Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 946 telefonów  |  151 192 opinie  |  650 testów  |  6 975 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
HTC

HTC One



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,0%   9,4%   35,7% 
 Wszystkich opinii: 171. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • htc
    Posiadam telefon od 16 m-cy nie oddam go za nic
    Tyram go na maxa zero zniszczeń zero uszkodzeń
    Nigdy się nie zawiesił bateria trzyma 1,5 dnia
    Włączone non-stop wifi bt itd polecam to
    bardzo dobry sprzęt
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 18 gru 2014, 20:55
  • HTC
    Oczywiście: sqrt(1920^2+1080^2)/4.7 = 2202/4.7 = 468. No ale to z pewnością producent sprzętu się myli :)
    Tak. Chyba że przespałem moment, gdy prawa producenta stały się istotniejsze od podstawowych prawideł arytmetyki. Podany przez Ciebie wzór jest prawidłowy. Wyliczenia są złe. Policz jeszcze raz. Tym razem zaokrąglając wynik końcowy, a nie wyniki pośrednie. Zapewne warto użyć kalkulatora, a nie zabawki. Podpowiem może, że wynik końcowy to ~468,703653208999. (jf)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 09 gru 2014, 16:04
  • HTC
    Według informacji podanych na stronie producenta (http://www.htc.com/pl/smartphones/htc-one-m7/), ekran ma 468 ppi, a nie 469. Tak tylko gwoli ścisłości :)
    To tak gwoli ścisłości zbierz proszę dane podawane przez producenta i skorzystaj z ogólnodostępnego wzoru na gęstość wyświetlacza. Podziel się później wnioskami. (jf)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 07 gru 2014, 17:07
  • R E K L A M A
  • umęczony
    mam równocześnie od tygodnia samsung ace 4 i htc one lte-czarny ( jeśli ma to jakieś znaczenie) i.... ace 4 jakoś fajniejszy i sprawniejszy się wydaje od htc one. Może to przez to "cukierkowe" wyświetlanie bajerów - pomimo słabszej konfiguracji, to szybciej znajduje wi-fi ( momentalnie)... i wydaje się jakiś taki łatwiejszy i lżejszy w obsłudze. Fakt, ze chciałem go wyrzucić po próbie pierwszego uruchomienia z powodu masakrycznego touch-wiz (coś tak), ale kiedy udało mi się go wyłączyć to nagle .... bajka ! .... teraz nie umiem zaprzyjaźnić się z moim htc..... a kurde tak liczyłem na niego po wspomnieniach dawnych z htc magic... Próbuję go jakoś przystosować do szybkiej obsługi ale to nie to samo co magic, czy ace 4. Nie cierpię samsunga ( nie powiem za ile wad w ich sprzętach) ale kur..e, zawiodłem się na one lte i może uda mi się z czasem przystosować go do moich potrzeb... lecz jest to trudne na razie dla mnie. Muszę wypróbować sony, jakąś Z-kę... ...a zdjęcia są lipne jak we wszystkich fonach.... może S3 miał duuuzo lepsze ale to znowu ten awaryjny sams.
    .smgr.pl | 28 lis 2014, 20:31
  • filip
    Mam ten telefon rok i jestem bardzo zadowolony.
    Zalety:
    - szybki (po roku tak samo jak na początku)
    - wygodny
    - bardzo dobra jakość dźwięku
    - ekran - dobra jakość kolorów, rozdzielczość zapewnia zawsze pstre krawędzie

    Wady
    - brak slotu na kartę - problem z pamięcią pojawia się przy paru większych grach, większej ilości muzyki, itp.
    - aparat - to jest jedyna naprawdę porażkowa część tego telefonu. I nie chodzi o wielkość matrycy, tylko o to, że zdjęcia wychodzą dobrze tylko przy idealnym oświetleniu, minimalnie gorsze światło i robią się ziarnistości i inne tragedie
    .icpnet.pl | 27 lis 2014, 20:11
  • Wojtek
    Mam HTC One od miesiaca. Pomimo ze teraz jest w serwisie bo nawalilo gniazdo ladowania (Bateria sie powoli ladowala) to niema nic do zarzucenia do tego modelu.
    .68.80.108.ostrow80.tnp.pl | 19 lis 2014, 21:59
  • Bruce666
    Telefon mam od roku i jestem z niego bardzo zadowolony pomimo że po zakupie musiałem wysyłać go do serwisu bo miał wadę produkcyjną.

    Przerobiłem sobie go na wersję Google Edition i śmiga tak, że nie chcę go na żaden inny wymieniać :)

    Polecam.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 lis 2014, 11:16
  • Nabita w butelkę
    Niestety daję temu smartfonowi "One" w dziesięciostopniowej skali. Telefon za ogromne pieniądze w cyrografie od Playa - sprzęt, na który chuchałam i dmuchałam (ściągnęłam li i jedynie aplikacje umożliwiające słuchanie ulubionych stacji radiowych, filmy wgrałam ze sprawdzonych źródeł, piki mp3 też), leżało toto w futerale w stanie spoczynku, pilnowałam, by nigdy nie rozładowało się do zera, a tu masz... padła bateria. Po pół roku użytkowania, nie równającemu się wcale maniakalnemu zamęczaniu ani obciążaniu. Wcześniej nawalił włącznik -nie dało się zablokować telefonu.

    Teraz na Waszej stronie czytam, że ciężko to cudo rozebrać, czarno wszystko widzę. Duży minus dla HTC, utrata zaufania, mimo że wszystkie peany wyczytane na temat jego parametrów są zgodne z rzeczywistością.
    Fajnie było (nawet bardzo), ale się skończyło.
    .ksi-system.net | 09 lis 2014, 01:33
  • htc one love
    Mam telefon od 8 miesięcy. Telefon to I.D.E.A.Ł. Po 8 miesiącach użytkowania bez pokrowca, nie ma zadnej rysy, na wyświetlaczu tez, kilka razy upadl, nic się nie stało. Bateria trzyma nawet dluzej niż wcześniej, około 1,5 dnia intensywnego calkiem użytkowania. Posiadam wersje gold. One działa idealnie, zadnych zawieszen, a zawsze działam na oszczędzaniu energii prawie, nawet grając w najbardziej wymagające gry (asphalt 8 itp.). Telefon trochę się grzeje podczas grania, ale tez bez przesady, te wszystkie informacje o robieniu jajek na nim to bujda. Jeszcze nigdy nie miałem z nim problemu, serio. Wszystko jest bardzo intuicyjne, aparat jest bardzo dobry, w dzień również, w nocy wymiata. Aparat robi bardzo dobre jakościowo zdjęcia, może i nie można przyblizyc mrówki i zobaczyć jak ma wykrzywione czulki, ale jeśli ktoś się zna na zdjęciach to na pewno doceni jakość szeroko rozumiana aparatu pod względem estetyki. Glosniki sa bajeczne, dźwięk bardzo szczegółowy i przyjemny, słuchawki do one sa bardzo bardzo dobre, im więcej się slucha tym lepiej brzmia. Nawet moje poprzednie genialne AKG poszly w odstawkę. Telefon jest kosmicznie solidnie wykonany, nie miałem jeszcze w reku innego tak dobrze wykonanego urządzenia, jedyny minus to to ze jak się przejedzie opuszkiem palca od gornego panelu do wyświetlacza to czuc lekko prog, ale to nic. Wyswietlacz ma idealnie dopasowane kolory i jasność, nie sa zbyt rażące, sa naturalne i bardzo przyjemne dla oka. jeszcze co do dzwieku, to na każdych słuchawkach dźwięk jest o wiele lepszy niż na innych aparatach. Podsumowujac - telefon jest niemal idealny, albo idealny, nie znalazłem wad, według mnie najlepszy telefon na rynku.
    .20.110.104 | 08 lis 2014, 13:11
  • Shimu  mail
    Posiadam telefon od ok. 3 miesięcy - i wrażenia tylko pozytywne!
    Wydajnościowo ekstra, nawet przy FHD nie ma zwolnień czy zacięć, ekran jest świetny, dźwięk bardzo wyraźny i bogaty (zarówno na słuchawkach jak i głośniczkach)... Generalnie jest to mój pierwszy smartfon z androidem (a miałem ich już dosyć sporo) przy którym nie ma do czego się przyczepić (ewentualnie poza umieszczeniem przycisku POWER, ponieważ na prawej krawędzi byłby dużo wygodniejszy - ale jest to podyktowane rzecz jasna podczerwienią).
    Polecam każdemu! Smartfon przekonał mnie do siebie na tyle, że kolejnym wyborem napewno będzie urządzenie marki HTC :)
    .play-internet.pl | 27 paź 2014, 18:36

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,0%   9,4%   35,7% 
 Wszystkich opinii: 171. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Nexus 6 - wypakowanie i krótki przegląd
» MyKronoz ZeFit: w prostocie siła?
» Sony Xperia Z4 telefonem Bonda?
» ZTE Star 2 zaprezentowany oficjalnie
» TCL Meme da 3N: fatalna nazwa, telefon przyzwoity
» 999 powodów do dumy
» BlackBerry Classic zaprezentowany oficjalnie
» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.161.185.244
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.