Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 171 marek  |  8 272 telefony  |  102 112 opinie  |  650 testów  |  4 363 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Kazam

Kazam Trooper X4.0



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,6%   13,7%   30,8% 
 Wszystkich opinii: 117. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

R E K L A M A
bioterapia1
Telefon idealny. Mam go 3 miesiąc, wszystko działa jak należy. Troszke słaby aparat, ale mi to nie potrzebne. Łatwy w obsłudze bez żadnych problemów. Adroid jest także dopracowany. Miałem przez te swoje lata użytkowania od 1997 roku różne telefony i nigdy do końca nie byłem zadowolony z telefonu. Po raz pierszy KAZAM 4.0 spełnia moje oczekiwania. Polecam.
*.adsl.inetia.pl  |  23 kwi 2014, 15:04
Fernuss
Smartfon ten jest swietny. Nic sie nie zawiesza, swietny internet. Ramu starcza nawet w tych lepszych gierkach. U mnie jakos dzwiek w sluchawkach jest dobry. Jedyne zastrzezenia to te stylistyczne- troche kurzu pod ekranem(Niewiem czemu ale on jakos potem znika xD) i zdzierajacy sie w rogach lakierek na tylniej klapce.
*.dynamic.gprs.plus.pl  |  23 kwi 2014, 11:04
Adam
Posiadam telefon ponad 4 miesiące. Niestety jestem zawiedziony. Telefon od jakiegoś czasu sam się wyłącza. To stanowi największy problem, lecz jest jeszcze kolejny "zamulanie". Również od jakiegoś czasu telefon czasem się zawiesza szczególnie przy dłuższym użytkowaniu bez przerwy pewnie dlatego że troche mało RAM. Ogólnie rzecz biorąc telefon jak na tą cene jest elegancki jednak te dwa problemy rujnują tą opinie.
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  23 kwi 2014, 09:04
Kasia
Jeśli ktoś pisze, że ten telefon jest zły, że coś nie działa, że się zawiesza, to po prostu ma pecha i trafił na jakiś szajs. Co prawda krótko używam Kazama, ale jestem bardzo zadowolona. Do tej pory ani razu się nie zawiesił, nie wyłączył. Nie twierdzę, że nie ma telefonów lepszych - bo są, to tylko telefon za 3 zł w plusie. Ale jak ktoś wymaga cudów, to nie kupuje Kazama. ;) Fakt faktem, słaby aparat i masakryczny dźwięk ze słuchawek... ale, czy to aż tak przeszkadza? Jeśli ktoś potrzebuje dobrego aparatu, to polecam Canona, a jeśli dobrych słuchawek, to Soniacze - na pewno się nie zawiedzie. Telefon w pełni spełnia swoją funkcje, dotyk działa bez zastrzeżeń, android powala na kolana, jest jak najbardziej w porządku. Jeśli ktoś potrzebuje taniego smartfona, to z pełną odpowiedzialnością mogę polecić ten model! ;))
*.241.41.21  |  17 kwi 2014, 23:04
Natalka098098  mail
Telefon idealny. Mam go 1 miesiąć , wszystko działa jak należy. Troszke słaby aparat ale mi to nie potrzebne. łatwy w obsłudze bez żadnych problem. Adroid jest także dopracowany. Polecam ;)
*.dynamic.chello.pl  |  17 kwi 2014, 09:04
myszka  mail
Ja mam ten telefon od 5 dni i juz mam zastrzeżenia co do niego. Wyłacza sie sam, jak go włączam to pojawiaja sie chinskie napisy (masakra) słabo mnie slychac jak dzwonie do kogos. Zawiesza sie. I nie działa usb. Pobralam sterowniki i dochodzi do 99% i nic. ide dzis do salonu bo jak tak dalej pojdzie to nie wytrzyma miesiaca.
*.icpnet.pl  |  15 kwi 2014, 11:04
Druckiego Lubeckiego 1  mail
Witam. W tym miesiącu bedzie 5miesiac użytkowania kazama. Kurz pod ekranem , parę "odchyłów" , słaby dźwięk mp3 na słuchawkach odrazy zauwazony. Ci co pisza ze jest dobry, to nie mieli do czynienia z dobrym dzwiekiem ( po aktualizacji androida sytuacja się znacznie poprawiła, ale luks nie jest). Aparat słaby strasznie jak na 5 mpx to chyba jakieś nieporozumienie. Przez kurz pod ekranem nie mogę w pełni korzystać z przedniej kamerki. Za wyjęcie kurzu komis zawołał 50 zł. No ale po mimo wiatru kazam walczy i nie daje sobie dmuchać w pi**de , a dawalem mu przy moim korzystaniu max 2-3 miechy. Co tu dużo mówić. Na moje potrzeby wystarcza idealnie. Mógłby być tylko lepszy mp3 player i aparat a ogólnie korzysta się narazie spoko. Jak padnie to zapewne przyjdę tu i was powiadomie. :)
*.adsl.inetia.pl  |  13 kwi 2014, 11:04
michal121954
Kazach: telefon musi mieć HSDPA i HSUPA żeby Aero2 działał ;)co do telefonu - świetny :)
*.adsl.inetia.pl  |  12 kwi 2014, 09:04
DejwidGo  mail
Mam ten tel. od 2 miesięcy i muszę powiedzieć, że jest bardzo dobry. Według mnie w tej cenie nie ma godnego konkurenta.
Plusy: Dobry wyswietlacz, bateria, nie ma żadnych zwiech i przycięć, głosny(w mp3 i rozmowach), RAM-u wystarczająco, u mnie po zrotowaniu nie można podkręcić procka, bo ma fabrycznie 1,30 GHz a nie 1,00 jak niektórzy twierdzą, swietny do filmów(obsługuje wszystkie kodeki nawet w Full HD, dobry do wymagających gier 3D, pamięci starcza(łatwo można podmienić pamięć telefonu 1,3GB ze swoją zewnętrzną np. 16GB), do internetu genialny, szybszy niż mój net w laptopie, ruter genialny zarówno WiFi jak i USB, Dual SIM.
Wady: słabe słuchawki w zestawie(ale chociaż jakies dali), kolory mogłyby być bardziej żywe, bo to tylko ekran TFT.
PS. Jesli chodzi o kurz pod ekranem, ja od razu zdjąłem obie folie i nie ma absolutnie żadnego kurzu ani rys na ekranie(upadł na beton 4 razy). Acha, wejscie mini jack fatalne(to NAJWIĘKSZY minus telefonu). Pasuje z tymi w zestawie, a poza tym w każdych moich słuchawkach nie pasowało tak jak trzeba). Telefon prawie pozbawiony wad, mnóstwo zalet. ZDECYDOWANIE najlepszy w tej cenie, PoLeCaM!
*.172.252.32  |  08 kwi 2014, 18:04
Cinek
Do wszystkich osób piszących że mają kurz pod ekranem polecam odkleić pierwszą folię i drugą, ponieważ telefon ma podwójne zabezpieczenie i może być to tylko złudne stwierdzenie.
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  03 kwi 2014, 17:04

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,6%   13,7%   30,8% 
 Wszystkich opinii: 117. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Oppo R1S
» Samsung Galaxy Beam 2
» Sharp Aquos Xx 304SH
» ZTE Star 1
» OnePlus One
» Samsung Galaxy Grand Neo Duos TV
» Philips W6618
» HTC Desire 210 Dual SIM
» LG Lucid 3
Aktualności:

» Samsung Galaxy Beam 2: projektorofon po raz drugi
» Samsung Galaxy K pozuje do zdjęć
» Kyocera Brigadier dla Verizonu
» Xiaomi chce rozszerzyć sprzedaż... pięciokrotnie
» OnePlus One zaprezentowany oficjalnie
» Nowe wersje Moto G - wprost z Meksyku
» Wyciekł interfejs LG G3
» Samsung Galaxy Note 4 z zagiętym ekranem?
» Zegarek LG coraz bliżej



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.234.217.247
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.