Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 195 marek  |  9 669 telefonów  |  148 672 opinie  |  720 testów  |  5 862 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
HTC

HTC Desire X



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 56,9%   10,6%   32,5% 
 Wszystkich opinii: 255. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • error
    Telefon całkiem fajny, posiadam go od początku bierzącego roku i początkowo miałem z nim kilka problemów. Telefon często samoczynnie resetował się(głównie przy podłączonej ładowarce), aktualizacja androida pomogła, teraz telefon działa bardzo dobrze. Miałem z nim również problemy z zasięgiem i prędkością interenetu(nie działało hsdpa), pomogła zmiana w ustawieniach sieci, ustawiłem automatyczmy wybór gsm/wcdma (domyśonie tylko gsm). Problemy z zasięgiem i prędkością internetu ustały i telefon działa bardzo dobrze. Dźwięk w głośnikach od htc słychać dokładnie i bardzo dobrze. Zdjęcia z aparatu wychodzą ostro i wyraźnie. Jest lekki i cienki, dobrze wygląda i moim zdaniem jest godny polecenia. Pozdrawiam
    .1000lecie.pl | 25 paź 2014, 14:10
  • adampolo  mail
    witam
    htc desire x posiadam prawie dwa lata, telefon zakupiłem jako nowy także mogę wypowiedzieć się na temat baterii oraz aktualizacji sytemu. bateria trzyma około jednego dnia (po dwóch latach użytkowania) przy czasie rozmów około 3,5 godzin i użytkowaniu internetu przez wifi około 3 godzin do tego kilkanaście msm. obudowa w telefonie trzeszczy od początku użytkowania, pomogło dopiero zakupienie hard shell, telefon jak dla mnie o wiele lepiej leży w dłoni. nie było problemu z instalacją aplikacji, póki co, wszystkie działają płynnie. aktualizacji do najnowszego androida niestety także nie ma, a szkoda. sama jakość połączeń telefonicznych jest dobra, jak dla mnie słuchawka mogłaby być głośniejsza. najbardziej drażni mnie w telefonie przycisk odblokowania, czasem "łapie" dopiero za trzecim razem, trzeba go bardzo mocno naciskać, ale ten tym tak ma i nic nie da się z tym zrobić.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 24 paź 2014, 23:10
  • Ollaa
    Ze względu na to, iż posiadam ten sam model HTC, postanowiłam podzielić się tutaj swoją opinią na ten temat.
    Telefon posiadam już ponad rok. Ogólne wrażenie - telefonik fajny.
    - świetnie słychać w czasie rozmowy
    - Przez słuchawki świetnie słucha się muzyki
    - głośne dzwonki
    - jak na 5 Mpx spisuje się bardzo dobrze, aczkolwiek kiepsko przybliża
    - nie jest duży, ani ciężki
    Wady:
    - przycisk blokady telefonu
    - słabo trzyma bateria - przy normalnym użytkowaniu, trzeba ładować codziennie
    - gubi zasięg, bądź ma 1-2 kreski tam, gdzie inne telefony mają pełny.
    Ogólnie telefon wart polecenia, jednak po roku już się nudzi :)
    .215.236.226 | 02 paź 2014, 20:10
  • Get Adobe Flash player
    R E K L A M A
  • JARO
    Ja jestem bardzo zadowolony z mojego HTC. Po przejściu z "Nokia Lumia 625" poczułem się jakbym wrócił do domu... Tego chyba nie muszę rozwijać...
    .30.56.26.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 25 wrz 2014, 21:09
  • Alban Dee
    Mam go półtora roku i już jestem nim zmęczony. Przede wszystkim podstawowy mankament to niestabilny zasięg. Tam gdzie inne telefony mają spokojnie "full" - ten przeskakuje 2-3 kreski. Codziennie zgłaszają się do mnie osoby, które mówią mi, że nie można się do mnie dodzwonić bo "Abonent jest poza zasięgiem" - nie w puszczy Białowieskiej lub na Giewoncie tylko w środku miasta, gdzie inne aparaty również w tej samej sieci działają bez zarzutu. Ponadto przy próbie wejścia na internet zanika 3G i automatycznie przeskakuje na Edge. Ponadto wystarczy, że coś lekko obciąży procesor - bateria się grzeje niemiłosiernie, ponad 40 st C - zrezygnowałem z grania bo nie wiedziałem, czy bateria mi nie eksploduje. Niedawno dałem go do naprawy bo dodatkowo przycisk Power (odblokowujący ekran) zaczął robić focha i nie zawsze działał. Naprawa na gwarancji też nie pomogła, dalej zasięg ucieka, przycisk wymieniono. Poza tymi mankamentami jest OK, dźwięk przez słuchawki ma niesamowity.Mimo wszystko czekam jeszcze pół roku i też od niego uciekam.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 24 wrz 2014, 14:09
  • atvandal  mail
    Witam to już mój kolejny zakupiony htc i kolejny raz jestem zadowolony.Jest tani chociaż cieżko wyłowić egzemplarz zachowany w ładnym stanie.Modelu używam bo odpowiada mi wielkość i wyświetlacz jest świetny jak na tą półkę cenową.Dobry aparat możliwość robienia zdjęc podczas popełniania filmów.Minusy to odchodząca ramka wyświetlacza ta metalowa,przycisk zasilania u góry co jest mało wygodne,troche trzeszczą plastiki w okolicach gniazda słuchawkowego.Polecam do normalnego używania czyli bez wymagających gier ja go lubię i polecam
    .pro4net.pl | 18 wrz 2014, 21:09
  • lalabamba
    Telefon mam od roku. Mimo tego, że po tygodniu od zakupu utopił się w morzu, wszystko działa jak należy. Miałam go w silikonowym etui więc myślę, że to pomogło. Mimo dużej liczby aplikacji telefon działa płynnie.
    .static.ip.netia.com.pl | 09 wrz 2014, 23:09
  • qwertyu
    Telefon mam już prawie dwa lata i pomimo, że po trzech miesiącach użytkowania upadł, a szybka pękła po prostu zakochałam się w nim. Aparat robi świetne zdjęcia, aplikacje nie zacinają się i działają dość szybko, ogólnie urządzenie jest bardzo łatwe w obsłudze. Telefon jest po prostu jak mały głupiutki szczeniak i pomimo pęknięcia uwielbiam go.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 26 sie 2014, 19:08
  • tigerplll  mail
    Telefon mam już dość długo i jednym mankamentem jest ten przycisk wlączania. Bateria trzyma bardzo długo. Gry aplikacje wszystko ładnie. Aparat robi ładne zdjęcia jak na 5mpx. I to tyle. Moja ocena 10 na 10.
    .162.196.33 | 22 sie 2014, 11:08
  • VxMajlocKxV
    Mam smartphona od roku i sprawuje się dobrze. Kilka razy mi spadł ale powarzniejszych uszkodzeń nie ma (spadał z 1,5m). Bateria zwytrzymuje mi na grach 5h a przy normalnym urzytkowaniu 2 dni. Ogolnie ten produkt jest dobry.

    9.9/10
    .240.130.66 | 19 sie 2014, 09:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 56,9%   10,6%   32,5% 
 Wszystkich opinii: 255. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu
Get Adobe Flash player

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Motorola Droid Turbo
» Oppo R5
» Oppo N3
» Honor 6
» Huawei Honor 4X
» Kyocera Urbano V01
» LG G3 Screen
» LG Isai VL
» Cubot Zorro 001
Aktualności:

» Samsung Galaxy A5 i Galaxy A3 zaprezentowane oficjalnie
» MyKronoz ZeWatch2: prosto ze Szwajcarii
» Overmax Vertis Braver: smartfon z IP68
» Goclever Insignia 550i: 8 rdzeni w skromnej cenie
» Polska premiera nowości HTC
» Microsoft Band - pierwszy smartwatch z Redmond
» HTC Desire D816h czyli kompaktowy Desire 816
» ZTE N958St ujawniony w TENAA
» Haier Z2: klapka dla seniorów



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.87.88.52
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.