Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 946 telefonów  |  151 192 opinie  |  650 testów  |  6 678 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Kazam

Kazam Trooper X5.5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 74,1%   7,4%   18,5% 
 Wszystkich opinii: 54. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
  • kornel302
    Telefon mam od około roku. Nie jest zły jak za tą cenę (49 zł na umowę w plusie) chociaż nie można oczekiwać cudów.
    Plusy:
    wielki wyświetlacz (5,5?)
    w miarę dobrą wydajność gdy się nie otwiera zbyt dużo obciążających programów
    wymienna bateria
    wszystko działa jak należy
    dobry dla mało wymagających użytkowników
    bardzo dobry stosunek jakości do ceny
    mimo wszystko da się na nim obejrzeć film
    pokrowiec w zestawie

    minusy
    bardzo słaba rozdzielczość (mimo ogromnego wyświetlacza)
    przy dużym nasłonecznieniu trudno cokolwiek dostrzec
    bardzo słaba bateria (przynajmniej u mnie trzyma około 15 godz przy typowym używaniu - najdłużej wytrzymał około 3 dni
    słaba wydajność przy uruchomionych kilku aplikacjach
    mało Ramu (512 mb)
    to nie jest telefon dla bardziej wymagających użytkowników
    aparat foto mógłby być sporo lepszy
    i jeszcze karta pamięci nie jest wykrywana (ale to może tylko wina mojego telefonu)

    Generalnie telefon daje radę i można go używać nawet dość długo i się nim cieszyć ale kogoś oczekującego telefonu do wszystkiego i super wydajnego zawiedzie.
    .kul.lublin.pl | 04 gru 2014, 05:42
  • TaTakaInna
    Mam ten telefon od roku, jak na moje standardy jest całkiem dobry. Owszem ma parę wad takich jak słaba jakość zdjęć, mała wrażliwość na dotyk itp. ale jego ogromną zaletą jest wytrzymałość. Polecam.

    Ps. Wie ktoś może jak podgłośnić ten telefon przez aplikację MTK Engineering Mode?
    .centertel.pl | 15 lis 2014, 23:03
  • gosia
    Mam go od wczoraj,wszystko wskazywało ze to swietny wybor ... Dziś już tak nie uważam. Dotyk okropny, zdjecia też. Nie polecam
    .77.124.235 | 14 lis 2014, 22:01
  • R E K L A M A
  • szeri
    Telefon super. Właśnie pisze z niego tą opinię. Telefon świetnie się sprawdza, jestem mega pozytywnie zaskoczona, polecam!
    .rev.ndi.net.pl | 29 paź 2014, 15:30
  • Tedi1980  mail
    Posiadał ten telefon od pół roku i jestem zadowolony. Jedyna wadą jaką znalazłem jest fakt, że aplikacji zainstalowanych nie da się przenieść na kartę SD tylko do pamięci wewnętrznej lub telefonu.
    Poprawki co do specyfikacji: HSDPA+ jest bo korzystam, video rozmowy są, dyktafon i radio FM także są. Pozdrawiam.
    .centertel.pl | 28 wrz 2014, 14:04
  • Użytkownik SGS 5  mail
    Jak dla mnie...zabawka z odpustu,nie ma się co "jarać"czymś co jest wielkie jak cegła a podzespoły ma jak "mały fiat"...Typowy szpan w ręku gimnazjalisty bez czegokolwiek czym w ogóle byłby w stanie choćby wzbudzić namiastkę "respektu"...Podsumowując,nawet za darmo nie chcę szajsu który zapewniam posłużyłby(gdyby mógł) jedynie jako zabawka dla mojej 8 letniej wnuczki...
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 20 wrz 2014, 14:21
  • Ejtis
    Telefon mam od paru dni, ale "bawię" się nim na okrągło, więc mogę już coś na jego temat napisać.

    Zalety:
    + Cena (393 zł)
    + Płynne działanie
    + Bateria trzyma zaskakująco długo (wifi + muzyka na głośniku nie robią wrażenia na telefonie mimo, że od półtora dnia próbuję rozładować baterię to jeszcze zipie)
    + przycisk blokady pod kciukiem
    + Czysty i głośny tylny głośnik

    Wady:
    - Ekran mało wrażliwy na dotyk
    - Wyświetlacz za ciemny na słońcu, a za jasny pod pierzyną przy czytaniu ebooków.
    - aparat nie zachwyca kolorem ani jakością
    - 5,5 cala to już gabaryt, warto to przemyśleć

    Podsumowując jest to potężny, a więc wygodny wyświetlacz o niskiej rozdzielczości (nie ma tragedii), przez co nie traci tak szybko baterii i nie potrzebuje drogich podzespołów. Jestem bardzo zadowolony.
    .icpnet.pl | 18 wrz 2014, 12:53
  • miśka
    Jestem użytkowniczką od paru dni tego telefonu i muszę powiedzieć że jestem zadowolona nawet bardzo jak za te pieniążki polecam
    .dynamic.gprs.plus.pl | 04 wrz 2014, 22:35
  • francuz621
    Jestem posiadaczem tego telefonu i on posiada HSDPA HSPA i HSPA+ prosiłbym o poprawę danych korzystam z technologi HSPA+ z internetu w tym modelu.
    Dziękuje za informację. Na pewno inni użytkownicy tu zaglądający skorzystają. Chciałbym jednak po raz kolejny powtórzyć do znudzenia: informacje użytkowników, których nie potwierdza producent w oficjalnie dostępnych specyfikacjach mają dla katalogu mGSM.pl niewielkie znaczenie. Prywatnie mogę wierzyć. Regulaminowo nie wolno mi informacji dodać. Na szczęście jest system komentarzy, gdzie każdy informację może znaleźć. (jf)
    .165.132.89.wireless.dyn.drei.com | 28 sie 2014, 13:06
  • Andre  mail
    Ten telefon jest ze mną już jakiś czas i jestem bardzo zadowolony. Z racji że zmieniam telefon średnio co półroku lub rok już troche mam tego za sobą. Bawię się Kazam'em i jestem zadowolony a jak czytam opinie typu "bardzo słaba łączność ze słuchawką bezprzewodową" to padam ze śmiechu. Jak włączyłem moja słuchawkę Motoroli to znalazło ją w sekundę gdzie Lumia 520 męczyła się kilka minut prób... Szczerze polecam tego Smartfona
    .internetdsl.tpnet.pl | 27 sie 2014, 15:41

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 74,1%   7,4%   18,5% 
 Wszystkich opinii: 54. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Nexus 6 - wypakowanie i krótki przegląd
» MyKronoz ZeFit: w prostocie siła?
» Sony Xperia Z4 telefonem Bonda?
» ZTE Star 2 zaprezentowany oficjalnie
» TCL Meme da 3N: fatalna nazwa, telefon przyzwoity
» 999 powodów do dumy
» BlackBerry Classic zaprezentowany oficjalnie
» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.167.174.90
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.