Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 146 telefonów  |  102 386 opinii  |  650 testów  |  5 506 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
HTC

HTC Windows Phone 8S



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,7%   19,1%   28,1% 
 Wszystkich opinii: 256. Pokazuję od 31 do 40.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Paweł
    Dziś zakupiłem ten model w Plusie, przy przedłużaniu umowy. Nie byłem do niego przekonany, ale teraz, po ogarnięciu jego funkcji jestem w niebo wzięty. Wszystko świetnie chodzi, wadami są słaba bateria, nie najlepszy aparat, wbudowana pamięć oraz "denerwujący" przycisk z lupą. Zaletą jest fajny, nowoczesny wygląd, WP8 który jest dużo lepszy od andka (moim zdaniem), Beats Audio dużo daję, ale trzeba mieć w miarę przyzwoite słuchawki, w markecie są niektóre darmowe apki takie co na androidzie są płatne. W 100% polecam :)
    .ms-net.eu | 01 mar 2014, 20:03
  • aslisek11
    Użytkuje telefon htc 8s od półtora miesiąca. Przez miesiąc wszystko było idealne. Byłam zachwycona. Teraz nie czuje tak wielkiej radości. W telefonie nie ma już prawie pamięci a gier nie ściągnęłam dużo. Pamięć to nie największy problem. Telefon bardzo szybko zżera baterię a gdy już się wyłączy to przez cały dzień nie chce sie włączyć mimo stałego podłączenia do ładowania a jak już się ładuje to w porażająco wolnym tempie. Nie wiem co moge z tym zrobić. Oprócz tego wszystko jest wspaniałe. Czy ktoś może mi powiedzieć co się z nim dzieje?
    .adsl.inetia.pl | 15 lut 2014, 18:02
  • Były posiadacz
    Telefon ten jest bardzo fajny, wygodnie się go trzyma w dłoni, nie tnie się, tylko jest jeden (-) bardzo drogie części i bardzo delikatny wyświetlacz. Przy pierwszym upadku telefonu zbiła się szybka na "drobny maczek" zostało mi kupienie innego telefonu ponieważ nie było można wymienić samej szybki, tylko trzeba było całą obudowę telefonu ponieważ jest tam bardzo "krucha" część,
    gdy dowiedziałem się ile kosztuje wymiana całej obudowy to złapałem się za głowę bo kosztowała ona tyle co nowy HTC 8s.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 lut 2014, 13:02
  • R E K L A M A
  • Malutka
    Witam !
    Jako przeciętna użytkowniczka jestem z tego telefonu zadowolona. Nie znam sie na procesorach, autofocusach i innych szmerach bajerach, ale mogę powiedzieć jak telefon się sprawuje na codzień. Tylko raz udało mi się zakatować telefon w ciągu 8 godzin, przy stałym odtwarzaniu muzyki włączonym fejsbuku przez sieć 3g i kilku aplikacjach w tle. Normalnie bateria trzyma ok 2 dni, 3 bez wielkich szaleństw. Jakość połączeń jest na wysokim poziomie, raczej nie zdarzają sie zakłócenia i szmery. Aparat robi niezłe zdjecia, osobiście byłam miło zaskoczona, lampa doświetlająca bardzo na +. Świetny odtwarzacz muzyki. Podsumowując to kobiecy telefon bez jakichś wielkich aspiracji, jeśli ktoś szuka telefonu a nie zabawki to polecam :)
    Pozdrawiam !
    .inetia.pl | 06 lut 2014, 21:02
  • mat22110  mail
    Telefon jest naprawde fajny. Mam go od czerwca 2013 r. Może na poczatku były problemy z bateria wiec był w reklamacji ale od czasu naprawy naprawde dobrze sie sprawuje. Bateria trzyma mi ok 2-3 dni przy ciągłym użytku. Obecnie wymieniam go na Samsunga ale polecam ten telefon innym :)
    .30.18.185.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 31 sty 2014, 19:01
  • Peacemaker
    Witam !
    Mam ten telefon od kwietnia 2013, początkowo telefon mnie totalnie rozczarował (przesiadłem się z Androida) brakiem tej wszechstronności jaką oferował Mój poprzedni telefon. Z czasem coraz bardziej przekonywałem się do tego telefonu z systemem Windows Phone 8. Obecnie jestem nim zachwycony i z ręką na sercu mogę ten telefon polecić innym, cechuje go prostota obsługi, bardzo długi czas trzymania baterii jak na smartfona (2 dni przy ciągłym pisaniu sms + internet + od czasu do czasu muzyka + gry do 30 min, natomiast w stanie spoczynku + muzyka do 2 godzin max to wytrzymuje ponad 5 dni) i szybkość działania. Jeśli teraz miałbym wybierać pomiędzy telefonem z systemem Android, a WP8 to zdecydowanie WP. Stabilność, stabilność i jeszcze raz stabilność... to przebija wszystko. A mówiąc o wykonaniu tego telefonu to jest on wykonany bardzo precyzyjnie i estetycznie, bardzo dobrze i przyjemnie trzyma się go w ręku, a jak na wielkość 4 cali telefon nie wadzi w kieszeniach. Ekran SuperLCD jest bardzo czuły na dotyk oraz wyświetla idealne kolory, bardzo przyjemnie przegląda się zdjęcia jak i filmy ogląda, a wyświetlana czerń jest naprawdę czarna, a nie szara jak ekranach innego typu.

    Zdecydowanie Polecam ten telefon. Pozdrawiam Rafał.
    .188.98.2 | 30 sty 2014, 21:01
  • Wojtiww
    Telefon posiadam ponad pół roku. Pierwsze wrażenie bardzo pozytywne, utrzymuje się ono do tej pory, głównie dzięki szybkości działania systemu jak i jego stabilności i - jak na razie - bezawaryjności. Zawiesił się może ze 3 razy przez cały okres użytkowania. Sporo walczyłem z kwestią zbyt małej ilości pamięci, było to irytujące i nie dawało spokoju, pomimo faktu, że nie potrzebuję tysiąca aplikacji na telefonie. Sprawę - w końcu - rozwiązał update oprogramowania do wersji: 8.0.10501.127. Dzięki niemu pamięć można czyścić znacznie sprawniej - pojawiła się opcja usuwania danych z zakładki 'inne', które wcześniej zajmowały mnóstwo miejsca i nie dało się ich usunąć. Wyłączenie synchronizacji z chmurą również daje efekt. Problem z pamięcią dla mnie więc nie istnieje, przy kilkunastu zainstalowanych aplikacjach wciąż mam do dyspozycji ok 700mb, co nie utrudnia korzystania z urządzenia. Jakość rozmów ok, wybieranie głosowe i czytanie smsów przez słuchawki fajnie działa. Moim zdaniem po upgrade systemu tel lepszy niż lumia 520 - zgrabniejszy, ma podświetlane klawisze oraz diodę, która przydała się nie raz zamiast latarki. Sama jakość wykonania bardzo dobra, wszystko idealnie spasowane. Wystarczy folia na ekran i cieniutki pokrowiec na tył i tel powinien służyć długo. Zrezygnowałem z androida, bo miałem dosyć stale przycinajacego się systemu, a na stabilnie działający sprzęt za 1000 PLN plus nie jest mnie stać, poza tym dla mnie liczy się szybkość działania a nie mnogość funkcji, typu wideorozmowy czy aparat 12MP, z których i tak nigdy nie skorzystam.
    .adsl.inetia.pl | 28 sty 2014, 15:01
  • Paweł  mail
    Witam wszystkich
    A więc może i jak dorzucę kilka zdań i opinii na temat tego telefonu, z uwagi iż jestem jego posiadaczem już dobre pół roku i co nieco mogę na jego temat powiedzieć.A więc tak na samym początku jak go dostałem do ręki to byłem bardzo zadowolony. Poznawałem jego możliwości, specyfikę działania, nowy system. I generalnie wtedy złego zdania o nim nie powiedziałem. Aż do tego stopnia że udało mi się namówić na jego zakup mojego kolegę. Ale wraz z upływem czasu moje zamiłowanie do HTC stopniowo malało, a obecnie to już taki szczęśliwy nie jestem.
    Spraw i bolączek tego telefonu i systemu jest wiele żeby robić tutaj wywód przydługawy. Trudno też jednoznacznie stwierdzić czy można podejrzewać też samego producenta HTC (bądź co bądź firmy która już powoli bankrutuje) o celowe działania przy projektowaniu tego telefonu, czy też niewiedzę o tym że sam system wymaga czegoś innego. Natomiast jedno jest pewne, euforia mija szybko wraz z upływem czasu. I to samo stwierdził z przykrością mój kolega:)
    Sprawa pierwsza i najważniejsza to jak pewnie każdy wie to chroniczny brak pamięci. I tak się zastanawiam czy inżynierowie HTC to idioci, czy chcieli zrobić idiotów z przyszłych użytkowników tego telefonu. Przecież nawet jeśli nic nie ściągamy większego i nie instalujemy na telefonie żadnych gier, to po jakimś czasie zwykłego użytkowania, i pobierania zwykłych aplikacji i programów użytkowych, lub przeglądania internetu, ta pamięć znika w zastraszającym tempie, by po chwili pojawił się komunikat o jej całkowitym braku. I w zasadzie nie pozostaje nic innego jak HR. I tak w koło Macieja. Kolejna z wielu bolączek to sam system. Jaki jest Windows to każdy wie:)Jak Windows, raz dobrze a raz powoduje że człowieka krew zalewa. Tak samo i w tym przypadku. System moim zdaniem nie do końca dobrze dopracowany. Owszem szybkość działania powala. Ale te jego dziwne samoczynne wyłączania się, częste denerwujące zawieszania się samego systemu, jak i samych aplikacji z byle powodu, potrafi człowieka nieźle wkurzyć.I trudno też powiedzieć dlaczego tak się dzieje, czy zainstalowaliśmy aplikację, program nie taką wersję jak trzeba, czy też zupełnie co innego. Tak samo jak kochany Windows na komputerze:)) też potrafi czasami za skórę nieźle zajść.
    Rzecz następna (powraca jak bumerang ta nieszczęsna pamięć) blokada zapisywania na karcie MicroSD. TO w zasadzie kolejny pstryczek w nos od producenta (a może też od samego Microsoft), bo bo co nam tak naprawdę po telefonie, jeśli moje dziecko chciałoby abym mu zainstalował jakąś grę, a tu telefon krzyczy: brak miejsca.
    Wiem ktoś zaraz powie: że trzeba było sobie kupić Nokie 920. No może i tak. Ale czy jak chcę jeździć samochodem i cieszyć się z jazdy to zaraz muszę kupować mercedesa klasy S za 500tyś? A samochód za powiedzmy 60 już tej frajdy nam nie da?
    Kwestia następna głośników i samego dźwięku. Jest może i fajny ale z samych słuchawek, natomiast to co się wydobywa z samego głośnika w porównaniu do innych starszej klasy telefonów Nokia, to moim zdaniem totalna porażka.
    Sam aparat też w sumie nie powala na nogi.
    A ostatnio czarę goryczy przelała sprawa z wyświetlaczem. Otóż od jakiegoś miesiąca na ekranie w górnej jego całej części pojawiły się świecące kolorowo piksele. Załamałem się dosłownie:)Nie dość że od momentu zakupu praktycznie raz na miesiąc muszę przywracać telefon do ustawień fabrycznych z powodu braku pamięci, to jeszcze teraz świecące piksele.
    Jeszcze taka mała dygresja. Jakiś miesiąc temu mój szwagier nabył też telefon na Windowsie Phone8, tyle że Nokię 920. Bawiłem się osobiście tym telefonem przez kilka dni. Jedyne zdanie jakie mogę powiedzieć, to to że HTC polotu nawet nie łapie. To jest właśnie tak jak z tym samochodem, jeśli naprawdę chcemy poczuć przyjemność z jazdy to niestety musimy zainwestować.
    Na zakończenie wnioski nasuwają się same. Całe szczęście że mam go tylko na dwa lata z umową z Orange. Po takich doświadczeniach mówię sobie i chcę to powiedzieć innym: NIGDY WIĘCEJ HTC.
    Pozdrawiam wszystkich użytkowników tych telefonów, jak i przyszłych chętnych którzy zastanawiają się nad jego nabyciem.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 25 sty 2014, 08:01
  • ktoś se
    Telefon spoko. Wszystko mi sie podoba tylko ma parę brakujących rzeczy np. brak kamerki z przodu, mało aplikacji i za mała pamięć ale da sie i bez tego przeżyć. Jeśli chodzi o ekran to telefon mi juz spadł 2 razy i nic sie nie stało, nie wiem co robia inni z telefonem ze ekran im sie rozbija ale spoko, i jeśli chodzi o ten przycisk lupy to ja z nim akurat nie ma problemu. Ps. Nie wierzcie we wszystko w to co tu piszą inni. Ja tez czytalam komentarze z tej strony i nie bylam pewna tego telefonu ale jednak kupilam HTC i jestem zadowolona ????
    .satfilm.net.pl | 24 sty 2014, 09:01
  • gentelman
    Telefon Super WP8 śmiga aż miło,super design,aparat robi dobre zdjęcia,wi-fi też dobrze ściąga zasięg,jednym słowem POLECAM
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 22 sty 2014, 12:01

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,7%   19,1%   28,1% 
 Wszystkich opinii: 256. Pokazuję od 31 do 40.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» myPhone Funky
» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
Aktualności:

» Panasonic Eluga U zawitał do Indii
» Nokia XL LTE: niestety tylko w Chinach
» myPhone zapowiada smartfon Funky
» Samsung Galaxy Ace NXT i Galaxy Star 2 Plus debiutują w Indiach
» BlackBerry Khan: elegancja w stylu Porsche Design
» Huawei C199 przyłapany w TENAA
» Aktualizacja smartfonów Nokia X
» BenQ F5: średniak z Tajwanu
» Szansa na trwalsze baterie?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.89.106.125
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.