Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 146 telefonów  |  144 252 opinie  |  720 testów  |  5 507 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
HTC

HTC Windows Phone 8S



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,7%   19,1%   28,1% 
 Wszystkich opinii: 256. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Matheo  mail
    Telefon jak najbardziej na plus i to duuuży mam go od 6 miesięcy nie miałem problemów z pamięcią gdyż aktualizowałem windowsa od samego początku...
    Mam teraz windows phone 8.1 na tym urządzonku sprawuje się świetnie nie ma przycięć dosłownie NIC ,jest tak szybki aż wyrwało mnie z fotela :D
    .internetdsl.tpnet.pl | 26 maj 2014, 20:05
  • rozi
    ogolnie telefon jest na plus, mam go od 3 miesiecy. aczkolwiek minusami są aplikacje które mozna zainstalować to są płatne,mało pamięci i jak dla mnie beznadziejne jest to ze w telefonie nie ma opcji zeby kontakty były zapisywane na sim co za tym idzie osoba która pierwszy raz posiada windowsa jesli nie zorientuje sie ze przy rejestrowaniu na konto windows kontakty automatycznie zapisują sie na tym koncie, po przywróceniu do ustawień fabrycznych moze strasznie bluznić na ten telefon ze zgineły mu kontakty
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 23 maj 2014, 21:05
  • Długi  mail
    Dostałem ostatnio bardzo fajnego maila, a nawet dwa, pochodzące z windowsphone.uservoice.com i wysłane przez Mobile Guru.
    W pierwszym z nich jest informacja, że w WP8.1 będą oddzielnie regulowane poziomy głośności: jeden dla dzwonków i powiadomień, drugi dla mediów i aplikacji.
    W drugim jest informacja dotycząca action center, które prawdopodobnie będzie dostępne po przesunięciu palcem w prawo na ekranie głównym.
    Jeśli ktoś sobie życzy albo ma wątpliwości, przeforwarduję mu te wiadomości, niech odzywa się na priv (podaję adres).
    Jako user 8S nie mogę doczekać się aktualizacji do WP8.1, choć też rozważam wybranie ewentualnego innego telefonu z nowym OS'em od MS (teraz już nie wyobrażam sobie powrotu do androida, a iPhone odpada z uwagi na brak portu microUSB - jedynie jeszcze BB wchodzi dla mnie w grę, bo miałem mało do czynienia z tym OS'em)
    .play-internet.pl | 23 maj 2014, 19:05
  • R E K L A M A
  • Długi  mail
    Dostałem dziś bardzo fajnego maila, a nawet dwa, pochodzące z windowsphone.uservoice.com i wysłane przez Mobile Guru.
    W pierwszym z nich jest informacja, że w WP8.1 będą oddzielnie regulowane poziomy głośności: jeden dla dzwonków i powiadomień, drugi dla mediów i aplikacji.
    W drugim jest informacja dotycząca action center, które prawdopodobnie będzie dostępne po przesunięciu palcem w prawo na ekranie głównym.
    Jeśli ktoś sobie życzy albo ma wątpliwości, przeforwarduję mu te wiadomości, niech odzywa się na priv (podaję adres).
    Jako user 8S nie mogę doczekać się aktualizacji do WP8.1, choć też rozważam wybranie ewentualnego innego telefonu z nowym OS'em od MS (teraz już nie wyobrażam sobie powrotu do androida, a iPhone odpada z uwagi na brak portu microUSB - jedynie jeszcze BB wchodzi dla mnie w grę, bo miałem mało do czynienia z tym OS'em)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 20 maj 2014, 06:05
  • r888r
    Telefonik mam od roku, naprawdę nic mu nie brakuje, jedynym minusem jest nienajlepszy aparat, chociaż jak na telefon za tą cenę i tak jest super. Polecam w 150%. Aktualnie mam na nim zrobiony WP8.1 i działa bardzo dobrze, nic się nie wiesza i nie ma z nim problemów.
    .165.enf.pl | 18 maj 2014, 11:05
  • bartassss
    posiadam telefon prawie rok polecam bardzo dobrze sie sprawdza dobrze wykonany nie mam z nim zadnych problemow czasem sie zawiesi ale wystarcza zablokowanie i odlblokowanie i telefon dziala jak nalezy jego najwiekszym plusem jest beats audio dzieki ktoremu mamy bardzo czysty dziwek po pdlaczeniu sluchawek.
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 17 maj 2014, 18:05
  • J.BiN
    Telefon mam od ponad roku i uzywam go z przyjemnoscia. Jeszcze nigdy mnie nie zawiodl. Od momentu kiedy po aktualizacji jest w nim radio-spelnia wszystkie moje potrzeby. Polecam goraco!
    .legnica.vectranet.pl | 20 kwi 2014, 13:04
  • Trzcinsky
    Telefon mam od prawie dwóch lat. Wzięty w Plusie działa bez zastrzeżeń. Minus to slaby aparat i tradycyjnie w każdym smartfonie bateria. Super system
    Windows Phone jest The Best szybko płynnie i bezproblemowo. Jednym slowem super telefon za male pieniądze????
    .dynamic.mm.pl | 10 kwi 2014, 23:04
  • viikkii
    Mam telefon od 10 miesięcy i ogólnie nie polecam. Na początku wszystko było świetnie, ale później zrozumiałam wszystkie negatywne opinie. Pamięć sama się zapełnia (usunęłam wszystkie aplikacje i dalej 0,00 MB), przez to nie mogę robić zdjęć (a i tak powinny zapisywać się na karcie pamięci), często sam wychodzi ze stron internetowych i jakby tego było mało to od niedawna mam problemy z połączeniami, w ogólnie nie słychać osoby do której dzwonie i muszę restartować telefon... masakra jednym słowem.
    .135.173.186.static.kolnet.eu | 07 kwi 2014, 16:04
  • johny
    Czekam na aktualizacje do windows phone 8.1, po zainstalowaniu aplikacji previews for developers ma być już po 10 kwietnia. Mam nadzieje ze to nada mu drugie zycie. Mozliwosc przenoszenia aplikacje na karte sim to super sprawa, dojdzie cortana, centrum powiadomien, pisanie swipe i wiele mozliwosci personalizacji. Po roku użytkowania telefon wygląda jak nowy i nie nosze go w pokrowcu. Upadał tylko z lozka na panele i nic mu sie nie stało. Super smartfon, chyba ze ktos potrzebuje bardzo dobrego aparatu, to odradzam, bo jest przecietny jak na 5 mpx.
    .252.245.71 | 03 kwi 2014, 10:04

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 52,7%   19,1%   28,1% 
 Wszystkich opinii: 256. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» myPhone Funky
» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
Aktualności:

» Panasonic Eluga U zawitał do Indii
» Nokia XL LTE: niestety tylko w Chinach
» myPhone zapowiada smartfon Funky
» Samsung Galaxy Ace NXT i Galaxy Star 2 Plus debiutują w Indiach
» BlackBerry Khan: elegancja w stylu Porsche Design
» Huawei C199 przyłapany w TENAA
» Aktualizacja smartfonów Nokia X
» BenQ F5: średniak z Tajwanu
» Szansa na trwalsze baterie?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.226.161.112
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.