Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 198 marek  |  9 770 telefonów  |  149 827 opinii  |  650 testów  |  3 819 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Kazam

Kazam Trooper X5.5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 73,6%   7,5%   18,9% 
 Wszystkich opinii: 53. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
  • TaTakaInna
    Mam ten telefon od roku, jak na moje standardy jest całkiem dobry. Owszem ma parę wad takich jak słaba jakość zdjęć, mała wrażliwość na dotyk itp. ale jego ogromną zaletą jest wytrzymałość. Polecam.

    Ps. Wie ktoś może jak podgłośnić ten telefon przez aplikację MTK Engineering Mode?
    .centertel.pl | 15 lis 2014, 23:11
  • gosia
    Mam go od wczoraj,wszystko wskazywało ze to swietny wybor ... Dziś już tak nie uważam. Dotyk okropny, zdjecia też. Nie polecam
    .77.124.235 | 14 lis 2014, 22:11
  • szeri
    Telefon super. Właśnie pisze z niego tą opinię. Telefon świetnie się sprawdza, jestem mega pozytywnie zaskoczona, polecam!
    .rev.ndi.net.pl | 29 paź 2014, 15:10
  • R E K L A M A
  • Tedi1980  mail
    Posiadał ten telefon od pół roku i jestem zadowolony. Jedyna wadą jaką znalazłem jest fakt, że aplikacji zainstalowanych nie da się przenieść na kartę SD tylko do pamięci wewnętrznej lub telefonu.
    Poprawki co do specyfikacji: HSDPA+ jest bo korzystam, video rozmowy są, dyktafon i radio FM także są. Pozdrawiam.
    .centertel.pl | 28 wrz 2014, 14:09
  • Użytkownik SGS 5  mail
    Jak dla mnie...zabawka z odpustu,nie ma się co "jarać"czymś co jest wielkie jak cegła a podzespoły ma jak "mały fiat"...Typowy szpan w ręku gimnazjalisty bez czegokolwiek czym w ogóle byłby w stanie choćby wzbudzić namiastkę "respektu"...Podsumowując,nawet za darmo nie chcę szajsu który zapewniam posłużyłby(gdyby mógł) jedynie jako zabawka dla mojej 8 letniej wnuczki...
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 20 wrz 2014, 14:09
  • Ejtis
    Telefon mam od paru dni, ale "bawię" się nim na okrągło, więc mogę już coś na jego temat napisać.

    Zalety:
    + Cena (393 zł)
    + Płynne działanie
    + Bateria trzyma zaskakująco długo (wifi + muzyka na głośniku nie robią wrażenia na telefonie mimo, że od półtora dnia próbuję rozładować baterię to jeszcze zipie)
    + przycisk blokady pod kciukiem
    + Czysty i głośny tylny głośnik

    Wady:
    - Ekran mało wrażliwy na dotyk
    - Wyświetlacz za ciemny na słońcu, a za jasny pod pierzyną przy czytaniu ebooków.
    - aparat nie zachwyca kolorem ani jakością
    - 5,5 cala to już gabaryt, warto to przemyśleć

    Podsumowując jest to potężny, a więc wygodny wyświetlacz o niskiej rozdzielczości (nie ma tragedii), przez co nie traci tak szybko baterii i nie potrzebuje drogich podzespołów. Jestem bardzo zadowolony.
    .icpnet.pl | 18 wrz 2014, 12:09
  • miśka
    Jestem użytkowniczką od paru dni tego telefonu i muszę powiedzieć że jestem zadowolona nawet bardzo jak za te pieniążki polecam
    .dynamic.gprs.plus.pl | 04 wrz 2014, 22:09
  • francuz621
    Jestem posiadaczem tego telefonu i on posiada HSDPA HSPA i HSPA+ prosiłbym o poprawę danych korzystam z technologi HSPA+ z internetu w tym modelu.
    Dziękuje za informację. Na pewno inni użytkownicy tu zaglądający skorzystają. Chciałbym jednak po raz kolejny powtórzyć do znudzenia: informacje użytkowników, których nie potwierdza producent w oficjalnie dostępnych specyfikacjach mają dla katalogu mGSM.pl niewielkie znaczenie. Prywatnie mogę wierzyć. Regulaminowo nie wolno mi informacji dodać. Na szczęście jest system komentarzy, gdzie każdy informację może znaleźć. (jf)
    .165.132.89.wireless.dyn.drei.com | 28 sie 2014, 13:08
  • Andre  mail
    Ten telefon jest ze mną już jakiś czas i jestem bardzo zadowolony. Z racji że zmieniam telefon średnio co półroku lub rok już troche mam tego za sobą. Bawię się Kazam'em i jestem zadowolony a jak czytam opinie typu "bardzo słaba łączność ze słuchawką bezprzewodową" to padam ze śmiechu. Jak włączyłem moja słuchawkę Motoroli to znalazło ją w sekundę gdzie Lumia 520 męczyła się kilka minut prób... Szczerze polecam tego Smartfona
    .internetdsl.tpnet.pl | 27 sie 2014, 15:08
  • francuz621
    Witam w specyfikacji jest błąd bo ten telefon posiada HSDPA HSPA i HSPA+
    Uwielbiam dobrze poinformowanych użytkowników. Zechciej mi proszę wskazać jakikolwiek materiał producenta, w którym podawane są te dane. Nie to, żebym wierzył materiałom producenta (Kazam podaje np. na swoich stronach matrycę wyświetlacza sAMOLED, gdy w oficjalnym PDF-ie jest TFT), niemniej jest to już jakaś podstawa do zmiany danych w katalogu. Informacja o błędzie bez źródła jest dla nas niestety bezwartościowa. Pozdrawiam. (jf)
    .165.132.240.wireless.dyn.drei.com | 26 sie 2014, 17:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 73,6%   7,5%   18,9% 
 Wszystkich opinii: 53. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Alcatel One Touch Flash
» Meizu MX4 Pro
» Overmax Vertis 4510 Expi
» Asus ZenFone 5 A502CG
» Nokia N1
» Lenovo S856
» Samsung Galaxy A5 Duos
» Fly IQ4516 Tornado Slim
» LG AKA
Aktualności:

» Praca domowa
» Moto 360: smartwatch w klasycznym wydaniu
» ZTE Blade VEC 4G - zdolny, a niedrogi
» Alcatel One Touch Flash: fablet ze średniej półki
» Karbonn Titanium S12 Delite: smartfon za 72 dolary
» Huawei ma inteligentne okulary!
» Corning wprowadza czwartą generację Gorilla Glass
» ZTE Blade VEC debiutuje w Polsce
» Meizu MX4 Pro zaprezentowany oficjalnie



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.90.156.100
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.