Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 946 telefonów  |  151 192 opinie  |  650 testów  |  6 884 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
HTC

HTC Desire 300



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 33,3%   20,8%   45,8% 
 Wszystkich opinii: 24. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
  • Alalala
    Witam wszystkich.
    Zacznę od tego, że HTC Desire 300 miałam około 4 miesięcy. Kupiłam go, bo jego design jest bajeczny, nowoczesny, elegancki, robi wrażenie, wyglądem przypomina IPhone. Teraz telefon przejęła siostra i nie chce żadnego innego. Dla mnie jednak miał za mało pamięci RAM, to był główny powód zmiany telefonu. Małym minusem jest też brak diody od aparatu, brak diody powiadamiającej i brak podświetlanych przycisków. Wszystko jednak jest do przyzwyczajenia. Ogólnie telefon jest super dla osób mało wymagających, szukających prostego ale ładnego telefonu. Narzekania innych użytkowników na aplikacje i możliwości telefonu są śmieszne i wynikają z niezorientowania w temacie. Wystarczy zajrzeć do sklepu z aplikacjami i zastąpić daną aplikację lepszą, można też znacznie przyspieszyć telefon lub zmienić jego wygląd. Telefon nie zacina na lekkich grach czy internecie, dobrze słucha się muzyki, rozmawia czy pisze smsy. Do tego przy włączonej oszczędności energii bateria trzyma ok 3 dni.
    .dynamic.chello.pl | 02 gru 2014, 20:54
  • Gosia
    -Telefon ma za bardzo podkręconą głośność osoby mówiącej. Jest chyba dla osób niesłyszących. Pomimo iż zmniejszyłam na dźwięk najcichszy, w warunkach cichych takich jak dom, czy biuro, osoby mówiące cicho słyszę doskonale, jednak osoby mówiące głośno "ryczą" mi do ucha. Dodam, ze nie zawsze chcę dzielić się z osobami, z którymi przebywam o wszystkich informacjach, a przebywając w ciszy to słychać. To dość niekomfortowe dla mnie i dla tych osób.
    -Minusem jest trudność w zdejmowaniu tylnej klapki
    -Kartę mikro sd często rozłącza
    -Brak flesza
    -możliwość rozmieszczenia widżetów jedynie na dwóch stronach głównych
    .icpnet.pl | 22 lis 2014, 14:36
  • kala155555
    Telefon totalna masakra, nie polecam. Mam go od roku i jestem załamana. Ekran i tylnia klapka strasznie szybko się rysuje, telefon raz spadł W ETUI !!! i od razu szybka się potłukła. Telefon ma za mało pamięci. Nie posiada lampy błyskowej i ma strasznie cichy głośnik. Przycisk HOME i WSTECZ nie są podświetlone oraz nie są czułe, trzeba mocno przycisnąć aby telefon zareagował. Ostatnio telefon zaczyna sam się wyłączać, sam pisze smsy, odbiera telefony i wybiera sam aplikacje. nie polecam
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 lis 2014, 14:28
  • R E K L A M A
  • Marcin
    Telefon zakupiłem około roku temu, byłem zadowolony.
    Wyraźne kolory, względnie długo trzymająca bateria i intuicyjność interfejsu sense pozwalają na przyjemną pracę z tym telefonem.
    512 mb ram-u to może nieduża ilość, ale przecież ten telefon nie jest przeznaczony do grania więc to 512 w zupełności wystarcza. Telefon ani razu się nie zawiesił na domyślnym androidzie 4.1.2.
    Po instalacji cyanogenmoda ten telfon dostał takiego kopa, że nie chcę go zamieniać na inny.
    Telefonik jak dla mnie ma 2 minusy: brak lampy błyskowej i nie podświetlone przyciski (home i back)

    Szczerze polecam osobom chcącym fajnego telefonu do rozmów i smsowania.
    .xdsl.centertel.pl | 16 lis 2014, 07:04
  • Aleksandra
    Mam ten telefon już 5 miesięcy i stwierdziłam że jest okropny. Co chwilę nie działa; mi aparat. No i tradycyjnie się tnie :/ Nie ma lampy błyskowej i szybko się rysuje mimo że mam folie ochronną i pokrowiec.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 02 paź 2014, 15:05
  • asia
    ten telefon to porażka. posiadałam wcześniej sporo dotykowców, ten postanowiłam wziąć za niewielką dopłatą w PLAY. Nie testowałam wszystkich możliwości telefonu, ale posiada jedną poważną wadę - pisanie smsow jest na nim praktycznie niemożliwe. klawiatura jest tak zaprojektowana, że notorycznie okno smsa zamyka się w trakcie pisania (po przypadkowym naciśnięciu przycisku "home") i trzeba je otwierać na nowo. ponadto, słownik nie zna wielu polskich słów, zmienia w ostatniej chwili słowa i praktycznie non-stop trzeba się pilnować. Kilkakrotnie wysłałam wiadomość nie mającą sensu, bo starałam się napisać smsa szybko.
    Zdecydowanie ODRADZAM, jeśli ktoś używa telefonu głównie do pisania.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 29 wrz 2014, 21:23
  • kuba2254  mail
    Po Nokii 206 dostałem na komunię htc desire 300 android 4.1. Jedyne co mnie brzydzi to to, że nie są podświetlane przyciski. Mam go już 2 miesiące. Bardzo i gorąco polecam ten telefon.
    .ap-media.pl | 24 lip 2014, 09:48
  • kuba2254  mail
    Smartfon super. Super!!! ma na dole małe aplikacje, dzieki czemu mozna szybko włączyc ulubioną aplikacje, można sciągać aplikacje i gry super, polecam 2 gry. Crazy goat simulator i goat frenzy simulator.
    .ap-media.pl | 20 lip 2014, 12:06
  • Lukasz
    Mam telefon już 4 miesiące i opisze wam moje przemyslenia oraz plusy i minusy.
    Telefonik robi naprawdę super wrażenie,wygląda na znacznie droższego niż jest w rzeczywistości. Jest smukły,lekki,i ładnie się prezentuje.
    + Ekran jest w porządku, pikseli nie widać jak to mówią w recenzjach! No jeżeli ktoś wpatruje się w ekran od kilku centymetrów to jego sprawa. Kolory są okej,nasycenie i ostrość również,a co najważniejsze kąty widzenie rewelacyjne, zero szumów :)
    + Procesor nie zachwyca,ale nie zawodzi, zdarzają się lagi ale to przy mocnym przyciążeniu,spokojnie pogracie w 3D, lecz to już zależy od gry
    + Głośnik jest okej, dobrze gra nie charczy co najważniejsze
    + Aparat robi dobre fotki może nie tak rewelacyjne, Ale spokojnie zrobicie zdjęcie kartki A4 np. z jakiegoś dokumentu i będzie wszystko widać, dzięki autofocusowi i na ekranie 4.3
    + Myślę,że ekran jest dość wytrzymały,i nie powinny pojawiać się aż tak rysy,gdyś jest to utwardzone szkło (nosze bez folii i nie mam rys)
    + Kamerka z przodu jest w porządku, nie aż taka zła

    Teraz minusy tego telefonu
    - Brakuje mi Lampy błyskowej i tutaj się mocno zawiodłem
    - Przycisk włączania i i wyłączania telefonu jest lekko schowany i plastikowy,więc trzeba trochę mocniej naciskać
    - Tylnia plastkiowo-gumowa obudowa nie lubię,gdyż będzie się szybko brudzić i skrzypi po jakimś czasie
    - Przyciski home oraz wstecz nie są podświetlane
    - 512 ramu to zbyt mało! i przez to denerwują mnie zacięcia, musze zatrzymywać aplikacje działające,które obciążają system.

    Podsumowując: telefon dla osób które szukają czegoś taniego,co ładnie wygląda nie jest to zły telefonik, ale lepszym wyborem będzie desire 500 :)
    .dynamic.chello.pl | 05 cze 2014, 21:45
  • Ania
    Witam,
    Mam HTC Desire 300 już od miesiąca i mogę coś już powiedzieć na temat plusów i minusów tego telefonu:
    PLUSY
    - wygodny do trzymania w ręku, dobra wielkość, lekki
    - duża pamięć
    - można pościągać różne aplikacje, które działają bez problemów i nie zawieszają się

    MINUSY
    - denerwuje mnie, że spośród 3 ekranów jeden jest kompletnie zablokowany przez aplikacje dodane od producenta i nie można tego zlikwidować; w końcu to mój telefon i chcę mieć na ekranach to co ja chcę
    - aparat nie posiada lampy błyskowej plus gdy robię zdjęcia są lekko ruszone, jakby nie było stabilizacji obrazu; muszę się naprawdę skupić, żeby nie poruszyć telefonem
    przycisk do włączania telefonu moim zdaniem jest za mało wypukły; naciskam go automatycznie, ale nic się nie dzieje, więc muszę spojrzeć gdzie on dokładnie jest i go nacisnąć ponownie-jest to denerwujące
    - przyciski stałe na dole ekranu są mało "wrażliwe" - to znaczy, że muszę konkretnie nacisnąć miejsce ikonki, a nie obszar lekko poza tę ikonkę, żeby zareagowała
    - nie wiem co producent sobie myślał, ale jak można było głośność dzwonka i smsów połączyć w jedną opcję?????to jest zagadka miesiąca. Ja np. chcę żeby telefon dzwonił głośno, ale powiadomienie o wiadomości przychodziło cicho- chyba normalne- ale jednak nie dla wszystkich
    - cicho działa głośnik
    .adsl.inetia.pl | 28 maj 2014, 08:15

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 33,3%   20,8%   45,8% 
 Wszystkich opinii: 24. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Nexus 6 - wypakowanie i krótki przegląd
» MyKronoz ZeFit: w prostocie siła?
» Sony Xperia Z4 telefonem Bonda?
» ZTE Star 2 zaprezentowany oficjalnie
» TCL Meme da 3N: fatalna nazwa, telefon przyzwoity
» 999 powodów do dumy
» BlackBerry Classic zaprezentowany oficjalnie
» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.145.209.42
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.