Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 141 telefonów  |  102 384 opinie  |  650 testów  |  4 762 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
HTC

HTC One



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 54,1%   8,8%   37,2% 
 Wszystkich opinii: 148. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • justyna22
    Mam ten telefon od października 2013 roku. Kiedy go pierwszy raz zobaczyłam zakochałam się w nim! Cieniutki, przejrzysty no po prostu ideał. Dla mnie super, nigdy mi się nie zaciął, z internetem radzi sobie bardzo dobrze, zdjęcia robi rewelacyjnie :) nie mam się do czego przyczepić, spełnia moje oczekiwania.
    .dynamic.chello.pl | 26 lip 2014, 17:07
  • rt4h
    Posiadam telefon od 2 miesięcy. Jestem bardzo zadowolona, działa bardzo szybko i płynnie, nie sciął się ani razu. W grach z wyższej półki nie ma problemów z wydajnością. Przeglądanie internetu na 4,7 calowym ekranie to czysta przyjemność. Bateria trzyma spokojnie 2 dni. Wyświetlacz jest rewelacyjny, bardzo dobrze odwzorowuje kolory, aparat UltraPixel robi całkiem niezłe zdjęcia. Dźwięk z włączonym BeatsAudio to po prostu bajka. Sam telefon wygląda świetnie, według mnie najlepiej wykonany telefon na rynku, zaraz po M8. Zdecydowanie polecam.
    .183.228.225.dsl.dynamic.t-mobile.pl | 23 lip 2014, 14:07
  • sylwek
    Zły nie jest Ale w porównaniu z LG VU to porażka. Mało intuicyjny, ekran dotykowy działa gdzie chce... Te opinie chyba piszą ludzie którzy nie mieli LG VU... Nie zawiesza się? To bajka... mam go 5 tyg i dwa razy się zakrztusil, a nic nie wgrywalem... Jeszcze raz podkreślę, że ekran 4:3 dużo lepszy niż 16:9 w smartfonach...
    .play-internet.pl | 20 lip 2014, 10:07
  • R E K L A M A
  • xnxn
    Na stronie HTC jest informacja o czasie działania, można uzupełnić:
    http://www.htc.com/pl/smartphones/htc-one-m7/#/
    Bardzo dziękuję za informację - uzupełnione. (jf)
    .cable.smsnet.pl | 17 lip 2014, 11:07
  • Naq
    Telefon mam od roku. Dziala bezawaryjnie, nie zacina sie, goraco polecam, jego wada to tylko to ze nie jest wodoodporny.
    .kielce.vectranet.pl | 16 lip 2014, 10:07
  • mecenas_misiura
    Telefon generalnie bardzo dobry - wszystko działa jak powinno, po paru miesiącach nie znalazłem niczego do czego mógłbym się przyczepić. Ma tylko jedno ale: bateria. Telefonu, poza dzwonieniem i internetami używam do nawigacji (rower/pieszo), gier nie używam. Xperia SP, której używałem przed One, posiadając baterię o praktycznie tej samej pojemności działa 2 razy dłużej ! Mimo trybu oszczędzania baterii (analogicznego do stamina w sony), sprawdzania czy żadna apka nie żre prądu ponad normę - po prostu ten model tak ma.
    .dynamic.chello.pl | 06 lip 2014, 07:07
  • rav
    Najlepszy telefon w historii. Mam go od 4 miesiecy i to sa moje wnioski.
    Dla ścisłości: to jeden wniosek. Gdybyś miał więcej, nie omieszkaj zgłosić, bo może powiedzą innym coś więcej o smartfonie, ok? (jf)
    .kredytbank.com.pl | 03 lip 2014, 17:07
  • htc chłam
    Jeszcze zapomniałem dodać,
    - zielone zdjęcia przy słabym oświetleniu (ogólnie zdjęcia to jeden wielki SZUM)
    - w momencie połączenia, rozmówca dopiero po krótkiej chwili mnie słyszy.
    Głośność dzwonka to jakaś loteria, raz głośniej, raz ciszej,mimo wyłączonych opcji "tel w kieszeni" etc.

    Ale jak to mówią, do wszystkiego można się przyzwyczaić... tylko czemu za takie pieniądze.
    .153.158.83 | 02 lip 2014, 19:07
  • Piotr
    Mam go od tygodnia Telefon wykonany perfekcyjnie,wygląda przepięknie,aluminium plus gorilla glas robi wrażenie,według mnie najwyższa półka,wszystko chodzi szybko i płynnie żadnych zacięć,lagów,jakość dźwięku fantastyczna,przed kupnem dużo czytałem i zastanawiałem się jaki model wybrać,padło na HTC One i nie żałuję - niezdecydowanym szczerze polecam ten model.
    .dynamic.chello.pl | 28 cze 2014, 14:06
  • mogutta
    Nigdy więcej HTC!!! Telefonik fajny ma możliwości ale bardzo awaryjny. W ciągu roku 2 razy był w serwisie mam nadzieję że więcej już nie będzie.
    .skarzysko.vectranet.pl | 26 cze 2014, 12:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 54,1%   8,8%   37,2% 
 Wszystkich opinii: 148. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy Star 2 Plus
» Samsung Galaxy Ace NXT
» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
» LG G3 LTE-A
Aktualności:

» Samsung Galaxy Ace NXT i Galaxy Star 2 Plus debiutują w Indiach
» BlackBerry Khan: elegancja w stylu Porsche Design
» Huawei C199 przyłapany w TENAA
» Aktualizacja smartfonów Nokia X
» BenQ F5: średniak z Tajwanu
» Szansa na trwalsze baterie?
» Nowe zdjęcia Xperii Z3
» Nokia Lumia 530 najlepsza w swojej cenie
» Kazam TV 4.5 z telewizją na wakacje



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.90.231.18
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.