Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 148 telefonów  |  144 274 opinie  |  720 testów  |  5 085 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
HTC

HTC One mini



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 44,4%   11,1%   44,4% 
 Wszystkich opinii: 18. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2       
  • Mike
    Niestety część telefonów posiada wadę fabryczną jaką jest uszkodzony mikrofon... Podczas rozmów często osoba z którą rozmawiamy przestaje nas słyszeć bądź słyszy jakieś trzaski. Wpiszcie sobie w google "HTC ONE microphon problem" i sobie poczytajcie. Oczywiście są też modele bez tej wady, ale to jest troszkę loteria...
    .90.57.158.sttb.pl | 03 lip 2014, 15:07
  • husky  mail
    Mam go od 4 miesięcy i jestem z niego zadowolony. Super wykonany lekki, świetny dzwiek, i nie ma kanciastych rogów. Dobrze że firma Htc nie ściga się na megapixele jak Nokia w Lumii 35 mpx, czy Sony w Xperii 13 mpx bo w rzeczywistości niema takiego większego znaczenia, megapixele oznaczają tylko wielkośc zdjęcia jaką jest w stanie aparat wykonać. Nie mają większego związku z jakością, a nawet często zdarza się że większa ilość megapikseli to w efekcie gorsze zdjęcia. ktoś napisał w opini że zdjęcia są marne, ja robiłem zdjęcia i są świetne, szczególnie nocne.
    .centertel.pl | 22 mar 2014, 16:03
  • kotoniaczek
    Witam, mam ten tel od 3 dni. Wszystko jest w nim świetne oprócz aparatu- zdjecia robi poprostu FATALNE!!! Kupując go najbardziej zależało mi aby właśnie zdjęcia robił dobre, a tu takie rozczarowanie:-( Myśle go sprzedać i kupić coś z lepszym aparatem, ale teraz zastanawiam sie jaki model tel robi świetne zdjęcia i do tego nie jest wielki gabarytowo?!
    .dynamic.chello.pl | 18 lut 2014, 13:02
  • R E K L A M A
  • Laki Luczi Lano
    Nie no, bomba! Poza tym, że trafił mi się z jakąś wadą fabryczną gdzie widzę przez głośnik jakieś świecące elementy w środku co mnie razi trochę, nic złego o tele nie powiem. No może jeszcze bateria, wiem że smartfony stać czasem na więcej.
    Wie ktoś może jak zaktualizować do 4.3? i czy warto?
    .warszawa.vectranet.pl | 04 lut 2014, 17:02
  • wasp
    Telefon "napędza" układ Snapdragon 400 (Qualcomm 8930AA, czyli dwurdzeniowy Krait300 wykonany w technologii 28nm. Układ graficzny to Adreno305, pamięć taktowana zegarem 533Mhz).
    .legnica.vectranet.pl | 27 sty 2014, 08:01
  • Pemo
    telefon posiadam od kilku dni. Świetne wykonanie, dobry aparat (ma stablilizację) ktoś pisał że nie ma, jak dla mnie idealna wielkość można obsługiwać jedną ręką. Póki co szybki i sprawny zaktualizwoałem do Andr 4.3 + sense 5.5. polecam zdecydowanie tą słuchawkę
    .internetdsl.tpnet.pl | 24 sty 2014, 13:01
  • mala
    Mam ten telefon od miesiąca i jestem zadowolona. Solidnie wykonany, świetny design. System działa płynnie bez lagów. Przy intensywnym użytkowaniu obudowa trochę się nagrzewa, warto mieć jakieś etui, wtedy nie czuć tak bardzo. Aparat niezły, ale brakuje przycisku migawki. Bardzo dobry dźwięk i ekran, dobre aplikacje np. HTC Zoe. Ogólne wrażenia pozytywne, polecam telefon.
    .internetdsl.tpnet.pl | 24 gru 2013, 09:12
  • lordspinacz
    Posiadam HTC one, zona właśnie kupiła One Mini gold edition. Jak go wziąłem do ręki stwierdziłem że przedostał sie na mini. Jedyny minus w porównaniu do dużej wersji jaki widzę to brak funkcji pilota. Niedawno jeszcze używałem Ip 4s I ciężko mi się przestawić na gabaryty One, mini jest idealny I idealnie leży w dłoni. Polecam.
    .8-1.cable.virginm.net | 14 lis 2013, 20:11
  • Barti
    Świetny telefon, mam wersję 601n i ona nie posiada NFC tylko LTE proszę nie wprowadzać innych w błąd.Do zalet tego smartfona z pewnością można zaliczyć Androida 4.2.2 z Sense 5, wszystko świetnie chodzi, zero zacięć. Świetne głośniki oraz HTC Zoe to kolejne dwa powody aby go mieć. W razie pytań, wątpliwości służę pomocą.
    .dynamic.chello.pl | 12 lis 2013, 18:11
  • pabletti
    Wszędzie czytam, że ONE mini nie ma NFC. Tu w specyfikacji NFC jest. Jak jest w rzeczywistośći???
    Tak jak z większością dzisiejszych smartfonów, w których producent forsuje nazwę komercyjną, a nie dokładne oznaczenie urządzenia. Są wersje bez NFC, jest wersja z NFC. Są wersje z LTE, jest wersja wyłącznie z HSPA. Modelem z NFC jest odmiana 601n. Dziękuję za pytanie - dzięki niemu dodałem kilka informacji do karty telefonu. Przypominam, że pytania zadajemy we właściwym do tego miejscu. (jf)
    .net.tvkaura.pl | 15 paź 2013, 21:10

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 44,4%   11,1%   44,4% 
 Wszystkich opinii: 18. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» InFocus M810
» myPhone Funky
» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
Aktualności:

» Sony Xperia Z3 Compact zadebiutuje na IFA?
» ZTE Blade G Lux: zgrabny budżetowiec
» HTC Butterfly J w japońskiej sieci KDDI
» Gionee GN9005: nadchodzi smukłość
» Nowości Huawei: budżetowiec i phablet
» Panasonic Eluga U zawitał do Indii
» Nokia XL LTE: niestety tylko w Chinach
» myPhone zapowiada smartfon Funky
» Samsung Galaxy Ace NXT i Galaxy Star 2 Plus debiutują w Indiach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.82.60.105
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.