Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 195 marek  |  9 676 telefonów  |  148 713 opinie  |  650 testów  |  4 479 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Goclever

Goclever Quantum 4



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 50,3%   31,4%   18,3% 
 Wszystkich opinii: 191. Pokazuję od 81 do 90.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Pako 100
    Miałem dwa telefony goclever (Q4).W pierwszym był pewien błąd a mianowicie kiedy wchodziłem na youtube lub gre angry birds telefon sam się restartował. Oczywiście mi go wymienili na drugi ale niestety po włączeniu nie było głosu. Po dłuższym namyśle zrestartowałem go i działa od tamtej pory płynnie i wydajnie . Może tylko mi trafiły się takie lekko wadliwe egzemplarze :) Krótko mówiąc jak najbardziej polecam gdyż telefon wart swej ceny.
    .64k.pl | 19 lut 2014, 13:02
  • Spitfire
    Kolejny Quantum 4 do wymiany to już drugi! Przycisk power, takie objawy jak u użytkownika Łakomczuch.Tylko u mnie po 4 dniach eksploatacji!Zaczynam mieć dość Goclevera!
    .153.133.226 | 11 lut 2014, 23:02
  • myślałem że będzie lepiej
    posiadam telefon około 3 miesięcy ,po miesiącu użytkowaniu lampa błyskowa nie reagowała przy zdjęciach,jednak wyłączyłem telefon wyjąłem baterie po czym ją włożyłem,odpaliłem telefon i działało,pare tygodni później zaczął strasznie się wieszać,podczas pisania sms/gg wibracje przy naciskaniu literek się wieszały,dzisiaj punkt kulminacyjny! dolne przyciski służace do np wyłączania aplikacji,wyśrodkowywania ekranu zaczęły szaleć,przede wszystkim ten od wyłączania aplikacji(środkowy,są 3) po jego naciśnięciu telefon sam włącza aplikacje,widać wyraźnie że ekran dostaje dotyk i w miejscu gdzie znajduję się apka samoczynnie się włącza,jutro niosę go na reklamacje,byłem pozytywnie nastawiony na ten telefon ,jednak strasznie mnie rozczarował
    Pozdrawiam
    .222.24.167 | 11 lut 2014, 17:02
  • R E K L A M A
  • Spitfire
    Telefon bardzo fajny jak na tę cenę. Fakt że jest to mój drugi Quantum 4.Pierwszy miał problem z zasięgiem, ale od ręki wymienili mi na nowy w sklepie.Tu pochwała dla Komputronika.Pozdrawiam.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 07 lut 2014, 21:02
  • Lakomczuch
    Kilka komentarzy niżej jest też mój, pozytywny. Jeżeli chodzi o telefon to w dalszym ciągu jest ok, śmiga dobrze, ekran jak najbardziej okej, nie wiesza się, głośnik działa, ale po tygodniu zaczął się problem z przyciskiem power(odblokuj/zablokuj). Zamiast zablokować włączały mi się opcje restartu,wyłaczenia czy zmiany profilu dźwięku. Potem przestał reagować, wielokrotnie naciskałem na przycisk żeby telefon się odblokował, kolejnego dnia znów było wszystko ok, a od wczoraj przycisk w ogóle nie działa. Zastanawiam się, czy może zainstalowałem coś 'złego' czy jest to fizyczna wada telefonu. Na pewno nie zostało to spowodowane z mojej winy, telefon nie upadł, nie uderzył w nic. Miał ktoś taki przypadek już?
    .ip.netia.com.pl | 05 lut 2014, 14:02
  • JohnClark
    Witam,
    Kupiłem ten telefon miesiąc temu i naprawdę intensywnie go eksploatowałem - internet, gry i jestem z niego bardzo zadowolony.
    Nie mam żadnych problemów z głośnością (głos w rozmowach jest głośny i wyraźny, przy muzyce tak samo, a nawet lepiej).
    Obecnie mam zainstalowane gry: Into the Dead, Death Shooter, Plauge Inc, Hungry Shark, Wiele gier Angry Birds, Tetris, Słowotok, Chees Free, Pool Billard, DH Reloaded, Tank 1990, TibiaME, Anarchy RPG, Demons and Dungeons, Magic Dragon, Lego Ninjago Rebooted, Epic Defence, Racing Air i aplikacja LOL jungler.
    Gry chodzą elegancko i nie mam się czego przyczepić.
    Jedynie irytuje mnie przeglądarka chrome po aktualizacji strony wczytują się jakoś dziwnie (wyświetla się wczytana strona po czym znika i ładuje się, więc muszę przejść do widoku kart i wybrać kartę ponownie aby pojawiła się treść strony), jednak przed aktualizacją działało git, więc pewnie chrome coś zjebali w aktualizacji.
    Telefon działa płynnie nawet na mrozach (tak, testowałem go w styczniu na dworze i na dworze chodził ok),
    *oraz z kartą AERO2 i działa bardzo ładnie - internecik jak ta lala.
    Na skype elegancko się rozmawia, facebook chodzi płynnie.
    Próbowałem instalować kilka bardziej wymagających gier, które na tablecie elegancko chodzą i telefon miał z nimi problemy (po prostu się nie włączały), no ale to kwestia parametrów bo gry były naprawdę wymagające więc się nie dziwię :)

    Jedno co muszę przyznać, to że czasami podczas długiego użytkowania internetu, gdy chcę pograć w Into the Death to gra się wyłącza w trakcie - reset telefonu załatwia sprawę, ale nie wiem czy to nie kwestia przepełnienia pamięci bo naprawdę mam full zajęte xd a przy korzystaniu z neta telefon jest obciążony dodatkowo zdjęciami, które musi zapamiętać a przeglądam strony typu demotywatory, jebzdzidy itp. itd.
    Jako facet, irytowało mnie w mniejszych telefonach to, że nie trafiałem w literki paluchami, jednak przy tych 4 calach zdarza mi się to w miarę sporadycznie, a dzięki aero2 w każdej chwili nawet prowadząc auto mogę pisać smsa mówiąc do telefonu (opcja google gdzie wypowiadane słowa telefon zapisuje w smsie).
    Gdyby coś się działo będę pisał pod tym samym nickiem :) Jak do tej pory przyznam, że sprzedawcy negatywnie się wypowiadali o telefonie, ale ja jestem zadowolony i polecam, szczególnie, że uważam 300zł za odpowiednią cenę dla telefonu, bo za 1000zł to wolę netbooka kupić niż telefon.
    pozdrawiam,JC
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 04 lut 2014, 23:02
  • Frohus
    Przyznam, że na początku gdy go kupiłem, wywarł na mnie spore wrażenie. Chodził płynnie, nie wieszał się. Bateria trzyma około 2-3 dni, no ale czego oczekiwać od smartfona. Z biegem czasu zaczęły się pierwsze problemy z dźwiękiem podczas rozmów, ale zdarzyło się to może 3-4 razy, więc to mały problem. Muszę się jednak przyczepić do jakości i trwałości ekranu, bo jest on wręcz tragiczny, dziś właśnie pękł mi ekran, mimo, że miałem na nim folie a telefon cały czas w etui, nigdzie nie uderzyłem ani nie zahaczyłem. Włączyłem sobie muzykę, odłożyłem do kieszenie, a po powrocie do domu i wyciągnięciu telefonu z etui zobaczyłem piękne pękniecie przy głośniku. Jestem gotów stwierdzić, że to najgorzej wydane 300zł w moim życiu.
    .adsl.inetia.pl | 04 lut 2014, 20:02
  • hadwi
    Serwis nadal pod psem, telefon z niepełnosprawnym przyciskiem włącznik/reset wysłany 5 stycznia doserwisu wrócił 30 stycznia z wymieniony przyciskiem. Po tej wymianie przycisk supełnie nie reaguje - telefonu nie można włączyć, jedyne co można zobaczyć, to po podłączeniu zasilania przez chwilę widać obrazek ładującej się baterii (na tą chwilę już 100% ładowania). Najprawdopodobnie jutro ponownie telefon pojedzie do serwisu.
    .internet.boleslawiec.pl | 30 sty 2014, 15:01
  • jaaaaaaa
    Hej. Mam tel od tygidnia i jest ok jedyna wada to słaba bateria bez aero2 dwa dni a z aero jeden dzien:P
    .free.aero2.net.pl | 30 sty 2014, 14:01
  • straight edge savior
    Telefon naprawde godny polecenia. Mam go miesiąc i naprawde polecam. Śmiga naprawde super, szkoda tylko, że ma tak mało pamięci wbudowanej, ale naprawde polecam.
    .31.116.145.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 29 sty 2014, 09:01

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 50,3%   31,4%   18,3% 
 Wszystkich opinii: 191. Pokazuję od 81 do 90.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy A3 HSPA
» Samsung Galaxy A5 HSPA
» Samsung Galaxy A5
» Samsung Galaxy A3 SM-A3009
» Oppo R5
» Oppo N3
» Honor 6
» Huawei Honor 4X
» Kyocera Urbano V01
Aktualności:

» Wesołych Świąt!
» Motorola z Lenovo wskakują na podium
» Samsung Galaxy A5 i Galaxy A3 zaprezentowane oficjalnie
» Okulary i zegarki zakazane w kinach - NATO i MPAA w oparach absurdu
» Polska premiera nowości HTC
» MyKronoz ZeWatch2: prosto ze Szwajcarii
» Overmax Vertis Braver: smartfon z IP68
» Goclever Insignia 550i: 8 rdzeni w skromnej cenie
» Microsoft Band - pierwszy smartwatch z Redmond



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.237.235.12
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.