Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 208 marek  |  10 164 telefony  |  153 071 opinii  |  856 testów  |  8 272 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Kazam

Kazam Trooper X5.5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 71,9%   7,0%   21,1% 
 Wszystkich opinii: 57. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
  • Mr.Base
    Porównując do telefonów jakie miałem do tej pory (note, m2, desire X)wypada słabo. Telefon używam zastępczo gdyż m2 poleciała na gwarancję.

    To od początku
    Minusy
    - Kolory i widoczność kiepska, opcja autoregulacji jasności u mnie odpada, cały czas na 100% bo przechylenie telefonu o kilka stopni powoduje że mało co widać
    - Czułość dotyku - note ze strzaskanym dotykiem działał lepiej
    -Odtwarzacz muzyki, przeglądarka i appka fb w tle to za dużo dla niego, 512mb ramu daje w kość
    -Zdjęcia paskudne
    -Guma z tylnej klapki jest wytarta w połowie a zaznaczam że jest to telefon awaryjny

    Plusy
    -Wielkość wyświetlacza, gdyby nie powyższe minusy byłoby ok
    -Bateria - przy moim użytkowaniu wytrzymuje dzień więc całkiem nieźle

    Za 100-150zł jako zabawka dla młodziaka może być. Jeśli ktoś używa telefonu w pracy to i potrzebny szybki telefon radze odpuścić ;)
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 15 sty 2015, 20:07
  • Paulina
    Mam telefon 7 miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolona. Słuchawki nawet te które dostałam od plusa są bardzo dobre i dobrze działają. Dotyk i wyświetlacz bardzo dobre. Ludzie na słońce wystarczy ze powiększycie sobie poziom podświetlenia wyświetlacza. Bateria mega długo trzyma. Aparat robi dobre zdjęcia. Jednym minusem jest to ze przy wlączęniu więcej aplikacji telefon lubi się czasem trochę przymulic. Gorąco o polecam. Jak za taką cenę telefon opłaca się kupić !
    .31.53.255.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 06 sty 2015, 13:38
  • mary45
    Mam problem z otwieraniem niektórych plików pdf na tym telefonie. Komputer otwiera wszystkie, a po skopiowaniu na telefon otwierają się tylko nieliczne. To samo dzieje się z plikami avi
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 28 gru 2014, 10:33
  • R E K L A M A
  • kornel302
    Telefon mam od około roku. Nie jest zły jak za tą cenę (49 zł na umowę w plusie) chociaż nie można oczekiwać cudów.
    Plusy:
    wielki wyświetlacz (5,5?)
    w miarę dobrą wydajność gdy się nie otwiera zbyt dużo obciążających programów
    wymienna bateria
    wszystko działa jak należy
    dobry dla mało wymagających użytkowników
    bardzo dobry stosunek jakości do ceny
    mimo wszystko da się na nim obejrzeć film
    pokrowiec w zestawie

    minusy
    bardzo słaba rozdzielczość (mimo ogromnego wyświetlacza)
    przy dużym nasłonecznieniu trudno cokolwiek dostrzec
    bardzo słaba bateria (przynajmniej u mnie trzyma około 15 godz przy typowym używaniu - najdłużej wytrzymał około 3 dni
    słaba wydajność przy uruchomionych kilku aplikacjach
    mało Ramu (512 mb)
    to nie jest telefon dla bardziej wymagających użytkowników
    aparat foto mógłby być sporo lepszy
    i jeszcze karta pamięci nie jest wykrywana (ale to może tylko wina mojego telefonu)

    Generalnie telefon daje radę i można go używać nawet dość długo i się nim cieszyć ale kogoś oczekującego telefonu do wszystkiego i super wydajnego zawiedzie.
    .kul.lublin.pl | 04 gru 2014, 05:42
  • TaTakaInna
    Mam ten telefon od roku, jak na moje standardy jest całkiem dobry. Owszem ma parę wad takich jak słaba jakość zdjęć, mała wrażliwość na dotyk itp. ale jego ogromną zaletą jest wytrzymałość. Polecam.

    Ps. Wie ktoś może jak podgłośnić ten telefon przez aplikację MTK Engineering Mode?
    .centertel.pl | 15 lis 2014, 23:03
  • gosia
    Mam go od wczoraj,wszystko wskazywało ze to swietny wybor ... Dziś już tak nie uważam. Dotyk okropny, zdjecia też. Nie polecam
    .77.124.235 | 14 lis 2014, 22:01
  • szeri
    Telefon super. Właśnie pisze z niego tą opinię. Telefon świetnie się sprawdza, jestem mega pozytywnie zaskoczona, polecam!
    .rev.ndi.net.pl | 29 paź 2014, 15:30
  • Tedi1980  mail
    Posiadał ten telefon od pół roku i jestem zadowolony. Jedyna wadą jaką znalazłem jest fakt, że aplikacji zainstalowanych nie da się przenieść na kartę SD tylko do pamięci wewnętrznej lub telefonu.
    Poprawki co do specyfikacji: HSDPA+ jest bo korzystam, video rozmowy są, dyktafon i radio FM także są. Pozdrawiam.
    .centertel.pl | 28 wrz 2014, 14:04
  • Użytkownik SGS 5  mail
    Jak dla mnie...zabawka z odpustu,nie ma się co "jarać"czymś co jest wielkie jak cegła a podzespoły ma jak "mały fiat"...Typowy szpan w ręku gimnazjalisty bez czegokolwiek czym w ogóle byłby w stanie choćby wzbudzić namiastkę "respektu"...Podsumowując,nawet za darmo nie chcę szajsu który zapewniam posłużyłby(gdyby mógł) jedynie jako zabawka dla mojej 8 letniej wnuczki...
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 20 wrz 2014, 14:21
  • Ejtis
    Telefon mam od paru dni, ale "bawię" się nim na okrągło, więc mogę już coś na jego temat napisać.

    Zalety:
    + Cena (393 zł)
    + Płynne działanie
    + Bateria trzyma zaskakująco długo (wifi + muzyka na głośniku nie robią wrażenia na telefonie mimo, że od półtora dnia próbuję rozładować baterię to jeszcze zipie)
    + przycisk blokady pod kciukiem
    + Czysty i głośny tylny głośnik

    Wady:
    - Ekran mało wrażliwy na dotyk
    - Wyświetlacz za ciemny na słońcu, a za jasny pod pierzyną przy czytaniu ebooków.
    - aparat nie zachwyca kolorem ani jakością
    - 5,5 cala to już gabaryt, warto to przemyśleć

    Podsumowując jest to potężny, a więc wygodny wyświetlacz o niskiej rozdzielczości (nie ma tragedii), przez co nie traci tak szybko baterii i nie potrzebuje drogich podzespołów. Jestem bardzo zadowolony.
    .icpnet.pl | 18 wrz 2014, 12:53

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 71,9%   7,0%   21,1% 
 Wszystkich opinii: 57. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» HTC Desire 626
» Asus ZenFone 4 A400CXG
» Abit Heart 401AB
» Oppo U3
» Samsung Galaxy A7
» Philips S398
» ZTE Blade V2
» Asus Fonepad 8 FE380CG
» Sharp Aquos mini SHV31
Aktualności:

» Goclever Chronos Eco: minirecenzja
» Kruger&Matz prezentuje swój pierwszy smartwatch
» HTC One M9 i M9 Plus: nowe zdjęcia
» Huawei Mate 8 na pierwszych zdjęciach
» Prestigio MultiPhone 5550 Duo: skromny, niedrogi fablet
» Samsung Galaxy Grand Neo Plus: cicha premiera
» HTC Desire 626 w pierwszym przecieku
» Abit Heart 401AB: telefon dla zakochanych?
» HTC One M9: kolejne przecieki



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.87.107.232
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.