Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 095 telefonów  |  143 912 opinie  |  720 testów  |  6 100 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Huawei

Huawei Ascend G510



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 61,0%   19,5%   19,5% 
 Wszystkich opinii: 41. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
  • Yalin
    Suche fakty.
    plusy:
    *duży wyświetlacz
    *dobry wyświetlacz
    *szybki procesor
    *brak szuflady
    *dobry mikrofon i głośnik

    minusy:
    *lekko skrzypiąca tylna klapka
    .dynamic.chello.pl | 13 lip 2014, 20:07
  • piotrek
    Radio jest bez RDS!
    Obawiam się, że masz rację. Dziękuję za poprawkę. (jf)
    .rev.snt.net.pl | 03 lip 2014, 19:07
  • użytkownik
    Telefon bardzo dobry. Jakość bardzo dobra, wyswietlacz świetny, bardzo czytelny. Telefon sie nie zacina działa bardzo płynnie.
    Bateria jak na smartphona długo trzyma (3-5dni) w zależności od użytkowania.
    Daję radę nawet u bardzo wymagających użutkowników.
    Polecam
    .telbeskid.com.pl | 22 cze 2014, 09:06
  • R E K L A M A
  • mr. ja
    Telefonik naprawde niezly jak za ta cene, sms'y wygodnie sie pisze, wyswietlacz bardzo ladny i czytelny, pamiec ram tylko 512mb ale wystarcza choc jakby dale to 800mb to by bylo super, telefon sie niescina, zdjecia wychodza ladne,lampa jest naprawde mocna, glos w sluchawce czysty i wyrazny. Jedyny minus co zauwazyłem to brak mozliwosci przeniesienia jakiej kolwiek apki na karte pamieci a to bardzo boli bo niby w srodku jest to 990mb na apki ale w markecie apka ma np wiecej to wywala blad przy instalacji :( mam nadzieje ze to naprawia w jakiejs drobnej aktualizacji (o ile bedzie).
    Telefonik polecam :)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 04 maj 2014, 07:05
  • Dziadek Jacek
    Szukałem teleofnu o wyświetlaczu większym niż 4.3"
    Huawei'a kupiłem świadom jego niedoskonałości. Potwierdzam, skrzypienie i trzeszczenie tylnej klapki faktycznie występuje, ale nie jest specjalnie uciążliwe. Trzeszczy tylko po tej stronie gdzie jest pusta przestrzeń między klapką a baterią. Można tam włożyć kawałek papierka i problem prawie znika. Najlepszy wyświetlacz miałem w HTC (amoled), ale ten w Huawei'u jest całkiem niezły (najgorszy miałem w LG L5). Nie jestem graczem, więc nie potrzebuję jakiegoś demona szybkości, a dwurdzeniowy procesor 1.2 Ghz, pomimo 512gb ramu, w zupełności wystarcza do codziennych zastosowań. Zdjęcia przy niskim ISO są ostre i wyraźne, gożej kiedy robi się szaro. Ale i na to jest rada - ręczne ustawienie ISO na 100. Brak szuflady - to pierwszy smartfon z którym się spotkałem z takim rozwiązaniem. Mi to pasuje. Jak szukam apki, to tylko przewijam ekrany, bez konieczności wchodzenia do szuflady. Moje ogólna ocena - dużo powyżej średniej. Było by jeszcze lepiej, gdyby producent pomyślał o skrzypiącej klapce i pojemniejszej baterii.
    .dynamic.chello.pl | 02 maj 2014, 15:05
  • gosc
    Witam,

    Posiadam ten telefon od kilku miesięcy i chciałabym się podzielić wrażeniami. A więc...niby ma mało pamięci wew, słaby ekran itd, ALE jak na przeciętnego użytkownika stwierdzam iż jest to świetny sprzęt adekwatnie do ceny. Poza tym ma u mnie ogromny plus, zawsze łapie sygnał GPS (biegam, jeżdże na rowerze i korzystam z endomondo) gdzie kilkoro znajomych korzystających z HTC (z wyższej pułki cenowej mają z tym problem). Ponadto jak założy się gumową nakładkę ochronną to nie słychać trzeszczenia klapki, a i telefon jest bezpieczny (spadał mi wiele razy). Działa bez zarzutów, nie zawiesza się, nie wyłącza się bez powodu (miałam taki problem z każdym samsungiem), przy dobrym świetle robi świetne zdjęcia (wiadomo że to nie lustrzanka;) Bateria trzyma bardzo długo (przebiegłam na 70% baterii półmaraton, z włączoną muzyką, gps, internetem i endomondo). Możnaby się czepiać o wiele rzeczy, ale po co? Za tą cenę trudno znaleźć coś lepszego.
    .play-internet.pl | 29 kwi 2014, 22:04
  • vileman
    Telefon świetny!!! Mam go w abonamencie Orange więc o stosunku ceny do jakości nie mogę się wypowiedzieć ale jeśli chodzi o działanie samo w sobie - REWELKA. Nie zacina się, nie wiesza, zdjęcia całkiem ładne, grafika super, bateria znośna. Maniakalnie gram w "minionki" - żadnych przycięć ani zwolnień. Polecam z całą premedytacją.
    .tktelekom.pl | 29 kwi 2014, 18:04
  • tyśka
    Mam telefon od trzech miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Telefon jest bardzo funkcjonalny, duży wyświetlacz w sam raz dla mnie, jestem zachwycona aparatem który robi świetnej jakości zdjęcia nawet przy słabym oświetleniu. Przy moim użytkowaniu nie zacina się. Był to mój najlepszy zakup jaki zrobiłam. :)
    .free.aero2.net.pl | 15 kwi 2014, 20:04
  • dejot851
    Tenn telefon posiada nfc prosze to poprawic.
    To nie jest prawdziwe twierdzenie. Prawdziwa informacja pochodząca od producenta jest zamieszczona w "informacjach dodatkowych": niektóre wersje tego telefonu obsługują NFC. (jf)
    .192.159.178.ip4.hardcom.pl | 28 mar 2014, 16:03
  • Maker03
    Posiadam ten telefon juz jakiś czas i jestem z niego zadowolony. Jak każdy ma wady i zalety, chyba największą zaletą jest aparat po prostu robi super zdjęcia szczególnie w nocy i przy słabym oświetleniu. Ekran, duży wręcz idealny jak dla mnie mam duże palce i jest to pierwszy telefon z dotykową klawiaturą qwerty na którym pisze mi się komfortowo więc plus za wielkość. Również ten telefon ma świetny zasięg mieszkam na przedmieściach i w końcu mogę rozmawiać bez zakłóceń w całym domu tak samo Wi-Fi ma mocny sygnał. Na pewno ma jeszcze więcej zalet ale te chyba są najważniejsze dlatego teraz wady. Pierwsza wada to RAM , jest go za mało i telefon po dłuższym użytkowaniu zaczyna się wieszać. Bateria też jest dość słaba czasami korzystam z sieci bezprzewodowej kilka godzin i telefon pada po 3 godzinach już nie wspomne o korzystaniu z funkcji latarki bateria wtedy ginie w oczach. Rozczarował mnie też wyświetlacz IPS, ale może dlatego że wcześniej korzystałem z AMOLED. Ogólnie oceniam pozytywnie.
    .181.62.10.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 19 mar 2014, 20:03

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 61,0%   19,5%   19,5% 
 Wszystkich opinii: 41. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Xiaomi Mi4
» Takee 1
» LG G3 s
» LG G3 s Dual
» Alcatel One Touch Pop C2 Dual SIM
» Alcatel One Touch Pop C2
» Huawei Ascend G630
» ZTE Nubia Z7 mini
» ZTE Nubia Z7 Max
Aktualności:

» Xiaomi Mi4 - najszybszy telefon na świecie
» Amazon Fire oferuje dynamiczną perspektywę w grach
» Tylko 5 milimetrów - jak można odchudzić smartfona
» "Multi user mode" w Galaxy Tab 4 - reklamowany, ale nieobecny
» Miasta inteligentne inaczej
» Takee 1 - holograficzny telefon, marzenie opakowane w komercję
» Nie każdy iPhone 6 szafirowy - start produkcji w przyszłym tygodniu
» LG G3 Beat nareszcie oficjalnie z lekkim rozczarowaniem
» Alcatel One Touch C2 - budżetówka w 4 wersjach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 107.21.187.131
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.