Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 169 marek  |  8 191 telefonów  |  139 460 opinii  |  720 testów  |  4 841 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Huawei

Huawei Ascend Y300



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 65,7%   6,1%   28,3% 
 Wszystkich opinii: 99. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

R E K L A M A
lumarcin
Ten telefon ma jedn wade w oprogramowaniu, jesli uzywamy sieci 3G po wybraniu kontatu do rozmowy automatycznie konczy polaczenie
*.nowanet.pl  |  19 sty 2014, 14:01
wojtek1969  mail
Mam ten telefon od pol roku i jestem bardzo zadowolony Nie bylem przekonany do firmy Huawey ale po zakupie tego aparatu zmienilem zdanie i lada dzien nabede p6 Naprawde bardzo polecam A pragne nadmienic ze juz troche tel w zyciu mialem
*.play-internet.pl  |  19 sty 2014, 12:01
Kierowca BUS
Porównanie do Nokii 5800 którą wcześniej używałem. Telefon przy włączonej bez przerwy słuchawce bezprzewodowej działa 4 dni. To dobry wynik. Szukanie kontaktów i wybieranie numerów jest dobre. Ogólnie polecam, choć na początku chciałem inną Nokię. Syn szukał telefonu dla mnie i zamawiał przez internet, podobno kosztował 400 zł - czyli drogo, ale darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby. Ogólnie, działa i dobrze słychać. Trzeba kupić inny zasilacz do samochodu.
*.centertel.pl  |  04 sty 2014, 23:01
Tygrys Pustyni  mail
Telefon posiadam 3 miesiące, Wszystko działa idealnie, nawet po aktualizacji od Producenta. Telefon jest szybki i nie zawiesił mi się jeszcze ani razu, a używam go całymi dniami do wielu operacji. Wyświetlacz dobrej klasy, widać wszystko podczas słonecznej pogody. Fakt że trochę cicho dzwoni, ale to jedyna wada więc nie stanowi większego problemu. Świetny GPS, Automapa widzi satelity nawet w mieszkaniu.

Plusy:
- Szybkość
- Niezawodność
- Wyświetlacz
- Możliwości

Minusy:
- Trochę cicho dzwoni
- Brak obsługi kabli OTG
*.centertel.pl  |  03 sty 2014, 19:01
Julia
Telefon jest super. Posiadam go pewien czas. Dla osób które lubią telefony multimedialne nadaje się idealnie. Aparat robi całkiem doobre zdjęcia. Aplikacje nie zacinają się. Głośniki są dość dobre. Jeżeli siedzimy koło siebie lub trochę dalej muzykę słyszmy doskonale. Na klawiaturze dobrze pisze się sms-y. Obudowa jest solidnie wykonana. Telefon miło trzyma się w dłoni.Firma Huawei przedstawia naprawdę dobre parametry za niewielką cenę. Nie zrażajcie się do nieznanej fimry. Polecam bardzo gorąco. Podsumowując przez ten czas nie wykryłam wad. Pozdrawiam wszystkich i zachęcam do zakupu :-)
*.dynamic.chello.pl  |  02 sty 2014, 20:01
Marceli
Używam tego telefonu od pół roku. Ogólnie jestem zadowolony, ale mam z nim irytujący problem, otóż po odłączeniu go od komputera nie widzi przez jakiś czas karty SD, co za tym idzie, większość ustawień np. dzwonki(główny, czy indywidualnie przypisane poszczególnym kontaktom) resetują się do domyślnych. Nie mam pojęcia o co tu chodzi. Poza tym działa sprawnie, bateria jest dość wytrzymała.
*.play-internet.pl  |  28 gru 2013, 18:12
alnharm
do Martyna Jeśli telefon Ci trzyma 2 dni przy włączonym gps-ie i wi-fi to na prawdę dobrze . A tak w ogóle przewiduje że to twój pierwszy smartfon;).
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  17 gru 2013, 19:12
martyna  mail
kupiłam ten telefon ok 2-3 miesiące temu, zachęcona opiniami usłyszanymi i przeczytanymi.. jednak szczerze mówiąc nie jestem do końca zadowolona, a moim głównym zarzutem jest bateria, bo trzyma max dzien - dwa, przy wyłączonym gps, transmisji danych czy wifi - czy to wina felernego egzemplarza? oddać go na gwarancji? jak myślicie?
dodatkowo przy rozmowie na głośnomówiącym co jakiś czas samoistnie wyłącza mi się tryb głośnomówiący - nie mam pojęcia, czym to jest spowodowane.. jeśli ktoś miał podobne problemy, czekam na opinie:)
*.232.26.210  |  15 gru 2013, 17:12
Piotr
Marrrr ten mój telefon oczywiście, że pokazuje od około 100 do 150 wolnego ramu jak mu zrobię reset, ale już po nie długim czasie potrafi mieć nie raz tylko 30, a nawet 20 wolnego ramu i zdarzy mu się zamulić. Może mi się trafił jakiś wadliwy egzemplarz przecież to może się zdarzyć i właśnie dlatego nie piszę negatywnego komentarza i nie daje czerwonej łapaki.
P.s. trochę mu pomogło jak wyłączyłem tworzenie i przywracanie kopii zapasowej, ale to jeszcze nie jest to.
*.esnet.pl  |  13 gru 2013, 05:12
Marrrr
Piotrze przesadzasz, telefon sprawuje się dobrze. Ja mam go zapchanego, to że pokazuje od okolo 100-150 mb wolnego ramu to normalka. Android sam rezerwuje pewną ilość jedynym minusem jest 4 GB pamięci wewnętrznej. RAM bez problemu wystarcza na apki czy widgety, bądź animowane tapety.
*.wist.com.pl  |  12 gru 2013, 13:12

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 65,7%   6,1%   28,3% 
 Wszystkich opinii: 99. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Lenovo Golden Warrior S8
» Huawei Ascend G730 Dual SIM
» Kyocera Verve
» Lava Iris 406Q
» Huawei Ascend Y600 Dual SIM
» Nokia 225 Dual SIM
» Nokia 225
» Samsung Galaxy S5 Duos
» Xolo Q1010i
Aktualności:

» Smartfon Amazonu przyłapany na żywo
» Ramos P1: prawie jak Xperia Z Ultra ;)
» LG G2 Mini już w naszych rękach
» Polska premiera LG G2 Mini
» ZTE Star 1 przyłapany na żywo
» Obudowy iPhone 6 już na taśmie produkcyjnej
» HTC One w plastiku?!
» Lenovo Golden Warrior S8: kiczowaty, ale tani
» ZTE Blade L2 debiutuje w Europie



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 184.73.52.98
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.