Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 171 marek  |  8 237 telefonów  |  139 775 opinii  |  720 testów  |  4 538 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
HTC

HTC Desire 500



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,2%   16,3%   24,5% 
 Wszystkich opinii: 49. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
R E K L A M A
Cycu  mail
Telefonu nie posiadam, chciałem tylko zobaczyć co takiego oferuje t-mobile w ofercie i widze że nie jest zły, można nawet powiedzieć że przez snapdragona jest porównywalny z moim 4x hd(słaba optymalizacja na tegra 3) ale chyba jest pewien bład w specyfikacji. Na angielskiej wirsji wikipedii telefon jest wpisany w zakładce z 8625Q ale między tymi wersjami procesorów różnica to jedynie obsługa cdma.
*.google.com  |  21 kwi 2014, 20:04
Janusz
Czy ktoś zwrócił uwagę na bardzo słaby dźwięk w funkcji video ? Proszę to sprawdzić w swoim telefonie htc desire 500.Czekam na opinie.
*.ssp.dialog.net.pl  |  14 kwi 2014, 19:04
KLICHO  mail
Mam telefon parę dni i mogę śmiało go polecić, nie zawiesza się, nie gubi zasięgu. Każdą grę przyjmuje bez problemowo, ma wiele fajnych funkcji i rozwiązań. W porównaniu z jego konkurentami w tej samej cenie np nokie 625 to ten telefon dosłownie go zjada parametrami. W tej cenie nie znajdzie się nic lepszego o takich parametrach :) 4 Rdzenie 1GB Ram 4GB wbudowanej + 64GB max rozszerzenia aparat 8Mega
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  07 kwi 2014, 01:04
matheews
Dotychczas używałem Blackberry 9320. Miałem pewne obawy w przejściu na dotykowca, ale oprócz problemów z przenoszeniem kontaktów i krótszym od BB czasem czuwania, jest to po prostu nowocześniejszy i lepszy telefon. Bardzo ważną cechą jest to, że korzysta z Androida, a to daje duuuuże możliwości. Płynność działania bez zastrzeżeń. Świetna nakładka autorska od htc. I wiele, wiele innych... Pozdrawiam.
*.internetdsl.tpnet.pl  |  27 mar 2014, 10:03
Sławek
Negatywna opinia tylko za bardzo słaby wyświetlacz. Reszta OK. Po 2 miesiącach normalnego użytkowania (bez upadku) pękła szybka. Początkowo wyglądała jak rysa (nie jak pęknięcie), a w ciągu kolejnego tygodnia użytkowania zajmowała już połowę ekranu. Co dziwne "pęknięcie" jest od wewnętrznej strony ekranu i nie jest wyczuwalne na zewnątrz. Zobaczymy jak spisze się serwis. Póki co - opinia negatywna. Jeśli usiłują wmówić mi "winę użytkownika" - komentarz pozostawię na tym poziomie. Jeśli serwis wykaże się normalnością - zmienię komentarz na pozytywny. Dodam tylko, że telefon nie ma nawet najmniejszej rysy, która mogłaby świadczyć o złym użytkowaniu, czy też upadku.
*.play-internet.pl  |  19 mar 2014, 08:03
desire 500 user
tel posiadam 2 tyg, a więc i pierwsze wrażenia:
- net w miare szybko - głównie mapy g...gle uzywam i yout...be
- muzyka mogłaby być głosniejsza - beats audio robi róznicę ale działa wyłącznie na słuchawkach
- filmiki miałem wrażenie że klatkują przy nagrywaniu, ale w trakcie odtwarzania okazało się że wszystko płynnie fruwa, fotki ok - nie mylic telefonu z lustrzanką canon - betoniarka to nie pralka jednak
- obudowa zaczęła skrzypieć w lewym dolnym rogu po 3-krotnym zdjęciu klapki, potem dociskałem troszku na siłę i przestała skrzypiec...(czyżby tylna klapka z tworzywa miała tendencję do odkształcania się? )
- system fruwa szybko..czasem jednak zdarza mu się zamulic na 2-3 sekundy... nie wiesza się
- w trakcie rozmowy dzwięk czysty, klarowny, wyraźny
- co do gier - uważam że grac sie powinno na stacjonarnych komputerach, gra na laptopie to dla mnie juz "herezja"...a granie w coś bardziej skomplikowanego od tetris na ekranie 4,3 cala uważam za masochizm - ale jeśli ktos proboje puścic gre tylko po to by sprawdzić czy telefonik da radę na takim obciązeniu... hmmmm... nie ma innych sposobów? nie wiem.

Używam do pracy - rozmowy wyrazne, nic nie szumi, nie trzaska, szybko wyszukuje adresy, ulice na necie, szybka sweet focia dokumentu... w skali 1-10 dałbym 7,5-8. nie żałuje zakupu. Oczywiscie kondom silikonowy i folia standard.
*.135.180.50  |  18 mar 2014, 00:03
giee  mail
Ogólnie ładny, problemem jest tylko bardzo słaby wyświetlacz - jeden lekki upadek i pęknięcie na całej długości - nie polecam chyba, że w USA gdzie już wymieniają wyświetlacze w ramach darmowego ubezpieczenia....
*.static.espol.com.pl  |  07 mar 2014, 08:03
nnnnnn70121
Zmieniam swoją opinię co do jednej rzeczy: telefon ten nada się nawet na wymagające gry, tylko niektórych gier sklep Google Play nie pozwala zainstalować na ten telefon (np. Sonic Dash), że niby telefon nie spełnia wymagań, szczerze mówiąc, nie wiem właściwie czemu, wszystko elegancko chodzi, zainstalowałam sobie tą grę przez Mobogenie (radzę potem szybko odinstalować ten program, bo bardzo muli komputer). Instalowałam tą grę również na Ace 2 i róznica jest baardzo duża :) Na Ace 2 nie była gra płynna więc tu rozumiem, czemu Google Play nie pozwolił instalować, ale na Desire 500 zupełnie nie wiem czemu...
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  05 mar 2014, 18:03
nnnnnn70121
do kazim

BeatsAudio działa tylko przy podłączonych słuchawkach. Faktycznie, głośnik mógłby grać głośniej. Pozdrawiam :)
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  04 mar 2014, 17:03
Kazim
Telefon jest na prawdę świetny, polecam każdemu kto oczekuje świetnego wyświetlacza i dobrych zdjęć.
1 gb ram i mocny procesor dają radę nawet przy wymagających grach , nic się nie zacina.
rozczarowałem się tylko głośnikiem, gra ładnie ale napisie "beatsaudio" oczekuje się więcej.
Zdecydowanie wart swojej ceny!
*.play-internet.pl  |  02 mar 2014, 12:03

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,2%   16,3%   24,5% 
 Wszystkich opinii: 49. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» OnePlus One
» Samsung Galaxy Grand Neo Duos TV
» Philips W6618
» HTC Desire 210 Dual SIM
» LG Lucid 3
» ZTE Blade Apex
» ZTE Blade Apex 2
» LG L65
» LG L65 Dual SIM
Aktualności:

» OnePlus One zaprezentowany oficjalnie
» Nowe wersje Moto G - wprost z Meksyku
» Wyciekł interfejs LG G3
» Samsung Galaxy Note 4 z zagiętym ekranem?
» Zegarek LG coraz bliżej
» Nadchodzi Moto E
» Microsoft ostatecznie przejmuje Nokię
» Jak wygląda OnePlus One?
» W podróży z nieznajomą



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.234.60.133
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.