Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 208 marek  |  10 183 telefony  |  153 229 opinii  |  650 testów  |  7 786 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
HTC

HTC One



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,7%   9,7%   34,7% 
 Wszystkich opinii: 176. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • HTC us
    Telefon nie zrobił na mnie wrażenia. Okazał się gorszy od mojego obecnego smartfona (który jest dwukrotnie tańszy) ma gorszy aparat, strasznie szybko się nagrzewa, głośniki jak dla mnie średniej jakości, interfejs nie przemyślany, ergonomia też nie zachwyca. Na plus dobry ekran i płynność działania. Jeśli mam się przesiąść na telefon który oferuje tylko nieco mocniejsze podzespoły i bezsensowna rozdzielczość full HD a poza tym wszystko inne jest słabe to dziękuję bardzo. Nie polecam.
    .play-internet.pl | 28 sty 2015, 13:28
  • agu
    Niestety telefon po upadkach ma rysy, nie wiem jak poprzednikom udało się ich uniknąć, ale ja chyba nie mam takiego szczęścia. Spodziewałam się że będzie bardziej wytrzymały ale poza tym nie mam zastrzeżeń i polecam
    .37.139.133.inquad.biz | 27 sty 2015, 17:13
  • lel
    Telefon mega, nie zacina sie a do tego na imprezie wpadl do toalety i dziala. Glosniki nienaruszone, ekran tez. Czarny mocno sie rysuje, ale na srebrnym nic nie widac. Polecam-melanzoodporny :)
    .158.219.205.pat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 13 sty 2015, 13:26
  • R E K L A M A
  • Lou4
    Mam telefon od ponad 4 miesięcy i do tej pory (mam nadzieję, że to się nie zmieni) działa bez zastrzeżeń. Wypunktuje jego wady i zalety, aby łatwiej było to latwiej przyswajalne.

    Zacznijmy od zalet:
    - bardzo dobry ekran - wspaniale oddaje kolory, nie sposób dopatrzec się pojedynczych pikseli
    - dźwięk - jak na smartfony, jakość dźwięku jest naprawdę wspaniała
    - jakość wykonania - pomijając fakt, ze moon zdaniem aluminowy telefon wyglada po prostu ładnie, to również jest wyjątkowo odporny na uszkodzenia mechaniczne, telefon spadał mi mnóstwo razy i jeszcze na szczęście nic się nie stalo, na wyświetlaczu nie ma żadnej rysy, mimo tego że nie używam folii na ekran
    - szybkość urządzenia - ani razu się nie zacial, co po przygodach z samsungami było dla mnie szokujące
    - ładny interfejs - już trochę bardziej subiektywna opinia

    Teraz czas na gorzka prawdę, czyli wady:
    - aparat - jak na urządzenie z wyższej półki cenowej, spodziewałam się lepszego aparatu, długo łapie ostrość, a i tak nie są to najlepsze zdjęcia
    - brak "bajerow" - zdziwiłam się, że w tak drogim telefonie nie ma np. quick memo, sprawdzania czy użytkownik patrzy na telefon, uważam że to trochę strzał w stopę, biorąc pod uwagę, że o wiele tańsze telefony mają takie możliwości

    Trochę się rozpisalam, ale mam nadzieję, że komuś kto zastanawia się nad tym telefonem pomogłam wybrać.
    .adsl.inetia.pl | 02 sty 2015, 12:57
  • ziomex
    Telefon - rewelacja. Posiadam od ponad roku i nie miałem z nim dosłownie żadnych problemów. Śmiga równie dobrze co na początku, mimo, że używany jest intensywnie i wiele aplikacji na nim pracuje. HTC Sence moim zdaniem to świetna nakładka, działa piekielnie szybko i sprawnie, a cały interfejs ładniejszy niż w standardowym androidzie. Kocham ten telefon.
    Bateria trzyma 1,5 dnia, z włączonym GPSem 6h. Jedyny minus to aparat, który mógłby być lepszy (chodzi o zdjęcia przy gorszym oświetleniu). Jeśli chodzi o resztę - nie ma się do czego przyczepić.
    .bcc.com.pl | 29 gru 2014, 21:40
  • htc
    Posiadam telefon od 16 m-cy nie oddam go za nic
    Tyram go na maxa zero zniszczeń zero uszkodzeń
    Nigdy się nie zawiesił bateria trzyma 1,5 dnia
    Włączone non-stop wifi bt itd polecam to
    bardzo dobry sprzęt
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 gru 2014, 20:55
  • HTC
    Oczywiście: sqrt(1920^2+1080^2)/4.7 = 2202/4.7 = 468. No ale to z pewnością producent sprzętu się myli :)
    Tak. Chyba że przespałem moment, gdy prawa producenta stały się istotniejsze od podstawowych prawideł arytmetyki. Podany przez Ciebie wzór jest prawidłowy. Wyliczenia są złe. Policz jeszcze raz. Tym razem zaokrąglając wynik końcowy, a nie wyniki pośrednie. Zapewne warto użyć kalkulatora, a nie zabawki. Podpowiem może, że wynik końcowy to ~468,703653208999. (jf)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 09 gru 2014, 16:04
  • HTC
    Według informacji podanych na stronie producenta (http://www.htc.com/pl/smartphones/htc-one-m7/), ekran ma 468 ppi, a nie 469. Tak tylko gwoli ścisłości :)
    To tak gwoli ścisłości zbierz proszę dane podawane przez producenta i skorzystaj z ogólnodostępnego wzoru na gęstość wyświetlacza. Podziel się później wnioskami. (jf)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 07 gru 2014, 17:07
  • umęczony
    mam równocześnie od tygodnia samsung ace 4 i htc one lte-czarny ( jeśli ma to jakieś znaczenie) i.... ace 4 jakoś fajniejszy i sprawniejszy się wydaje od htc one. Może to przez to "cukierkowe" wyświetlanie bajerów - pomimo słabszej konfiguracji, to szybciej znajduje wi-fi ( momentalnie)... i wydaje się jakiś taki łatwiejszy i lżejszy w obsłudze. Fakt, ze chciałem go wyrzucić po próbie pierwszego uruchomienia z powodu masakrycznego touch-wiz (coś tak), ale kiedy udało mi się go wyłączyć to nagle .... bajka ! .... teraz nie umiem zaprzyjaźnić się z moim htc..... a kurde tak liczyłem na niego po wspomnieniach dawnych z htc magic... Próbuję go jakoś przystosować do szybkiej obsługi ale to nie to samo co magic, czy ace 4. Nie cierpię samsunga ( nie powiem za ile wad w ich sprzętach) ale kur..e, zawiodłem się na one lte i może uda mi się z czasem przystosować go do moich potrzeb... lecz jest to trudne na razie dla mnie. Muszę wypróbować sony, jakąś Z-kę... ...a zdjęcia są lipne jak we wszystkich fonach.... może S3 miał duuuzo lepsze ale to znowu ten awaryjny sams.
    .smgr.pl | 28 lis 2014, 20:31
  • filip
    Mam ten telefon rok i jestem bardzo zadowolony.
    Zalety:
    - szybki (po roku tak samo jak na początku)
    - wygodny
    - bardzo dobra jakość dźwięku
    - ekran - dobra jakość kolorów, rozdzielczość zapewnia zawsze pstre krawędzie

    Wady
    - brak slotu na kartę - problem z pamięcią pojawia się przy paru większych grach, większej ilości muzyki, itp.
    - aparat - to jest jedyna naprawdę porażkowa część tego telefonu. I nie chodzi o wielkość matrycy, tylko o to, że zdjęcia wychodzą dobrze tylko przy idealnym oświetleniu, minimalnie gorsze światło i robią się ziarnistości i inne tragedie
    .icpnet.pl | 27 lis 2014, 20:11

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,7%   9,7%   34,7% 
 Wszystkich opinii: 176. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Meizu M1
» ZTE Blade S6
» Asus ZenFone C ZC451CG
» LG Ice Cream Smart
» Samsung Galaxy A7
» Lenovo A588t
» HTC Desire 626
» Asus ZenFone 4 A400CXG
» Abit Heart 401AB
Aktualności:

» Meizu m1 po oficjalnej premierze
» Dakele 3: lepszy, niż iPhone?
» Puzzlecluster: drugie życie telefonu z klocków
» Modecom Xino Z46 X4+: następca flagowego smartfonu
» Huawei na MWC: P8 i Mate 7 Compact?
» LG Ice Cream Smart: sama słodycz
» Vivo X5 Max-L czyli sztuka klonowania
» Sony Xperia Z4 dopiero latem?
» HTC One M9: nowe plotki związane z wyglądem telefonu



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 23.22.20.49
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.