Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 212 marek  |  10 408 telefonów  |  154 914 opinie  |  863 testy  |  5 316 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Kazam

Kazam Trooper X4.0



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,1%   17,2%   30,7% 
 Wszystkich opinii: 163. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • ona2009  mail
    Telefonik dla malo wymagajacych, ale np. gra angry birds transformer smiga lepiej, niz na galaxy s advence. Sprawdza sie jako dualsim swietnie. Bateria ok. na razie max 5 dni. Telefonik mam od 6 miesiecy. Polecam jako dual.
    .play-internet.pl | 17 lut 2015, 13:44
  • Kamila
    Mam go ponad rok i właśnie go wymieniam, dość fajny i funkcje ok, baterie bardzo słaba i po upadnieciu mocniejszym ekran pękniety i brak dzwonkow, trzeszczy, wiec lepiej dołożyć do 300, bo tyle kosztuje, i kupic lepszy.
    .onlinesc.net | 11 lut 2015, 13:23
  • Edek
    Masakra. Telefon do bani. Przez pierwsze 2 miesiące działał dobrze, jednak potem zaczęly się problemy z zacinaniem, bateria przy zwykłym używaniu star za na max 4 godziny, po jednym upadku ekran cały zbity. Przesiadam się na samsunga Galaxy S advance.
    .opera-mini.net | 10 lut 2015, 14:17
  • R E K L A M A
     
  • rebelllion
    Witam! Mam ten telefon od listopada 2013 r. Telefon ten posłuży tylko do dzwonienia i sms-owania. Moim zdaniem kompletnie nie nadaje się do większej eksploatacji, iż często wyłączają się samoczynnie aplikacje typu Messenger. Wspomnę również o tym, że na samym początku korzystania z Kazam Trooper'a co chwilę się wyłączał i pojawiał się slot karty. Głównym czynnikiem wpływającą na ocenę negatywną jest beznadziejny kontakt z klientem a firmą. Oddałam telefon w listopadzie bądź w październiku na gwarancję iż padł mi procesor. Powiedziałam sobie,że nawet najlepszemu modelowi się to zdarza... Ale na telefon czekałam około 2 MIESIĘCY! Ciągle firma tłumaczyła się iż czekają na części... No ale bez przesady, 2 miesiące to strasznie długo. Gdy otworzyłam pudełko, czekała mnie mała niespodzianka, w zadość uczynienie dostałam nową baterię i kartkę z przeprosinami... Choć szczerze mówiąc, stara była ok. Po naprawię telefon zaczyna się zacinać i wyłączać. Nigdy więcej nie kupię tego rodzaju telefonu.... Nikomu nie polecam :)
    .centertel.pl | 02 lut 2015, 17:55
  • pnn  mail
    Posiadam telefon od ponad roku -batria przy normalnyn dzwonieniu 10 dni bez internetu i innych zbędnych funkcji polecam
    .toya.net.pl | 18 sty 2015, 20:55
  • Kesire
    Byłam posiadaczką Kazam Trooper X4.0 przez niespełna miesiąc tylko dlatego, że nie nie miałam nabywcy,aby go odsprzedać. Nie polecam zakupu nie ze względu na nieprawidłowe działanie, ale ze względu na wyświetlacz. Przy dziennym świetle jest zupełnie czarny i niczego na nim nie widać. Nadaje się jedynie do użytkowania w pomieszczeniach słabo oświetlonych.
    .adsl.inetia.pl | 13 sty 2015, 10:57
  • KrzJur
    Mam go już ponad pół roku. W zasadzie polecam. Raz mi się zaciął, ekran zrobił się czarny. Wyjąłem baterię i uruchomiłem, nadal działa świetnie. Aparat foto jest prawie do bani. Odradzam ludziom którzy mają duże wymagania! Zdecydowanie.
    .jeleniagora.vectranet.pl | 10 sty 2015, 10:00
  • Julson  mail
    Nie kupujcie tego telefonu. Zacina się, aparat z przodu do dupy. Lampa błyskowa niepotrzebna bo nic nie pomaga. Bateria szybko sie wyczerpuje. Telefon sam się wylacza i pokazują się jakieś chińskie litery lol ? Ogólnie kazam najgorszy telefon od plusa pozdro. ;)
    .adsl.inetia.pl | 16 gru 2014, 15:36
  • Yarro1974
    Dobry telefon jak za tą cene, aparat jak złapie ostorość (trzeba trochę poczekać) robi dobre zdjęcia, dziwi mnie , że niektórzy narzekają.
    Na ekranie są dwie folie ochronne jak pojawi się za dużo rysek jedną można sobie odklejić. Chodzi płynnie i się nie zacina.
    .antispameurope.com | 13 gru 2014, 19:57
  • xdddax
    telefon dobry ogólnie , działa dobrze ale nie jest pyłoszczelny i wodoszczelny (lepiej do prac fizycznych go nie zabierać i tam gdzie jest dużo wilgoci i pyłów) i wyświetlacz , może łatwo pęknąć jak się go mocno przyciśnie (no moocno) , aparacik jest też nienajlepszej jakości ale ogólnie do dzwonienia , pisania , grania i siedzenia na internecie się sprawdza
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 08 gru 2014, 20:01

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,1%   17,2%   30,7% 
 Wszystkich opinii: 163. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy S6 Edge
» Samsung Galaxy S6
» Acer Liquid Z220
» Acer Liquid M220
» myPhone Infinity 3G
» myPhone Infinity LTE
» Doogee Turbo mini F1
» Gigabyte Orange Fova
» Kazam Thunder 450WL
Aktualności:

» MWC 2015: Lenovo - przedtargowo
» MWC 2015: Huawei - Watch, TalkBand N1 i B2
» MWC 2015: Samsung - S6 i S6 EDGE
» MWC 2015: Acer - Windows 8.1 i Android 5.0
» Myśleć wystarczy...
» MWC 2015: Alcatel - Co poza smartfonami w Barcelonie?
» MWC 2015: Alcatel - Smartfony OneTouch na rok 2015
» Smartfony Vaio wchodzą na rynek
» Sony Xperia M4 Aqua i Samsung Galaxy S6 Edge na kolejnych zdjęciach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.87.180.149
Engine & layout by InterData
MWC 2015
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.