Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 306 telefonów  |  145 797 opinii  |  720 testów  |  6 067 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Kazam

Kazam Trooper X5.5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 76,1%   8,7%   15,2% 
 Wszystkich opinii: 46. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
  • francuz621
    Jestem posiadaczem tego telefonu i on posiada HSDPA HSPA i HSPA+ prosiłbym o poprawę danych korzystam z technologi HSPA+ z internetu w tym modelu.
    Dziękuje za informację. Na pewno inni użytkownicy tu zaglądający skorzystają. Chciałbym jednak po raz kolejny powtórzyć do znudzenia: informacje użytkowników, których nie potwierdza producent w oficjalnie dostępnych specyfikacjach mają dla katalogu mGSM.pl niewielkie znaczenie. Prywatnie mogę wierzyć. Regulaminowo nie wolno mi informacji dodać. Na szczęście jest system komentarzy, gdzie każdy informację może znaleźć. (jf)
    .165.132.89.wireless.dyn.drei.com | 28 sie 2014, 13:08
  • Andre  mail
    Ten telefon jest ze mną już jakiś czas i jestem bardzo zadowolony. Z racji że zmieniam telefon średnio co półroku lub rok już troche mam tego za sobą. Bawię się Kazam'em i jestem zadowolony a jak czytam opinie typu "bardzo słaba łączność ze słuchawką bezprzewodową" to padam ze śmiechu. Jak włączyłem moja słuchawkę Motoroli to znalazło ją w sekundę gdzie Lumia 520 męczyła się kilka minut prób... Szczerze polecam tego Smartfona
    .internetdsl.tpnet.pl | 27 sie 2014, 15:08
  • francuz621
    Witam w specyfikacji jest błąd bo ten telefon posiada HSDPA HSPA i HSPA+
    Uwielbiam dobrze poinformowanych użytkowników. Zechciej mi proszę wskazać jakikolwiek materiał producenta, w którym podawane są te dane. Nie to, żebym wierzył materiałom producenta (Kazam podaje np. na swoich stronach matrycę wyświetlacza sAMOLED, gdy w oficjalnym PDF-ie jest TFT), niemniej jest to już jakaś podstawa do zmiany danych w katalogu. Informacja o błędzie bez źródła jest dla nas niestety bezwartościowa. Pozdrawiam. (jf)
    .165.132.240.wireless.dyn.drei.com | 26 sie 2014, 17:08
  • R E K L A M A
  • madzia
    heeeeej :)
    Wzięłam go jakiś czas temu w Plusie jak przedłużałam umowę i jestem z niego baaaardzo zadowolona :D Wszystko jest ok, mogę grać, słuchać muzyki, oglądać filmy, robić zdjęcia, filmiki, i dużo, dużo innych. Ale baterie mogli dać większą, bo szybko mi ubywa :/
    .dynamic.chello.pl | 02 lip 2014, 15:07
  • AnonimowaMysz
    Mam telefon już parę miesięcy ;) 512mb gram daje radę jak się nie instaluje byle czego ! Telefon robi dobre zdjecia :> telefon jak za 400zł polecam wszystkim:)
    .net.hawetelekom.pl | 10 cze 2014, 12:06
  • wielki szu
    Mam ten telefon i wszystko ok może ma parę niedociągnięć ale za ta cenę musi mieć :) kupilem go tylko po to by w pracy oglądać filmy i nie ma problemu! Wrzucam filmy (avi) i gra, bateria tez daje rady. Polecam go bo nie mam z nim żadnych problemow
    .ip.netia.com.pl | 21 maj 2014, 06:05
  • pawełek
    Mam telefon pare miesiecy i moge smialo powiedziec ze jest naprwade ok. Mimo 512 ramu daje rade jesli sie go nie obciaza.bateria trzyma jak zloto.Aparat robi przyzwoite zdjcia jesli wie sie jak. W razie czego jest google play.w zestawie fajny pokrowiec z klapka ktory juz nie raz uratowal mi wyswietlacz.dwie karty sim ulatwiaja zycie.mimo ceny bo mozna go kupic za 400 zl i to moze odstraszac tandeta to polecam.bardzo dobrze spasowany,nic nie trzeszczy.mialem mnostwo telefonow ale z tego jestem naprawde zadowolony.pozdrawiam przyszlych uzytkownikow...
    .play-internet.pl | 17 maj 2014, 10:05
  • Jarek  mail
    Witam telefon kazm x5.5 użytkował 5 dni. Odstąpiłem od umowy zawartej na odległość.Wady: bardzo słaba jakość zdjeć, kolorystyka nie naturalna. Słaba komunikacja ze słuchawką bezprzewodową. Zalety: dwie karty sim. Bardzo dobra bateria. Łatwy w obsudze. Moja ocena w skali 0-5. To jedynie 2. Napewno nie kupiłbym tego modelu. Pozdrawiam. Jarek
    .dynamic.gprs.plus.pl | 01 maj 2014, 00:05
  • Aleczko
    Dlaczego pisze że niema HSPA+ skoro aero2 śmiga doskonale a do jego obsługi potrzebny jest właśnie HSPA+. Poprawcie to.
    Wnioskujesz z fałszywych przesłanek. Nie, w praktyce do obsługi Aero2 nie jest niezbędne HSPA+. Jest natomiast w jej wymaganiach. To różnica pomiędzy teorią a praktyką. (jf)
    .ip.oxynet.pl | 05 kwi 2014, 20:04
  • Koza
    512 ram to przesada adroid zeby chociaż dobrze chodził potrzebuje minimum 1gb ram ...pixseloza na ekranie że aż wstyd ekran 5.5 cala ale jakoś tragiczna...Ciezki że po dłuższym czasie ręce opadają. ..Hym pamięć 4gb ale niech podadzą realistyczną pamięć czyli taką ile jest do uzytku a jest jej zaledwie 1,3 gb...Do śmietnika z takim czymś
    .dynamic.gprs.plus.pl | 05 kwi 2014, 06:04

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 76,1%   8,7%   15,2% 
 Wszystkich opinii: 46. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gionee Gpad G5
» Gionee V188
» Samsung Gear S
» Huawei Ascend P7 Sapphire
» HTC Desire 510
» IUNI U3
» Huawei Honor 3C Play Edition
» Krüger&Matz Live 2
» LG G3 Stylus
Aktualności:

» IFA od kuchni, czyli targi w Berlinie nie do końca oficjalnym okiem
» Samsung Galaxy S Duos 3 pojawił się w Indiach
» Sony Xperia Z3 Compact w małym przecieku
» Gionee Elife S5.1: kolejny rekord smukłości
» Acer na IFA: smartfon Liquid Jade i opaska Leap
» Rodzinny kompas zdrowia Prestigio
» Kolejne zdjęcia iPhone 6
» Mapy HERE oraz Nike+ w urządzeniach Samsunga
» Lenovo Vibe X2 dostanie Androida L?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 107.21.152.198
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.