Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 208 marek  |  10 185 telefonów  |  153 245 opinii  |  857 testów  |  7 974 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
HTC

HTC Windows Phone 8S



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,2%   20,5%   27,3% 
 Wszystkich opinii: 278. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Agniiecha
    Świetny telefon :) Mam go od pół roku i na prawdę mogę go polecić. Internet bardzo płynnie śmiga, nie zacina się. Nie traci zasięgu, nie wyłącza się sam. Kilka razy upadł mi na ziemię/podłogę i nic z szybką się nie stało, więc to nie jest prawda, że jest taka krucha. :) Dużo ciekawych aplikacji, bateria trzyma w miarę długo. Wygląd telefonu też na duży plus. :) Nie doszukałam się żadnych wad. Polecam ten telefon. :)
    .infocoig.pl | 28 lis 2014, 11:09
  • Mateusz...
    Wygląda lepiej niż działa..
    Nie polecam bardzo słaby telefon, ja mam np problem z zasięgiem traci się na kilka godz.. szybka jest bardzo krucha :D
    mam go miesiąc glosnik juz nie działa zdjecia do kitu nie nie polecam naprawde :)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 20 lis 2014, 21:18
  • htc8s windows phone 8.1
    Mam telefon od kwietnia tego roku. Miał na pokładzie wp 8, po zarejestrowaniu sie na stronie Microsoftu i przystąpieniu do PFD dostałem aktualizacje do 8.1. Po aktualizacji telefon dostał drugie życie. Zdjęcia ładne, filmiki też. Możliwość zapisania aplikacji na sd wcześniej tego nie było. Ktos pisał ze nie ma radia a radio jest i przyzwoitej jakości. Gierki chodzą, net chodzi czy to po wifi czy po sieci szybko sie ładuje. Czasami gdzieś go zetnie ale nie przeszkadza to w użytkowaniu. Jak do mnie telefon jest ok. Miałem wcześniej alkatela mpop to była tragedia, miałem. Lg l7 pierwszej generacji tez porażka. Miałem Nokię n8 super telefonik ale sie zepsuł. Wiec mogę sie wypowiedzieć na temat tego telefoniku. Ja osobiście polecam. Telefon dla ludzi a nie dla idiotów narzekających na wszystko. Pozdrawiam.
    .sta.asta-net.com.pl | 19 lis 2014, 00:23
  • R E K L A M A
  • Nati
    Nie jest to najlepszy telefon, ale jest dość dobry. Mam go już 2 lata i zaczyna się trochę psuć. Mniej więcej pół roku temu coraz gorzej zaczął działać przycisk włączania i wyłączania. Co jakiś czas telefon się zacina i trzeba go resetować Denerwująca jest też opcja "pamięć telefonu", która nachalnie i bez ostrzeżenia sama się włącza, mimo, że pamięci miałam jeszcze dużo. Do plusów na pewno zaliczę głośniki, które dają dobry i czysty dźwięk, ale aparat nie powala. Jeżeli chodzi o przycisk głośności to czasem przeskakuje dziwnie o np. dwa poziomy np. z 21 na 19.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 17 lis 2014, 19:25
  • gpf
    Ten telefon jest szmelcem jakiego jeszcze nie miałem. Po niedługim okresie użytkowania wysiadł przycisk włączający ekran. Trzeba mocno wciskać żeby się włączył. Nie ma radia. Musiałem być w złej kondycji, że się dałem namówić na to byle co. GPS działa nieźle ale pokładowa mapa jest taka sobie. Telefon nieodporny na upadki. Ekran łatwo sie rysuje. Pęka przy byle upadku. Windows Phonea nie chce więcej używać. Przesiadałem się z androida i brakuje mi swobody organizacji danych. Dość ładnie brzmi odtwarzanie muzyki ale co z tego jak nie ma radia tylko trzeba przez internet ciągnąć.
    .45.249.135 | 05 lis 2014, 14:18
  • SzYmOnDyMoN106  mail
    Ten telefonik mam od roku i wspułpracuje z kartą u mnie adata 32gb i sprawuje się znakomicie... nic się nie ścina itp wadą jest mała pamięć wbudowana...
    Moim zdaniem telefon jest wart uwagi

    Pozdrawiam ;D
    .186.109.143 | 04 lis 2014, 20:26
  • adrianski
    Wielką zaletą jest jego system Windows Phone 8, niestety, telefon ma 4 GB wbudowanej pamięci wewnętrznej i Microsoft zrezygnował z dalszych aktualizacji na ten telefon, więc pozostaje nam WP 8.1 w wersji deweloperskiej, więc o Cortanie możemy pomarzyć. Ekran jest odporny na zarysowania, jeżeli używamy go jak człowiek. System działa dość płynnie, dla mnie mógłby on działać szybciej, lecz jest to kwestia gustu. Aparat jest fatalny, dobre zdjęcie wyjdzie nam tylko i wyłącznie przy bardzo dobrym oświetleniu, lampka LED strasznie psuje kolory przy zdjęciach nocnych... Co do systemu Windows Phone to nie mam zastrzeżeń, jest to według mnie idealny system, który swoim designem i prostotą wygrywa z androidem i iOS'em, ale to moja osobista opinia. Po pewnym czasie przyciski głośności i blokady słabo reagują na nacisk i trzeba je wciskać dosyć mocno, srebrne literki HTC na tyle telefonu odpadły, tak samo jak srebrna obręcz dookoła aparatu, kabelek usb w zestawie przestał działać, plastikowa klapka u dołu się trochę poluzowała i średnio trzyma, bateria też jakby skróciła swoją żywotność i telefon muszę ładować codziennie przy średnim użytkowaniu, wcześniej było to około co dwa dni. Polubiłem ten telefon, niestety jakość wykonania jest na dość niskim poziomie, pomimo smukłego i nowoczesnego wyglądu.
    .maverick.com.pl | 15 wrz 2014, 16:32
  • HTC Maniak
    Aktualizacja systemu do wersji developerskiej 8.1 rozwiąże problem :) Lub możesz zaczekać na oficjalną do września jak kolega niżej napisał. Windows phone 8.1 oferuje wiele więcej ciekawych funkcji, a przede wszystkim instalacje aplikacji na karcie SD :)
    .tktelekom.pl | 28 sie 2014, 12:58
  • Adrianna
    Nikomu nie polecam tego telefonu! Mam go prawie rok i tylko na początku dobrze się sprawował. Podstawowa wada tego telefonu to pamięć. Nie można zapisywać aplikacji na kartę pamięci, a w telefonie jest ona bardzo ograniczona, najwięcej zajmują pliki systemowe. Telefon robi zdjęcia kiedy mu się podoba. Czasem pisze że nie ma pamięci,a przy kolejnych próbach aparat normalnie śmiga. Bardzo często telefon wypycha z aplikacji. Trzeba wyłączyć i włączyć telefon lub usunąć i pobrać aplikacje, lecz często są problemy z ponownym jej zapisaniem, bo oczywiście nie ma pamięci. Ekran się czasem ścina, klawiatura tak samo. Jednym słowem telefon bardzo awaryjny. Plusy tego telefonu to ładna jakość ekranu i elegancki desing oraz gumowaty materiał z którego sprzęt jest zrobiony, dzięki któremu łatwiej jest go trzymać w dłoni. Smartfon nadaje się tylko do dzwonienia, pisania smsów i przeglądania internetu. Zdecydowanie nie jest stworzony dla ludzi którzy telefon traktują także jako zabawka i pomoc w pracy itp. Chociaż oprogramowanie WP 8 jest bardzo przyjemne i ułożone.
    .dynamic.chello.pl | 28 sie 2014, 02:45
  • P9557
    Witam,

    jako użytkownik telefonów z androidem jestem mile zaskoczony tym telefonem. Zwłaszcza płynnością działania, oraz możliwością personalizacji. Ekran jak to SLCD jest świetny. Na większości filmów i zdjęć nie widać czy telefon posiada podświetlenie klawiszy dotykowych, ale mogę na szczęście uspokoić chętnych- jest podświetlenie.
    Po aktualizacji do WP 8.1 dostajemy masę nowych funkcji w tym RADIO FM co mnie bardzo zaskoczyło. Chociaż po tym jak przeczytałem, że Lumie po update'ach nagle otrzymywały radio wywarło na mnie zaciekawienie czy ja również je otrzymam.
    Za kwotę 500zł jest to na prawdę dobry telefon oparty na WP 8.1


    Moderatora/Administratora proszę o dodanie notki, że po aktualizacji telefon już ma radio fm.
    .e-wro.net.pl | 22 sie 2014, 21:50

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,2%   20,5%   27,3% 
 Wszystkich opinii: 278. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» HTC Desire 526G+
» Meizu M1
» ZTE Blade S6
» Asus ZenFone C ZC451CG
» LG Ice Cream Smart
» Lenovo A588t
» HTC Desire 626
» Asus ZenFone 4 A400CXG
» Abit Heart 401AB
Aktualności:

» Meizu m1 po oficjalnej premierze
» Dakele 3: lepszy, niż iPhone?
» Puzzlecluster: drugie życie telefonu z klocków
» Modecom Xino Z46 X4+: następca flagowego smartfonu
» Huawei na MWC: P8 i Mate 7 Compact?
» LG Ice Cream Smart: sama słodycz
» Vivo X5 Max-L czyli sztuka klonowania
» Sony Xperia Z4 dopiero latem?
» HTC One M9: nowe plotki związane z wyglądem telefonu



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.147.237.138
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.