Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 192 marek  |  9 623 telefony  |  148 341 opinii  |  720 testów  |  4 094 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
HTC

HTC One mini



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 47,4%   10,5%   42,1% 
 Wszystkich opinii: 19. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2       
  • sarajoanna
    Posiadam ten telefon od nieco ponad miesiąca. Na początku zaznaczę, że nie należę do użytkowników bardzo wymagających względem telefonu i nie użytkuję go bardzo intensywnie, raczej średnio intensywnie.
    W zależności od intensywności użytkowania, bateria wytrzymuje u mnie 24-36 godzin, czyli dość słabo.
    Telefon jest estetycznie wykonany,jest lekki i poręczny, posiada przejrzysty interfejs i świetne głośniki. Na mikrofon również nie narzekam (no, moi rozmówcy nie narzekają :P). Telefon się nie zacina, ekran reaguje błyskawicznie. Internet działa płynnie, gry także. Wyświetlacz doskonałej jakości.
    Jednak jeśli zależy wam na dobrej jakości zdjęć... To zdecydowanie nieodpowiedni model. Osobiście nie mam wysokich wymagań co do zdjęć, pstrykam rzadko i niewiele, jakieś tam zdjęcia notatek itp. Zdjęcia wychodzą mocno średnie, a to stwierdzenie i tak jest naciągane...
    Podsumowując, dla niewymagających użytkowników to odpowiedni model telefonu. Jeśli jednak komuś zależy na super wydajności, wytrzymałej baterii i świetnych zdjęciach to raczej powinien zainwestować nieco więcej w kupno smartfona.
    Mam nadzieję, że moja opinia komuś się przyda ;)
    .play-internet.pl | 24 wrz 2014, 16:09
  • Mike
    Niestety część telefonów posiada wadę fabryczną jaką jest uszkodzony mikrofon... Podczas rozmów często osoba z którą rozmawiamy przestaje nas słyszeć bądź słyszy jakieś trzaski. Wpiszcie sobie w google "HTC ONE microphon problem" i sobie poczytajcie. Oczywiście są też modele bez tej wady, ale to jest troszkę loteria...
    .90.57.158.sttb.pl | 03 lip 2014, 15:07
  • husky  mail
    Mam go od 4 miesięcy i jestem z niego zadowolony. Super wykonany lekki, świetny dzwiek, i nie ma kanciastych rogów. Dobrze że firma Htc nie ściga się na megapixele jak Nokia w Lumii 35 mpx, czy Sony w Xperii 13 mpx bo w rzeczywistości niema takiego większego znaczenia, megapixele oznaczają tylko wielkośc zdjęcia jaką jest w stanie aparat wykonać. Nie mają większego związku z jakością, a nawet często zdarza się że większa ilość megapikseli to w efekcie gorsze zdjęcia. ktoś napisał w opini że zdjęcia są marne, ja robiłem zdjęcia i są świetne, szczególnie nocne.
    .centertel.pl | 22 mar 2014, 16:03
  • Get Adobe Flash player
    R E K L A M A
  • kotoniaczek
    Witam, mam ten tel od 3 dni. Wszystko jest w nim świetne oprócz aparatu- zdjecia robi poprostu FATALNE!!! Kupując go najbardziej zależało mi aby właśnie zdjęcia robił dobre, a tu takie rozczarowanie:-( Myśle go sprzedać i kupić coś z lepszym aparatem, ale teraz zastanawiam sie jaki model tel robi świetne zdjęcia i do tego nie jest wielki gabarytowo?!
    .dynamic.chello.pl | 18 lut 2014, 13:02
  • Laki Luczi Lano
    Nie no, bomba! Poza tym, że trafił mi się z jakąś wadą fabryczną gdzie widzę przez głośnik jakieś świecące elementy w środku co mnie razi trochę, nic złego o tele nie powiem. No może jeszcze bateria, wiem że smartfony stać czasem na więcej.
    Wie ktoś może jak zaktualizować do 4.3? i czy warto?
    .warszawa.vectranet.pl | 04 lut 2014, 17:02
  • wasp
    Telefon "napędza" układ Snapdragon 400 (Qualcomm 8930AA, czyli dwurdzeniowy Krait300 wykonany w technologii 28nm. Układ graficzny to Adreno305, pamięć taktowana zegarem 533Mhz).
    .legnica.vectranet.pl | 27 sty 2014, 08:01
  • Pemo
    telefon posiadam od kilku dni. Świetne wykonanie, dobry aparat (ma stablilizację) ktoś pisał że nie ma, jak dla mnie idealna wielkość można obsługiwać jedną ręką. Póki co szybki i sprawny zaktualizwoałem do Andr 4.3 + sense 5.5. polecam zdecydowanie tą słuchawkę
    .internetdsl.tpnet.pl | 24 sty 2014, 13:01
  • mala
    Mam ten telefon od miesiąca i jestem zadowolona. Solidnie wykonany, świetny design. System działa płynnie bez lagów. Przy intensywnym użytkowaniu obudowa trochę się nagrzewa, warto mieć jakieś etui, wtedy nie czuć tak bardzo. Aparat niezły, ale brakuje przycisku migawki. Bardzo dobry dźwięk i ekran, dobre aplikacje np. HTC Zoe. Ogólne wrażenia pozytywne, polecam telefon.
    .internetdsl.tpnet.pl | 24 gru 2013, 09:12
  • lordspinacz
    Posiadam HTC one, zona właśnie kupiła One Mini gold edition. Jak go wziąłem do ręki stwierdziłem że przedostał sie na mini. Jedyny minus w porównaniu do dużej wersji jaki widzę to brak funkcji pilota. Niedawno jeszcze używałem Ip 4s I ciężko mi się przestawić na gabaryty One, mini jest idealny I idealnie leży w dłoni. Polecam.
    .8-1.cable.virginm.net | 14 lis 2013, 20:11
  • Barti
    Świetny telefon, mam wersję 601n i ona nie posiada NFC tylko LTE proszę nie wprowadzać innych w błąd.Do zalet tego smartfona z pewnością można zaliczyć Androida 4.2.2 z Sense 5, wszystko świetnie chodzi, zero zacięć. Świetne głośniki oraz HTC Zoe to kolejne dwa powody aby go mieć. W razie pytań, wątpliwości służę pomocą.
    .dynamic.chello.pl | 12 lis 2013, 18:11

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 47,4%   10,5%   42,1% 
 Wszystkich opinii: 19. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy S5 Plus
» Samsung Galaxy Core Max
» myPhone Q-Smart
» Philips i966 Aurora
» HTC Desire 820 mini
» Otium U5
» Philips Xenium V387
» Apple iPad mini 3
» Apple iPad Air 2
Aktualności:

» Archos 50 Diamond zaprezentowany w Paryżu
» LG F490L: pierwszy smartfon z Odinem
» Talkase: kwintesencja prostoty?
» myTab 7 Q Premium: przepremierowy przegląd
» Samsung Galaxy Core Max debiutuje w Chinach
» myPhone S-Line i myPhone CUBE poddane liftingowi
» Meizu MX4 otrzymał YunOS
» Lenovo przejmie BlackBerry?
» HERE Maps dostępne na Androida!



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.90.227.32
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.