Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 217 marek  |  10 585 telefonów  |  156 315 opinii  |  650 testów  |  5 433 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
HTC

HTC One



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 56,8%   9,3%   33,9% 
 Wszystkich opinii: 183. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Matiazzz  mail
    Po akrualizacji telefon dostal nowe zecie to wlsanie przed nia chodzil niezadowalajaca ale teraz wszystko ladnie smiga nic nie zamula ani nie mam problemu z ladowaniem oglonie bajka jest to jedyny telefon ktorego posiadam jak dotad najdluzej i nie zamierzam go zmienic na nic innego (Chyba ze na m9:) ). Nie mam do niego najmniejszych zastrzezen :).
    .dynamic.chello.pl | 26 mar 2015, 22:47
  • szejki  mail
    Po aktualizacji do 5.02 pojawił się problem ze wskaźnikiem stanu naładowania baterii.Do 80% idzie normalnie, następnie zatrzymuje się na 81-82% i tak "wisi"dopiero odłączenie i ponowne podpięcie ładowarki powoduje dalsze ładowanie.Czasem ładuje jeszcze 40-50 minut do 100%, a czasem po ponownym podłączeniu od razu wskakuje na 100%. Poza tym zauważyłem jeszcze że menadżer aplikacji jakby się przycinał podczas zamykania kart z otwartymi programami.Z plusów bateria ciut lepiej trzyma, i nie trzeba podczas wychodzenia z trybu samolotowego wprowadzać PINu. Ogólnie mam odczucie że jednak na KITKacie był płynniejszy.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 04 mar 2015, 22:57
  • komentator
    Zakupiłem HTC One w listopadzie 2014 roku. Po tym czasie mogę stwierdzić, że telefon jest świetny w codziennym użytkowaniu. Aparat 4 mpx robi zdecydowanie lepsze zdjęcia niż mój stary samsung z 5 mega pixelową matrycą, oraz od apratów z 13 mpx matrycami takimi jak Galaxy s5, na których widać pełno szumów i poruszeń. Mimo tego, że aparat jest dobry, mógłby mieć większą rozdzielczość, ponieważ przy robieniu zdjęć krajobrazu po powiększeniu obraz jest niezbyt ostry. Jeśli chodzi o zdjęcia z bliska np. zdjęcia stron z tekstem czy robienia zdjęć w słabo oświetlonym miejscu aparat sprawuje się doskonale. Kupiłem go głównie ze względu na ekran 1080p oraz jakość wykonania, która stoi na najwyższym poziomie w stosunku do konkurencji. System wspierany przez starszego Qualcomma Snapdragona 600 chodzi super płynnie, wszystko śmiga nawet po aktualizacji do Lollipopa. Dalszą część opinii podzielę na wady i zalety, aby było szybciej:

    Zalety:

    -Jakość wykonania
    -Ekran LCD 1080p
    -Płynność działania
    -Płynna i przyjemna w użytkowaniu nakładka Sense 6
    -Gabaryty urządzenia są idealne, nie ma problemu z obsługą ekranu jednym palcem
    -Rewelacyjne głośniki 2.0 Beats audio
    -Wsparcie od HTC

    Wady:

    -Czas pracy na baterii (max 1 dzień)
    -Aparat (tylko ze względu na 4 mpx matrycę)
    -Podczas odbierania połączeń mikrofon włącza się (przynajmniej w moim modelu) po jakiejś sekundzie przez co zwykle trzeba powtarzać ,,halo" gdyż nasz odbiorca nie usłyszy naszych pierwszych słów
    -Gorilla Glass 2 - szkoda że nie wersja 3
    -Przedni aparat jest zdecydowanie za duży i psuje efekt wizualny telefonu

    Pozdrawiam
    .ssp.dialog.net.pl | 26 lut 2015, 21:23
  • R E K L A M A
     
  • szejka
    Dzisiaj dostał androida 5.02
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 26 lut 2015, 13:33
  • Eryk99
    Najlepszy tel jaki miałem. Używałem go przez rok (z innymi tel wytrzymałem max 3 miesiące. Bardzo płynnie chodzi zero lagów itp.
    Przeżył ze mną wiele upadków i wyszedł z nich bez śladu. Bateria wytrzymuje max 1 dzień. Aparat robi przeciętne zdjęcia ale są wystarczające. Świetnie leży w ręce i jest dobrze spasowany.
    Polecam wszystkim
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 02 lut 2015, 22:36
  • kaxoe
    Wszystko jest naprawdę rewelacyjne z wyjątkiem tyłu telefonu... Pomimo tego że telefon naprawdę szanuje ani razu mi jeszcze nie upadł, kładę go delikatnie nie trzaskam nim to po zaledwie 2 miesiącach ma z tyłu pełno rys! :/
    .play-internet.pl | 02 lut 2015, 12:35
  • Konstanty
    Nie zgodze się tylko co do głośników. Może są ciut za ciche, ale jakościowo jest przepaść między M7 a telefonami innych marek korzystających z dwóch głośników stereo. Jedynie chyba nowszy brat (M8) oferuje lepsze brzmienie. Na plus także ekran, wygląd, wykonanie i płynność działania. Niestety tu pozytywy się kończą. W pierwszych egzemplarzach tego modelu zastosowano 'bebechy' tak kiepskiej jakości, że psuło się w nim dosłownie wszystko, później także nie było z tym najlepiej, a jak wiadomo naprawić go nie łatwo. Płyta główna szwankowała z niczego, gniazdo ładowania również odmówiło posłuszeństwa, nie wspomne o kiepskich modułach aparatu. A przecież telefon noszony w pokrowcu...
    Gdyby był mniej mniej awaryjny, poleciłbym z czystym sumieniem, jednak w obecnej sytuacji mam spore wątpliwości, Pozdrawiam.
    .adsl.inetia.pl | 30 sty 2015, 13:09
  • HTC us
    Telefon nie zrobił na mnie wrażenia. Okazał się gorszy od mojego obecnego smartfona (który jest dwukrotnie tańszy) ma gorszy aparat, strasznie szybko się nagrzewa, głośniki jak dla mnie średniej jakości, interfejs nie przemyślany, ergonomia też nie zachwyca. Na plus dobry ekran i płynność działania. Jeśli mam się przesiąść na telefon który oferuje tylko nieco mocniejsze podzespoły i bezsensowna rozdzielczość full HD a poza tym wszystko inne jest słabe to dziękuję bardzo. Nie polecam.
    .play-internet.pl | 28 sty 2015, 13:28
  • agu
    Niestety telefon po upadkach ma rysy, nie wiem jak poprzednikom udało się ich uniknąć, ale ja chyba nie mam takiego szczęścia. Spodziewałam się że będzie bardziej wytrzymały ale poza tym nie mam zastrzeżeń i polecam
    .37.139.133.inquad.biz | 27 sty 2015, 17:13
  • lel
    Telefon mega, nie zacina sie a do tego na imprezie wpadl do toalety i dziala. Glosniki nienaruszone, ekran tez. Czarny mocno sie rysuje, ale na srebrnym nic nie widac. Polecam-melanzoodporny :)
    .158.219.205.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 13 sty 2015, 13:26

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 56,8%   9,3%   33,9% 
 Wszystkich opinii: 183. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» LG Spirit 3G Dual SIM
» HTC One E9+
» Honor Holly
» ZTE Nubia Z9 Max
» ZTE Nubia Z9 mini
» Lenovo K3 Note
» LG Volt TV
» Lenovo S60t
» Samsung Galaxy Tab 3 V
Aktualności:

» HTC One E9+ debiutuje w Chinach
» Tajemniczy Honor CHM-U01
» Honor Holly już w kwietniu w Polsce
» Wojna to, czy tylko fala kretynizmu?
» Apple: trzy smartfony w 2015?
» Huawei P8 również w wersji Mini?
» HTC szykuje tablet z Allwinnerem?
» OnePlus zaprezentuje drona
» LG G4 Note, czy może raczej LG G4?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.197.159.193
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.