R E K L A M A

HTC One
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 215. Pokazuję od 1 do 10.
60,5% 
 9,3% 
 30,2% 
abcia
Szczerze mówiąc patrząc na opinie innych nie mam pojęcia czy po prostu mi trafił się wadliwy model. Telefon mam od roku. Gdyby nie pewne usterki, które opiszę za chwilę powiedziałabym, że jest idealny. Może pomijając baterię. Nie zacina się, dobry aparat i dźwięk.

Jednak kilka miesięcy temu pojawił się kłopot gdy zaczęły psuć się wibracje. Czasem pod wpływem wibrowania spowodowanego np. Wiadomością na messengerze, owe wibrowanie po prostu się zawieszało i było bardzo intensywne. Nawet po wyłączeniu telefonu dalej nieustannie wibrował. Przechodziło to po dłuzszym czasie samoistnie. Ewentualnie musiałam nim mówiąc najporściej postukać o rękę. Miesiąc temu na dwa dni nie mogłam korzystać z mikrofonu, ponieważ było słychać jedynie szum zarówno rozmawiając przez telefon jak i nagrywając filmy. Naprawiło się to samoistnie, jednak teraz znów problem wrócił. Niekontrolowane wibracje zdarzają się teraz codziennie nawet po kilka razy. Możliwe, że to od nich mikrofon szwankuje.
.multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 18 lis 2017, 15:11
konradem
Telefon praktycznie pancerny. Kupiłem używany od znajomego. Teraz ma już pewnie jakieś 4 lata. Od upadków niestety uszkodził mi się... paradoksalnie... górny głośniczek (niestety ten od rozmów). Wiele serwisów w Warszawie nie chciało na niego nawet patrzeć. Wymiany podjął się wreszcie jeden serwis, ale po krótkim czasie wymieniony głośnik przestał działać. W ramach gwarancji wymienili mi jeszcze raz i to samo... i telefon nadaje się na złom.
Generalnie strasznie się grzeje i bateria ginie w oczach, ale jest twardy. Mam naklejone szkło na wyświetlacz i przeżył wiele upadków na chodnik, na płytki... na wszystko i wyświetlacz cały, no ale co z tego jak głośnik szlak trafił.
Telefon bardzo szybki mimo swojego wieku. Wadą dodatkowo jest słaby aparat, który przy słabym świetle robi fioletowe zdjęcia.
.dynamic-ww-11.vectranet.pl | 18 sie 2017, 08:08

Look
Posiadam telefon już ponad 3 lata. Wiele razy spadał na beton itp. szyba cała mimo że jest poobijany. Nie chcę innego i teraz gdy już coś zaczyna odłazić zastanawiam się czy brać znów taki sam nowy za dobre pieniądze. Odpowiada mi że nie jest duży, nie wiesza się, wciąż ładnie wygląda pośród tych wszystkich nowych samsungów itp. Jak myślicie? Czy szybkościowo podoła jeszcze jakiś czas aż do momentu gdy znów producenci zaczną robić telefony 4,5 cala. Bardzo lubię ten telefon i polecam wszystkim.
.107.249.47.fiberlink.pl | 27 kwi 2017, 19:04
Defy
Przesiadłem się z tego telefonu na iPhone 7 ale ciężko zapomnieć o świetnych jego momentach. Wiele razy doprowadzał mnie do furii ale wiele razy działał jak złoto w momentach w których było to potrzebne. Mimo wielu minusów takich jak bateria czy grzanie ciężko wystawić coś poniżej pozytywa ponieważ telefon jest świetny
.cable.net-inotel.pl | 11 mar 2017, 15:03

Mistrz997
HTC M7 przyzwoity telefon pracuje bardzo dobrze, funkcja NFC przydatna, aplikacja pilot do tv działa- cyfrowy Polsat czy smart tv obsługuje elegancko. Aparat w ciemnych pomieszczeniach nie daje rady ale w jasności jest ok, grzeje się też trochę. Denerwujacy jest zaokrąglony tył obudowy, gdy telefon leży i chcemy napisać coś to się kołysze i utrudnia wprowadzanie tekstu. Ale moim zdaniem fajny telefon.
.146.71.33.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 26 lut 2017, 10:02
Łukasz1989
Co tu wiele mówić to jest mój kolejny m7 wcześniej abonament , teraz z Singapuru przyleciał i na najnowszym Antutu przegonił m8 i LG g3 2gbram ,wynik 38837 także urządzenie urządzeniu nie równe wcześniejszy one m7 miał jakoś 28600 ... Super telefon za 450zł nówka.....
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 05 sty 2017, 21:01
Emil
Telefon mam ponad rok, zdecydowałem się napisać o nim gdyż końca dobiega jego żywot. Używany chyba mogę to powiedzieć mało intensywnie, dzisiaj bateria trzyma 18 godz., jak się go nie dotyka - jest to największy ból tego telefonu. Minusem jest także nagrzewanie, przy nieco dłuższym użytkowaniu można na nim smażyć jajka. Niestety w moim modelu zaczął się odklejać wyświetlacz, co jest spowodowane puchnięciem podzespołów. Jeśli chodzi o szybkość telefonu jest jak najbardziej ok, nigdy się nie zawiesił, zawsze wszystkie aplikacje otwierają się szybko. Aparat poniżej średniej, filmy dobrej jakości, dotyk działa średnio.
.centertel.pl | 25 gru 2016, 08:12
jacenty
Na dzień dzisiejszy biorąc do ręki ten telefon mogę śmiało powiedzieć że jest to bardzo bardzo porządny sprzęt mając porównanie do poprzednikow z rodziny Galaxy S. Jakość wykonania i funkcjonalność to po prostu dzieło sztuki . Kupiłem używany w stanie wręcz idealnym i już wiem że zostanie w moim posiadaniu jeszcze baaardzo długo a jeśli chodzi o parametry niczym nie ustępuje dzisiejszym flagowym smartfonom w codziennym użytkowaniu .
.centertel.pl | 05 gru 2016, 10:12
Rajan
Miałem htc one beats audio i był super
.opera-mini.net | 30 lis 2016, 13:11
użytkownik
Opinia po 2 latach użytkowania - telefon kupiony jako używany 1 rok.

Plusy:
+ bardzo dobra wydajność (jak na swoje czasy)
+ poręczność (pomimo śliskiego tyłu obudowy)
+ design i wytrzymałość
+ przyzwoita jakość dźwięku (stereo, choć mogłoby być głośniejsze)

Cechy neutralne:
o przeciętna jakość rozmów
o przeciętna jakość aparatu
o przeciętna czułość dotyku
o wyświetlacz - niby HD (ale to znaczy że ciągnie baterie), zaś kolory są nieco pozbawione życia

Minusy:
- czas pracy na baterii (!)
- przegrzewanie obudowy (w skrajnych przypadkach restartuje telefon)
- czasem głupieje przycisk "wstecz"

Generalnie 8/10 biorąc pod uwagę wiek telefonu. Największy minus to zdecydowanie bateria.
.dynamic.chello.pl | 24 lis 2016, 19:11

Wszystkich opinii: 215. Pokazuję od 1 do 10.