Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 939 telefonów  |  151 104 opinie  |  849 testów  |  5 460 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Kazam

Kazam Trooper X4.0



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,6%   15,4%   32,1% 
 Wszystkich opinii: 156. Pokazuję od 31 do 40.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • kiecacaca
    Witam !
    Mam ten telefon 5 miesięcy i jak narazie nie mam z nim żadnych problemów
    3 razy mi upadł z wysokości 1.5 m i nic się z nim nie stało tylko drobne rysy
    .204.246.140.dsl.dynamic.t-mobile.pl | 19 maj 2014, 22:46
  • Edward
    Ja telefon mam już kilka miesięcy(od stycznia). Jestem zadowolony. Pierwsza przygoda to wrażenie, że telefon mną rządzi t.j. raz dzwoni, a raz nikt nie może się dodzwonić. Po reklamacji nie stwierdzono usterki. Faktycznie po mojej analizie jakie mam ustawienia (były domyślne); okazało się, że mam załączoną funkcję "odwróć i wycisz" - widocznie w kieszeni czy w samochodzie przy przemieszczaniu ta funkcja wyciszała sygnał dzwonka i dlatego niektórzy nie mogli się ze mną połączyć. Po wyłączeniu tej funkcji telefon pracuje jak należy.
    Ponadto aparat foto jest nędzny.
    Ekran jest faktycznie kruchy po jednym upadku musiałem wymienić. Koszt wymiany ok. 155zł w serwisie. Jednak telefon godny polecenia.
    .ngm.com.pl | 15 maj 2014, 22:11
  • RYbik
    Ja mam telefon tej firmy od kilku tygodni i nie widzę róznicy w użytkowaniu między telefonem już znanej marki a Kazamem. Zdjęcia - cos - żadnym telefonem nie zrobi się dobrego zdjęcia w niedoświetlonym pomieszczeniu. Generalnie jestem zadowolona i z jakości i ceny, jaką musiałam zapłacić za ten model.
    .dynamic.chello.pl | 13 maj 2014, 15:14
  • R E K L A M A
  • Mirekk
    Zerowe wsparcie producenta , telefony padają jak muchy od byle aplikacji , a wsparcie jest jedynie takie że trzeba wysłać tel do nich
    jak ktoś kupił używkę to może go sobie w buty wsadzić bo nie mają żadnego update software , ani nie wypuszczają aktualizacji , nawet nie chcą wydać publikacji softu który przecież jest bez problemu przez innych producentów rozpowszechniany!
    .cm-3-2b.dynamic.ziggo.nl | 11 maj 2014, 02:08
  • kamil2321
    Witam, zatem tak jako iż mam go od ponad 7 miesięcy to napiszę jaki jest mój kazam 4.0..
    Więc tak zacznijmy od danych..
    Procesor: 1.3Ghz
    HSPA+ mam
    LTE mam
    Słownik: T9 oraz normalny oraz 20 innych słowników

    Resztę w sumie bez zmian, oczywiście spadał mi kilkanaście razy ale 0 uszkodzeń, tylko lekkie zadrapania po bokach ;d
    Wszystko mi śmiga, nie ścina się, nie szwankuje nic.. czasami jak zbyt dużo włączę aplikacji to no resecik xd zdarzyły mi się tylko 2 takie restarty i jak na moje używanie to dość dobrze ^^
    Osobiście nie narzekam na ten model i no jest git, hm mówili na innych forumach że nie da się niby zainstalować w przeglądarce adobe flash playera ale ja jakoś zainstalowałem i śmigają mi wszystkie filmy na przeglądarce a czasami odpalane są przez aplikacje youtube ;)
    I najszybszy bufor jaki do tej pory widziałem, film 1.5h w ciągu 10 sekund przebuforował cały :) i potem mogłem odłączyć się z sieci i oglądać cały film, tylko że wtedy nie mogę zatrzymać bo wtedy musi wykonać ponowny bufor ;f ale da się z tym żyć :D
    A co do testowania ile mam Ghz procka to testowałem wszystkie aplikacje sprawdzające status telefonu i ilość pamięci procka oraz ram i romu ;p sprawdzałem to po 3 dniach użytkowania fona :)
    No więc nie wiem co teraz jakie wychodzą ale nie żałuję że go zabrałem bo procesor wymiata :D
    Nie wiem może ktoś jeszcze ma takiego procka jak ja ?:)
    Jak nie to byłoby fajnie :D
    A i tak Kazam to 4.0 żeby nie było to nie ściemniam itd, ewentualnie mogę dać SSy z fona :)
    Aktualnie posiadam jedną aplikacje do sprawdzenia ile ma procka więc mogę podrzucić SSa ale to rano czy tam za 2-3 dni ;p
    A i procek nie podkręcany czy coś..
    No nic, pozdrawiam serdecznie.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 10 maj 2014, 02:30
  • Merinia
    Mam ten telefon od grudnia, po miesiącu ,po pierwszym upadku z winy innych osób pękł ekran. Ma naprawdę słaby ekran a na gwarancje nie ma co liczyć, jak ktoś nie uważa na niego i nie pilnuje to nie polecam. Może po prostu mi się trafiła taka partia ale tak ogółem ten telefon jest fajny i dobrze wszystko chodzi.
    .szczecin.mm.pl | 07 maj 2014, 18:39
  • miron  mail
    zdejmij druga folie i kurzu nie bedzie
    .legnica.vectranet.pl | 06 maj 2014, 16:49
  • xyz2323
    Mam kazam 4 jak dla mnie może być, muszę tylko napisać, że jak go kupiłem to po 4-tym dniu użytkowania się zepsuł. Oddałem tel. do serwisu Plusa i po 5-ciu dniach już był sprawny, jestem ciekaw czy jest możliwość żeby ten tel obsłużył kartę microSD większą niż podaje producent np. 64Gb ???
    .gkzewd.com.pl | 06 maj 2014, 13:21
  • wodzu177
    Witam. Jak dla mnie kazam 4 jest bardzo dobrym i fajnym smartfonem.

    Wady jak dla mnie są dwie i to bardzo małe:

    1.Trochę słaby aparat,ale to mi nie przeszkadza.
    2.Z tylnej klapki schodzi ta gumowana powłoka.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 maj 2014, 21:51
  • bioterapia1
    Telefon idealny. Mam go 3 miesiąc, wszystko działa jak należy. Troszke słaby aparat, ale mi to nie potrzebne. Łatwy w obsłudze bez żadnych problemów. Adroid jest także dopracowany. Miałem przez te swoje lata użytkowania od 1997 roku różne telefony i nigdy do końca nie byłem zadowolony z telefonu. Po raz pierszy KAZAM 4.0 spełnia moje oczekiwania. Polecam.
    .adsl.inetia.pl | 23 kwi 2014, 15:27

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,6%   15,4%   32,1% 
 Wszystkich opinii: 156. Pokazuję od 31 do 40.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?
» ZTE Star 2 badany przez TENAA
» Honor T1: debiut pod nową marką
» Aż cztery modele Vivo debiutują w Indiach
» Manta MA424: pierwszy smartwatch Manty
» Microsoft Lumia 435 powalczy w low-endzie
» Meizu Blue Charm zaskoczy ceną
» Sony Xperia E4 przyłapana przed premierą



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.227.215.139
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.