Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 169 marek  |  8 224 telefony  |  139 662 opinie  |  720 testów  |  4 607 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Kazam

Kazam Trooper X4.0



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 56,1%   14,0%   29,8% 
 Wszystkich opinii: 114. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

R E K L A M A
Kasia
Jeśli ktoś pisze, że ten telefon jest zły, że coś nie działa, że się zawiesza, to po prostu ma pecha i trafił na jakiś szajs. Co prawda krótko używam Kazama, ale jestem bardzo zadowolona. Do tej pory ani razu się nie zawiesił, nie wyłączył. Nie twierdzę, że nie ma telefonów lepszych - bo są, to tylko telefon za 3 zł w plusie. Ale jak ktoś wymaga cudów, to nie kupuje Kazama. ;) Fakt faktem, słaby aparat i masakryczny dźwięk ze słuchawek... ale, czy to aż tak przeszkadza? Jeśli ktoś potrzebuje dobrego aparatu, to polecam Canona, a jeśli dobrych słuchawek, to Soniacze - na pewno się nie zawiedzie. Telefon w pełni spełnia swoją funkcje, dotyk działa bez zastrzeżeń, android powala na kolana, jest jak najbardziej w porządku. Jeśli ktoś potrzebuje taniego smartfona, to z pełną odpowiedzialnością mogę polecić ten model! ;))
*.241.41.21  |  17 kwi 2014, 23:04
Natalka098098  mail
Telefon idealny. Mam go 1 miesiąć , wszystko działa jak należy. Troszke słaby aparat ale mi to nie potrzebne. łatwy w obsłudze bez żadnych problem. Adroid jest także dopracowany. Polecam ;)
*.dynamic.chello.pl  |  17 kwi 2014, 09:04
myszka  mail
Ja mam ten telefon od 5 dni i juz mam zastrzeżenia co do niego. Wyłacza sie sam, jak go włączam to pojawiaja sie chinskie napisy (masakra) słabo mnie slychac jak dzwonie do kogos. Zawiesza sie. I nie działa usb. Pobralam sterowniki i dochodzi do 99% i nic. ide dzis do salonu bo jak tak dalej pojdzie to nie wytrzyma miesiaca.
*.icpnet.pl  |  15 kwi 2014, 11:04
Druckiego Lubeckiego 1  mail
Witam. W tym miesiącu bedzie 5miesiac użytkowania kazama. Kurz pod ekranem , parę "odchyłów" , słaby dźwięk mp3 na słuchawkach odrazy zauwazony. Ci co pisza ze jest dobry, to nie mieli do czynienia z dobrym dzwiekiem ( po aktualizacji androida sytuacja się znacznie poprawiła, ale luks nie jest). Aparat słaby strasznie jak na 5 mpx to chyba jakieś nieporozumienie. Przez kurz pod ekranem nie mogę w pełni korzystać z przedniej kamerki. Za wyjęcie kurzu komis zawołał 50 zł. No ale po mimo wiatru kazam walczy i nie daje sobie dmuchać w pi**de , a dawalem mu przy moim korzystaniu max 2-3 miechy. Co tu dużo mówić. Na moje potrzeby wystarcza idealnie. Mógłby być tylko lepszy mp3 player i aparat a ogólnie korzysta się narazie spoko. Jak padnie to zapewne przyjdę tu i was powiadomie. :)
*.adsl.inetia.pl  |  13 kwi 2014, 11:04
michal121954
Kazach: telefon musi mieć HSDPA i HSUPA żeby Aero2 działał ;)co do telefonu - świetny :)
*.adsl.inetia.pl  |  12 kwi 2014, 09:04
DejwidGo  mail
Mam ten tel. od 2 miesięcy i muszę powiedzieć, że jest bardzo dobry. Według mnie w tej cenie nie ma godnego konkurenta.
Plusy: Dobry wyswietlacz, bateria, nie ma żadnych zwiech i przycięć, głosny(w mp3 i rozmowach), RAM-u wystarczająco, u mnie po zrotowaniu nie można podkręcić procka, bo ma fabrycznie 1,30 GHz a nie 1,00 jak niektórzy twierdzą, swietny do filmów(obsługuje wszystkie kodeki nawet w Full HD, dobry do wymagających gier 3D, pamięci starcza(łatwo można podmienić pamięć telefonu 1,3GB ze swoją zewnętrzną np. 16GB), do internetu genialny, szybszy niż mój net w laptopie, ruter genialny zarówno WiFi jak i USB, Dual SIM.
Wady: słabe słuchawki w zestawie(ale chociaż jakies dali), kolory mogłyby być bardziej żywe, bo to tylko ekran TFT.
PS. Jesli chodzi o kurz pod ekranem, ja od razu zdjąłem obie folie i nie ma absolutnie żadnego kurzu ani rys na ekranie(upadł na beton 4 razy). Acha, wejscie mini jack fatalne(to NAJWIĘKSZY minus telefonu). Pasuje z tymi w zestawie, a poza tym w każdych moich słuchawkach nie pasowało tak jak trzeba). Telefon prawie pozbawiony wad, mnóstwo zalet. ZDECYDOWANIE najlepszy w tej cenie, PoLeCaM!
*.172.252.32  |  08 kwi 2014, 18:04
Cinek
Do wszystkich osób piszących że mają kurz pod ekranem polecam odkleić pierwszą folię i drugą, ponieważ telefon ma podwójne zabezpieczenie i może być to tylko złudne stwierdzenie.
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  03 kwi 2014, 17:04
fdasfasg
Areo 2 działa bez zarzutu, całość od myśli włożenia karty do telefonu a przeglądania internetu to 3 minuty.
I w zestawie są słuchawki słąbe to słabe ale są :)
Ogólnie telefon w 100 spełnia moje wymagania.
jedynie mogę sie przyczepić do słabego konta i trochę do aparatu.
*.244.139.50  |  29 mar 2014, 20:03
aneta  mail
Jeśli chodzi o zestaw słuchawkowy jak zamawiasz przez telefon "telemarketera" to nie dodają ich do zestawu. Jeśli natomiast w punkcie u operatora to trzeba się o nie upomnieć i o ile dobrze kojarze to będzie pisana reklamacja
*.internetdsl.tpnet.pl  |  28 mar 2014, 18:03
Krzyniu
Witam, posiadam telefon ok. 4 miesiace, jestem zadowolonym posiadaczem Kazama, nie przycina sie na filmach czy na internecie. Bateria w zależnosci od uzytkowania ale zazwyczaj wytrzymuje 3 dni przy codziennym pisaniu smsów, dzwonieniu oraz korzystaniu z internetu.. max udało mi sie osiągnąc 7 dni:) Aparat zostawia troche do życzenia aczkolwiek jezeli ktos chce robić nieawiadomo jakie zdjęcia polecam aparaty fotograficzne firmy Canon :) raczej sie nie zawiedzie :) a to jak ktoś narzeka ze cos nie działa itd. bo nie umie sie obsługiwać telefonem, to polecam instrukcje obsługi, bo nie po to ją ktoś robił zeby ja po prostu wyrzucic :) Telefon polecam szczególnie tym którzy bali sie przerzucic na androida, bo jest prosty w obsłudze. Pozdro
*.adsl.inetia.pl  |  26 mar 2014, 09:03

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 56,1%   14,0%   29,8% 
 Wszystkich opinii: 114. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» LG Lucid 3
» ZTE Blade Apex
» ZTE Blade Apex 2
» LG L65
» LG L65 Dual SIM
» Lenovo Golden Warrior S8
» Huawei Ascend G730 Dual SIM
» Kyocera Verve
» Lava Iris 406Q
Aktualności:

» Jak wygląda OnePlus One?
» W podróży z nieznajomą
» LG G3 z wąską ramką i imitacją metalu
» iOcean X8 dla fanów selfie
» Niebezpieczne ładowarki Lumii 2520
» ZTE Blade Apex2: niedrogo, z LTE
» LG: wąskie ramki i budżet
» OnePlus One w 16 krajach w niezłej cenie
» Nokia miała tablet... w 2001 roku



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.243.14.193
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.