Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 188 marek  |  9 492 telefony  |  147 321 opinii  |  720 testów  |  5 837 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
HTC

HTC Wildfire



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,2%   18,9%   23,9% 
 Wszystkich opinii: 402. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Energo
    Idealny, cudowny, smartfon na wieki. Mam go już ponad 4 lata, właśnie kupiłem nową baterię - stara po 4 latach powiedziała pass. Telefon w idealnych rozmiarach, mieści się w każdej kieszeni a przy okazji ekran spokojnie zapewnia przeglądanie zdjęć czy Internetu. Swoją drogą zdjęcia robi zupełnie ok. Obudowa i ekran pancerne, po 4 latach nie ma śladów używania. Nic nie skrzypi, nie lata luzem, Wildfire jest zwarty i gotowy do akcji. Przy zwykłem używaniu (rozmowy, sms, jakieś zwykłe grzebanie w tel) bateria spokojnie wystarcza na 3 - 4 dni
    .dynamic.chello.pl | 08 sie 2014, 04:08
  • Igor
    Smartfon jest beznadziejny
    Zalety:
    - Wytrzymały
    - Tani
    - Dobra bateria
    Wady:
    - Praktycznie wszystko
    .awacom.net | 01 lip 2014, 15:07
  • PaSeJan
    marek.b Dzięki wielkie właśnie wymieniłem ładowarkę i faktycznie ładuję się teraz 4 godziny i nawet dłużej trzyma:)Pozdrawiam:)
    .radom.pilicka.pl | 15 maj 2014, 10:05
  • R E K L A M A
  • Konstuktywny Krytyk
    Witam!!! Używam aktualnie tego telefonu i stwierdzam że jest to najgorszy telefon z andoridem jaki miałem [trochę tego było]. Telefon zacina się. Nie dział ipla [ pomiomo że jest obaługiwana przez ten telefon,w google play nie ma nawet hill climb racing czy angry birds. Jeśli już jakaś gra wejdzie na niego to tak laguje że szkoda gadać :[.Bateria nawet ujdzie przy wyłączonym wo-fi nieskiej jasności itd. Brak menadżera plików. Ogólnie nie polecam
    .telico.pl | 11 maj 2014, 19:05
  • Kingpin
    To prawda, że telefon nie jest nowy i posiada przytoczone niżej "wady". Mam go już 4 rok i powiem szczerze, że jeszcze nigdy nie miałem tak dobrego telefonu. Obudowa jest wzorcowa po upadkach na kostkę, beton nie ma najmniejszych uszkodzeń (pękniętej obudowy, mega zarysowań) czy też problemów z działaniem. Bateria jest przeciętna choć jak na smart-telefon to wytrzymuje długo.
    To że się długo włącza nie jest dla mnie problemem bo nie robię tego co dzień. Po za tym gry - no wybaczcie ale telefon to przede wszystkim produkt który ma służyć do połączeń telefonicznych ewentualnie wysłania/odebrania sms-a czy też maila. Do gier to polecam PSP albo starego Gameboy-a a do robienia zdjęć to aparat najlepiej lustrzankę taką z 5 kg z obiektywem.
    .static.icpnet.pl | 22 kwi 2014, 09:04
  • Kamololz
    Witam to mój pierwszy telefon z androidem więc moja opinia zawiera:
    ZALETY:
    - szybki internet
    - wytrzymała bateria
    - oraz dobry procesor dobrze utrzymuje system (z androidem 4.0.4 wgranym)
    - ładny i wygodny design głównie przyciski i "gałka nawigacji" itp.
    - dzisiejsza cena 80zł
    WADY:
    - MAŁO RAM (zacina się nie tylko telefon ale i aplikacje)
    - długo ładuje się (kabel od lumii ułatwia nieco sprawę)
    - systemowy android 2.1 (w google play nic nie zmienię)
    ORAZ NEUTRALNE:
    - aparat 5mp + zoom
    - hotspot wifi (przydatny ale częsty w telefonach z androidem)
    .internetia.net.pl | 07 kwi 2014, 21:04
  • Opiekun
    Pamiętam go, to był mój pierwszy z smartphonów, oraz z obsługą android. Kupowałem go jak wchodził, lecz na dzień dzisiejszy, to jeden z gorszych telefonów. Czemu? Więc:
    -Bardzo słaba grafika
    -Podczas uruchomienia telefonu, zdążysz zrobić sobie obiad
    -Aparat, razem z kamerą nie robią szału
    -Jedyną grą, która działa płynnie, to ta standardowa
    -Nie zawsze łapał dotyk
    -Często było trzeba go uruchamiać ponownie
    -Aktualizacje aplikacji trwały wieczność

    Lecz jak dla mnie znalazły się i plus
    +Fajne połączenia z Facebook'iem, Tweeterem itd. (Nie wiem jak w dalszych częściach HTC)

    +/-Fajny disigne odtwarzacza muzyki. Chodzi mi dokładnie z tymi okładkami. Naprawdę fajnie to wygląda, lecz niestety nie chodzi w tym o to, lecz w odtwarzaniu, a odtwarza fatalnie.(Nie myślałem tak, do momentu, kiedy zakupiłem PowerAMP)

    +Ten sensor na dole, czy jak to się nazywa, jest naprawdę pomocny podczas pisania Sms'a. Każdemu się zdarzają błędy podczas pisania jakiegoś słowa, a tym dolnym "sensorem" łatwo przejść w środek słowa.

    Moja ocena telefonu na dzień dzisiejszy - 2/10, czyli NIE POLECAM
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 13 mar 2014, 17:03
  • Master Blaster
    Witam. Telefon 3 lata temu robił niezłe wrażenie jako jeden z pierwszych smarftonów średniej klasy, jednakże z roku na rok zadowolenie z niego słabło.
    Wady:
    - Bardzo długo się włącza
    - Przycina, zacina, zamula, często nie można odebrać rozmowy, bo dotyk nie reaguje, widocznie taka ilość ramu nie jest w stanie obsłużyć jednocześnie informacji o połączeniu jak i dotyku w telefonie ^^... to też jak już przypadkiem uda się odebrać to bywa lipa z rozłączeniem haha... Niesamowite
    - W nic nie pogramy... z takimi parametrami. Angry birds zainstalowałem, ale zacinało się niemiłosiernie. Dnooo.
    Zaletami są ładny wygląd, dość ergonomiczny kształt i lekkość, gdyby internet tak nie zamulał, to byłby bardzo elegancki do ściągania... a tak to trzeba mieć pozycje bunkier (ostatnia ławka, totalnie zasłonięty przed siedzącym nauczycielem), by doprosić się o jakieś pierwsze lepsze definicje. Zwykle brałem z Wikipedii, bo przeglądanie czegoś na necie tym badziewiem to ładne wyzwanie. No i bardzo mi przykro, że w zaletach napisałem wady, bo telefon kochałem przez pewien krótki czas, gdy otrzymałem go dokładnie 3 lata temu (+/- mc). Pozdrawiam.
    Ps. Obecnie używam samsung galaxy core i po takiej męczarni czuje wskrzeszenie sympatii do smartphonów ^^
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 13 mar 2014, 10:03
  • marek.b
    PaSeJan -zdaża się że za problemy z ładowaniem odpowiada wadliwy przewód.Ładowarka siostry potrzebowała 4 godziny,po zmianie kabla problem znikł.
    .as13285.net | 08 mar 2014, 17:03
  • PaSeJan
    Witam:)Mam go już pól roku i jestem z niego bardzo zadowolony.Wszystko działa jak należy. Polecam go:)Tylko mam jedno pytanie, czy wasz telefon też ładuję się 6 godzin?czy tylko z moim coś nie tak:)
    .radom.pilicka.pl | 07 mar 2014, 19:03

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,2%   18,9%   23,9% 
 Wszystkich opinii: 402. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Zopo ZP999 Pro
» Zopo ZP999
» Lenovo S580
» Sharp Aquos Zeta SH-01G
» Samsung Galaxy Grand Prime
» Gionee Elife S5.1
» Gionee GN715
» Kazam Tornado 348
» Lark Cirrus 5
Aktualności:

» iPhone 6 i 6 Plus w naszych rękach
» mBank i Orange łączą siły w Orange Finanse
» Xperia Z3X: potwór od Sony
» Zopo ZP999 z LTE będzie szturmował Europę
» Samsung Galaxy S5 Active w Europie
» Nexus 6 przyłapany na żywo
» HTC M8 Life: imponujący następca One Max
» Samsung Galaxy Grand Prime zaprezentowany w Indiach
» HTC M8 EYE pozuje w reklamie



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.205.106.111
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.