Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 170 marek  |  8 236 telefonów  |  139 772 opinie  |  720 testów  |  4 950 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Kazam

Kazam Trooper X5.5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 78,9%   7,9%   13,2% 
 Wszystkich opinii: 38. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
R E K L A M A
Aleczko
Dlaczego pisze że niema HSPA+ skoro aero2 śmiga doskonale a do jego obsługi potrzebny jest właśnie HSPA+. Poprawcie to.
Wnioskujesz z fałszywych przesłanek. Nie, w praktyce do obsługi Aero2 nie jest niezbędne HSPA+. Jest natomiast w jej wymaganiach. To różnica pomiędzy teorią a praktyką. (jf)
*.ip.oxynet.pl  |  05 kwi 2014, 20:04
Koza
512 ram to przesada adroid zeby chociaż dobrze chodził potrzebuje minimum 1gb ram ...pixseloza na ekranie że aż wstyd ekran 5.5 cala ale jakoś tragiczna...Ciezki że po dłuższym czasie ręce opadają. ..Hym pamięć 4gb ale niech podadzą realistyczną pamięć czyli taką ile jest do uzytku a jest jej zaledwie 1,3 gb...Do śmietnika z takim czymś
*.dynamic.gprs.plus.pl  |  05 kwi 2014, 06:04
maciek15
Chcę dodać dane których tu brakuje: waga 252g z baterią 200 bez baterii, max czas rozmów 420 min, max czas czuwania 400 godzin, a2dp jest, hot spot wifi jest, gps jest, gry są, dyktafon jest i pamięć książki telefonicznej też jest. Wiadomości te znalazłem na stronie kazam.mobi i plus.pl. Wiadomość skierowana do administratora i proszę o uzupełnienie tych informacji. A przy okazji telefon bardzo fajny i funkcjonalny.
Dziękuję. Specyfikacja producenta z której pierwotnie korzystałem nosiła nazwę: "Customer-Spec-Sheet-Kazam-X5.5.pdf". Obecna, według której zostały poprawione dane nosi nazwę: "Customer-Spec-Sheet-Kazam-X5.51.pdf". Przykro mi, Drodzy Użytkownicy: pomimo starań nie jestem w stanie zagwarantować stałości, zgodności i jednoznaczności specyfikacji telefonów tej marki. (jf)
*.30.59.111.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl  |  21 mar 2014, 21:03
maciek15
Chcę dodać dane których tu brakuje: waga 200g , max czas rozmów 420 min , max czas czuwania 400 godzin , a2dp jest , hot spot wifi jest , gps jest , gry są , i dyktafon też jest. Wiadomości te znalazłem na stronie kazam.mobi i plus.pl.
*.181.218.112.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl  |  20 mar 2014, 17:03
bozo2k
Wypadałoby uaktualnić dane techniczne telefonu (to do administratora strony), gdyż telefon obsluguje standardy HSPA/HSDPA.
Czy ja już nie wyjaśniałem w przypadku tej marki i kilku innych, że nie wchodzę codziennie od rana z niecierpliwością na stronę producenta, by sprawdzić co raczył nowego dodać, odjąć, poprawić w kwestii specyfikacji swoich telefonów? Wypadałoby, żeby producent podawał pełną informację od momentu, gdy telefon jest dostępny na rynku. Alternatywą jest rezygnacja z urządzeń producentów, którzy nie dbają ani o klienta, ani o informację produktową, ani o jakość sprzedaży. Dane zostaną poprawione, o ile informacja o HSPA rzeczywiście została podana. (jf)
*.play-internet.pl  |  20 mar 2014, 07:03
alex
Witam. Internet chodził mi szybko a na drugi dzień wolno i do teraz tak już jest nie wiem czemu? :( czy pogrzebałem coś w ustawieniach ale wydaje mi się że wszystko jest dobrze ustawione.. a tak telefonik super:)
*.tktelekom.pl  |  17 mar 2014, 15:03
miki434365
Kiedyś miałam HTC Desire HD A9191 miał wyświetlacz nawet spory i bardzo się z niego cieszyłam. Po jakimś czasie zaczął się zacinać przy pobieraniu. Wytrwałam z nim do końca umowy. Zastanowiłam się nad zakupem Kazam 5.5 z oferty plusa. Musiałam dopłacić tylko 49zł. Niestety było dla mnie szokiem 48doładowań. za 30zł chociaż cena mała. czyli ok. 4 lata. Jednak zdecydowałam się i go wzięłam. Mam już go 3 lata i jeszcze nic mu się nie stało. Bateria trzyma cały czas tak świetnie jak to piszą inni. Tylna obudowa wytrzymała przez ten czas nie ma wielu zatarć czy rys. Teraz żałuję że inwestowałam w drogie telefony. Jedyny minus to słabe zdjęcia. Nie są tak straszne, ale mogły by być lepsze. A ze słuchawkami się wypowiem. No więc mój brat miał nokie x6 i do tego telefonu były dołączone słuchawki. W kazamie są słabe. Gdy podłączyłam do mojego telefonu słuchawki z noki było głośno i wyraźnie. To nie problem telefonu. w skali od 10 daje 10 :) gorąco polecam.
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  10 mar 2014, 11:03
ChiangShih
Na początku dotyk denerwował ale z biegiem czasy zaczął śmigać poprawnie. Cicha muzyka ?? ok przyznam troszkę za cicho. Jedyny minus jaki zauważyłem po ok 4 miesiącach posiadania to NAWIGACJA trzeba naprawdę długo czekać na określenie lokalizacji. po jej określeniu używając nawi gdy się zatrzymuje na skrzyżowaniu to pokazuje że pojazd dalej jedzie jeszcze ok 100-200m i oczywiście zaczynają się problemy z przeliczeniem i wieszaniem się nawi. Poza tym za tak małą cenę taki telefon to okazja.. DAJĘ 9/10
*.internetdsl.tpnet.pl  |  09 mar 2014, 09:03
Maxxx  mail
Piłowałem ten telefon kilka dni i oto plusy i minusy:
zalety:
1.szybki internet
2.dobra grafika w grach
3.nie zawiesza się jak większość modeli z andkiem
4.solidna obudowa z wymiennym tyłem z klapką
5.cena szokująca bo telefon na mój gust warty jest około 1500 lub więcej,a nie jak w detalu 860 zł
i wiele innych...

wady:
1.trochę za mało ram
2.przy takim wyświetlaczu mogli dać większą rozdzielczość choć i ta jest ok
3.słaby kąt widzenia
4.mało pamięci i nie da się zainstalować większych gier
5.dotyk,czasem trzeba mocniej wcisnąć żeby coś napisać
6.mega wada to głośność odtwarzania na słuchawkach,strasznie cicho (testowałem na kilku słuchawkach)
7.aparat (słabe kolory choć posiada dużo kombinacji)
8.bateria, podczas grania w bardziej wymagające gry szybko pada. W porównaniu do LG L5 i Xperia J 3:10 czyli trzyma ponad 3 razy krócej.
9.brak niektórych ustawień m.in. opcja debugowania, nie mogłem się doszukać.

Najgorsze dwie wady to kąt widzenia i głośność słuchawek. Jedna denerwuje w grach, drugie przy słuchaniu muzyki.
Po za tym jestem zadowolony z tego modelu i polecam jego zakup.Z czasem jak się skończy gwarancja można zrootować i wgrać program żeby aplikacje instalowało na karcie choć jak kombinowałem to jak narazie ciężko z tunningiem tego telefonu.

Ocena ogólna w skali 1 do 10 = 8
*.walbrzych.vectranet.pl  |  02 mar 2014, 15:03
Telson
Witam, w sieci plus dostępny jest właśnie Kazam Trooper X5.5 a Nie Kazam Trooper X5.0 w Plusie Kazam ma 5.5 cala więc musi to być X5.5 :-D pozdrawiam
Dziękujemy za informacje. Postaramy się jak najszybciej ją zweryfikować i zaktualizować na stronie. (kl)
*.opera-mini.net  |  26 lut 2014, 08:02

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 78,9%   7,9%   13,2% 
 Wszystkich opinii: 38. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy Grand Neo Duos TV
» Philips W6618
» HTC Desire 210 Dual SIM
» LG Lucid 3
» ZTE Blade Apex
» ZTE Blade Apex 2
» LG L65
» LG L65 Dual SIM
» Lenovo Golden Warrior S8
Aktualności:

» Nowe wersje Moto G - wprost z Meksyku
» Wyciekł interfejs LG G3
» Samsung Galaxy Note 4 z zagiętym ekranem?
» Zegarek LG coraz bliżej
» Nadchodzi Moto E
» Microsoft ostatecznie przejmuje Nokię
» Jak wygląda OnePlus One?
» W podróży z nieznajomą
» LG G3 z wąską ramką i imitacją metalu



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 23.23.2.137
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.