Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 414 telefony  |  146 657 opinii  |  720 testów  |  1 789 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Kazam

Kazam Trooper X5.5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 75,0%   8,3%   16,7% 
 Wszystkich opinii: 48. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
  • Ejtis
    Telefon mam od paru dni, ale "bawię" się nim na okrągło, więc mogę już coś na jego temat napisać.

    Zalety:
    + Cena (393 zł)
    + Płynne działanie
    + Bateria trzyma zaskakująco długo (wifi + muzyka na głośniku nie robią wrażenia na telefonie mimo, że od półtora dnia próbuję rozładować baterię to jeszcze zipie)
    + przycisk blokady pod kciukiem
    + Czysty i głośny tylny głośnik

    Wady:
    - Ekran mało wrażliwy na dotyk
    - Wyświetlacz za ciemny na słońcu, a za jasny pod pierzyną przy czytaniu ebooków.
    - aparat nie zachwyca kolorem ani jakością
    - 5,5 cala to już gabaryt, warto to przemyśleć

    Podsumowując jest to potężny, a więc wygodny wyświetlacz o niskiej rozdzielczości (nie ma tragedii), przez co nie traci tak szybko baterii i nie potrzebuje drogich podzespołów. Jestem bardzo zadowolony.
    .icpnet.pl | 18 wrz 2014, 12:09
  • miśka
    Jestem użytkowniczką od paru dni tego telefonu i muszę powiedzieć że jestem zadowolona nawet bardzo jak za te pieniążki polecam
    .dynamic.gprs.plus.pl | 04 wrz 2014, 22:09
  • francuz621
    Jestem posiadaczem tego telefonu i on posiada HSDPA HSPA i HSPA+ prosiłbym o poprawę danych korzystam z technologi HSPA+ z internetu w tym modelu.
    Dziękuje za informację. Na pewno inni użytkownicy tu zaglądający skorzystają. Chciałbym jednak po raz kolejny powtórzyć do znudzenia: informacje użytkowników, których nie potwierdza producent w oficjalnie dostępnych specyfikacjach mają dla katalogu mGSM.pl niewielkie znaczenie. Prywatnie mogę wierzyć. Regulaminowo nie wolno mi informacji dodać. Na szczęście jest system komentarzy, gdzie każdy informację może znaleźć. (jf)
    .165.132.89.wireless.dyn.drei.com | 28 sie 2014, 13:08
  • R E K L A M A
  • Andre  mail
    Ten telefon jest ze mną już jakiś czas i jestem bardzo zadowolony. Z racji że zmieniam telefon średnio co półroku lub rok już troche mam tego za sobą. Bawię się Kazam'em i jestem zadowolony a jak czytam opinie typu "bardzo słaba łączność ze słuchawką bezprzewodową" to padam ze śmiechu. Jak włączyłem moja słuchawkę Motoroli to znalazło ją w sekundę gdzie Lumia 520 męczyła się kilka minut prób... Szczerze polecam tego Smartfona
    .internetdsl.tpnet.pl | 27 sie 2014, 15:08
  • francuz621
    Witam w specyfikacji jest błąd bo ten telefon posiada HSDPA HSPA i HSPA+
    Uwielbiam dobrze poinformowanych użytkowników. Zechciej mi proszę wskazać jakikolwiek materiał producenta, w którym podawane są te dane. Nie to, żebym wierzył materiałom producenta (Kazam podaje np. na swoich stronach matrycę wyświetlacza sAMOLED, gdy w oficjalnym PDF-ie jest TFT), niemniej jest to już jakaś podstawa do zmiany danych w katalogu. Informacja o błędzie bez źródła jest dla nas niestety bezwartościowa. Pozdrawiam. (jf)
    .165.132.240.wireless.dyn.drei.com | 26 sie 2014, 17:08
  • madzia
    heeeeej :)
    Wzięłam go jakiś czas temu w Plusie jak przedłużałam umowę i jestem z niego baaaardzo zadowolona :D Wszystko jest ok, mogę grać, słuchać muzyki, oglądać filmy, robić zdjęcia, filmiki, i dużo, dużo innych. Ale baterie mogli dać większą, bo szybko mi ubywa :/
    .dynamic.chello.pl | 02 lip 2014, 15:07
  • AnonimowaMysz
    Mam telefon już parę miesięcy ;) 512mb gram daje radę jak się nie instaluje byle czego ! Telefon robi dobre zdjecia :> telefon jak za 400zł polecam wszystkim:)
    .net.hawetelekom.pl | 10 cze 2014, 12:06
  • wielki szu
    Mam ten telefon i wszystko ok może ma parę niedociągnięć ale za ta cenę musi mieć :) kupilem go tylko po to by w pracy oglądać filmy i nie ma problemu! Wrzucam filmy (avi) i gra, bateria tez daje rady. Polecam go bo nie mam z nim żadnych problemow
    .ip.netia.com.pl | 21 maj 2014, 06:05
  • pawełek
    Mam telefon pare miesiecy i moge smialo powiedziec ze jest naprwade ok. Mimo 512 ramu daje rade jesli sie go nie obciaza.bateria trzyma jak zloto.Aparat robi przyzwoite zdjcia jesli wie sie jak. W razie czego jest google play.w zestawie fajny pokrowiec z klapka ktory juz nie raz uratowal mi wyswietlacz.dwie karty sim ulatwiaja zycie.mimo ceny bo mozna go kupic za 400 zl i to moze odstraszac tandeta to polecam.bardzo dobrze spasowany,nic nie trzeszczy.mialem mnostwo telefonow ale z tego jestem naprawde zadowolony.pozdrawiam przyszlych uzytkownikow...
    .play-internet.pl | 17 maj 2014, 10:05
  • Jarek  mail
    Witam telefon kazm x5.5 użytkował 5 dni. Odstąpiłem od umowy zawartej na odległość.Wady: bardzo słaba jakość zdjeć, kolorystyka nie naturalna. Słaba komunikacja ze słuchawką bezprzewodową. Zalety: dwie karty sim. Bardzo dobra bateria. Łatwy w obsudze. Moja ocena w skali 0-5. To jedynie 2. Napewno nie kupiłbym tego modelu. Pozdrawiam. Jarek
    .dynamic.gprs.plus.pl | 01 maj 2014, 00:05

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 75,0%   8,3%   16,7% 
 Wszystkich opinii: 48. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
Ostatnio oglądane

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Fly IQ400W Era Windows
» BlackBerry Porsche Design P9983
» Meizu MX4
» LG L Bello Dual
» LG L Fino Dual
» ZTE Zmax
» Panasonic DMC-CM1
» Micromax Canvas A1
» Spice Dream UNO
Aktualności:

» Samsung Galaxy A5 ma metalową obudowę?
» iPhone 6 Plus jest łatwy w naprawie
» ZTE Q2S-T pojawił się w TENAA
» Nowe tablety Amazonu
» BlackBerry Porsche Design P'9983 zaprezentowany oficjalnie
» Najtańszy smartfon z KitKat'em?
» Metalowy Pioneer K88L z LTE
» Prestigio Grace, czyli europejski Gionee Elife S5.5
» ZMAX: budżetowy fablet ZTE



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 23.20.43.165
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.