Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 192 marek  |  9 623 telefony  |  148 340 opinii  |  650 testów  |  3 659 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Kazam

Kazam Trooper X4.0



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,7%   16,1%   32,2% 
 Wszystkich opinii: 149. Pokazuję od 31 do 40.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • xyz2323
    Mam kazam 4 jak dla mnie może być, muszę tylko napisać, że jak go kupiłem to po 4-tym dniu użytkowania się zepsuł. Oddałem tel. do serwisu Plusa i po 5-ciu dniach już był sprawny, jestem ciekaw czy jest możliwość żeby ten tel obsłużył kartę microSD większą niż podaje producent np. 64Gb ???
    .gkzewd.com.pl | 06 maj 2014, 13:05
  • wodzu177
    Witam. Jak dla mnie kazam 4 jest bardzo dobrym i fajnym smartfonem.

    Wady jak dla mnie są dwie i to bardzo małe:

    1.Trochę słaby aparat,ale to mi nie przeszkadza.
    2.Z tylnej klapki schodzi ta gumowana powłoka.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 maj 2014, 21:05
  • bioterapia1
    Telefon idealny. Mam go 3 miesiąc, wszystko działa jak należy. Troszke słaby aparat, ale mi to nie potrzebne. Łatwy w obsłudze bez żadnych problemów. Adroid jest także dopracowany. Miałem przez te swoje lata użytkowania od 1997 roku różne telefony i nigdy do końca nie byłem zadowolony z telefonu. Po raz pierszy KAZAM 4.0 spełnia moje oczekiwania. Polecam.
    .adsl.inetia.pl | 23 kwi 2014, 15:04
  • Get Adobe Flash player
    R E K L A M A
  • Fernuss
    Smartfon ten jest swietny. Nic sie nie zawiesza, swietny internet. Ramu starcza nawet w tych lepszych gierkach. U mnie jakos dzwiek w sluchawkach jest dobry. Jedyne zastrzezenia to te stylistyczne- troche kurzu pod ekranem(Niewiem czemu ale on jakos potem znika xD) i zdzierajacy sie w rogach lakierek na tylniej klapce.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 23 kwi 2014, 11:04
  • Adam
    Posiadam telefon ponad 4 miesiące. Niestety jestem zawiedziony. Telefon od jakiegoś czasu sam się wyłącza. To stanowi największy problem, lecz jest jeszcze kolejny "zamulanie". Również od jakiegoś czasu telefon czasem się zawiesza szczególnie przy dłuższym użytkowaniu bez przerwy pewnie dlatego że troche mało RAM. Ogólnie rzecz biorąc telefon jak na tą cene jest elegancki jednak te dwa problemy rujnują tą opinie.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 23 kwi 2014, 09:04
  • Kasia
    Jeśli ktoś pisze, że ten telefon jest zły, że coś nie działa, że się zawiesza, to po prostu ma pecha i trafił na jakiś szajs. Co prawda krótko używam Kazama, ale jestem bardzo zadowolona. Do tej pory ani razu się nie zawiesił, nie wyłączył. Nie twierdzę, że nie ma telefonów lepszych - bo są, to tylko telefon za 3 zł w plusie. Ale jak ktoś wymaga cudów, to nie kupuje Kazama. ;) Fakt faktem, słaby aparat i masakryczny dźwięk ze słuchawek... ale, czy to aż tak przeszkadza? Jeśli ktoś potrzebuje dobrego aparatu, to polecam Canona, a jeśli dobrych słuchawek, to Soniacze - na pewno się nie zawiedzie. Telefon w pełni spełnia swoją funkcje, dotyk działa bez zastrzeżeń, android powala na kolana, jest jak najbardziej w porządku. Jeśli ktoś potrzebuje taniego smartfona, to z pełną odpowiedzialnością mogę polecić ten model! ;))
    .241.41.21 | 17 kwi 2014, 23:04
  • Natalka098098  mail
    Telefon idealny. Mam go 1 miesiąć , wszystko działa jak należy. Troszke słaby aparat ale mi to nie potrzebne. łatwy w obsłudze bez żadnych problem. Adroid jest także dopracowany. Polecam ;)
    .dynamic.chello.pl | 17 kwi 2014, 09:04
  • myszka  mail
    Ja mam ten telefon od 5 dni i juz mam zastrzeżenia co do niego. Wyłacza sie sam, jak go włączam to pojawiaja sie chinskie napisy (masakra) słabo mnie slychac jak dzwonie do kogos. Zawiesza sie. I nie działa usb. Pobralam sterowniki i dochodzi do 99% i nic. ide dzis do salonu bo jak tak dalej pojdzie to nie wytrzyma miesiaca.
    .icpnet.pl | 15 kwi 2014, 11:04
  • Druckiego Lubeckiego 1  mail
    Witam. W tym miesiącu bedzie 5miesiac użytkowania kazama. Kurz pod ekranem , parę "odchyłów" , słaby dźwięk mp3 na słuchawkach odrazy zauwazony. Ci co pisza ze jest dobry, to nie mieli do czynienia z dobrym dzwiekiem ( po aktualizacji androida sytuacja się znacznie poprawiła, ale luks nie jest). Aparat słaby strasznie jak na 5 mpx to chyba jakieś nieporozumienie. Przez kurz pod ekranem nie mogę w pełni korzystać z przedniej kamerki. Za wyjęcie kurzu komis zawołał 50 zł. No ale po mimo wiatru kazam walczy i nie daje sobie dmuchać w pi**de , a dawalem mu przy moim korzystaniu max 2-3 miechy. Co tu dużo mówić. Na moje potrzeby wystarcza idealnie. Mógłby być tylko lepszy mp3 player i aparat a ogólnie korzysta się narazie spoko. Jak padnie to zapewne przyjdę tu i was powiadomie. :)
    .adsl.inetia.pl | 13 kwi 2014, 11:04
  • michal121954
    Kazach: telefon musi mieć HSDPA i HSUPA żeby Aero2 działał ;)co do telefonu - świetny :)
    .adsl.inetia.pl | 12 kwi 2014, 09:04

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,7%   16,1%   32,2% 
 Wszystkich opinii: 149. Pokazuję od 31 do 40.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy S5 Plus
» Samsung Galaxy Core Max
» myPhone Q-Smart
» Philips i966 Aurora
» HTC Desire 820 mini
» Otium U5
» Philips Xenium V387
» Apple iPad mini 3
» Apple iPad Air 2
Aktualności:

» myTab 7 Q Premium: przepremierowy przegląd
» Samsung Galaxy Core Max debiutuje w Chinach
» myPhone S-Line i myPhone CUBE poddane liftingowi
» Meizu MX4 otrzymał YunOS
» Lenovo przejmie BlackBerry?
» HERE Maps dostępne na Androida!
» Microsoft Lumia zastępuje Nokię
» Samsung prezentuje elastyczną baterię
» Philips i966: pierwszy telefon z YunOS 3.0.



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.81.216.254
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.