Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 217 marek  |  10 585 telefonów  |  156 310 opinii  |  871 testów  |  5 286 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Kazam

Kazam Trooper X5.5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 70,5%   8,2%   21,3% 
 Wszystkich opinii: 61. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6  7       
  • Skompyy098
    Witam.
    Wiec znaczne od tego ze mam tą padaczkę od 6 miesiecy szczerze spodziewalem się ze będzie mylił ze wzgledu na ramy ale ze nie AZ tak totalna kocha zrobione gówno na szybko pewnie. A te "4 GB" pamięci to gdzie niby? Mam ledwo 500mb na zainstalowanie appek!! Do reszty nic nie mam bateria trzyma jak każda ( zawsze po czasie je*nie przecież) , ekran no tu się zastanawiał czy albo mam zimno krwiste ręce ze muszę je tak spocic żeby mi palca wyczulo no totalna kicha za ta cenę miał bym cos ze słabszym androidem ale by miał lepsze plusy niż to ! Klawiatura podczas pisania tego schowała mi się z 5 razy !!
    Dziękuje i dowodzenia to moja niecała opinia o nim.

    Z rozczarowaniem
    P. G.
    .as43234.net | 01 mar 2015, 14:19
  • Karlos25z
    witam mam ten telefon od 3 miesięcy.
    minusy:
    -mało ram
    -słaba rozdzielczość

    plusy:
    -świetna bateria (raz wytrzymał mi nawet 5 dni !!!
    -wielkość wyświetlacza
    -szybkość działania
    -i wiele innych...

    Wszystkim tym, którzy zastanawiają się nad kupnem tego telefonu gorąco polecam !!! nie bójcie się o baterię i ram starcza nawet na bardziej wymagające gry.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 22 lut 2015, 14:07
  • ewelka
    Mam ten tel. już rok. Powiem szczerze, ze jest dobry, ale wkurza mnie to, ze nie moge żadnych gier i muzyki ściągać na kartę, a kupiłam 8 giga. [...] Polecam ten tel. dla młodzieży, bo do biznesu się nie nadaje. Zdjęcia koszmarne.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 11 lut 2015, 21:39
  • R E K L A M A
     
  • Kazam
    Posiadam ten telefon już dłuższy czas i uważam że jest całkiem ok. Oryginalnie posiada naklejone dwie folie na wyświetlacz. Należy sciągnąć je OBYDWIE i dotyk działa już wtedy miodnie ;) Co do samego oprogramowania nie mam zastrzeżeń. Mój model nie posiada brandu Plusa i chodzi szybko, bez żadnych zacinek. Ekran jest duży, mimo niskiej rozdzielczości nie widać pojedyńczych pikseli jak piszą poprzednicy. Minusem jest niestety waga urządzenia.
    .tktelekom.pl | 09 lut 2015, 09:50
  • Mr.Base
    Porównując do telefonów jakie miałem do tej pory (note, m2, desire X)wypada słabo. Telefon używam zastępczo gdyż m2 poleciała na gwarancję.

    To od początku
    Minusy
    - Kolory i widoczność kiepska, opcja autoregulacji jasności u mnie odpada, cały czas na 100% bo przechylenie telefonu o kilka stopni powoduje że mało co widać
    - Czułość dotyku - note ze strzaskanym dotykiem działał lepiej
    -Odtwarzacz muzyki, przeglądarka i appka fb w tle to za dużo dla niego, 512mb ramu daje w kość
    -Zdjęcia paskudne
    -Guma z tylnej klapki jest wytarta w połowie a zaznaczam że jest to telefon awaryjny

    Plusy
    -Wielkość wyświetlacza, gdyby nie powyższe minusy byłoby ok
    -Bateria - przy moim użytkowaniu wytrzymuje dzień więc całkiem nieźle

    Za 100-150zł jako zabawka dla młodziaka może być. Jeśli ktoś używa telefonu w pracy to i potrzebny szybki telefon radze odpuścić ;)
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 15 sty 2015, 20:07
  • Paulina
    Mam telefon 7 miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolona. Słuchawki nawet te które dostałam od plusa są bardzo dobre i dobrze działają. Dotyk i wyświetlacz bardzo dobre. Ludzie na słońce wystarczy ze powiększycie sobie poziom podświetlenia wyświetlacza. Bateria mega długo trzyma. Aparat robi dobre zdjęcia. Jednym minusem jest to ze przy wlączęniu więcej aplikacji telefon lubi się czasem trochę przymulic. Gorąco o polecam. Jak za taką cenę telefon opłaca się kupić !
    .31.53.255.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 06 sty 2015, 13:38
  • mary45
    Mam problem z otwieraniem niektórych plików pdf na tym telefonie. Komputer otwiera wszystkie, a po skopiowaniu na telefon otwierają się tylko nieliczne. To samo dzieje się z plikami avi
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 28 gru 2014, 10:33
  • kornel302
    Telefon mam od około roku. Nie jest zły jak za tą cenę (49 zł na umowę w plusie) chociaż nie można oczekiwać cudów.
    Plusy:
    wielki wyświetlacz (5,5?)
    w miarę dobrą wydajność gdy się nie otwiera zbyt dużo obciążających programów
    wymienna bateria
    wszystko działa jak należy
    dobry dla mało wymagających użytkowników
    bardzo dobry stosunek jakości do ceny
    mimo wszystko da się na nim obejrzeć film
    pokrowiec w zestawie

    minusy
    bardzo słaba rozdzielczość (mimo ogromnego wyświetlacza)
    przy dużym nasłonecznieniu trudno cokolwiek dostrzec
    bardzo słaba bateria (przynajmniej u mnie trzyma około 15 godz przy typowym używaniu - najdłużej wytrzymał około 3 dni
    słaba wydajność przy uruchomionych kilku aplikacjach
    mało Ramu (512 mb)
    to nie jest telefon dla bardziej wymagających użytkowników
    aparat foto mógłby być sporo lepszy
    i jeszcze karta pamięci nie jest wykrywana (ale to może tylko wina mojego telefonu)

    Generalnie telefon daje radę i można go używać nawet dość długo i się nim cieszyć ale kogoś oczekującego telefonu do wszystkiego i super wydajnego zawiedzie.
    .kul.lublin.pl | 04 gru 2014, 05:42
  • TaTakaInna
    Mam ten telefon od roku, jak na moje standardy jest całkiem dobry. Owszem ma parę wad takich jak słaba jakość zdjęć, mała wrażliwość na dotyk itp. ale jego ogromną zaletą jest wytrzymałość. Polecam.

    Ps. Wie ktoś może jak podgłośnić ten telefon przez aplikację MTK Engineering Mode?
    .centertel.pl | 15 lis 2014, 23:03
  • gosia
    Mam go od wczoraj,wszystko wskazywało ze to swietny wybor ... Dziś już tak nie uważam. Dotyk okropny, zdjecia też. Nie polecam
    .77.124.235 | 14 lis 2014, 22:01

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 70,5%   8,2%   21,3% 
 Wszystkich opinii: 61. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6  7       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» LG Spirit 3G Dual SIM
» HTC One E9+
» Honor Holly
» ZTE Nubia Z9 Max
» ZTE Nubia Z9 mini
» Lenovo K3 Note
» LG Volt TV
» Lenovo S60t
» Samsung Galaxy Tab 3 V
Aktualności:

» HTC One E9+ debiutuje w Chinach
» Tajemniczy Honor CHM-U01
» Honor Holly już w kwietniu w Polsce
» Wojna to, czy tylko fala kretynizmu?
» Apple: trzy smartfony w 2015?
» Huawei P8 również w wersji Mini?
» HTC szykuje tablet z Allwinnerem?
» OnePlus zaprezentuje drona
» LG G4 Note, czy może raczej LG G4?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.167.177.140
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.