Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 188 marek  |  9 464 telefony  |  147 214 opinie  |  650 testów  |  5 615 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Kazam

Kazam Trooper X5.5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 74,0%   8,0%   18,0% 
 Wszystkich opinii: 50. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
  • Tedi1980  mail
    Posiadał ten telefon od pół roku i jestem zadowolony. Jedyna wadą jaką znalazłem jest fakt, że aplikacji zainstalowanych nie da się przenieść na kartę SD tylko do pamięci wewnętrznej lub telefonu.
    Poprawki co do specyfikacji: HSDPA+ jest bo korzystam, video rozmowy są, dyktafon i radio FM także są. Pozdrawiam.
    .centertel.pl | 28 wrz 2014, 14:09
  • Użytkownik SGS 5  mail
    Jak dla mnie...zabawka z odpustu,nie ma się co "jarać"czymś co jest wielkie jak cegła a podzespoły ma jak "mały fiat"...Typowy szpan w ręku gimnazjalisty bez czegokolwiek czym w ogóle byłby w stanie choćby wzbudzić namiastkę "respektu"...Podsumowując,nawet za darmo nie chcę szajsu który zapewniam posłużyłby(gdyby mógł) jedynie jako zabawka dla mojej 8 letniej wnuczki...
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 20 wrz 2014, 14:09
  • Ejtis
    Telefon mam od paru dni, ale "bawię" się nim na okrągło, więc mogę już coś na jego temat napisać.

    Zalety:
    + Cena (393 zł)
    + Płynne działanie
    + Bateria trzyma zaskakująco długo (wifi + muzyka na głośniku nie robią wrażenia na telefonie mimo, że od półtora dnia próbuję rozładować baterię to jeszcze zipie)
    + przycisk blokady pod kciukiem
    + Czysty i głośny tylny głośnik

    Wady:
    - Ekran mało wrażliwy na dotyk
    - Wyświetlacz za ciemny na słońcu, a za jasny pod pierzyną przy czytaniu ebooków.
    - aparat nie zachwyca kolorem ani jakością
    - 5,5 cala to już gabaryt, warto to przemyśleć

    Podsumowując jest to potężny, a więc wygodny wyświetlacz o niskiej rozdzielczości (nie ma tragedii), przez co nie traci tak szybko baterii i nie potrzebuje drogich podzespołów. Jestem bardzo zadowolony.
    .icpnet.pl | 18 wrz 2014, 12:09
  • R E K L A M A
  • miśka
    Jestem użytkowniczką od paru dni tego telefonu i muszę powiedzieć że jestem zadowolona nawet bardzo jak za te pieniążki polecam
    .dynamic.gprs.plus.pl | 04 wrz 2014, 22:09
  • francuz621
    Jestem posiadaczem tego telefonu i on posiada HSDPA HSPA i HSPA+ prosiłbym o poprawę danych korzystam z technologi HSPA+ z internetu w tym modelu.
    Dziękuje za informację. Na pewno inni użytkownicy tu zaglądający skorzystają. Chciałbym jednak po raz kolejny powtórzyć do znudzenia: informacje użytkowników, których nie potwierdza producent w oficjalnie dostępnych specyfikacjach mają dla katalogu mGSM.pl niewielkie znaczenie. Prywatnie mogę wierzyć. Regulaminowo nie wolno mi informacji dodać. Na szczęście jest system komentarzy, gdzie każdy informację może znaleźć. (jf)
    .165.132.89.wireless.dyn.drei.com | 28 sie 2014, 13:08
  • Andre  mail
    Ten telefon jest ze mną już jakiś czas i jestem bardzo zadowolony. Z racji że zmieniam telefon średnio co półroku lub rok już troche mam tego za sobą. Bawię się Kazam'em i jestem zadowolony a jak czytam opinie typu "bardzo słaba łączność ze słuchawką bezprzewodową" to padam ze śmiechu. Jak włączyłem moja słuchawkę Motoroli to znalazło ją w sekundę gdzie Lumia 520 męczyła się kilka minut prób... Szczerze polecam tego Smartfona
    .internetdsl.tpnet.pl | 27 sie 2014, 15:08
  • francuz621
    Witam w specyfikacji jest błąd bo ten telefon posiada HSDPA HSPA i HSPA+
    Uwielbiam dobrze poinformowanych użytkowników. Zechciej mi proszę wskazać jakikolwiek materiał producenta, w którym podawane są te dane. Nie to, żebym wierzył materiałom producenta (Kazam podaje np. na swoich stronach matrycę wyświetlacza sAMOLED, gdy w oficjalnym PDF-ie jest TFT), niemniej jest to już jakaś podstawa do zmiany danych w katalogu. Informacja o błędzie bez źródła jest dla nas niestety bezwartościowa. Pozdrawiam. (jf)
    .165.132.240.wireless.dyn.drei.com | 26 sie 2014, 17:08
  • madzia
    heeeeej :)
    Wzięłam go jakiś czas temu w Plusie jak przedłużałam umowę i jestem z niego baaaardzo zadowolona :D Wszystko jest ok, mogę grać, słuchać muzyki, oglądać filmy, robić zdjęcia, filmiki, i dużo, dużo innych. Ale baterie mogli dać większą, bo szybko mi ubywa :/
    .dynamic.chello.pl | 02 lip 2014, 15:07
  • AnonimowaMysz
    Mam telefon już parę miesięcy ;) 512mb gram daje radę jak się nie instaluje byle czego ! Telefon robi dobre zdjecia :> telefon jak za 400zł polecam wszystkim:)
    .net.hawetelekom.pl | 10 cze 2014, 12:06
  • wielki szu
    Mam ten telefon i wszystko ok może ma parę niedociągnięć ale za ta cenę musi mieć :) kupilem go tylko po to by w pracy oglądać filmy i nie ma problemu! Wrzucam filmy (avi) i gra, bateria tez daje rady. Polecam go bo nie mam z nim żadnych problemow
    .ip.netia.com.pl | 21 maj 2014, 06:05

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 74,0%   8,0%   18,0% 
 Wszystkich opinii: 50. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gionee Elife S5.1
» Gionee GN715
» Kazam Tornado 348
» Lark Cirrus 5
» Samsung Galaxy S5 Duos LTE
» BenQ T3
» Huawei Honor 4 Play
» Philips Xenium V8526
» Philips W3509
Aktualności:

» Nexus 6 w kolejnych przeciekach
» Samsung Galaxy Ace 4 - jeszcze raz
» Archos 45c i 50b Platinum debiutują w Polsce
» Nixie - pstryknij sobie selfie z powietrza
» Lenovo A916: osiem rdzeni i LTE na średniej półce
» Haier HL-6170T: słaby, ale z LTE
» HTC: dziwna ReCamera i ulepszony M8, czyli Eye
» Płatności mobilne w narodzie
» Moto X - zaczynamy testować



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.161.206.110
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.