Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 146 telefonów  |  144 262 opinie  |  720 testów  |  4 399 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Kazam

Kazam Trooper X4.0



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,9%   15,2%   31,9% 
 Wszystkich opinii: 138. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Nigdy więcej
    Jak sam mój nik mówi o tym "nigdy więcej" Kurz w lewym dolnym i górnym rogu, zwiecha totalna. Latarka ... :( szkoda gadać ( już lepiej zapałkę odpalić i szukać czegoś po ciemku ) wyłącza się sam ( i nie chcę włączyć z powrotem ) Ekran żenada. Jeśli chcesz kupić telefon to na pierwszym miejscu listy odradzanych jest właśnie on. Lepiej kupić starą nokie niż to ustrojstwo. Nigdzie niczego niema. Nie wiadomo gdzie co znaleźć trzeba szukać na internecie który nie może nic wyszukać na tym telefonie bo zwiecha totalna. Mam go 3 miesiące i zapowiada się że pochodzi mi jeszcze jakieś 2 ( tygodnie :D ) NIE POLECAM ODRADZAM itp. itd.
    .play-internet.pl | 27 lip 2014, 00:07
  • nikitex
    Witam. Mam ten telefon 2miesiace. Jak dla mnie byl ciezki w obsludze, teraz wszystko na nim potrafie. Podoba mi sie w nim wszystko, bateria trzyma dlugo. Polecam!!!
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 16 lip 2014, 12:07
  • Fallout97
    Telefon tani,bardzo wydajny,wszystko chodzi płynnie...ALE aparat?porażka 5mp z flash?moja n70 robiła o niebo lesze.Obudowa super leży w ręce ale zdziera się folia czy jakąś tam warstwa ochronna od krawędzi.A i oczywiście po 2 tyg serwis nie działał aparat.Jeśli chcesz tania maszynę która daje radę i nie będzie Ci żal wyrzucić do kosza polecam jeśli chcesz mieć coś trwałego uciekać!
    .opera-mini.net | 05 lip 2014, 07:07
  • R E K L A M A
  • Miszka
    Telefon mam jakiś tydzień i już poszedł do naprawy bo jak miał 10%to podłączyłem go pod ładowarkę a on mimo to i tak się wyłączył i już się nie dał włączyć albo natrafiłem na wadliwy model albo z nimi tak już jest.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 24 cze 2014, 22:06
  • Mima
    Od dłuższego czasu jestem użytkowniczką tego smartfona i muszę przyznać, że miło mnie to urządzenie zaskoczyło. Świetna wydajność i działanie aplikacji. Nie zawiesza się, działa płynnie i szybko. Nie miałam też żadnych problemów z wyświetlaczem. Bardzo dobrze mi się z niego korzysta, duży, wyraźne kolory- dotyk również działa sprawnie. Nie mogę narzekać na system, czy procesor- wszystkie funkcje, aplikacje, strony internetowe, nawet po włączeniu kilku aplikacji- smartfon działa płynnie i bez zarzutów. Moim zdaniem jest to bardzo dobre urządzenie.
    .dynamic.chello.pl | 23 cze 2014, 16:06
  • Matimajster  mail
    Witam mam ten telefon i jestem nim zniesmaczony.
    Po 2 miesiącach telefon działał bardzo dobrze i naprawdę byłem bardzo zadowolony ale już później telefon zachowywał się jak naćpany. Otóż pisząc sms-a zablokowało mi się pisanie i samo coś pisało , zrobiłem czystkę lecz dalej to samo. Później spadł mi parę razy i nic gorszego się nie stało.
    Lecz parę dni temu wyświetlacz mi pękł jak mocniej nacisnąłem.
    Dodam że pracowałem wcześniej na LG i myślałem że nie ma gorszego ustrojstwa , ale jednak pomyliłem się lecz sam muszę przyznać aplikacje działały prawidłowo chodź czasem same się minimalizowały.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 22 cze 2014, 13:06
  • 40latek
    Moja opinia o tym telefonie:

    Plusy:

    - system działa świetnie, nie zawiesza się.
    - bateria, jak na androida z obsługą 2 kart sim trzyma 2 dni.
    - dobrze spasowana obudowa, telefon wygodnie leży i nie ślizga się w dłoni.
    - nie brandowana, czysta wersja androida.
    - bezproblemowa obsługa 2 kart sim

    Minusy

    - tragiczna jakość dźwięku podczas rozmów.
    - zbyt ciche dzwonki i niemrawa wibracja.
    - tragiczna jakość wyświetlacza, w słoneczne dni nic nie widać
    - słabiutki aparat (mimo 5 mpx i doświetlenia diodą led).

    Byłby to świetny wyrób, wyświetlacz i jakość rozmów, rozkładają go na łopatki.
    .static.chello.pl | 14 cze 2014, 18:06
  • mzdh  mail
    Po niecałych dwóch miesiącach użytkowania zbiłem ekran...palcem. Dźgając go w nerwach, bo dotyk nie chciał załapać i/albo robił co chciał.

    Plusy:
    - system sprawnie i szybko działa, nie zamula
    - dotyk tani w naprawie (ok 100zł)

    Minusy:
    - wolny aparat. Wolne odświeżanie, wolno łapie ostrość.
    - tragiczne kąty widzenia wyświetlacza, zwłaszcza w trybie poziomym. Strasznie męczy oczy!
    - producent wycofał się z wcześniej deklarowanej darmowej jednorazowej wymiany wyświetlacza (w ciągu roku od zakupu). Nic dziwnego skoro dotyk można zbić palcem!
    - kurz pod ekranem (nie pod folią, niestety)
    - złazi lakier z tylnej klapki
    - dotyk średnio reaguje, czasem "sam sobie reaguje", np mój egzemplarz potrafił sam z siebie rozwijać listę otwartych aplikacji lub otwierać menu (prawy przycisk).
    - kiepska jakość rozmów. Kto rozmawiał kiedyś przez Nokie E7 czy iPhona ten wie jak być powinno. Zresztą cieniutki Galaxy Ch@t też oferuje lepszą jakość w tej materii.
    - kiepska ergonomia, dziwnie się go przy gębie trzyma. Gęba moja jakaś specjalnie krzywa nie jest - na E7 mogę wisieć godzinami, w Kazamie po 30 minutach bolało mnie ucho.

    Dają go w Plusie za bodajże 3zł - prawie się skusiłem, dobrze że wolałem kupić telefon bez umowy (nóweczka prosto z tablicy). Ostatecznie Kazam wylądował w koszu, a ja wk**w**em się i wziąłem iPhona 4s w T-mobile - za złotówkę. A już chciałem od nich uciekać do Plusa....

    W skrócie - typowy telefon za 3zł w niskim abonamencie. Przewidziane jest że ma wytrzymać rok, maksymalnie dwa lata i się rozsypać. Nie ma takiej opcji, żeby po 3 latach był jeszcze świeży - jak np. wspominana wcześniej Nokia E7 czy równie starusieńki iPhone 4s.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 cze 2014, 00:06
  • peregrinus
    Jestem mile zaskoczony, tym bardziej, że użytkuję inne telefony dual sim (lenovo, samsung i htc). Swym urokiem i PROSTOTĄ przebije inne. Wszystko działa, nawet szybko, nie zawiesza się, a dwie karty pracują wzorowo. Sieć WiFi również oraz 3G. Jak na podstawowe wymagania to wręcz idealnie. Uwagi mogą być do aparatu (konieczne dobre światło). Dźwięk ok. Przeglądanie plików na karcie microSD sprawne. Cena zaskakująco niska. Nie ma strachu gdy się zniszczy. Szkoda, że nie można kupić etui z klapkqa, tyko pokrowce lub silikony. Polecam.
    .internetdsl.tpnet.pl | 09 cze 2014, 08:06
  • lulu
    Posiadam Kazama od grudnia, spełnia moje wszystkie oczekiwania, śmiga jak należy. Niestety telefon czasami sam się wyłącza co doprowadza mnie do szału. Spadł mi kilka razy ale nie widać ani jednej ryski czy zadrapania. Pod ekranem w rogu zbiera mi się kurz, ale jeśli by tak spojrzeć na plusy to minusy tego telefonu są praktycznie niezauważalne. Polecam ;-)
    .adsl.inetia.pl | 06 cze 2014, 20:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,9%   15,2%   31,9% 
 Wszystkich opinii: 138. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» myPhone Funky
» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
Aktualności:

» Panasonic Eluga U zawitał do Indii
» Nokia XL LTE: niestety tylko w Chinach
» myPhone zapowiada smartfon Funky
» Samsung Galaxy Ace NXT i Galaxy Star 2 Plus debiutują w Indiach
» BlackBerry Khan: elegancja w stylu Porsche Design
» Huawei C199 przyłapany w TENAA
» Aktualizacja smartfonów Nokia X
» BenQ F5: średniak z Tajwanu
» Szansa na trwalsze baterie?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.211.213.10
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.