Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 195 marek  |  9 676 telefonów  |  148 713 opinie  |  650 testów  |  5 106 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
HTC

HTC Windows Phone 8S



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,7%   19,5%   27,9% 
 Wszystkich opinii: 262. Pokazuję od 31 do 40.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • alek
    Telefon mam rok, nie spełnia moich oczekiwań. Brak możliwości przeniesienia kontaktów do innego aparatu ( nawet tego samego modelu ), barak programów obsługujących telefon. Bardzo łatwo można uszkodzić szybkę ( wymieniałem 2x, podobnie mieli moi koledzy z pracy ). Aparat robi ładne zdjęcia, ale tylko na zewnątrz. Mała pamięć wewnętrzna, która jest prawie cała zajęta przez system i kontakty. Poza tym można dzwonić i szybko obsługiwać menu.
    .inowroclaw.mm.pl | 20 mar 2014, 20:03
  • wesoła
    Telefon jest nieziemski. Po utopieniu w jeziorze w wakacje (suszenie trwało przeszło tydzień- wada nie zdejmowalnej obudowy) i rozjechaniu przez samochód (wypadł mi prosto pod koła szalejącego taty) pękła tylko szybka. I tyle, dzieła, bez zarzutów mimo że pokruszony kiepsko wygląda. Zdjęcia jak na 5M są super. Chciałam tylko zauważyć, że zwykle nie traktuję tak ostro telefonów, a często same mi się sprzeciwiają ;) Wadą jest jedynie brak radia, jak dla mnie katastrofa słuchać ciągle tej samej playlisty (bo mi sie nie chce wgrywać innej muzyki, i trochę mało pamięci, przy czym ram mimo że nie wygląda imponująco sprawdza sie świetnie.
    .dynamic.chello.pl | 20 mar 2014, 03:03
  • użytkowniczka htc
    Telefon nie spełnia moich oczekiwań. Mam go od roku . Po kilku miesiącach użytkowania zaczął sie zacinać po włączeniu Internetu nie mogę wysłać smsa . W konwersacjach pojawia sie brak wiadomości i nie da się nic z tym zrobić. Trzeba wyłączyć telefon . Chociaż to nie zawsze działa. Wi fi samo sie wyłącza. Nie polecam.
    .adsl.inetia.pl | 16 mar 2014, 10:03
  • R E K L A M A
  • Boombox
    Bardzo dobry telefon. Nie zacina się, wszystko chodzi płynnie, ale po aktualizacji nie chce odtworzyć muzyki. Polecam (ale bez aktualizowania).
    .rzeszow.mm.pl | 07 mar 2014, 11:03
  • thekrzychu  mail
    Telefon ma zoom - poprawiam poprzedników.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 04 mar 2014, 18:03
  • Kukurydzianaa
    Z telefonem na początku było wszystko dobrze.. po pewnym czasie jakimś cudem nie mogłam wysyłać wiadomości- do mnie też nie docierały.. karta pamięci sama od siebie zniszczyła wszystkie pliki (numery telefonów, zdjęcia, muzyka) karta do wyrzucenia, a teraz od pewnego czasu telefon niby mi się ładuje a tak na prawdę tego nie robi. mam ochotę ciu..lnąć tym telefonem o ścianę albo go sprzedać. Aparat jet do kitu, jedyny plus to to, że mogę ściągnąć gg i na nim siedzieć i szperać po internecie. Więc mimo wszystko nie polecam.
    .73.176.107.4net.digi.pl | 03 mar 2014, 13:03
  • Paweł
    Dziś zakupiłem ten model w Plusie, przy przedłużaniu umowy. Nie byłem do niego przekonany, ale teraz, po ogarnięciu jego funkcji jestem w niebo wzięty. Wszystko świetnie chodzi, wadami są słaba bateria, nie najlepszy aparat, wbudowana pamięć oraz "denerwujący" przycisk z lupą. Zaletą jest fajny, nowoczesny wygląd, WP8 który jest dużo lepszy od andka (moim zdaniem), Beats Audio dużo daję, ale trzeba mieć w miarę przyzwoite słuchawki, w markecie są niektóre darmowe apki takie co na androidzie są płatne. W 100% polecam :)
    .ms-net.eu | 01 mar 2014, 20:03
  • aslisek11
    Użytkuje telefon htc 8s od półtora miesiąca. Przez miesiąc wszystko było idealne. Byłam zachwycona. Teraz nie czuje tak wielkiej radości. W telefonie nie ma już prawie pamięci a gier nie ściągnęłam dużo. Pamięć to nie największy problem. Telefon bardzo szybko zżera baterię a gdy już się wyłączy to przez cały dzień nie chce sie włączyć mimo stałego podłączenia do ładowania a jak już się ładuje to w porażająco wolnym tempie. Nie wiem co moge z tym zrobić. Oprócz tego wszystko jest wspaniałe. Czy ktoś może mi powiedzieć co się z nim dzieje?
    .adsl.inetia.pl | 15 lut 2014, 18:02
  • Były posiadacz
    Telefon ten jest bardzo fajny, wygodnie się go trzyma w dłoni, nie tnie się, tylko jest jeden (-) bardzo drogie części i bardzo delikatny wyświetlacz. Przy pierwszym upadku telefonu zbiła się szybka na "drobny maczek" zostało mi kupienie innego telefonu ponieważ nie było można wymienić samej szybki, tylko trzeba było całą obudowę telefonu ponieważ jest tam bardzo "krucha" część,
    gdy dowiedziałem się ile kosztuje wymiana całej obudowy to złapałem się za głowę bo kosztowała ona tyle co nowy HTC 8s.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 lut 2014, 13:02
  • Malutka
    Witam !
    Jako przeciętna użytkowniczka jestem z tego telefonu zadowolona. Nie znam sie na procesorach, autofocusach i innych szmerach bajerach, ale mogę powiedzieć jak telefon się sprawuje na codzień. Tylko raz udało mi się zakatować telefon w ciągu 8 godzin, przy stałym odtwarzaniu muzyki włączonym fejsbuku przez sieć 3g i kilku aplikacjach w tle. Normalnie bateria trzyma ok 2 dni, 3 bez wielkich szaleństw. Jakość połączeń jest na wysokim poziomie, raczej nie zdarzają sie zakłócenia i szmery. Aparat robi niezłe zdjecia, osobiście byłam miło zaskoczona, lampa doświetlająca bardzo na +. Świetny odtwarzacz muzyki. Podsumowując to kobiecy telefon bez jakichś wielkich aspiracji, jeśli ktoś szuka telefonu a nie zabawki to polecam :)
    Pozdrawiam !
    .inetia.pl | 06 lut 2014, 21:02

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,7%   19,5%   27,9% 
 Wszystkich opinii: 262. Pokazuję od 31 do 40.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy A3 HSPA
» Samsung Galaxy A5 HSPA
» Samsung Galaxy A5
» Samsung Galaxy A3 SM-A3009
» Oppo R5
» Oppo N3
» Honor 6
» Huawei Honor 4X
» Kyocera Urbano V01
Aktualności:

» Wesołych Świąt!
» Motorola z Lenovo wskakują na podium
» Samsung Galaxy A5 i Galaxy A3 zaprezentowane oficjalnie
» Okulary i zegarki zakazane w kinach - NATO i MPAA w oparach absurdu
» Polska premiera nowości HTC
» MyKronoz ZeWatch2: prosto ze Szwajcarii
» Overmax Vertis Braver: smartfon z IP68
» Goclever Insignia 550i: 8 rdzeni w skromnej cenie
» Microsoft Band - pierwszy smartwatch z Redmond



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.161.214.221
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.