Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 212 marek  |  10 404 telefony  |  154 864 opinie  |  863 testy  |  5 870 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
HTC

HTC Desire 500



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,4%   21,7%   22,8% 
 Wszystkich opinii: 92. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • limal1977
    Witam. Urządzenie posiadam od ponad roku. Chroniony jest tylko przez silikon na tył. Ekran zero zarysowań, upadł około 5 razy i nic się nie stało. Część opini, że trzyma dzień lub 1,5 zależy od intensywności użytkowania. Mój rekord to 5 dni i 8 godzin. Średnio 3,5 dnia przy normalym użytkowaniu (bez gier). Jeśli chodzi o wygląd, to kwestia dbania o sprzęt.
    .31.101.25.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 10 paź 2014, 15:20
  • qlka
    Problem pękającej szybki mam rozwiązany: kupiłem futerał. Dwa razy spadł mi z ponad metra i szybka nadal cała.
    Reszta telefonu sprawuje się bardzo dobrze: bez zawieszeń, płynnie, szybko. Gram, nawiguję (navigon) rozmawiam, piszę i używam wielu apek. Zero problemów.
    Wady: słaba bateria (codzienne ładowanie), niewygodne rozmieszczenie przycisków na obudowie, brak wyzwalacza aparatu i ogólnie słaby aparat pod względem balansu bieli i zdjęć w pomieszczeniach.
    8/10
    .internetia.net.pl | 14 wrz 2014, 20:04
  • htc 310
    Te szybki w htc desire 310 to chyba jakaś wada fabryczna , pękają jak kryształ delikatne stukniecie i Pajeczyna na całym ekranie. jesteś przezorny bierzesz taki telefon to płac ubezpieczenie (w t-mobile oferowali mi za jakies 5zł /miesięcznie głupi byłem ze nie wziołem bo nigdy takie rzeczy mi się nie zdarzały .Jak te szybki takie delikatne to nie wiem jak by uważać to zdazaja się sytuacje ze się stuknie itp. nie wspomnę o starych nokia-ch co spadały z pięter i pozostawały bez rysy. Gdyby nie ten feler to ogólnie ciekawy telefon .
    .xdsl.centertel.pl | 12 wrz 2014, 01:36
  • R E K L A M A
     
  • dobry
    Mi się telefon całkiem dobrze sprawuje (od 6 miesiecy), ale rzeczywiście po upadku z niewielkiej wysokości od razu pajączek na szybce. A szybki samej się wymienić nie da, bo jest klejona - i trzeba od razu cały wyświetlacz.
    .tktelekom.pl | 03 wrz 2014, 21:28
  • Radek
    Nie polecam bardzo słabe wykonanie. Po pół roku użytkowania pękł wyświetlacz (telefon upadł z 30 cm)
    .ostrowmaz.mm.pl | 27 sie 2014, 21:51
  • Jan
    Po użytkowaniu telefonu przez jakieś 2 miesiące muszę przyznać, że jestem całkiem zadowolony. Nakładka systemowa od HTC jest bardzo fajnym rozwiązaniem. Sam system nie zacina się, wszystko jest płynne i intuicyjne. Odtwarzanie muzyki na plus, podobnie zdjęcia(ale pamiętajmy, że to tylko telefon), gry też bez problemu. Ogólnie nie mogę się chyba do niczego doczepić jako przeciętny użytkownik.
    .183.252.190.dsl.dynamic.t-mobile.pl | 24 sie 2014, 16:07
  • Ela
    Witam.Ten telefonik posiadam już 8 miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolona,bateria trzyma 3dni przy rozmawianiu 3godz na dobę,nie zacina się i wszystko działa fajnie i oczywiście super wygląd biało-niebieski!Polecam jak najbardziej:)
    .xdsl.centertel.pl | 21 sie 2014, 22:44
  • aqu
    Telefon mam od marca i nie narzekam ekran w idealnym stanie podczas używania wi fi transmisja danych internet muzyka bateria wytrzymuje dzień, spadł wielokrotnie szybka cała, telefon nie zacina się jest wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo ładne robi zdjęcia w makro przedni aparat też niczego sobie. Mogę polecić ten telefon
    .9.118.1 | 14 sie 2014, 12:01
  • Niepocieszony
    Odpowiedź dla użytkownika
    Niepocieszony 2
    Mam ten sam problem po zaledwie 3 miesiącach użytkowania HTC Desire 500 przestał się ładować. Cały czas miga pomarańczowa dioda. Również mam pękniętą szybkę po pierwszym delikatnym upadku ze stołu. Nie wiem czy gwarancja naprawy ładowania obejmuje w momencie uszkodzonej szybki. Jak to wyglądało w Twoim przypadku?

    Gwarancja została odrzucona przez to że szybka jest zbita więc pozostaje jedynie naprawa na własną rękę.
    .10.249.96 | 12 sie 2014, 20:31
  • TESTER POHNE
    Mam ten telefon or paru miesiecy zgadza sie ze ma slabsza baterie ale bez przesady laduje go co noc i jest okej. Moi ''koledzy'' w zlym sensie tez maja te telefony z zbita szybka i mowia ze nawet im nie spadl ale na lekcjach juz spada im z 3 razy... nie dbaja o nie poprostu. Ja naprawde polecam ten telefon. Choc jesli uzywacie np 24/24 h to sie nie dziwcie ze bateria jeszcze szybciej spada i co gorsza sie psuje.
    .eaw.com.pl | 01 sie 2014, 11:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,4%   21,7%   22,8% 
 Wszystkich opinii: 92. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» myPhone Infinity 3G
» myPhone Infinity LTE
» Gigabyte Orange Fova
» Kazam Thunder 450WL
» ZTE V5 Lux
» Kazam Thunder 450W
» Doogee Turbo mini F1
» Sony Xperia E4g
» Sony Xperia E4g Dual
Aktualności:

» Myśleć wystarczy...
» Smartfony Vaio wchodzą na rynek
» Sony Xperia M4 Aqua i Samsung Galaxy S6 Edge na kolejnych zdjęciach
» Panasonic Eluga U2: pierwszy 64-bitowiec firmy
» Grace X5: kolejny elegant od Prestigio
» myPhone Infinity: zapowiedź wielkich zmian?
» Kyocera zasili smartfony światłem!
» Xperia M4 Aqua i tajemnicza Nubia: krótkie przecieki
» Samsung Galaxy S6 przyłapany na żywo



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.167.138.172
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.