Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 135 telefonów  |  144 153 opinie  |  720 testów  |  6 722 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
HTC

HTC Desire 300



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 38,9%   5,6%   55,6% 
 Wszystkich opinii: 18. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2       
  • kuba2254  mail
    Po Nokii 206 dostałem na komunię htc desire 300 android 4.1. Jedyne co mnie brzydzi to to, że nie są podświetlane przyciski. Mam go już 2 miesiące. Bardzo i gorąco polecam ten telefon.
    .ap-media.pl | 24 lip 2014, 09:07
  • kuba2254  mail
    Smartfon super. Super!!! ma na dole małe aplikacje, dzieki czemu mozna szybko włączyc ulubioną aplikacje, można sciągać aplikacje i gry super, polecam 2 gry. Crazy goat simulator i goat frenzy simulator.
    .ap-media.pl | 20 lip 2014, 12:07
  • Lukasz
    Mam telefon już 4 miesiące i opisze wam moje przemyslenia oraz plusy i minusy.
    Telefonik robi naprawdę super wrażenie,wygląda na znacznie droższego niż jest w rzeczywistości. Jest smukły,lekki,i ładnie się prezentuje.
    + Ekran jest w porządku, pikseli nie widać jak to mówią w recenzjach! No jeżeli ktoś wpatruje się w ekran od kilku centymetrów to jego sprawa. Kolory są okej,nasycenie i ostrość również,a co najważniejsze kąty widzenie rewelacyjne, zero szumów :)
    + Procesor nie zachwyca,ale nie zawodzi, zdarzają się lagi ale to przy mocnym przyciążeniu,spokojnie pogracie w 3D, lecz to już zależy od gry
    + Głośnik jest okej, dobrze gra nie charczy co najważniejsze
    + Aparat robi dobre fotki może nie tak rewelacyjne, Ale spokojnie zrobicie zdjęcie kartki A4 np. z jakiegoś dokumentu i będzie wszystko widać, dzięki autofocusowi i na ekranie 4.3
    + Myślę,że ekran jest dość wytrzymały,i nie powinny pojawiać się aż tak rysy,gdyś jest to utwardzone szkło (nosze bez folii i nie mam rys)
    + Kamerka z przodu jest w porządku, nie aż taka zła

    Teraz minusy tego telefonu
    - Brakuje mi Lampy błyskowej i tutaj się mocno zawiodłem
    - Przycisk włączania i i wyłączania telefonu jest lekko schowany i plastikowy,więc trzeba trochę mocniej naciskać
    - Tylnia plastkiowo-gumowa obudowa nie lubię,gdyż będzie się szybko brudzić i skrzypi po jakimś czasie
    - Przyciski home oraz wstecz nie są podświetlane
    - 512 ramu to zbyt mało! i przez to denerwują mnie zacięcia, musze zatrzymywać aplikacje działające,które obciążają system.

    Podsumowując: telefon dla osób które szukają czegoś taniego,co ładnie wygląda nie jest to zły telefonik, ale lepszym wyborem będzie desire 500 :)
    .dynamic.chello.pl | 05 cze 2014, 21:06
  • R E K L A M A
  • Ania
    Witam,
    Mam HTC Desire 300 już od miesiąca i mogę coś już powiedzieć na temat plusów i minusów tego telefonu:
    PLUSY
    - wygodny do trzymania w ręku, dobra wielkość, lekki
    - duża pamięć
    - można pościągać różne aplikacje, które działają bez problemów i nie zawieszają się

    MINUSY
    - denerwuje mnie, że spośród 3 ekranów jeden jest kompletnie zablokowany przez aplikacje dodane od producenta i nie można tego zlikwidować; w końcu to mój telefon i chcę mieć na ekranach to co ja chcę
    - aparat nie posiada lampy błyskowej plus gdy robię zdjęcia są lekko ruszone, jakby nie było stabilizacji obrazu; muszę się naprawdę skupić, żeby nie poruszyć telefonem
    przycisk do włączania telefonu moim zdaniem jest za mało wypukły; naciskam go automatycznie, ale nic się nie dzieje, więc muszę spojrzeć gdzie on dokładnie jest i go nacisnąć ponownie-jest to denerwujące
    - przyciski stałe na dole ekranu są mało "wrażliwe" - to znaczy, że muszę konkretnie nacisnąć miejsce ikonki, a nie obszar lekko poza tę ikonkę, żeby zareagowała
    - nie wiem co producent sobie myślał, ale jak można było głośność dzwonka i smsów połączyć w jedną opcję?????to jest zagadka miesiąca. Ja np. chcę żeby telefon dzwonił głośno, ale powiadomienie o wiadomości przychodziło cicho- chyba normalne- ale jednak nie dla wszystkich
    - cicho działa głośnik
    .adsl.inetia.pl | 28 maj 2014, 08:05
  • ONLYHTC
    Telefon super! Jednak ma kilka minusów jak i plusów...
    Zaczne od plusów...Telefon wygodnie sie trzyma, obsługuje, a gumowana tylna część to super sprawa, do tego jest leciutki, wyglądem z lekka przypomina Iphona, albo jak kto woli HTC One, ogólnie wykonanie jet perfekcyjne, eleganckie...telefon sie nie zawiesza, reaguje bardzo szybko, a ekran jest czuły
    ale jako, że to mój kolejny HTC dodam, że marki nie zmienie gdyż HTC stawia na perfekcje pod względem designu zewnętrznego jak i menu to ten model ma kilka MINUSÓW gdyż jak dla mnie to były znaki rozpoznawcze tej firmy :( bardzo brakuje mi diody powiadamiającej o nieodebranych połączeniach smsach czy poczcie, 3 ekrany to zdecydowanie mało powinna być możliwość dodawania czy usuwania wedle swoich potrzeb no i ostatni minus jak dla mnie bijący po oczach to czarny - nieprzeźroczysty pasek z ikonami tzw dock na dole ekranu.
    Podsumowując telefon mimo swoich minusów i okrojonych możliwości w porównaniu do Sensation czy choćby Wildfire i tak jest godny polecenia.
    .dynamic.chello.pl | 30 mar 2014, 13:03
  • annn.
    Ten telefon mam od 4 miesięcy i jestem bardzo zadowolona. Telefon bardzo wygodny w obsłudze. Jedyne zastrzeżenie to brak lampy (wcześniej często korzystałam z latarki), ale już po miesiącu przyzywczaiłam się do tego mankamentu. Telefon jest bardzo ładnie wykonany, lekki i robi bardzo dobre wrażenie. Przy dobrym oświetleniu nawet w pomieszczeniu robi bardzo dobre zdjęcia. Nie zacina się. Świetnie sprawdza się jeżeli chodzi o przeglądanie internetu. W menu można tworzyć foldery, co ułatwia porządek. Polecam.
    .centertel.pl | 29 mar 2014, 09:03
  • kurek
    Jak dla mnie to kiepski telefon. Jeżeli ktoś używa telefonu zgodnie z jego zastosowaniem tzn do dzwonienia, pisania smsów, maili to zdecydowanie ODRADZAM Htc 300. Telefon napakowany programami dla nastolatków typu fejsbuk, instagram, jakieś pentagramy i inne rzeczy. Do tego ma tylko 3 ekrany, w tym jeden to blinkfeed. Najgorsze w tym wszystkim jest to, że ekranu blinkfeed w żaden sposób nie można konfigurować lub po prostu usunąć go. Jedyne opcje to zmiana stron, ale nie można wpisać własnych stron - korzystamy tylko z tych które domyślnie są na stałe wgrane do systemu. Takim ruchem HTC potraktowało swoich potencjalnych klientów jak ćwierćmózgów, którzy nie potrafią w żaden sposób decydować o swojej woli, nie mają żadnego zdania. To tak jakbyś kupił samochód, ale żeby z niego korzystać musisz cały rok chodzić w sandałach i różowym balonikiem w tyłku.
    Telefon odesłałem do orange po 2 dniach i wróciłem do starej noki e66. Blinkfeed w postaci w jakiej jest na tym aparacie kompletnie rujnuje telefon, staje się bezużyteczny.
    .dynamic.chello.pl | 14 mar 2014, 14:03
  • Patryk  mail
    Htc desire 300 jest po prostu rewelacyjny, chodzi bez zaciec, a wyglądem troche przypomina iPhona. Polecam!!!
    .centertel.pl | 14 lut 2014, 12:02
  • adonim85
    Dokładny model procesora użyty w HTC Desire 300 to Qualcomm MSM8225 taktowany zegaram 1GHz, wsparty prz GPU Adreno 203.
    .serv-net.pl | 10 lut 2014, 23:02
  • patryk  mail
    Mam htc desire 300 około miesiac, telefon sprawuje się świetnie, a jak inni piszą o podswietlaniu przycisków home i menu - jak dla mnie jest to zbędne, gdyż nawet po ciemku wiem gdzie sa. Gorąco polecam ten telefon.
    .244.210.220 | 27 sty 2014, 23:01

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 38,9%   5,6%   55,6% 
 Wszystkich opinii: 18. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
» LG G3 LTE-A
» Xiaomi Mi4
» Takee 1
Aktualności:

» BenQ F5: średniak z Tajwanu
» Szansa na trwalsze baterie?
» Nowe zdjęcia Xperii Z3
» Nokia Lumia 530 najlepsza w swojej cenie
» Kazam TV 4.5 z telewizją na wakacje
» Na koloniach
» Acer Liquid Jade Plus - dla nas z 2 GB pamięci RAM
» Lumia 530 - w poszukiwaniu indywidualizmu
» LG G3 LTE-A - Snapdragon 805 i gry w okienku



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.83.230.41
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.