Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 169 marek  |  8 191 telefonów  |  139 460 opinii  |  720 testów  |  4 841 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
HTC

HTC Wildfire



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,4%   18,6%   23,9% 
 Wszystkich opinii: 397. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

R E K L A M A
Kamololz
Witam to mój pierwszy telefon z androidem więc moja opinia zawiera:
ZALETY:
- szybki internet
- wytrzymała bateria
- oraz dobry procesor dobrze utrzymuje system (z androidem 4.0.4 wgranym)
- ładny i wygodny design głównie przyciski i "gałka nawigacji" itp.
- dzisiejsza cena 80zł
WADY:
- MAŁO RAM (zacina się nie tylko telefon ale i aplikacje)
- długo ładuje się (kabel od lumii ułatwia nieco sprawę)
- systemowy android 2.1 (w google play nic nie zmienię)
ORAZ NEUTRALNE:
- aparat 5mp + zoom
- hotspot wifi (przydatny ale częsty w telefonach z androidem)
*.internetia.net.pl  |  07 kwi 2014, 21:04
Opiekun
Pamiętam go, to był mój pierwszy z smartphonów, oraz z obsługą android. Kupowałem go jak wchodził, lecz na dzień dzisiejszy, to jeden z gorszych telefonów. Czemu? Więc:
-Bardzo słaba grafika
-Podczas uruchomienia telefonu, zdążysz zrobić sobie obiad
-Aparat, razem z kamerą nie robią szału
-Jedyną grą, która działa płynnie, to ta standardowa
-Nie zawsze łapał dotyk
-Często było trzeba go uruchamiać ponownie
-Aktualizacje aplikacji trwały wieczność

Lecz jak dla mnie znalazły się i plus
+Fajne połączenia z Facebook'iem, Tweeterem itd. (Nie wiem jak w dalszych częściach HTC)

+/-Fajny disigne odtwarzacza muzyki. Chodzi mi dokładnie z tymi okładkami. Naprawdę fajnie to wygląda, lecz niestety nie chodzi w tym o to, lecz w odtwarzaniu, a odtwarza fatalnie.(Nie myślałem tak, do momentu, kiedy zakupiłem PowerAMP)

+Ten sensor na dole, czy jak to się nazywa, jest naprawdę pomocny podczas pisania Sms'a. Każdemu się zdarzają błędy podczas pisania jakiegoś słowa, a tym dolnym "sensorem" łatwo przejść w środek słowa.

Moja ocena telefonu na dzień dzisiejszy - 2/10, czyli NIE POLECAM
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  13 mar 2014, 17:03
Master Blaster
Witam. Telefon 3 lata temu robił niezłe wrażenie jako jeden z pierwszych smarftonów średniej klasy, jednakże z roku na rok zadowolenie z niego słabło.
Wady:
- Bardzo długo się włącza
- Przycina, zacina, zamula, często nie można odebrać rozmowy, bo dotyk nie reaguje, widocznie taka ilość ramu nie jest w stanie obsłużyć jednocześnie informacji o połączeniu jak i dotyku w telefonie ^^... to też jak już przypadkiem uda się odebrać to bywa lipa z rozłączeniem haha... Niesamowite
- W nic nie pogramy... z takimi parametrami. Angry birds zainstalowałem, ale zacinało się niemiłosiernie. Dnooo.
Zaletami są ładny wygląd, dość ergonomiczny kształt i lekkość, gdyby internet tak nie zamulał, to byłby bardzo elegancki do ściągania... a tak to trzeba mieć pozycje bunkier (ostatnia ławka, totalnie zasłonięty przed siedzącym nauczycielem), by doprosić się o jakieś pierwsze lepsze definicje. Zwykle brałem z Wikipedii, bo przeglądanie czegoś na necie tym badziewiem to ładne wyzwanie. No i bardzo mi przykro, że w zaletach napisałem wady, bo telefon kochałem przez pewien krótki czas, gdy otrzymałem go dokładnie 3 lata temu (+/- mc). Pozdrawiam.
Ps. Obecnie używam samsung galaxy core i po takiej męczarni czuje wskrzeszenie sympatii do smartphonów ^^
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  13 mar 2014, 10:03
marek.b
PaSeJan -zdaża się że za problemy z ładowaniem odpowiada wadliwy przewód.Ładowarka siostry potrzebowała 4 godziny,po zmianie kabla problem znikł.
*.as13285.net  |  08 mar 2014, 17:03
PaSeJan
Witam:)Mam go już pól roku i jestem z niego bardzo zadowolony.Wszystko działa jak należy. Polecam go:)Tylko mam jedno pytanie, czy wasz telefon też ładuję się 6 godzin?czy tylko z moim coś nie tak:)
*.radom.pilicka.pl  |  07 mar 2014, 19:03
jaceks118
witam,tel.mam od grudnia 2010 do dzisiaj działa bez problemu.Czy ktoś z malkontentów pamięta,iż tel.ma już 4 latka i był jednym z pierwszych dotykowców na polskim rynku!Zobaczymy za 4 latka te dzisiejsze "cuda"mam na myśli tel. z niewymienną baterią np.lumię625
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  15 lut 2014, 01:02
panbocian
Prosze nie patrzeć na opinie z roku 2013-2014, wiele osób porównuje tą słuchawkę z nowoczesnymi smartfonami. Ten telefon miał premierę 4 lata temu, nigdy nie dorówna dzisiejszym aparatom.
Posiadam go od 3,5 roku i naprawde nie mogę na niego narzekać,bateria trzyma 3 dni jest całkiem dobry aparat radio odtwarzacz muzyki kalendarz poczta solidna obudowa swietny dźwięk z słuchawek. Zamiast pisac negatywne opinie prosze kupic nowoczesny ,,kombajn'' nie ,,dziadka'' smartfona. :-)
*.internetdsl.tpnet.pl  |  14 lut 2014, 19:02
van ---
Bardzo zły telefon!Użytkowałem go parę miesięcy i naprawdę mam negatywną opinię:
WADY:
- Długo się włącza (ok.5 minut)
- Mały ekran
- Mała pamięć telefonu (nie chodzi mi o RAM i podobne)
- Zacina się
- Słaby aparat fotograficzny
ZALETY:
- Brak
*.warszawa.mm.pl  |  11 lut 2014, 15:02
pozdrawiam
Ale czego wy sie spodziewacie? Telefon ma 4 lata i jest ma starej architeksturze wiec nie dziwota ze nie dzialaja aplikacje. Jak go mialem, bylem zadowolony
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  10 lut 2014, 22:02
Madridsta123  mail
Nie dla tych co nawalają telefonem... Telefon jak dla mnie świetny, 384 ramu... hmm. troche malo ale starcza..
*.dynamic.gprs.plus.pl  |  17 sty 2014, 15:01

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 57,4%   18,6%   23,9% 
 Wszystkich opinii: 397. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Lenovo Golden Warrior S8
» Huawei Ascend G730 Dual SIM
» Kyocera Verve
» Lava Iris 406Q
» Huawei Ascend Y600 Dual SIM
» Nokia 225 Dual SIM
» Nokia 225
» Samsung Galaxy S5 Duos
» Xolo Q1010i
Aktualności:

» Smartfon Amazonu przyłapany na żywo
» Ramos P1: prawie jak Xperia Z Ultra ;)
» LG G2 Mini już w naszych rękach
» Polska premiera LG G2 Mini
» ZTE Star 1 przyłapany na żywo
» Obudowy iPhone 6 już na taśmie produkcyjnej
» HTC One w plastiku?!
» Lenovo Golden Warrior S8: kiczowaty, ale tani
» ZTE Blade L2 debiutuje w Europie



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 184.73.52.98
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.