Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 195 marek  |  9 669 telefonów  |  148 672 opinie  |  720 testów  |  5 036 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Lenovo

Lenovo A660



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 62,1%   6,9%   31,0% 
 Wszystkich opinii: 29. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
  • gościula
    Niektórzy piszą że ma dobry aparat...bez komentarza.bardziej badziewnego aparatu to nie widziałem. zrobic tym telefonem ostre zdjęcie nawet w słoneczny dzień to loteria.ta jakość była dobra w komórkach ale z 8 lat temu. poza tym telefon pancerny. kilkadziesiat razy był rzucany, wypadał itp. Nic mu nie było. Za to Gorilla to nie wiem jaka tam siedzi- rysy powstają bez problemu.ogólnie jako tani smartphone w cięzkie warunki będzie bardzo ok- ale nic poza tym. Muli, nie robi zdjęc, ma przestarzałego andka, słabą baterię i za duże wymiary.
    .radionet.info.pl | 24 paź 2014, 20:10
  • xyz
    Jak dla mnie najgorszy telefon na świecie. Po roku zaczął mi padać system. Po jednym upadku z komody na podłoge pękł mi ekran( dla porównania htc desire 500 mojej siostry upadł 3 razy i nic ). Bateria ledwie na dzień starczała przy większym użytku. Grzał się po odpaleniu niezbyt ciężkich aplikacji np. przeglądarki chrome. Ekran ogólnie rysował się na potęgę. Brak jakiegokolwiek wsparcia dla tego telefonu. Nakładka była tak słabo wykonana, że nie można było wyciszyć dźwięku podczas robienia zdjęć. Obecnie kupiłem sony xperia z3 i pozbyłem się problemu. I takie moje spostrzeżenie jeżeli kupywać tani smartfon to lepiej nie kupywać go wcale.
    .play-internet.pl | 14 paź 2014, 18:10
  • Czerwony
    Ogólnie z telefonu jestem zadowolony. Dobrej jakości wyświetlacz wysoka jakość wykonania, tak samo z dźwiekiem. Jakość zdjęć w bardzo dobrym oświetleniu jest dobra, jednak brakuje tu diody doświetlającej. Do czego moge sie doczepić do do małej ilości ram, oraz oryginalnego softu. Telefon działa płynnie i w porównaniu do Sony xperi J telefon sie nie zacinał podczas przewijania. Jak za taką cene polecam gdyż nie da sie znaleźć wodoodpornego telefonu z takimi podzespołami w cenie 350/400zł
    Nie wiem o co chodzi z tym gorilla glassem bo użytkuje ten telefon prawie rok i na ekranie nie ma nawet małej ryski, jedynir na tym pomarańczowym pasku.Telefon robi się powoli ,,Przastarzały'' i chce go wymienić na lg g. Ogólnie polecam -5/6
    .free.aero2.net.pl | 12 paź 2014, 10:10
  • Get Adobe Flash player
    R E K L A M A
  • kahoko
    Świetne kolory,nie ścina się i robi ładne zdjęcia. Do czego mogę się przyczepić to do nagrywanych filmików, które pomimo ustawienia na najwyższą możliwą jakość nie są zbyt ładne no i głosy są lekko zniekształcone. Stu procentowo wodoodporny. Bardzo przyzwyczaiłam się do kontrolki, która miga, gdy dostanę sms bądź nie odbiorę połączenia. Niestety telefon się rysuje. Musiałam sobie kupić folię ( a podobno gorilla glass )Znam osobę, która także posiada ten telefon i któremu pękła szybka po upadku na panele... Telefon szybko się rozładowuje. Mimo wszystko jestem zadowolona z telefonu.
    .kielce.vectranet.pl | 24 sie 2014, 17:08
  • bimber
    Miałem Lenovo przez miesiąc, musiałem ładowac go czodziennie przy słuchaniu muzyki, casami sie zwieszał i bardzo sie grzał, ale podobał mi się :)
    .tktelekom.pl | 25 mar 2014, 23:03
  • kya01
    Telefon jest bardzo solidny i wytrzymały, co jest dla mnie bardzo ważne ponieważ kilka telefonów już mi się rozwaliło od upadków, a lenovo naprawdę nie zawodzi, najwyższy upadek jaki przeżył to 3 metry na beton, działa sprawnie dalej nawet się nie wyłączył, co prawda spowodowało to małe wgniecenie w obudowie. Też został przetestowany na wodoodporność i również bez problemu. Android bez zarzutu. Co do gorilla glass - powstało kilka rys ale nie ryski jak przy zwykłych telefonach. Jedyne wady:
    -aparat - bez rewelacji, ponieważ przy złym świetle zdjęcia nie są najlepszej jakości ale w sumie ja nie narzekam
    -bateria- trzyma 1-3 dni w zależności od użytkowania.
    Jeżeli potrzebujesz wytrzymałego telefonu jak najbardziej polecam!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 12 lut 2014, 12:02
  • szopcio12
    Telefon od pol roku w mojej kieszeni... wykonanie solidne (wyglad sciaga uwage), zdjecia robi elegancko pod woda rowniez co cieszy, procek i ram: ramu troszku malo ale procek nadgania tak wiec chodzi bez zarzutu (Gra: GT Racing 2 smiga bez problemu) Co do softu zmienilem sam na cybermausa i wszystkie gry instaluje bez problemow (co najlepsze zapisuje apki na sd).
    Zalety:
    -muzyka i filmy odtwarza rewelacyjnie
    -aparat
    -ip67
    -wyglad i wykonanie
    -wspolpraca procka z ramem
    -przy zmianie romu zero problemow z apkami oraz zapisuwanie ich na karcie pamieci
    Wady:
    -Bateria przy mocniejszym uzywaniu nie trzyma za dlugo
    .adsl.inetia.pl | 30 sty 2014, 21:01
  • Leno
    Telefon naprawdę świetny, ogólnie to telefon stawiający na wytrzymałość obudowa solidna, wodoodporność nie zawodzi, sam testowałem, jednak wydajnościowo w normalnym użytkowaniu także spełnia się wyśmienicie, większość gier chodzi przyzwoicie bez lagów, jak np Dead Trigger a ma niezłą grafike :) Do tego dochodzi duży wybór custom romów, bateria trzyma dzień, no i ten dual sim, mógłbym sie jedynie przyczepić do braku Aero 2, no ale żaden telefon nie jest bez wad. W tej chwili przeszedłem na droższy model [...]
    .ap-media.pl | 28 sty 2014, 23:01
  • zmrocznik  mail
    Używam A660 od miesiąca. Wcześniej używałem sony xperia tipo dual, który jest świetny w użytkowaniu, jednak potrzebowałem czegoś z lepszym aparatem fotograficznym.
    Jeśli pogodzicie się z ładowaniem telefonu CODZIENNIE, to moim zdaniem, nie ma lepszego wyboru w rankingu cena/jakość.
    Wykonanie i materiały użyte są wysokiej jakości. Mam porównanie z wieloma droższymi telefonami.
    Ergonomia, intuicyjność bez zarzutu. Żadnych zawieszeń systemu. Lenovo nie jest pierwszym-lepszym producentem telefonów.
    Mam nadzieje, że będzie działał przynajmniej 24 miesiące bezawaryjnie :D
    .adsl.inetia.pl | 08 lis 2013, 13:11
  • aneta  mail
    Opinia o moim a660:
    -wodoodporny (testowałam w wannie, leżal 15 minut, działa dalej :)
    - gorilla glass jest jakiś nie gorrillowaty - po 2 miesiącach mam już ryski a telefon mi nawet nie upadł, może w kieszeni od kluczy się porysował, nie wiem, więc szkło jest denne (nie takie jak reklamowane)
    - wygląd super
    - działa super (oprócz problemu z softem, ale to nie wina telefonu tylko moja)
    -dotyk, wyświetlacz, inne rzeczy - bardzo dobre. nie mam się do czego przyczepić
    -bateria trzyma 2 dni przy minimalnym uzywaniu, 1 dzien przy mocniejszym/nawigacji (ale może zmiana softu pomoże)
    - ogólnie jestem b. zadowolona gdyby nie problem z chińskim softem

    PROŚBA DLA ZNAJĄCYCH SIĘ Z KRAKOWA:
    bardzo chciałabym wgrać nowy custom rom, ale nie potrafię - nie umię telefonu podłaczyć dobrze do komputera bo nie ma jakiś driverów usb i komputer (win 7 64 bit) nie pozwoli mi podmienić tych co są na odpowiednie. jestem w kropce od 2 miesięcy, próbowałam znaleźć kogoś (serwisy) kto mi to zrobi odpłatnie, ale nikt nie chce się podjąć.
    czy ktoś z Was mógłby mi wgrać lepszy custom rom na ten telefon ? Znalazłam już na internecie (mogę przywieźć żeby nie sciągać) ale nie umiem sama tego zrobić, więc potrzebuję pomocy. Zapłacę za to oczywiście, telefon dowiozę (w krakowie lub okolicach), poczekam, odbiorę.... niec mi tylko ktoś pomoże. Jeżeli znajdzie się chęty to proszę o maila na mvandei@wp.pl - z góry dziękuję i pozdawiam.
    .dynamic.chello.pl | 30 paź 2013, 19:10

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 62,1%   6,9%   31,0% 
 Wszystkich opinii: 29. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu
Get Adobe Flash player

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Motorola Droid Turbo
» Oppo R5
» Oppo N3
» Honor 6
» Huawei Honor 4X
» Kyocera Urbano V01
» LG G3 Screen
» LG Isai VL
» Cubot Zorro 001
Aktualności:

» Samsung Galaxy A5 i Galaxy A3 zaprezentowane oficjalnie
» Okulary i zegarki zakazane w kinach - NATO i MPAA w oparach absurdu
» MyKronoz ZeWatch2: prosto ze Szwajcarii
» Overmax Vertis Braver: smartfon z IP68
» Goclever Insignia 550i: 8 rdzeni w skromnej cenie
» Polska premiera nowości HTC
» Microsoft Band - pierwszy smartwatch z Redmond
» HTC Desire D816h czyli kompaktowy Desire 816
» ZTE N958St ujawniony w TENAA



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.226.7.15
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.