Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 185 marek  |  9 223 telefony  |  145 153 opinie  |  720 testów  |  6 856 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
HTC

HTC Windows Phone 8S



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 53,1%   19,0%   27,9% 
 Wszystkich opinii: 258. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • uwielbiam windows phone 8s by htc
    Niewiem co ci się dzieje z tym telefonem ja go mam od wczoraj i wszystko śmiga pobieram gry z sklepu Microsoft ogólnie co do gier wszystko działa a co do tego że spadnie z 20cm i zostanie z niego pajęczynka to nie wiem ale po oglądajcie sobie recenzje wp 8s by htc w Play tam robi koles crash test i spada mu okolo 80cm od ziemi i potem pokazuje ze nic mu się nie stało wszystko tak jak dawniej.A co do Samsung galaxy trend plus to ma mój brat mi sie trend plus niepodoba czasem sie zacina czasem gry lagują.co tu dużo mówić po prostu bardzo polecam się Windows Phone 8s by htc dla początkujących i dla tych którym ptzejadl sie android wiem co mówie bo androida juz mialem krótko mówiąc masakra :/ i jeszcze raz polecam Windows Phone 8 by htc
    .tktelekom.pl | 28 maj 2014, 10:05
  • lubie smartphony
    WP 8s by htc nie jest złym telefonem, ale mało pamięci wbudowanej (4gb) która po sciągnięciu i zainstalowaniu kilku gier pokazuje 890mb wolnego miejsca na dysku i brak przenoszenia ich na karte SD dają sie we znaki. Aparat robi przyzwoite zdjęcia,ale tylko w dobrym oświetleniu. Większość ciekawych aplikacji na WP 8 jest płatna dlatego w tej kwesti wygrywa dla mnie zdecydowanie android. Za to odtwarzacz muzyki i jakość dzwięku w moim htc to pierwsza klasa. System chodzi płynnie (nawet bardzo ku mojemu zdziwieniu) nic się nie zawiesza, a rdzenie krite robią swoje. Trochę boje się pierwszego upadku bo słyszałem że 20cm potrafią zrobić pajęczynke na ekranie :'( no ale zobaczymy. Dodam jeszcze że smartphon wykonany jest z porządnych materiałów (Poliwenglan). Tak jak pisałem ten htc nie jest złym telefonem, ale mój brat posiada samsunga galaxy trend plus, który podoba mi się bardziej. Mnóstwo darmowych aplikacji na sklepie Google play robią swoje.
    Wybór jest po prostu dużo większy. Smartphone brata robi piękne zdjęcia nawet w złym oświetleniu,a pamięć (mimo tego że też 4gb) nie zapełnia się tak szybko, no ale to napewno dlatego że ma funkcje przenoszenia plików na karte SD. Zapomniałem dodać jeszcze że w mój htc nie wiedzieć dlaczego po prostu nie wykrywa karty pamięci, która na innych urządzeniach (np. sprawdzana na galaxy trend plus i sony xperia m) działa bez problemu. Telefon htc moge polecić raczej osobą, które będą mało grać albo tylko w te mało wymagające gry bo wp do tego się nie nadaje. A jeśli chcesz dużo grać to koniecznie wybierz coś z androidem (ja od siebie polecam właśnie sg trend plus, bo xperia m spadła tyłem do ziemi z 50cm i ekran rozlał sie od srodka. Samsung leżał już nie raz a dalej żyje i działa a jego minus jest taki że wykonany został z plastiku. Jak ktoś wie jak rozwiązać problem z kartą SD o krórej pisałem to prosze o odpowiedz. Z góry dziękuje.
    .opera-mini.net | 28 maj 2014, 07:05
  • Matheo  mail
    Telefon jak najbardziej na plus i to duuuży mam go od 6 miesięcy nie miałem problemów z pamięcią gdyż aktualizowałem windowsa od samego początku...
    Mam teraz windows phone 8.1 na tym urządzonku sprawuje się świetnie nie ma przycięć dosłownie NIC ,jest tak szybki aż wyrwało mnie z fotela :D
    .internetdsl.tpnet.pl | 26 maj 2014, 20:05
  • R E K L A M A
  • rozi
    ogolnie telefon jest na plus, mam go od 3 miesiecy. aczkolwiek minusami są aplikacje które mozna zainstalować to są płatne,mało pamięci i jak dla mnie beznadziejne jest to ze w telefonie nie ma opcji zeby kontakty były zapisywane na sim co za tym idzie osoba która pierwszy raz posiada windowsa jesli nie zorientuje sie ze przy rejestrowaniu na konto windows kontakty automatycznie zapisują sie na tym koncie, po przywróceniu do ustawień fabrycznych moze strasznie bluznić na ten telefon ze zgineły mu kontakty
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 23 maj 2014, 21:05
  • Długi  mail
    Dostałem ostatnio bardzo fajnego maila, a nawet dwa, pochodzące z windowsphone.uservoice.com i wysłane przez Mobile Guru.
    W pierwszym z nich jest informacja, że w WP8.1 będą oddzielnie regulowane poziomy głośności: jeden dla dzwonków i powiadomień, drugi dla mediów i aplikacji.
    W drugim jest informacja dotycząca action center, które prawdopodobnie będzie dostępne po przesunięciu palcem w prawo na ekranie głównym.
    Jeśli ktoś sobie życzy albo ma wątpliwości, przeforwarduję mu te wiadomości, niech odzywa się na priv (podaję adres).
    Jako user 8S nie mogę doczekać się aktualizacji do WP8.1, choć też rozważam wybranie ewentualnego innego telefonu z nowym OS'em od MS (teraz już nie wyobrażam sobie powrotu do androida, a iPhone odpada z uwagi na brak portu microUSB - jedynie jeszcze BB wchodzi dla mnie w grę, bo miałem mało do czynienia z tym OS'em)
    .play-internet.pl | 23 maj 2014, 19:05
  • Długi  mail
    Dostałem dziś bardzo fajnego maila, a nawet dwa, pochodzące z windowsphone.uservoice.com i wysłane przez Mobile Guru.
    W pierwszym z nich jest informacja, że w WP8.1 będą oddzielnie regulowane poziomy głośności: jeden dla dzwonków i powiadomień, drugi dla mediów i aplikacji.
    W drugim jest informacja dotycząca action center, które prawdopodobnie będzie dostępne po przesunięciu palcem w prawo na ekranie głównym.
    Jeśli ktoś sobie życzy albo ma wątpliwości, przeforwarduję mu te wiadomości, niech odzywa się na priv (podaję adres).
    Jako user 8S nie mogę doczekać się aktualizacji do WP8.1, choć też rozważam wybranie ewentualnego innego telefonu z nowym OS'em od MS (teraz już nie wyobrażam sobie powrotu do androida, a iPhone odpada z uwagi na brak portu microUSB - jedynie jeszcze BB wchodzi dla mnie w grę, bo miałem mało do czynienia z tym OS'em)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 20 maj 2014, 06:05
  • r888r
    Telefonik mam od roku, naprawdę nic mu nie brakuje, jedynym minusem jest nienajlepszy aparat, chociaż jak na telefon za tą cenę i tak jest super. Polecam w 150%. Aktualnie mam na nim zrobiony WP8.1 i działa bardzo dobrze, nic się nie wiesza i nie ma z nim problemów.
    .165.enf.pl | 18 maj 2014, 11:05
  • bartassss
    posiadam telefon prawie rok polecam bardzo dobrze sie sprawdza dobrze wykonany nie mam z nim zadnych problemow czasem sie zawiesi ale wystarcza zablokowanie i odlblokowanie i telefon dziala jak nalezy jego najwiekszym plusem jest beats audio dzieki ktoremu mamy bardzo czysty dziwek po pdlaczeniu sluchawek.
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 17 maj 2014, 18:05
  • J.BiN
    Telefon mam od ponad roku i uzywam go z przyjemnoscia. Jeszcze nigdy mnie nie zawiodl. Od momentu kiedy po aktualizacji jest w nim radio-spelnia wszystkie moje potrzeby. Polecam goraco!
    .legnica.vectranet.pl | 20 kwi 2014, 13:04
  • Trzcinsky
    Telefon mam od prawie dwóch lat. Wzięty w Plusie działa bez zastrzeżeń. Minus to slaby aparat i tradycyjnie w każdym smartfonie bateria. Super system
    Windows Phone jest The Best szybko płynnie i bezproblemowo. Jednym slowem super telefon za male pieniądze????
    .dynamic.mm.pl | 10 kwi 2014, 23:04

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 53,1%   19,0%   27,9% 
 Wszystkich opinii: 258. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» HTC One M8 for Windows
» Sharp Aquos Crystal
» Sony Xperia M2 Aqua
» InFocus M2
» Samsung Galaxy Alpha
» Nokia 130 Dual SIM
» LG L70 Tri
» LG L60
» LG G3 A
Aktualności:

» Sony szykuje smartfon do selfie?
» HTC One (M8) for Windows oficjalnie dostępny
» Elementy interfejsu G3 trafią do najtańszych modeli LG
» Kolorowa nowość Prestigio
» Sony Xperia M2 Aqua potrafi nurkować
» Huawei Ascend Mate 7 jednak ze skanerem
» Meizu MX4 zadebiutuje 2 września - w kilku wersjach
» Pierwszy smartfon firmy Lark
» Sharp Aquos Crystal: bez ramek



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.81.142.101
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.