Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 192 marek  |  9 623 telefony  |  148 294 opinie  |  720 testów  |  5 896 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Kazam

Kazam Trooper X4.0



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,0%   16,2%   31,8% 
 Wszystkich opinii: 148. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Marcin
    Używam telefon od 2 tygodni. Wszystko działa jak należy. Jak używałem przez tydzień wyłącznie do dzwonienia (20 minut dziennie) to bateria starczyła na 7 dni (mam ustawione, że od północy do 6 rano sam się wyłącza i włącza). Jak teraz mam dwie karty sim (w tym aero) i używam internetu 3 godziny dziennie to starcza na około 60 godzin bateria. Telefon działa płynnie, ale dwa razy się zdarzyło po instalacji oprogramowania, że się zaciął. Pomogło uruchomienie ponowne telefonu. Prawdopodobnie było to spowodowane złą aplikacją, nie obsługującą dwóch kart. GPS działa prawidłowo, chociaż zanim znajdzie staelity to mija minuta, później zmiana trasy trwa szybko 1-2 sekundy. Jestem zadowolony z jego użytkowania.
    .internetdsl.tpnet.pl | 15 paź 2014, 10:10
  • marta
    Telefon zakupiony w salonie Plusa Okazał sie bardzo trefnym wyborem. Telefon czesto sie sam z siebie zacina, pojawiaja sie chinskie znaczki po tym fakcie musilam oddac telefon do naprawy i dali mi nowy bo okazalo sie ze nie da sie naprawic tego badziewia, bardzo wolno chodzi. ogolnie nie polecam tego telefonu plusowa promocja i wciskaja go dla kazdego za symboliczna złotowke
    .elk.mm.pl | 13 paź 2014, 12:10
  • miszka6
    Używam go 2 miesiące.
    Zakupiny na allegro za 180zł.
    Bardzo pozytywne zaskoczenie. Aplikacje działają płynnie. Pomimo jedynie 512Mb ramu, telefon nic nie zamula, jeszcze nie miałem sytuacji żeby się zawiesił.

    Korzystam głównie z internetu (chrome) i aplikacji mobilnych. Wszystko działa poprawnie.

    Nie gram w gry więc się nie wypowiadam w tej kwestii.
    .ilot.edu.pl | 29 wrz 2014, 11:09
  • Get Adobe Flash player
    R E K L A M A
  • muszka
    MSM telefon od lutego i jest super owszem trochę pyłków pod ekran trafiloale działa zajebiscie a tel Kupiles nowy na allegro za ....160zl.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 28 wrz 2014, 20:09
  • Cytrynka
    Mam ten telefon od mniej więcej pół roku, wzięty oczywiście z Plusa za złotówkę, pani w salonie długo zachwalała. Niestety decyzja nie była moja, tylko mojego taty, nie miałam nic do gadania, bo to on zmieniał telefon, a nie ja... :D
    Powiem tak: Jeżeli ktoś szuka nie wiadomo jakiej maszyny, to tym urządzeniem będzie zawiedziony (no ale wiadomo, na co się decydujemy z takiej półki cenowej). Na początku wszystko działa idealnie, jednak po jakimś czasie, nie pomaga nawet czystka całego systemu i wszystko strasznie muli, robi dziwne akcje, zamyka niektóre aplikacje (zwłaszcza Messengera). Oczywiście nie ma tu możliwości zaktualizowania Androida, więc cały czas pracujemy na tym, który sukcesywnie coraz bardziej muli. Mnie to jakoś nie przeszkadza, bo mój telefon służy mi do dzwonienia i wysyłania smsów (Internet sporadycznie).
    Niemniej jednak jest w porządku, jest ładny, ma dość donośną (dźwiękowo, nie dotykowo ;)) wibrację i głos. Dźwięk z słuchawek taki sobie, ale dla mnie wystarczający.

    Jedyne co mnie bardzo zdenerwowało, to wyświetlacz rysujący się przy normalnym użytkowaniu. Telefon nigdy mi nie upadł, a noszony w kieszonce torebki, czy po prostu w kieszeni, jest cały porysowany i ekspansja postępuje. Niemniej jednak, dzięki Waszym opiniom, kochani, dowiedziałam się w końcu (po pół roku!), że Kazam wyposażony jest w dwie folie ochronne i ta druga wciąż go chroni, więc wyświetlacz porysowany nie jest :D Bardzo Wam dziękuję za to.
    A telefon ogólnie polecam. W takiej cenie, to rewelacja.
    .105.139.40.tvsat364.lodz.pl | 13 wrz 2014, 10:09
  • lajla12
    Mam ten telefon od roku. Działa płynnie i się nie zacina w kilku miejscach popękał mi ekran ale wielokrotnie z powodu kieszeni wypadł mi na drogę ;( mimo wszystko moim zdaniem jest za cichy.Problem stanowi ładowarka musze kilka razy ustawiać tel by sie ładował.Jednak jako smartfon w takiej cenie sprawdza się idealnie zamierzam przedłużyć umowę z plusem ale wziąść 5 calowego kazań troopera 5'.Zastanawiał się jedynie czy ma 5 cali czy 5.5.Polecam ;)
    .centertel.pl | 30 sie 2014, 20:08
  • KrzJur
    Mam ten Smartfon z Plusa już ponad dwa miesiące. Jest ciężki lecz poręczny. Bateria trzyma dość długo. "Apki" się instalują bez problemu a ich używanie to bajka. Warto się zaopatrzyć w kartę pamięci dodatkowo. Aparat foto działa dobrze tylko kiedy nie jest poruszany, ale trzymany w ręce nieruchomo i przy dobrym świetle. Ogólnie po prostu dobry telefon, nic więcej.
    .jeleniagora.vectranet.pl | 26 sie 2014, 17:08
  • kas.ik
    Beznadzieja nikomu nie polecam. Zaimstalowalam sobie 5 aplikacji kktóre nie zajmują dużo pamięci.instagram messenger facebook i block puzzle. Aplikacje same się wyłączają internet często się zacina na zdjęcia nie narzekam bo wychodzą ładnie niby jest latarka ale nie za bardzo oświetla. Głośnik całkiem spoko i wyświetlacz również . ale jeżeli ktoś dużo korzysta z internetu z wifi i 3G to nie polecam. Wszystko się często zacina. A i bateria. Bateria to po prostu totalna klapa. Trzyma przez tylko ok.4 godziny jak załadowana jest do 100% . jak ktoś dużo dzwoni to również nie polecam polaczenie samo się przerywa. Masakra. Gorszego telefonu nie miałam .
    .ssp.dialog.net.pl | 20 sie 2014, 21:08
  • Qiczoł
    Od 29.07.2014 w ramach wymiany abonenckiej telefonów zostałem że tak powiem uszczęśliwiony przez PLUSA telefonem KAZAM Troper X4.0 Już się głupi cieszyłem z "nowego" a tu niespodzianka, on po prostu nie chciał się włączyć. Po kilku próbach a potem rozmowach z 2601 dostałem "BleBle" radę by oddać telefon do placówki, i przeprosiny w postaci jak to jest przykro operatorowi z tego powodu. I co z tego ??? oddany 30.07.14r.(środa) a w naprawie w CCS zarejestrowany dopiero 7.08. ot szybkość działania, i najlepsze "czekają na części zamienne", ciekawe jak długo ...??? a czy jako " niesprawna nówka" nie powinien być odrazu wymieniony... ale po co PLUS ma brać odpowiedzialność za polecane BUBLE na siebie, lepiej niech klient dołoży nerwy, czas, przejazdy itp, a my i tak zarobimy...
    .umradom.pl | 09 sie 2014, 09:08
  • przemek  mail
    witam jestem nieszczesliwym posiadaczem tego telefonu powiem krotko dotyk sie zawiesza telefon gdy zostanie wsadzony do kieszeni to sie wylacza mimo ze jest zablokowany gubi zasiegi raz na jednym slocie sim raz na 2 bateria trzyma okolo 9 godzin mimo ze byla prawidlowo formatowana wifi strasznie niski zasieg lapie wifi z rutera a i tak w drugim pokoju potrafi nie lapac poprostu zaluje ze zakupilem ten wynalazek plusa
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 03 sie 2014, 23:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,0%   16,2%   31,8% 
 Wszystkich opinii: 148. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy S5 Plus
» Samsung Galaxy Core Max
» myPhone Q-Smart
» Philips i966 Aurora
» HTC Desire 820 mini
» Otium U5
» Philips Xenium V387
» Apple iPad mini 3
» Apple iPad Air 2
Aktualności:

» Samsung Galaxy Core Max debiutuje w Chinach
» myPhone S-Line i myPhone CUBE poddane liftingowi
» Meizu MX4 otrzymał YunOS
» Lenovo przejmie BlackBerry?
» HERE Maps dostępne na Androida!
» Microsoft Lumia zastępuje Nokię
» Samsung prezentuje elastyczną baterię
» Philips i966: pierwszy telefon z YunOS 3.0.
» HTC Desire 820 mini pojawił się w Chinach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.237.197.160
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.