Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 306 telefonów  |  145 764 opinie  |  720 testów  |  5 522 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
HTC

HTC Desire X



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 56,5%   10,9%   32,7% 
 Wszystkich opinii: 248. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • qwertyu
    Telefon mam już prawie dwa lata i pomimo, że po trzech miesiącach użytkowania upadł, a szybka pękła po prostu zakochałam się w nim. Aparat robi świetne zdjęcia, aplikacje nie zacinają się i działają dość szybko, ogólnie urządzenie jest bardzo łatwe w obsłudze. Telefon jest po prostu jak mały głupiutki szczeniak i pomimo pęknięcia uwielbiam go.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 26 sie 2014, 19:08
  • tigerplll  mail
    Telefon mam już dość długo i jednym mankamentem jest ten przycisk wlączania. Bateria trzyma bardzo długo. Gry aplikacje wszystko ładnie. Aparat robi ładne zdjęcia jak na 5mpx. I to tyle. Moja ocena 10 na 10.
    .162.196.33 | 22 sie 2014, 11:08
  • VxMajlocKxV
    Mam smartphona od roku i sprawuje się dobrze. Kilka razy mi spadł ale powarzniejszych uszkodzeń nie ma (spadał z 1,5m). Bateria zwytrzymuje mi na grach 5h a przy normalnym urzytkowaniu 2 dni. Ogolnie ten produkt jest dobry.

    9.9/10
    .240.130.66 | 19 sie 2014, 09:08
  • R E K L A M A
  • Dzk
    Korzystam już prawie rok i telefon sprawuje się świetnie. Digitizer chodzi płynnie bez zacięć, jest wytrzymały, po takim czasie korzystanie ma zaledwie parę rysek. Telefon przeżywał upadki zarówno w pokrowcu jak i bez i wychodził z nich bez szwanku. Aparat jak na 5Mpx robi naprawdę świetne zdjęcia, lampa błyskowa sprawuje się celująco. Design telefonu jest bardzo ładny, telefon jest naprawdę cienki i lekki, dla niektórych może to być minus, ale jak dla mnie na plus. Bateria po prawie roku przy moim intensywnym korzystaniu trzyma dwa dni. Mogłoby być lepiej ale źle też nie jest. Aplikacje chodzą szybko i płynnie, problemy bywają jedynie przy filmach w większej rozdzielczości.
    Muzyka wraz z dobrymi słuchawkami + beatsaudio jest naprawdę świetnej jakości.
    Jeśli chodzi zaś o minusy, czasem zdarza mi się że podczas wybierania numeru i przypadkowego szybkiego wciśnięcia wstecz ekran zaczyna migać i nie da się nic zrobić do czasu odebrania lub odrzucenia połączenia (być może to wada jedynie mojego modelu), oraz aktualizacja androida na 4.1.1 sprawiła problem z funkcjonowaniem zegara i budzika, reset telefonu załatwił sprawę. Mógłby również mieć większą pamięć wewnętrzną.

    9/10
    .free.aero2.net.pl | 18 lip 2014, 13:07
  • Akrobatka13  mail
    Witam, telefon zakupiłam w zeszłym roku [...] - używany. Ale... jest po prostu rewelacyjny. Bardzo intuicyjny. Istny kombajn multimedialny. Działa bez zarzutu, nigdy mi się nie zawiesił. Robi naprawdę bardzo fajne fotki, pomimo że ma tylko 5MP. Bardzo wytrzymały, parę razy mi upadł i nic się nie stało (głównie z około 1-1,5m). Bateria (przy wyłączonej synchronizacji i innych aplikacjach) trzyma nawet 5 dni. Oczywiście przy śmiganiu po necie czas skraca się do około 1,5 dnia. Naprawdę szczerze polecam!
    P.S. Jedyny mankament to umiejscowienie przycisku włączającego - jest na środku, a wygodniej byłoby bardziej z prawej. Polecam!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 13 lip 2014, 18:07
  • Lisu
    Ten telefon to porażka. mam go około 6 miesiecy a był już 5 razy w naprawie. Ostatnio mi wymienili płyte główną ale telefon znowu ma jakieś błedy. A głośnik niby miał być mega świetny z beats audio a jak go włączam bardziej słysze jak mucha lata jedyny plus to aparat. Nie polecam.
    .173.202.141 | 22 cze 2014, 13:06
  • hubertooo
    cieniutki, obsłuży go jedną ręką nawet kobieta o mniejszych dłoniach. Zdjęcia wspaniałe! Gdzie są Samsungi Galaxy S3, S4?? Chodzi mi o jakość zdjęć za dnia ale i w nocy. Doświetlenie LED na bardzo dobrym poziomie. Mi w trybie oszczędności baterii, po aktualizacji androida na 4.1.1. bateria wytrzymuje 94h. W stanie czuwania program podaje 121h. Rewelacja jak na smartfon. Ekran czytelny, konty widzenia o wiele lepsze niż w Xperiach za 4-ro cyfrowe kwoty. Przeglądarka chodzi wolniej niż w Galaxy S3 ale nikogo nie wyprowadzi z równowagi. Z wad jakie zauważyłem, czasami słychać jak klapka zaskrzypi, bardzo ubogi słownik SMS, ale dodając swoje słowa telefon uczy się właściciela. Po 6 miesiącach mogę powiedzieć, że wzbogaciłem słownik wystarczająco. Kupiłem nowy, za 9 stów i nie żałuję. Beatsaudio rewelacja. Nie jest śliski jak Szajsungi. Koreańska doskonałość
    .233.233.135 | 09 cze 2014, 22:06
  • KamilMaliszewski
    Telefon słabo wykonany, po tygodniu spadł mi z odległości 30cm na ekranie gustowna pajęczynka, bardzo szybko nagrzewa się w trakcie używania go. HTC mam niecały rok wyświetlacz pada sam reaguje za mnie nadaje się tylko do kibla, obudowa jego to TRAGEDIA skrzypi, jedyna zaleta to beats audio i aparat w miarę dobry, jak dla mnie duże za mało wbudowanej pamięci miało być 4gb i jest 1,09gb wbudowanej żenada jak dla mnie. Telefon za to prezentuje się dobrze wizualnie. Moja ocena 3/10 nigdy więcej telefonu marki HTC naprawdę nie polecam (80% telefonów tej marki ma obity wyświetlacz telefony bardzo delikatne)
    .internetdsl.tpnet.pl | 01 cze 2014, 11:06
  • Trunia
    Mam HTC od prawie półtora roku. NIE POLECAM! Przede wszystkim po takim czasie zdecydowanie wolniej działa mimo dołożenia dużej karty pamięci i przeniesienia na nią wszystkiego. Był już w serwisie ponieważ w pewnym momencie ekran dotykowy przestał działać (po kilku miesiącach). Systematycznie sam się wyłącza i pojawia się komunikat z propozycją wysłania raportu o błędach. Obudowa bardzo efemeryczna myślę, że gdyby nie etui w którym siedzi od początku już byłoby po nim. Jedynym plusem jest jakość zdjęć. Generalnie odradzam zakup.
    .play-internet.pl | 22 maj 2014, 22:05
  • blazej.lasota
    Mam telefon od listopada. Wziąłem go ze względu na Beats Audio i pod tym względem sprawdza sie idealnie. Niestety raz mi upadł i teraz jest male wgięcie metalu w lewym górnym rogu i klapka nie dochodzi. Telefonik chodzi w miarę płynnie i nie narzekam. Mógłby mieć troszkę wiecej RAM ale nie jest źle. Aparat to bajka. Naprawdę. Ogólnie szukałem One S ale nigdzie w Kole i w Koninie nie było a to byl jedyny HTC z ogarniętymi parametrami. Dałem za niego wtedy 700 zł w lombardzie i stwierdzilem jeszcze tego samego dnia że to o jakieś 150 za dużo. ale raz sie żyje. Jednak mimo wszystko polecam ten telefon.
    .adsl.inetia.pl | 08 maj 2014, 23:05

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 56,5%   10,9%   32,7% 
 Wszystkich opinii: 248. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gionee Gpad G5
» Gionee V188
» Samsung Gear S
» Huawei Ascend P7 Sapphire
» HTC Desire 510
» IUNI U3
» Huawei Honor 3C Play Edition
» Krüger&Matz Live 2
» LG G3 Stylus
Aktualności:

» Samsung Galaxy S Duos 3 pojawił się w Indiach
» Sony Xperia Z3 Compact w małym przecieku
» Gionee Elife S5.1: kolejny rekord smukłości
» Acer na IFA: smartfon Liquid Jade i opaska Leap
» Rodzinny kompas zdrowia Prestigio
» Kolejne zdjęcia iPhone 6
» Mapy HERE oraz Nike+ w urządzeniach Samsunga
» Lenovo Vibe X2 dostanie Androida L?
» Samsung Galaxy Note 4 ma ekran QHD!



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.166.110.222
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.