Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 946 telefonów  |  151 253 opinie  |  650 testów  |  7 146 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
HTC

HTC Desire 500



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 53,4%   22,7%   23,9% 
 Wszystkich opinii: 88. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Radek
    Nie polecam bardzo słabe wykonanie. Po pół roku użytkowania pękł wyświetlacz (telefon upadł z 30 cm)
    .ostrowmaz.mm.pl | 27 sie 2014, 21:51
  • Jan
    Po użytkowaniu telefonu przez jakieś 2 miesiące muszę przyznać, że jestem całkiem zadowolony. Nakładka systemowa od HTC jest bardzo fajnym rozwiązaniem. Sam system nie zacina się, wszystko jest płynne i intuicyjne. Odtwarzanie muzyki na plus, podobnie zdjęcia(ale pamiętajmy, że to tylko telefon), gry też bez problemu. Ogólnie nie mogę się chyba do niczego doczepić jako przeciętny użytkownik.
    .183.252.190.dsl.dynamic.t-mobile.pl | 24 sie 2014, 16:07
  • Ela
    Witam.Ten telefonik posiadam już 8 miesięcy i jestem z niego bardzo zadowolona,bateria trzyma 3dni przy rozmawianiu 3godz na dobę,nie zacina się i wszystko działa fajnie i oczywiście super wygląd biało-niebieski!Polecam jak najbardziej:)
    .xdsl.centertel.pl | 21 sie 2014, 22:44
  • R E K L A M A
  • aqu
    Telefon mam od marca i nie narzekam ekran w idealnym stanie podczas używania wi fi transmisja danych internet muzyka bateria wytrzymuje dzień, spadł wielokrotnie szybka cała, telefon nie zacina się jest wszystko w jak najlepszym porządku. Bardzo ładne robi zdjęcia w makro przedni aparat też niczego sobie. Mogę polecić ten telefon
    .9.118.1 | 14 sie 2014, 12:01
  • Niepocieszony
    Odpowiedź dla użytkownika
    Niepocieszony 2
    Mam ten sam problem po zaledwie 3 miesiącach użytkowania HTC Desire 500 przestał się ładować. Cały czas miga pomarańczowa dioda. Również mam pękniętą szybkę po pierwszym delikatnym upadku ze stołu. Nie wiem czy gwarancja naprawy ładowania obejmuje w momencie uszkodzonej szybki. Jak to wyglądało w Twoim przypadku?

    Gwarancja została odrzucona przez to że szybka jest zbita więc pozostaje jedynie naprawa na własną rękę.
    .10.249.96 | 12 sie 2014, 20:31
  • TESTER POHNE
    Mam ten telefon or paru miesiecy zgadza sie ze ma slabsza baterie ale bez przesady laduje go co noc i jest okej. Moi ''koledzy'' w zlym sensie tez maja te telefony z zbita szybka i mowia ze nawet im nie spadl ale na lekcjach juz spada im z 3 razy... nie dbaja o nie poprostu. Ja naprawde polecam ten telefon. Choc jesli uzywacie np 24/24 h to sie nie dziwcie ze bateria jeszcze szybciej spada i co gorsza sie psuje.
    .eaw.com.pl | 01 sie 2014, 11:06
  • ichigokurosakii
    Telefon użytkuję od około 3 miesięcy i jestem mega zadowolony. Do przeglądania internetu, pisania SMS-ów, rozmów i sporadycznych zdjęć jest idealny. Lekkie zacięcia się zdarzają ale jest to praktycznie niezauważalne. Dużo ludzi pisze o słabym ekranie. Mi spadł ze 3 razy i jest w porządku. A baterię ładuję co około 1-2 dni.
    .dynamic.chello.pl | 01 sie 2014, 10:43
  • Niepocieszony 2
    Mam ten sam problem po zaledwie 3 miesiącach użytkowania HTC Desire 500 przestał się ładować. Cały czas miga pomarańczowa dioda. Również mam pękniętą szybkę po pierwszym delikatnym upadku ze stołu. Nie wiem czy gwarancja naprawy ładowania obejmuje w momencie uszkodzonej szybki. Jak to wyglądało w Twoim przypadku?
    .internetdsl.tpnet.pl | 29 lip 2014, 14:24
  • NIepocieszony
    Po 7 miesiącach użytkowania pojawił się problem z ładowaniem.Telefon przechodzi w trym hosta USB i wyświetla komunikat o podłączeniu oryginalnej ładowarki pomimo że właśnie taką jest łądowany.Ten błąd uniemożliwia naładowanie telefonu przez co został odesłany na gwarancje.Bardzo łatwo rysuję się i pęka szybka....Polecam wszystkim którzy mają jeszcze ekran cały przyklejenie folii ochronnej (Obowiązkowo).Oprócz tego telefon chodzi dość płynie ale do windows phone wiele mu brakuje.
    .ssp.dialog.net.pl | 28 lip 2014, 01:13
  • Chester
    Telefon jest w moich rękach od ponad 5 miesięcy. Nie mogę powiedzieć o nim złego słowa. Świetne wykonanie i spasowanie, genialny jak na tą półkę cenową wyświetlacz, rewelacyjny aparat któóry na różnego rodzaju wypadach potrafi zastąpić kompakta, jako odtwarzacz muzyki równięż spisuje się fantastycznie. Eleganckie urządzenie które w codziennym użytkowaniu nie pozwala na nie narzekać. Posiada wiele przydatnych funkcji, przyjemny i ładny interfejs, a zacięcia i chwilowe konsternacje zdarzają się sporadycznie i są praktycznie niezauważalne. Bateria... bateria jak na te czasy i możliwości sprzętowe tragiczna nie jest, ale warto mieć ładowarke pod ręką kiedy mamy zamiar korzystać z telefonu odrobinę intensywniej. Brakuje też troche miejsca w pamięci samego telefonu. Niektóre aplikacje wymagają instalacji w telefonie a nie na karcie, dzięki czemu zasoby pamięci szybko się uszczuplają. Podczas użytkowania przeszkadzała mi jeszcze niemożność odtwarzania filmów z pamięci jak i na youtube w HD, ponieważ klatkowanie obrazu przeszkadzało w komfortowym oglądaniu. Bardzo polecam ten telefon osobom które rozważają jego zakup.
    .156.44.24 | 22 lip 2014, 11:35

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 53,4%   22,7%   23,9% 
 Wszystkich opinii: 88. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Nexus 6 - wypakowanie i krótki przegląd
» MyKronoz ZeFit: w prostocie siła?
» Sony Xperia Z4 telefonem Bonda?
» ZTE Star 2 zaprezentowany oficjalnie
» TCL Meme da 3N: fatalna nazwa, telefon przyzwoity
» 999 powodów do dumy
» BlackBerry Classic zaprezentowany oficjalnie
» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.80.198.134
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.