R E K L A M A

Huawei P10
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 99. Pokazuję od 1 do 10.
55,6% 
 21,2% 
 23,2% 
Agata
Moje wrażenia z użytkowania tego modelu są bardzo pozytywne. To mój pierwszy Huawei (użytkuje od pół roku, odkupiony używany) i wiem już, że zostanę z tą marką na dłużej. Na początku byłam bardzo sceptycznie nastawiona do tego telefonu, opinie niezbyt dobre, chiński szajs, słaba bateria, kiepski aparat...jednak postanowiłam zaryzykować i jestem bardzo zadowolona. :) Ani razu się nie zaciął, bateria rzeczywiscie słaba, ale ja patrzę przez pryzmat mojego poprzedniego smartfona, w którym była bateria o pojemności 4000 mph i wystarczała na dwa dni, w tym niestety jest to niecały dzień, ale wszystko jest kwestią przyzwyczajenia. Aparat według mnie naprawdę niezły, zaspokoi potrzeby przeciętnego użytkownika, co do zaawansowanych fotografów nie wiem, nie jestem fanatykiem fotografii. Aparat służy mi do robienia zdjęć na Facebooka Snapchata i pamiątek z wakacji do tego sprawdza się świetnie. Dobre podzespoły, duża pamięć i przyjemny wyświetlacz oraz świetny czytnik linii papilarnych, który może pełnić funkcję klawisza nawigacyjnego. Wszystko co chcesz zrobić w jednym przycisku przyznam, że jest to bardzo wygodne i intuicyjne, tak się do tego przyzwyczaiłam, że mam problemy z obsługiwaniem innych telefonów. :) Podsumowując, moje wrażenia z użytkowania są bardzo pozytywne. Telefon można kupić teraz nowy za około 1500 zł, ale jak dla mnie to i tak trochę za dużo. Jeśli jednak trafi wam się używany tak jak mi za 800 zł zachęcam do zakupu. :)
.24.136.116 | 10 Nov 2018, 12:11
elo
Huawei P10 po niecałym roku użytkowania padła płyta główna
.173.40.154 | 20 Oct 2018, 12:10

Kris
Ja uważam że telefon jest ok!
Przesiadłem się z S8+ przede wszystkim na wielkość. Czytnik linii papilarnych dla mnie musi być z przodu i jest bardzo szybki , może ma pewne wady , ale w ogóle jest spoko. Mam go już pół roku i uważam że Huawei idzie w dobrym kierunku. Czekam na Matę 20 Pro. Tylko znowu ta wielkość. Mało jest telefonów małych a zarazem idealnych.
.22.180.173 | 27 Sep 2018, 13:09
SK
Telefon jest w moim posiadaniu od ponad roku. Po trzech miesiącach trafił do serwisu, bo nie dało się go uruchomić po tym jak sam się wyłączył.Serwis stwierdził awarię systemu. Od tego czasu telefon śmiga za wyjątkiem takich drobiazgów jak:
-dość często sam się resetuje,
-film nakręcony w ruchu np: z jadącego samochodu lub na motorówce jest niestabilny,obraz mocno faluje.
Innych minusów nie stwierdzam, przez cały czas użytkowania działa tak samo sprawnie. Na pochwałę zasługuje też szybkość działania serwisu. Naprawa gwarancyjna wykonana została w 3 dni łącznie z odbiorem sprzętu i odwiezieniem po naprawie, dodam że odległość do serwisu to blisko 100 km.
Moim zdaniem sprzęt wart polecenia.
.107.199.144 | 22 Sep 2018, 18:09

Dragan
O ile same funkcje telefonu mi pasują ( szybki, ładny, wygodny w użytkowaniu, dobry aparat itd.) To po miesiącu użytkowania pojawił się problem z wyświetlaczem. Ekran zaczął skakać A potem Black screen. Serwis naprawił na gwarancji. Wymienili taśmę. Pomogło na miesiąc. Po tym czasie to samo. Znów serwis ( tym razem rękojmia) uparli się że naprawią. Wymienili rosół wyświetlacza że niby wada fabryczna. Pomogło na miesiąc dziś znów serwis z żądaniem wymiany na nowy. Zobaczymy co będzie.
.137.117.5 | 07 Sep 2018, 20:09
Misiek756
Telefon posiadałem krótko 3 miesiąc. Ale mogę jakoś opinie o nim powiedzieć. Telefon wart swojej ceny. Główny minus to niestety ekran jak na rok 2017 Huawei się nie postarał, konkurencja miała lepsze. Chociaż zaznaczam że nie jest taki zły tylko kłuje w oczy jak widzimy dzisiejsze bezramkowce. Wydajność bardzo dobra. Telefon nie zwalniał. Aparat bardzo dobry no chyba że mamy mniej światła wtedy niestety widać że jest mniej jasny. Bateria bardzo dobra. Z łatwością da się użytkować telefon cały dzień, jak komuś mało to da się zmienić rozdzielczość ekranu na HD wtedy jeszcze bardziej trzyma. Podsumowując opinie. Telefon wart swojej ceny, jest mały. Na pewno jest to lepszy wybór niż np. p20lite za te same pieniądze.
.2.30.171 | 28 Aug 2018, 18:08
kriss
Muszę uczciwie powiedzieć, że już nigdy więcej tego chłamu Huaweia nie kupię.
Na początku było wszystko ok, telefon pięknie wygląda, kupiłem model P10 dual sim z białym frontem i złotymi pleckami. Cieńki, lekki, dobrze trzyma się w dłoni. Taka ekonomiczna wersja Iphona z wyglądu. Jego praca też nie budziła zastrzeżeń. Ale tylko na początku. Po dosyć krótkim czasie zaczęły pojawiać się pierwsze problemy. Głównie z użyciem baterii, której efektywność drastycznie zaczęła spadać. Po ok. 4 miesiącach przy normalnym użytkowaniu ( głównie aplikacje, internet ), trudno było dotrwać nawet do 16. Obecnie pojawił się nowy problem z możliwością jego naładowania. Telefon pokazuje, że się ładuje natomiast albo energia spada nadal albo w najlepszym wypadku stan zużycia baterii się nie zmienia. Czasami pozostawiony na noc w ładowarce, rano jest rozładowany do zera i z dużym trudem można go przywrócić do życia. Czasami udaje się go naładować do pełna ale zupełnie nie wiem od czego to zależy.
Żeby tego było mało to po jednym nie groźnym upadku na ziemię ekran uległ od razu pęknięciu.
Za Huaweia już podziękuję. To była krótka nie trafiona przygoda za prawie dwa klocki.
.47.152.253 | 15 Aug 2018, 14:08
Lubie go
Witam, nie faworyzuje żadnej marki, uwielbiam elektronikę w każdej postaci (oprócz żony:-)) i powiem wam, że p10 chodzi cały czas rewelacyjnie, jest szybki, nie zwalnia,płynny, nie uświadczam w nim lagów. Myślę, ze flagowce od huaweia będą szły łeb w łeb z liderami tej grupy. Mógłbym w każdej chwili kupic coś świeżego z drożyzny ale nie widzę kompletnie sensu. Aparat też bardzo dobry, żałuje tylko, że nie kupiłem wersji srebrnej czyli biały front i srebrny tył, wygląda okazalej w mojej opinii. Pozdrawiam obsadę mgsm.
Dziękujemy i odpozdrawiamy. (jf)
.146.47.110 | 13 Aug 2018, 11:08
Luis
Bardzo dobry telefon długo zastanawiałem się nad kupnem ale nie żałuję szybki zgrabny mega aparat polecam!!!
.0.122.178 | 15 Jul 2018, 11:07
kasiab
Telefon użytkuję od początku października 2017. Pierwsze pół roku jak najbardziej na plus. Telefon zgrabny, ładny, akurat na kobieca rękę. Aparat świetny, zarówno przedni jak i tylni - w dzień zdjecia idealne, nocą jak pewnie w każdym urzadzeniu dość słabe ale nie najgorsze :)wszystko sprawnie działało bez zarzutow, szybko, bez zacinania. jednak problem zaczął się po wspomnianym czasie. Mam wrażenie że czytnik papilarny wolniej reaguje niż na samym początku użytkowania, ale to nie przeszkadza zbyt mocno. Jednak największy mankament to gubienie internetu. Przez pierwsze kilka dni gdy problem się pojawił, ginął zarowno zasięg wifi jak i transmisja danych. Niby był, ale wchodząc na aplikacje wymagające go, nie było możliwości korzystania - chyba że to wina danych aplikacji. Powoli się sam naprawia, przynajmniej wifi już w 100% działa. Ale ogólna moja ocena jak najbardziej na plus. Myślę że warto kupic za taką cenę która już w obecnej chwili jest zdecydowanie niższa i bardzo korzystna
.105.29.246 | 02 Jul 2018, 18:07

Wszystkich opinii: 99. Pokazuję od 1 do 10.