opinia o moim a660:
    -wodoodporny (testowałam w wannie, leżal 15 minut, działa dalej :)
    - gorilla glass jest jakiś nie gorrillowaty - po 2 miesiącach mam już ryski a telefon mi nawet nie upadł, może w kieszeni od kluczy się porysował, nie wiem, więc szkło jest denne (nie takie jak reklamowane)
    - wygląd super
    - działa super (oprócz problemu z softem, ale to nie wina telefonu tylko moja)
    -dotyk, wyświetlacz, inne rzeczy - bardzo dobre. nie mam się do czego przyczepić
    -bateria trzyma 2 dni przy minimalnym uzywaniu, 1 dzien przy mocniejszym/nawigacji (ale może zmiana softu pomoże)
    - ogólnie jestem b. zadowolona gdyby nie problem z chińskim softem

    PROŚBA DLA ZNAJĄCYCH SIĘ Z KRAKOWA:
    bardzo chciałabym wgrać nowy custom rom, ale nie potrafię - nie umię telefonu podłaczyć dobrze do komputera bo nie ma jakiś driverów usb i komputer (win 7 64 bit) nie pozwoli mi podmienić tych co są na odpowiednie. jestem w kropce od 2 miesięcy, próbowałam znaleźć kogoś (serwisy) kto mi to zrobi odpłatnie, ale nikt nie chce się podjąć.
    czy ktoś z Was mógłby mi wgrać lepszy custom rom na ten telefon ? Znalazłam już na internecie (mogę przywieźć żeby nie sciągać) ale nie umiem sama tego zrobić, więc potrzebuję pomocy. Zapłacę za to oczywiście, telefon dowiozę (w krakowie lub okolicach), poczekam, odbiorę.... niec mi tylko ktoś pomoże. Jeżeli znajdzie się chęty to proszę o maila na mvandei@wp.pl - z góry dziękuję i pozdawiam.
    .dynamic.chello.pl | 30 paź 2013, 19:10
  • Alex
    Witam,
    Mam ten telefon od miesiąca i jestem z niego bardzo zadowolony.
    Największe plusy dla mnie to:
    -4 calowy wyświetlacz
    -dobry aparat, dużo funkcji przy robieniu zdjęć
    -android 4.0.4
    -odporny wyświetlacz na zarysowania, wodoodporny (osobiście sprawdzałem)
    -dual sim
    Telefon dobrze prezentuje się na oczach innych telefonów, jest lepszy od mojego poprzedniego telefonu (samsung galaxy mini)
    Mam tylko jeden problem!
    Na telefonie nie chcą działać mi wszystkie gry dlaczego? Proszę o pomoc.
    Pozdrawiam, właściciel telefonu Lenovo A660
    .cdma.centertel.pl | 29 paź 2013, 19:10
  • lenovo A 660
    Telefon wydawalby sie idealny, wielki i odporny wyswietlacz, znakomity aparat, dwa rdzenie, wodoodpornosc, swietna cena, ale.....No wlasnie, zawsze musi byc jakies ale. Na sofcie ktory dostajemy od Chinczykow nie wszystkie apki i gry chca instalowac. Na dodatek pamiec wewnetrzna nie laczy sie karta sd kupiona przez nas, wiec nie zagramy np w real reacing 3. Moze zmiana softu pomoze rozwiazac te problemy bo bez nich telefon lenovo a 660 bylby cudem! Niech napisze ktos kto ma na tym smartfonie soft od etotalka. Czy wystepuja na nim opisane przeze mnie problemy?
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 23 paź 2013, 06:10
  • aaaa
    Właśnie wczoraj telefon zawiesił mi się na amen. Już nic nie da się zrobić. W naprawie też nie wiedzą co się dzieje. Nie polecam.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 06 paź 2013, 09:10
  • Gegol
    Kolego "mateuszu"... jak sam widzisz, ten telefon ma zaledwie 512 RAM, wiec nie wymagaj, aby poszlo na tym telefonie "GTA Vice City", tym bardziej, ze procesor jest raczej mniej wydajny niz w S Advance, ktory ma tez wiecej - 768 pamieci RAM. Nie wymagaj od telefonu wiecej, niz sa w stanie Ci dac jego parametry. Poza tym, to jest telefon na "trudne" warunki, wiec czy powinienem dac w takim razie negatywa dla S Advance, ze nie jest odporny na wode i np. uderzenia? Sam odpowiedz sobie na to pytanie... Pozdrawiam.
    .ip.netia.com.pl | 27 wrz 2013, 17:09

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 64,0%   4,0%   32,0% 
 Wszystkich opinii: 25. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Sony Xperia Z3
» Sharp Aquos Crystal X
» LG L30
» LG L50 Sporty Dual TV
» LG L50 Sporty
» LG L Fino
» LG L Bello
» HTC One M8 for Windows
» Sharp Aquos Crystal
Aktualności:

» Sony Xperia Z3 w TENAA
» Samsung wygina telefony... jeszcze mocniej
» L Fino i L Bello: nowości LG na IFA
» HTC na 64 bitach?
» Sony szykuje smartfon do selfie?
» HTC One (M8) for Windows oficjalnie dostępny
» Elementy interfejsu G3 trafią do najtańszych modeli LG
» Kolorowa nowość Prestigio
» Sony Xperia M2 Aqua potrafi nurkować



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.83.229.102
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.