Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 095 telefonów  |  143 912 opinie  |  720 testów  |  5 282 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
HTC

HTC Desire 500



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 53,6%   18,8%   27,5% 
 Wszystkich opinii: 69. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6  7       
  • Chester
    Telefon jest w moich rękach od ponad 5 miesięcy. Nie mogę powiedzieć o nim złego słowa. Świetne wykonanie i spasowanie, genialny jak na tą półkę cenową wyświetlacz, rewelacyjny aparat któóry na różnego rodzaju wypadach potrafi zastąpić kompakta, jako odtwarzacz muzyki równięż spisuje się fantastycznie. Eleganckie urządzenie które w codziennym użytkowaniu nie pozwala na nie narzekać. Posiada wiele przydatnych funkcji, przyjemny i ładny interfejs, a zacięcia i chwilowe konsternacje zdarzają się sporadycznie i są praktycznie niezauważalne. Bateria... bateria jak na te czasy i możliwości sprzętowe tragiczna nie jest, ale warto mieć ładowarke pod ręką kiedy mamy zamiar korzystać z telefonu odrobinę intensywniej. Brakuje też troche miejsca w pamięci samego telefonu. Niektóre aplikacje wymagają instalacji w telefonie a nie na karcie, dzięki czemu zasoby pamięci szybko się uszczuplają. Podczas użytkowania przeszkadzała mi jeszcze niemożność odtwarzania filmów z pamięci jak i na youtube w HD, ponieważ klatkowanie obrazu przeszkadzało w komfortowym oglądaniu. Bardzo polecam ten telefon osobom które rozważają jego zakup.
    .156.44.24 | 22 lip 2014, 11:07
  • desire 310,500
    brak informacjii ze telefon ma oryginalnie androida 4,1,2 i 4-rdzeniowy procesor, nie ma tez notki ze telefon posiada funkcje wylaczania dwoch rdzeni procesora w celu oszczedzania energii.
    Dziękuję, wersję systemu dodałem. (jf)
    .internetia.net.pl | 22 lip 2014, 10:07
  • 4d
    Używam tego telefonu od roku. Nic się z nim nie dzieje, chodzi bardzo płynnie, jakościowo też nie można narzekać. Wszystko w jak najlepszym porządku. polecam
    .242.100.235 | 21 lip 2014, 13:07
  • R E K L A M A
  • amcio
    Posiadam telefon od 6 miesięcy, i niestety chyba mogę go już tylko młotkiem potraktować. Główną wadą jest słaba szybka.
    Do czasu działał bardzo dobrze, jednak jak przyszło go przeładować to wpadł w pętle wyłącza się i włącza a jak wyciągniesz baterie włącza się CWM. No cóż wszytko co dobre kiedyś się kończy.
    .sileman.net.pl | 20 lip 2014, 10:07
  • jamaica
    Posiadam telefon od 6 miesięcy, niestety muszę go ładować 2 razy dziennie. Ekran się bardzo szybko rysuje i bardzo łatwo pęka.znam kilka osób ktore posiadają dany telefon i u każdej z nich ekran jest pęknięty nawet gdy telefon ani razu nie spadł, wystarczy mocniej przycisnąć palec do ekranu i bum po szybce :/
    .google.com | 14 lip 2014, 12:07
  • cgm&jdob
    Posiadam ten telefon od okolo 3 miesiecy. Dziala bardzo dobrze. Nie zacina sie, robi naprawde dobre zdjecia oraz odtwarza super muzyke. Ma idealny ksztalt i wielkosc. Jedynym minusem jest slaba bateria, lecz nie jest to duzy problem.ja laduje go co noc i jest ok. Polecam go. jak na ta cene jest naprawde dobry.
    .adsl.inetia.pl | 14 lip 2014, 11:07
  • Maniabdg
    Ja telefon posiadam od 7 miesięcy . Sprawuje się bardzo dobrze, jeszcze nigdy mi się nie zacioł ani sam się nie wyłączył. Ląduje im raz na 2 dni przy ciągłym pisaniu sms, korzystaniu z internetu słuchaniu muzyki. Głośnik trochę cichy ale i tak jest dobry. Muzyka na słuchawkach htc super. Ogólnie nie mam do telefonu żadnych zastrzeżeń.
    .inetmediagroup.pl | 03 lip 2014, 17:07
  • Kasia
    Mój egzemplarz jedzie dzisiaj na 4 naprawę gwarancyjną. Ciągle z tą samą usterką. zacina się przy korzystaniu z chrome, puzzluje ekran, zawiesza klawiaturę. masakra! Już wymieniono w nim 3 części, trzy razy wgrano oprogramowanie a teraz HTC i serwis odwrócili kota ogonem, że to moja wina bo śmiem korzystać z chrome. czy u Was też tak jest? telefon owszem fajny, pod warunkiem, że jest w pełni sprawny. Mój niestety nie jest. A przeglądarka Internet bardzo obniża funkcjonalność telefonu w mojej opinii.
    .radionet.info.pl | 16 cze 2014, 07:06
  • nnnnnn70121
    co jak co, ale nie można mu zarzucić, że się zacina. działa naprawdę dobrze. bez problemu przełącza się między aplikacjami, bez problemu radzi sobie z kilkoma otwartymi aplikacjami. jeszcze nie miałam takiej sytuacji, żeby się zawieszał, mam go 4 miesiące.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 cze 2014, 23:06
  • THOMASAKRA
    Do Szmardziu. Jak widzę co np. ta osoba pisze to szkoda go słuchać. Co ty chcesz od telefonu co ma 4,3" może lepiej sobie kup tablet 10" i noś w kieszeni jak ci taka wielkość dopiero odpowiada do tego z możliwością rozmowy z innymi bo takie są. Nie którzy nie zastanawiają się sami czego chcą.
    .cdma.centertel.pl | 14 cze 2014, 12:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 53,6%   18,8%   27,5% 
 Wszystkich opinii: 69. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6  7       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Xiaomi Mi4
» Takee 1
» LG G3 s
» LG G3 s Dual
» Alcatel One Touch Pop C2 Dual SIM
» Alcatel One Touch Pop C2
» Huawei Ascend G630
» ZTE Nubia Z7 mini
» ZTE Nubia Z7 Max
Aktualności:

» Xiaomi Mi4 - najszybszy telefon na świecie
» Amazon Fire oferuje dynamiczną perspektywę w grach
» Tylko 5 milimetrów - jak można odchudzić smartfona
» "Multi user mode" w Galaxy Tab 4 - reklamowany, ale nieobecny
» Miasta inteligentne inaczej
» Takee 1 - holograficzny telefon, marzenie opakowane w komercję
» Nie każdy iPhone 6 szafirowy - start produkcji w przyszłym tygodniu
» LG G3 Beat nareszcie oficjalnie z lekkim rozczarowaniem
» Alcatel One Touch C2 - budżetówka w 4 wersjach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.196.167.69
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.