Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 306 telefonów  |  102 483 opinie  |  650 testów  |  3 864 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Huawei

Huawei Ascend G526



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,6%   1,9%   38,5% 
 Wszystkich opinii: 52. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
  • artek
    Telefon bardzo dobry choćby ze względu na szybkie strony otwieranego internetu. Zdjęcia robi nie najgorsze, za to ma odbiornik radiowy i można pobierać fajne aplikacje. prezentuje się pięknie więc niezdecydowanym polecam go.
    .internetdsl.tpnet.pl | 28 sie 2014, 13:08
  • pawel27  mail
    Hahahahaha kitkata :) widzę, że co niektórzy w innej wirtualnej rzeczywistości żyją :P A tak to tel. ok jak za tą cenę, jedynie aparat z innej ery. Grajkiem też nie jest.
    .net.hawetelekom.pl | 16 lip 2014, 17:07
  • Szagi
    Telefon użytkuje od ponad pół roku, procesor ma 2 rdzenie nie 4, dziwne że Huawei walnął taką gafę (chyba że wyszła nowa wersja tego telefonu, ale raczej wątpię). Wcześniej na ich stronie było poprawnie. Ciekawe czy plotki dotyczące KitKata są prawdziwe.
    .tsm.tarnobrzeg.pl | 16 lip 2014, 12:07
  • R E K L A M A
  • gugugug
    http://consumer.huawei.com/pl/mobile-phones/tech-specs/g526-l11-pl.htm
    procesor 4 nie 2 rdzeniowy
    Masz rację, dziękuję. Błąd edytora albo Huawei zminił zdanie - niestety nie jestem w tej chwili w stanie stwierdzić. Poprawione. (jf)
    .avamex.pl | 15 lip 2014, 17:07
  • maskotka
    Telefon bardzo dobry, polecam.
    .internetdsl.tpnet.pl | 09 lip 2014, 12:07
  • bob
    Po co Ascendowi 526 aktualizacja do KitKata ? Na obecnej wersji androida sprawuje się rewelacyjnie i nie potrzeby niczego zmieniać w oprogramowaniu tego telefonu. Wszystko jest dopięte na ostatni guzik
    .cn.net.pl | 21 cze 2014, 20:06
  • kurczak
    Urządzenie jest całkiem solidne, Snapdragon S4 MSM8930 jest zaskakująco wydajny i w przeciwieństwie do Mediateków bardzo szybko łapie fixa GPS. Ekran wyświetla bardzo przyzwoitą paletę barw a ilość PPI jest w zupełności wystarczająca. Bateria wytrzymuje około dwóch dni. Ekipa pracująca nad EMUI w wydanym niedawno komunikacie prasowym poinformowała o planowanej aktualizacji G526 do EMUI 2.0 - w połowie lipca telefon powinien dostać oficjalnego KitKata!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 20 cze 2014, 00:06
  • moszki
    Telefon godny polecenia. Fajnie się go obsługuje, internet chodzi tak jaj go reklamowali, czyli dosyć szybko. Mimo dosyć dużego rozmiaru jest wygodny w trzymaniu i co za tym idzie w obsłudze. Z wad jako takich to trochę za cichy głośnik i aparat( zdjęcia robi bardzo kiepskie). Jak ktoś się zastanawia nad jego wyborem to warto go wybrać ;)
    .centertel.pl | 19 maj 2014, 17:05
  • janju
    Wbrew wcześniejszym postom z pamięci 4 Gb dla użytkownika pozostaje ok 2 Gb ,ok 1,1 Gb na aplikacje i 0,9 Gb inne.
    Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie i uważam ,że jest mało popularny jak na swoje zalety.
    .smgr.pl | 17 maj 2014, 18:05
  • omosquito
    Po przesiade z xperii U ten telefon wydaje się demonem prędkości. Działa sprawnie, nie zawiesza się, jak na razie zauważyłem, że od czasu di czasu potrafi zgubić zasięg (mam nadzieję, że to wina nadajników plusa) aparat i kamera działają jakby chciały ale nie mogły, ale akurat nie zwracałem na to uwagi przy wyborze telefonu, intenet miał szybko działac i tak też jest więc jestem bardzo zadowolony.
    .google.com | 14 maj 2014, 13:05

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,6%   1,9%   38,5% 
 Wszystkich opinii: 52. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gionee Gpad G5
» Gionee V188
» Samsung Gear S
» Huawei Ascend P7 Sapphire
» HTC Desire 510
» IUNI U3
» Huawei Honor 3C Play Edition
» Krüger&Matz Live 2
» LG G3 Stylus
Aktualności:

» Gionee Elife S5.1: kolejny rekord smukłości
» Acer na IFA: smartfon Liquid Jade i opaska Leap
» Rodzinny kompas zdrowia Prestigio
» Kolejne zdjęcia iPhone 6
» Mapy HERE oraz Nike+ w urządzeniach Samsunga
» Lenovo Vibe X2 dostanie Androida L?
» Samsung Galaxy Note 4 ma ekran QHD!
» Huawei: kolejne zdjęcia Mate 7 i mała wpadka P7
» Samsung Galaxy K Zoom LTE: pierwsze wrażenia



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.226.43.155
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.