Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 100 telefonów  |  102 352 opinie  |  650 testów  |  6 558 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
HTC

HTC Desire X



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,9%   11,0%   33,1% 
 Wszystkich opinii: 245. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Dzk
    Korzystam już prawie rok i telefon sprawuje się świetnie. Digitizer chodzi płynnie bez zacięć, jest wytrzymały, po takim czasie korzystanie ma zaledwie parę rysek. Telefon przeżywał upadki zarówno w pokrowcu jak i bez i wychodził z nich bez szwanku. Aparat jak na 5Mpx robi naprawdę świetne zdjęcia, lampa błyskowa sprawuje się celująco. Design telefonu jest bardzo ładny, telefon jest naprawdę cienki i lekki, dla niektórych może to być minus, ale jak dla mnie na plus. Bateria po prawie roku przy moim intensywnym korzystaniu trzyma dwa dni. Mogłoby być lepiej ale źle też nie jest. Aplikacje chodzą szybko i płynnie, problemy bywają jedynie przy filmach w większej rozdzielczości.
    Muzyka wraz z dobrymi słuchawkami + beatsaudio jest naprawdę świetnej jakości.
    Jeśli chodzi zaś o minusy, czasem zdarza mi się że podczas wybierania numeru i przypadkowego szybkiego wciśnięcia wstecz ekran zaczyna migać i nie da się nic zrobić do czasu odebrania lub odrzucenia połączenia (być może to wada jedynie mojego modelu), oraz aktualizacja androida na 4.1.1 sprawiła problem z funkcjonowaniem zegara i budzika, reset telefonu załatwił sprawę. Mógłby również mieć większą pamięć wewnętrzną.

    9/10
    .free.aero2.net.pl | 18 lip 2014, 13:07
  • Akrobatka13  mail
    Witam, telefon zakupiłam w zeszłym roku [...] - używany. Ale... jest po prostu rewelacyjny. Bardzo intuicyjny. Istny kombajn multimedialny. Działa bez zarzutu, nigdy mi się nie zawiesił. Robi naprawdę bardzo fajne fotki, pomimo że ma tylko 5MP. Bardzo wytrzymały, parę razy mi upadł i nic się nie stało (głównie z około 1-1,5m). Bateria (przy wyłączonej synchronizacji i innych aplikacjach) trzyma nawet 5 dni. Oczywiście przy śmiganiu po necie czas skraca się do około 1,5 dnia. Naprawdę szczerze polecam!
    P.S. Jedyny mankament to umiejscowienie przycisku włączającego - jest na środku, a wygodniej byłoby bardziej z prawej. Polecam!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 13 lip 2014, 18:07
  • Lisu
    Ten telefon to porażka. mam go około 6 miesiecy a był już 5 razy w naprawie. Ostatnio mi wymienili płyte główną ale telefon znowu ma jakieś błedy. A głośnik niby miał być mega świetny z beats audio a jak go włączam bardziej słysze jak mucha lata jedyny plus to aparat. Nie polecam.
    .173.202.141 | 22 cze 2014, 13:06
  • R E K L A M A
  • hubertooo
    cieniutki, obsłuży go jedną ręką nawet kobieta o mniejszych dłoniach. Zdjęcia wspaniałe! Gdzie są Samsungi Galaxy S3, S4?? Chodzi mi o jakość zdjęć za dnia ale i w nocy. Doświetlenie LED na bardzo dobrym poziomie. Mi w trybie oszczędności baterii, po aktualizacji androida na 4.1.1. bateria wytrzymuje 94h. W stanie czuwania program podaje 121h. Rewelacja jak na smartfon. Ekran czytelny, konty widzenia o wiele lepsze niż w Xperiach za 4-ro cyfrowe kwoty. Przeglądarka chodzi wolniej niż w Galaxy S3 ale nikogo nie wyprowadzi z równowagi. Z wad jakie zauważyłem, czasami słychać jak klapka zaskrzypi, bardzo ubogi słownik SMS, ale dodając swoje słowa telefon uczy się właściciela. Po 6 miesiącach mogę powiedzieć, że wzbogaciłem słownik wystarczająco. Kupiłem nowy, za 9 stów i nie żałuję. Beatsaudio rewelacja. Nie jest śliski jak Szajsungi. Koreańska doskonałość
    .233.233.135 | 09 cze 2014, 22:06
  • KamilMaliszewski
    Telefon słabo wykonany, po tygodniu spadł mi z odległości 30cm na ekranie gustowna pajęczynka, bardzo szybko nagrzewa się w trakcie używania go. HTC mam niecały rok wyświetlacz pada sam reaguje za mnie nadaje się tylko do kibla, obudowa jego to TRAGEDIA skrzypi, jedyna zaleta to beats audio i aparat w miarę dobry, jak dla mnie duże za mało wbudowanej pamięci miało być 4gb i jest 1,09gb wbudowanej żenada jak dla mnie. Telefon za to prezentuje się dobrze wizualnie. Moja ocena 3/10 nigdy więcej telefonu marki HTC naprawdę nie polecam (80% telefonów tej marki ma obity wyświetlacz telefony bardzo delikatne)
    .internetdsl.tpnet.pl | 01 cze 2014, 11:06
  • Trunia
    Mam HTC od prawie półtora roku. NIE POLECAM! Przede wszystkim po takim czasie zdecydowanie wolniej działa mimo dołożenia dużej karty pamięci i przeniesienia na nią wszystkiego. Był już w serwisie ponieważ w pewnym momencie ekran dotykowy przestał działać (po kilku miesiącach). Systematycznie sam się wyłącza i pojawia się komunikat z propozycją wysłania raportu o błędach. Obudowa bardzo efemeryczna myślę, że gdyby nie etui w którym siedzi od początku już byłoby po nim. Jedynym plusem jest jakość zdjęć. Generalnie odradzam zakup.
    .play-internet.pl | 22 maj 2014, 22:05
  • blazej.lasota
    Mam telefon od listopada. Wziąłem go ze względu na Beats Audio i pod tym względem sprawdza sie idealnie. Niestety raz mi upadł i teraz jest male wgięcie metalu w lewym górnym rogu i klapka nie dochodzi. Telefonik chodzi w miarę płynnie i nie narzekam. Mógłby mieć troszkę wiecej RAM ale nie jest źle. Aparat to bajka. Naprawdę. Ogólnie szukałem One S ale nigdzie w Kole i w Koninie nie było a to byl jedyny HTC z ogarniętymi parametrami. Dałem za niego wtedy 700 zł w lombardzie i stwierdzilem jeszcze tego samego dnia że to o jakieś 150 za dużo. ale raz sie żyje. Jednak mimo wszystko polecam ten telefon.
    .adsl.inetia.pl | 08 maj 2014, 23:05
  • ___Vice___
    Posiadałem dwa tego typu telefony, na pewno lepszy od samsung galaxy s3 mini, i sony J, dobrze wykonany, w kiszeni bez większych zarysowań, dość czuły wyświetlacz, nakładka HTC jak zawsze spełnia swoje oczekiwania, trochę mało pamięci ram odczuwa się to przy bardziej wymagających grach typu GTA VC, czy kręgle. Przy użytkowaniu około 2H robi się bardzo gorący, hmm jedyny mankament to bateria, w mieście gdzie cały czas telefon ma zasięg wytrzymuje około półtora dnia, w miejscach gdzie częściej wyszukuje sieć jeden dzień to max. Natomiast przy częstym użytkowaniu tj, gry i aplikacje około 1-2 dziennie to ładowanie non stop.Ogólnie telefon polecam jeżeli ktoś mało korzysta z aplikacji a telefon służy głownie do dzwonienia i smsów to jak najbardziej polecam.
    .181.204.26 | 28 kwi 2014, 19:04
  • laseczka13
    Mega POZYTYW!
    Telefon mam od ponad pół roku i działa bez zarzutu. Szybko i płynnie śmiga po necie, Fb i innych stronkach oraz portalach. Dużym plusem jest możliwość ściągnięcia mnóstwa przydatnych aplikacji ze Sklepu (często za free).

    Bardzo fajny design, bateria trzyma około 3 dni, przy ekonomicznym użytkowaniu nawet do 5, ale wiadomo że jak posiedzę dłużej na necie czy GPS to czas działania się skraca. Aparat robi super zdjęcia, pomimo że to tylko 5 Mpx. System Android- miodzio :)

    Jedyny mankament to, że przycisk włączania i wyłączania jest usytuowany dość nieergonomicznie.

    Mogę śmiało stwierdzić, że ocena 9,5/10, jak najbardziej się należy. Zastrzegam, że to moja opinia!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 kwi 2014, 21:04
  • ramka
    Ramka wokół wyswietlacza nie jest plastikowa tylko metalowa. Telefon spadl mi rogiem i ramka sie odgiela i powyginala i taka juz zostala. Dodam ze to nie byle jaki metal bo jest malo plastyczny i nie udalo mi sie jej 'wyprostowac'
    .CNet.Gawex.PL | 06 kwi 2014, 01:04

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,9%   11,0%   33,1% 
 Wszystkich opinii: 245. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Nokia Lumia 530
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
» LG G3 LTE-A
» Xiaomi Mi4
» Takee 1
» LG G3 s
» LG G3 s Dual
» Alcatel One Touch Pop C2 Dual SIM
» Alcatel One Touch Pop C2
Aktualności:

» LG G3 LTE-A - Snapdragon 805 i gry w okienku
» Xiaomi Mi4 - najszybszy telefon na świecie
» Amazon Fire oferuje dynamiczną perspektywę w grach
» Tylko 5 milimetrów - jak można odchudzić smartfona
» "Multi user mode" w Galaxy Tab 4 - reklamowany, ale nieobecny
» Miasta inteligentne inaczej
» Takee 1 - holograficzny telefon, marzenie opakowane w komercję
» Nie każdy iPhone 6 szafirowy - start produkcji w przyszłym tygodniu
» LG G3 Beat nareszcie oficjalnie z lekkim rozczarowaniem



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.196.196.108
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.