Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 150 telefonów  |  144 301 opinii  |  720 testów  |  6 112 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Huawei

Huawei Ascend G526



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 60,8%   2,0%   37,3% 
 Wszystkich opinii: 51. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
  • pawel27  mail
    Hahahahaha kitkata :) widzę, że co niektórzy w innej wirtualnej rzeczywistości żyją :P A tak to tel. ok jak za tą cenę, jedynie aparat z innej ery. Grajkiem też nie jest.
    .net.hawetelekom.pl | 16 lip 2014, 17:07
  • Szagi
    Telefon użytkuje od ponad pół roku, procesor ma 2 rdzenie nie 4, dziwne że Huawei walnął taką gafę (chyba że wyszła nowa wersja tego telefonu, ale raczej wątpię). Wcześniej na ich stronie było poprawnie. Ciekawe czy plotki dotyczące KitKata są prawdziwe.
    .tsm.tarnobrzeg.pl | 16 lip 2014, 12:07
  • gugugug
    http://consumer.huawei.com/pl/mobile-phones/tech-specs/g526-l11-pl.htm
    procesor 4 nie 2 rdzeniowy
    Masz rację, dziękuję. Błąd edytora albo Huawei zminił zdanie - niestety nie jestem w tej chwili w stanie stwierdzić. Poprawione. (jf)
    .avamex.pl | 15 lip 2014, 17:07
  • R E K L A M A
  • maskotka
    Telefon bardzo dobry, polecam.
    .internetdsl.tpnet.pl | 09 lip 2014, 12:07
  • bob
    Po co Ascendowi 526 aktualizacja do KitKata ? Na obecnej wersji androida sprawuje się rewelacyjnie i nie potrzeby niczego zmieniać w oprogramowaniu tego telefonu. Wszystko jest dopięte na ostatni guzik
    .cn.net.pl | 21 cze 2014, 20:06
  • kurczak
    Urządzenie jest całkiem solidne, Snapdragon S4 MSM8930 jest zaskakująco wydajny i w przeciwieństwie do Mediateków bardzo szybko łapie fixa GPS. Ekran wyświetla bardzo przyzwoitą paletę barw a ilość PPI jest w zupełności wystarczająca. Bateria wytrzymuje około dwóch dni. Ekipa pracująca nad EMUI w wydanym niedawno komunikacie prasowym poinformowała o planowanej aktualizacji G526 do EMUI 2.0 - w połowie lipca telefon powinien dostać oficjalnego KitKata!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 20 cze 2014, 00:06
  • moszki
    Telefon godny polecenia. Fajnie się go obsługuje, internet chodzi tak jaj go reklamowali, czyli dosyć szybko. Mimo dosyć dużego rozmiaru jest wygodny w trzymaniu i co za tym idzie w obsłudze. Z wad jako takich to trochę za cichy głośnik i aparat( zdjęcia robi bardzo kiepskie). Jak ktoś się zastanawia nad jego wyborem to warto go wybrać ;)
    .centertel.pl | 19 maj 2014, 17:05
  • janju
    Wbrew wcześniejszym postom z pamięci 4 Gb dla użytkownika pozostaje ok 2 Gb ,ok 1,1 Gb na aplikacje i 0,9 Gb inne.
    Potwierdzam wszystkie pozytywne opinie i uważam ,że jest mało popularny jak na swoje zalety.
    .smgr.pl | 17 maj 2014, 18:05
  • omosquito
    Po przesiade z xperii U ten telefon wydaje się demonem prędkości. Działa sprawnie, nie zawiesza się, jak na razie zauważyłem, że od czasu di czasu potrafi zgubić zasięg (mam nadzieję, że to wina nadajników plusa) aparat i kamera działają jakby chciały ale nie mogły, ale akurat nie zwracałem na to uwagi przy wyborze telefonu, intenet miał szybko działac i tak też jest więc jestem bardzo zadowolony.
    .google.com | 14 maj 2014, 13:05
  • qwasjk
    Pisałem już kiedyś, że warto kupić. Teraz trochę o przenoszeniu aplikacji z pamięci telefonu na kartę SD. Jest to trochę, jakby to ująć "porąbane". Trzeba zacząć od wejścia w menu ustawienia, wybrać Pamięć i tam zmienić domyślną lokalizację przechowywania na Karta SD. Zatwierdzić komunikat, że w związku z tą zmianą niektóre aplikacje mogą źle działać (dane nie uciekną) i jest to poniekąd prawda. ;-) Teraz wychodzimy z tego menu i wchodzimy do Zarządzaj aplikacjami i tam ukazuje się dodatkowa zakładka Na Karce SD. Przy czym jeszcze, żadnych aplikacji tak naprawdę na karcie SD nie mamy. Przy każdej aplikacji jest ilość miejsca, którą zajmuje i teraz jest wszędzie 0. Klikamy w każdą aplikację, którą chcemy przenieść i wtedy ukazuje się przycisk przenieś na Kartę SD (bądź z powrotem Przenieś do telefonu). I wtedy aplikacja jest rzeczywiście przenoszona na kartę SD. Ja miałem jakieś 80 MB wolnych przed przeniesieniem teraz mam około 380 MB wolnej pamięci. Przy czym trzeba wiedzieć, że niektóre dane tymczasowe też się zapisują w tej pamięci i warto mieć jakiegoś dobrego cleanera do czyszczenia ze zbędnych plików. Nie wiem z jakiej przyczyny niektóre aplikacje własne z gplaya nie chcą się przenosić na kartę np. Allegro. Odinstalowywanie i ponowna instalka nic nie daje. Od teraz aplikacje powinny się instalować na karcie SD automatem chociaż tak ja powiedziałem są wyjątki i trzeba od czasu do czasu wejść w menu aplikacje i sprawdzić czy da się coś przenieść na kartę.
    TERAZ ważna UWAGA. Po zmianie domyślnej lokalizacji przechowywania niektóre aplikacje mogą nie widzieć plików (choć one są). Dlatego, że zostaje zmieniona nazwa domyślnych katalogów przechowywania. Przed zmianą pamięć wewnętrzna to /storage/sdcard0 a zewnętrzna /storage/sdcard1. Po zmianie jest ODWROTNIE. Karta SD staje się sdcard0 a pamięć wewnętrzna sdcard0. U mnie np. musiałem od nowa poustawiać ścieżki odtwarzania w moim odtwarzaczu muzyki, który opiera się na katalogach. Nie pogubił ustawień tapet i dzwonków.

    To tyle. Można też zrobić roota, ale do końca nie wiem jak będzie z aktualizacjami od Huaweia. W HTC niestety ta funkcja przestaje działać.;-)
    .50.79.230 | 09 maj 2014, 14:05

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 60,8%   2,0%   37,3% 
 Wszystkich opinii: 51. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» InFocus M810
» myPhone Funky
» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
Aktualności:

» Sony Xperia Z3 Compact zadebiutuje na IFA?
» ZTE Blade G Lux: zgrabny budżetowiec
» HTC Butterfly J w japońskiej sieci KDDI
» Gionee GN9005: nadchodzi smukłość
» Nowości Huawei: budżetowiec i phablet
» Panasonic Eluga U zawitał do Indii
» Nokia XL LTE: niestety tylko w Chinach
» myPhone zapowiada smartfon Funky
» Samsung Galaxy Ace NXT i Galaxy Star 2 Plus debiutują w Indiach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.82.187.225
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.