Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 169 marek  |  8 193 telefony  |  139 493 opinie  |  720 testów  |  4 042 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
HTC

HTC One Max



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 33,3%   0,0%   66,7% 
 Wszystkich opinii: 15. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2       
R E K L A M A
Karol
Po pierwsze telefon ma 4 ultrapixele a nie megapixele. Po drugie niech każdy sobie wejdzie na stronę htc i akcesoria do telefonów jest tam urządzenie, które może naładować HTC ONE MAX wszędzie, telefon jest wyśmienity nie ma się do czego przyczepić w połączeniu z htc boom bass brzmi rewelacyjnie, u mnie bateria trzyma spokojnie 2 doby :)funkcja htc zoe jest zarąbista. Pozdrawiam.
Ignorancja nie jest grzechem. Wprowadzanie innych w błąd już tak. To tak, jakbyś powiedział, że to nie jest e01919, tylko kolor czerwony, nie ziemniak, tylko bulwa psiankowantej, nie bubo bubo, tylko puchacz. Podajemy prawidłowo wartość oznaczającą wielkość matrycy, a nie jej strukturę. W informacjach dodatkowych znajduje się zaś nazwa "UltraPixel Camera". Rada (naprawdę bez urazy): odpuść, jeśli nie jesteś pewien, ludzie nie lubią, gdy inni ich pouczają, szczególnie jeśli pouczający jest ignorantem. (jf)
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  18 mar 2014, 08:03
BOLEK235
Htc się trochę nie postarało przy takiej kasie telefony aparat o matrycy 4 mpix
*.play-internet.pl  |  31 gru 2013, 09:12
fan dobrego sprzętu
@kiffer
Koledze pewnie chodziło o to, że dostęp do baterii w tym modelu został znacząco utrudniony. Większość użytkowników będzie zmuszona skorzystać z serwisu. A przecież bezproblemowy dostęp do baterii w smartfonie za 2 tyś złotych,gdzie zapotrzebowanie na energię urządzenia jest znaczne, powinien być czymś oczywiastym, choćby po to aby zmienic sobie baterię. Brak takiej możliwości, z punktu widzenie zwykłego usera, uważam za pewną ułomność konstrukcyjną. Tyczy się to wszystkich urządzeń z tym rozwiązaniem, konstrukcyjnym.
*.50.4.86  |  27 gru 2013, 12:12
kiffer
@ Azawakh. Co ty mowisz? Nie ma dostepu do baterii ale to nie znaczy ze jest niewymienna. Z pewnoscia konieczny jest do tego serwis, samemu nie polecalbym tego robic no ale mowienie ze w przypadku awarii baterii idzie do kosza to absurd. Ja sam mam htc one i mialem w serwisie regenersis wymieniana baterie.
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  05 lis 2013, 20:11
Azawakh
To jest najpiękniejszy mikrotablet jaki miałem okazję widzieć! Elegancka na najwyższym poziomie jednak niewymienną bateria dyskwalifikuje ten model w moich oczach gdyż jest to rozwiązanie czyniące zeń drogą dość jednorazówkę, która w przypadku nieszczęśliwego zamoczenia (upadek do kałuży) sprawi, że to urządzenie będzie nadawało się tylko i wyłącznie do kosza na śmieci. Szkoda bo chętnie bym kupił ten mikrotablet ale nie chcę wydawać pieniędzy na delikatny sprzęt, który mógłbym nawet niechcący zniszczyć. Mimo to rodzina One to królowie designu.
*.centertel.pl  |  16 paź 2013, 23:10
Manfred
Byłem w posiadaniu HTC One, ale tego zwykłego bez slotu i naprawdę robi niezłe wrażenie aparat, właśnie to o co te waśnie faktycznie 4 megapiksele, ale jest właśnie to ale robi naprawdę wyśmienite, jakościowo zdjęcia porównywalne z dobrej klasy cyfrówką. Z głębi serca polecam ten model ja mu daje 10/10 punktów.
*.8.178.174  |  16 paź 2013, 22:10
Piiiiio
Wydaje mi się, że jest błąd w data wprowadzenia, jest wpisane I kwartał 2013, a powinno być chyba I kwartał 2014?
Tak, mamy błąd. Przepraszam, dziękuję i poprawiam.
*.clubnet.pl  |  16 paź 2013, 19:10
Robski
Pragnę wskazać błąd: I kwartał 2013 zamiast 2014 :)
Bardzo przepraszam za błąd i dziękuję za wskazanie. (jf)
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  16 paź 2013, 17:10
PL_Grzegorz
Zwracam honor. Rzeczywiście ten UP robi dosyć dobre zdjęcia porównywalne do 13 Mpx. Dziękuję za informację i przepraszam. :)
*.internetia.net.pl  |  16 paź 2013, 13:10
Kiwi
Do pana Grzegorza- tam jest Ultra Pixel, co oznacza, iż te 4 Mpx robią zdjęcie, jak 12 Mpx. ;)
pozdrawiam serdecznie.
*.tepsanet.com  |  15 paź 2013, 20:10

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 33,3%   0,0%   66,7% 
 Wszystkich opinii: 15. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Lenovo Golden Warrior S8
» Huawei Ascend G730 Dual SIM
» Kyocera Verve
» Lava Iris 406Q
» Huawei Ascend Y600 Dual SIM
» Nokia 225 Dual SIM
» Nokia 225
» Samsung Galaxy S5 Duos
» Xolo Q1010i
Aktualności:

» Para nowości Overmax
» Smartfon Amazonu przyłapany na żywo
» Ramos P1: prawie jak Xperia Z Ultra ;)
» LG G2 Mini już w naszych rękach
» Polska premiera LG G2 Mini
» ZTE Star 1 przyłapany na żywo
» Obudowy iPhone 6 już na taśmie produkcyjnej
» HTC One w plastiku?!
» Lenovo Golden Warrior S8: kiczowaty, ale tani



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.81.80.46
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.