Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 104 telefony  |  143 960 opinii  |  720 testów  |  5 511 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
HTC

HTC One



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 53,7%   8,8%   37,4% 
 Wszystkich opinii: 147. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • rt4h
    Posiadam telefon od 2 miesięcy. Jestem bardzo zadowolona, działa bardzo szybko i płynnie, nie sciął się ani razu. W grach z wyższej półki nie ma problemów z wydajnością. Przeglądanie internetu na 4,7 calowym ekranie to czysta przyjemność. Bateria trzyma spokojnie 2 dni. Wyświetlacz jest rewelacyjny, bardzo dobrze odwzorowuje kolory, aparat UltraPixel robi całkiem niezłe zdjęcia. Dźwięk z włączonym BeatsAudio to po prostu bajka. Sam telefon wygląda świetnie, według mnie najlepiej wykonany telefon na rynku, zaraz po M8. Zdecydowanie polecam.
    .183.228.225.dsl.dynamic.t-mobile.pl | 23 lip 2014, 14:07
  • sylwek
    Zły nie jest Ale w porównaniu z LG VU to porażka. Mało intuicyjny, ekran dotykowy działa gdzie chce... Te opinie chyba piszą ludzie którzy nie mieli LG VU... Nie zawiesza się? To bajka... mam go 5 tyg i dwa razy się zakrztusil, a nic nie wgrywalem... Jeszcze raz podkreślę, że ekran 4:3 dużo lepszy niż 16:9 w smartfonach...
    .play-internet.pl | 20 lip 2014, 10:07
  • xnxn
    Na stronie HTC jest informacja o czasie działania, można uzupełnić:
    http://www.htc.com/pl/smartphones/htc-one-m7/#/
    Bardzo dziękuję za informację - uzupełnione. (jf)
    .cable.smsnet.pl | 17 lip 2014, 11:07
  • R E K L A M A
  • Naq
    Telefon mam od roku. Dziala bezawaryjnie, nie zacina sie, goraco polecam, jego wada to tylko to ze nie jest wodoodporny.
    .kielce.vectranet.pl | 16 lip 2014, 10:07
  • mecenas_misiura
    Telefon generalnie bardzo dobry - wszystko działa jak powinno, po paru miesiącach nie znalazłem niczego do czego mógłbym się przyczepić. Ma tylko jedno ale: bateria. Telefonu, poza dzwonieniem i internetami używam do nawigacji (rower/pieszo), gier nie używam. Xperia SP, której używałem przed One, posiadając baterię o praktycznie tej samej pojemności działa 2 razy dłużej ! Mimo trybu oszczędzania baterii (analogicznego do stamina w sony), sprawdzania czy żadna apka nie żre prądu ponad normę - po prostu ten model tak ma.
    .dynamic.chello.pl | 06 lip 2014, 07:07
  • rav
    Najlepszy telefon w historii. Mam go od 4 miesiecy i to sa moje wnioski.
    Dla ścisłości: to jeden wniosek. Gdybyś miał więcej, nie omieszkaj zgłosić, bo może powiedzą innym coś więcej o smartfonie, ok? (jf)
    .kredytbank.com.pl | 03 lip 2014, 17:07
  • htc chłam
    Jeszcze zapomniałem dodać,
    - zielone zdjęcia przy słabym oświetleniu (ogólnie zdjęcia to jeden wielki SZUM)
    - w momencie połączenia, rozmówca dopiero po krótkiej chwili mnie słyszy.
    Głośność dzwonka to jakaś loteria, raz głośniej, raz ciszej,mimo wyłączonych opcji "tel w kieszeni" etc.

    Ale jak to mówią, do wszystkiego można się przyzwyczaić... tylko czemu za takie pieniądze.
    .153.158.83 | 02 lip 2014, 19:07
  • Piotr
    Mam go od tygodnia Telefon wykonany perfekcyjnie,wygląda przepięknie,aluminium plus gorilla glas robi wrażenie,według mnie najwyższa półka,wszystko chodzi szybko i płynnie żadnych zacięć,lagów,jakość dźwięku fantastyczna,przed kupnem dużo czytałem i zastanawiałem się jaki model wybrać,padło na HTC One i nie żałuję - niezdecydowanym szczerze polecam ten model.
    .dynamic.chello.pl | 28 cze 2014, 14:06
  • mogutta
    Nigdy więcej HTC!!! Telefonik fajny ma możliwości ale bardzo awaryjny. W ciągu roku 2 razy był w serwisie mam nadzieję że więcej już nie będzie.
    .skarzysko.vectranet.pl | 26 cze 2014, 12:06
  • Karo2804
    Mam tel. od tygodnia i ogólnie rewelacja tylko mam z nim jeden problem. Podczas połączeń wycisza tło u rozmówcy, jeżeli rozmówca nic akurat nie mówi to normalnie martwa cisza, zero nic nie słychać trochę to jest irytujące bo cały czas się dopytuje czy ktoś nadal ze mną rozmawia. Jest opcja wyłączenia tego?
    .airport.wroclaw.pl | 25 cze 2014, 12:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 53,7%   8,8%   37,4% 
 Wszystkich opinii: 147. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Nokia Lumia 530
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
» LG G3 LTE-A
» Xiaomi Mi4
» Takee 1
» LG G3 s
» LG G3 s Dual
» Alcatel One Touch Pop C2 Dual SIM
» Alcatel One Touch Pop C2
Aktualności:

» Lumia 530 - w poszukiwaniu indywidualizmu
» LG G3 LTE-A - Snapdragon 805 i gry w okienku
» Xiaomi Mi4 - najszybszy telefon na świecie
» Amazon Fire oferuje dynamiczną perspektywę w grach
» Tylko 5 milimetrów - jak można odchudzić smartfona
» "Multi user mode" w Galaxy Tab 4 - reklamowany, ale nieobecny
» Miasta inteligentne inaczej
» Takee 1 - holograficzny telefon, marzenie opakowane w komercję
» Nie każdy iPhone 6 szafirowy - start produkcji w przyszłym tygodniu



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.234.82.216
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.