Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 201 marek  |  9 807 telefonów  |  150 016 opinii  |  720 testów  |  5 471 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Kazam

Kazam Trooper X4.0



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,0%   15,8%   32,2% 
 Wszystkich opinii: 152. Pokazuję od 31 do 40.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • kamil2321
    Witam, zatem tak jako iż mam go od ponad 7 miesięcy to napiszę jaki jest mój kazam 4.0..
    Więc tak zacznijmy od danych..
    Procesor: 1.3Ghz
    HSPA+ mam
    LTE mam
    Słownik: T9 oraz normalny oraz 20 innych słowników

    Resztę w sumie bez zmian, oczywiście spadał mi kilkanaście razy ale 0 uszkodzeń, tylko lekkie zadrapania po bokach ;d
    Wszystko mi śmiga, nie ścina się, nie szwankuje nic.. czasami jak zbyt dużo włączę aplikacji to no resecik xd zdarzyły mi się tylko 2 takie restarty i jak na moje używanie to dość dobrze ^^
    Osobiście nie narzekam na ten model i no jest git, hm mówili na innych forumach że nie da się niby zainstalować w przeglądarce adobe flash playera ale ja jakoś zainstalowałem i śmigają mi wszystkie filmy na przeglądarce a czasami odpalane są przez aplikacje youtube ;)
    I najszybszy bufor jaki do tej pory widziałem, film 1.5h w ciągu 10 sekund przebuforował cały :) i potem mogłem odłączyć się z sieci i oglądać cały film, tylko że wtedy nie mogę zatrzymać bo wtedy musi wykonać ponowny bufor ;f ale da się z tym żyć :D
    A co do testowania ile mam Ghz procka to testowałem wszystkie aplikacje sprawdzające status telefonu i ilość pamięci procka oraz ram i romu ;p sprawdzałem to po 3 dniach użytkowania fona :)
    No więc nie wiem co teraz jakie wychodzą ale nie żałuję że go zabrałem bo procesor wymiata :D
    Nie wiem może ktoś jeszcze ma takiego procka jak ja ?:)
    Jak nie to byłoby fajnie :D
    A i tak Kazam to 4.0 żeby nie było to nie ściemniam itd, ewentualnie mogę dać SSy z fona :)
    Aktualnie posiadam jedną aplikacje do sprawdzenia ile ma procka więc mogę podrzucić SSa ale to rano czy tam za 2-3 dni ;p
    A i procek nie podkręcany czy coś..
    No nic, pozdrawiam serdecznie.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 10 maj 2014, 02:05
  • Merinia
    Mam ten telefon od grudnia, po miesiącu ,po pierwszym upadku z winy innych osób pękł ekran. Ma naprawdę słaby ekran a na gwarancje nie ma co liczyć, jak ktoś nie uważa na niego i nie pilnuje to nie polecam. Może po prostu mi się trafiła taka partia ale tak ogółem ten telefon jest fajny i dobrze wszystko chodzi.
    .szczecin.mm.pl | 07 maj 2014, 18:05
  • miron  mail
    zdejmij druga folie i kurzu nie bedzie
    .legnica.vectranet.pl | 06 maj 2014, 16:05
  • R E K L A M A
  • xyz2323
    Mam kazam 4 jak dla mnie może być, muszę tylko napisać, że jak go kupiłem to po 4-tym dniu użytkowania się zepsuł. Oddałem tel. do serwisu Plusa i po 5-ciu dniach już był sprawny, jestem ciekaw czy jest możliwość żeby ten tel obsłużył kartę microSD większą niż podaje producent np. 64Gb ???
    .gkzewd.com.pl | 06 maj 2014, 13:05
  • wodzu177
    Witam. Jak dla mnie kazam 4 jest bardzo dobrym i fajnym smartfonem.

    Wady jak dla mnie są dwie i to bardzo małe:

    1.Trochę słaby aparat,ale to mi nie przeszkadza.
    2.Z tylnej klapki schodzi ta gumowana powłoka.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 maj 2014, 21:05
  • bioterapia1
    Telefon idealny. Mam go 3 miesiąc, wszystko działa jak należy. Troszke słaby aparat, ale mi to nie potrzebne. Łatwy w obsłudze bez żadnych problemów. Adroid jest także dopracowany. Miałem przez te swoje lata użytkowania od 1997 roku różne telefony i nigdy do końca nie byłem zadowolony z telefonu. Po raz pierszy KAZAM 4.0 spełnia moje oczekiwania. Polecam.
    .adsl.inetia.pl | 23 kwi 2014, 15:04
  • Fernuss
    Smartfon ten jest swietny. Nic sie nie zawiesza, swietny internet. Ramu starcza nawet w tych lepszych gierkach. U mnie jakos dzwiek w sluchawkach jest dobry. Jedyne zastrzezenia to te stylistyczne- troche kurzu pod ekranem(Niewiem czemu ale on jakos potem znika xD) i zdzierajacy sie w rogach lakierek na tylniej klapce.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 23 kwi 2014, 11:04
  • Adam
    Posiadam telefon ponad 4 miesiące. Niestety jestem zawiedziony. Telefon od jakiegoś czasu sam się wyłącza. To stanowi największy problem, lecz jest jeszcze kolejny "zamulanie". Również od jakiegoś czasu telefon czasem się zawiesza szczególnie przy dłuższym użytkowaniu bez przerwy pewnie dlatego że troche mało RAM. Ogólnie rzecz biorąc telefon jak na tą cene jest elegancki jednak te dwa problemy rujnują tą opinie.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 23 kwi 2014, 09:04
  • Kasia
    Jeśli ktoś pisze, że ten telefon jest zły, że coś nie działa, że się zawiesza, to po prostu ma pecha i trafił na jakiś szajs. Co prawda krótko używam Kazama, ale jestem bardzo zadowolona. Do tej pory ani razu się nie zawiesił, nie wyłączył. Nie twierdzę, że nie ma telefonów lepszych - bo są, to tylko telefon za 3 zł w plusie. Ale jak ktoś wymaga cudów, to nie kupuje Kazama. ;) Fakt faktem, słaby aparat i masakryczny dźwięk ze słuchawek... ale, czy to aż tak przeszkadza? Jeśli ktoś potrzebuje dobrego aparatu, to polecam Canona, a jeśli dobrych słuchawek, to Soniacze - na pewno się nie zawiedzie. Telefon w pełni spełnia swoją funkcje, dotyk działa bez zastrzeżeń, android powala na kolana, jest jak najbardziej w porządku. Jeśli ktoś potrzebuje taniego smartfona, to z pełną odpowiedzialnością mogę polecić ten model! ;))
    .241.41.21 | 17 kwi 2014, 23:04
  • Natalka098098  mail
    Telefon idealny. Mam go 1 miesiąć , wszystko działa jak należy. Troszke słaby aparat ale mi to nie potrzebne. łatwy w obsłudze bez żadnych problem. Adroid jest także dopracowany. Polecam ;)
    .dynamic.chello.pl | 17 kwi 2014, 09:04

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,0%   15,8%   32,2% 
 Wszystkich opinii: 152. Pokazuję od 31 do 40.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Honor C3
» Allview C6 Quad 4G
» Sonim XP7
» Doov V1
» LG Transpyre
» Samsung SM-G530BT
» Panasonic Eluga I
» NavRoad Nexo Handy
» Alcatel One Touch Flash
Aktualności:

» Sony szykuje smartwatch z e-inkiem
» Allview C6 Quad 4G: propozycja na Czarny Piątek
» Sonim XP7 Extreme: najmocniejszy telefon z LTE?
» Meitu M2: 13-megapikselowe selfie
» Tonino Lamborghini 88 Tauri z podwójnym LTE
» Honor 3C z Dual SIM wchodzi na polski rynek
» Qualcomm przedstawia referencyjne modele ze Snapdragonem 810
» Doov Nike V1 zaprezentowany oficjalnie
» Philips I966 Aurora zadebiutuje już wkrótce



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.87.109.201
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.