Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 298 marek  |  14 844 telefony  |  193 012 opinie  |  1 060 testów  |  2 694 użytkowników on-line
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Goclever

Goclever Quantum 4

Thumb Up

44,3% 

Thumb Down

 35,9% 

Pytanie

 19,8% 

 Wszystkich opinii: 237. Pokazuję od 81 do 90.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Krystyna
Właśnie przed chwilą, mój quantum 4 sam się wyłączył. Mianowicie siedzę na laptopie, patrzę a quantum wyłączył się aparat, następnie włączył się główny ekran a na samym końcu się wyłączył. Nie ma opcji, że telefon jest rozładowany ponieważ przed samowyłączeniem było ponad 70% baterii. Czy ktoś ma podobny problem?? Telefonu nie da się włączyć. Po dokładnie 30 dniach użytkowania zaczął się zacinać, ''zamulał''. Ci co robili recenzję na yt quantuma 4 powinni zrobić ją min. po miesiącu użytkowania bo na pierwszy rzut oka wydaje się być świetny. Podkreślam WYDAJE SIĘ BYĆ ŚWIETNY. Zawiodłam się ..
.24.248.217 | 21 maj 2014, 11:05
wowo
słabiutki, niska rozdzielczość ekranu, słaba bateria, tylko 4GB wbudowanej pamięci, a główna kamerka 2Mpx to dowcip czy co, za tą cene to śmieszne, wolę myphone fun2, z lekka doplatą, ale lepszymi parametrami
.internetia.net.pl | 21 maj 2014, 00:05
Pixel
Wspaniały telefon za tę cenę. Osobiście polecam. Minusem jest jedynie kamerka i błędy systemu, tzn. lampa błyskowa i aparat raz mi nie działały, dopóki nie zrestartowałam telefonu. Producent mógłby wypuścić update.

Bardzo wygodny, ma wyjątkowo ładny ekran w tej półce cenowej. Ogromnym plusem, mimo słabego aparatu jest lampa błyskowa, przydaje się często jako latarka.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 15 maj 2014, 21:05
m772
Absolutnie nie polecam. Aparat miesiąc działa a miesiąc nie, mikro zestaw nie działa, ogólnie często się zawiesza. Mam go dopiero pół roku.
.lublin.mm.pl | 12 maj 2014, 23:05
mart1ns
Witam,

użytkuję telefon od września 2013 (kupiony w przedsprzedaży w komputroniku), więc wypowiem się w kwestiach użytkowych. Bateria wytrzymuje tyle samo ile na początku. Używam 2 kart sim - Plus i Aero2. Dużo prądu zużywają połączenia 3g, więc jeżeli nie przeglądamy internetu to lepiej wyłączyć transmisję danych. To samo dotyczy się odbiornika GPS oraz karty sieciowej WIFI. Jeżeli nie używamy to wyłączamy. Telefon ładuję raz na 4-5 dni. Telefonu używam głównie do dzwonienia, pisania sms oraz nawigacji. Bardzo szybko łapie sygnał GPS. Kilka razy zdarzyło mi się że telefon trzeszczał, jednak po restarcie objaw ustąpił. Moja znajoma, która ma ten telefon(kupiony w Polo :-)) miała problemy z głośnikiem oraz rozmowami, ale po aktualizacji do najnowszej wersji oprogramowania wszystko działa jak należy. Obecnie ten model można kupić 250 zł i są to śmieszne pieniądze. Polecam
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 10 maj 2014, 14:05
Anonim2002
Mam ten telefon od świąt Bożego Narodzenia. Ekran jest bardzo kruchliwy. Bateria jest słaba trzyma 1 dzień. A co najlepsze ekranu nie da się wymienić!! Jest dziwne. Aparat przedni jest do kitu, a drugi... tak samo. Aplikacje dużo jest ich tylko jeszcze tel przycina się i wariuje często. Nie Polecam telefonu.
.147.48.204.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 08 maj 2014, 19:05
santaclaus21
Powiem tak - najlepszy z chińczyków jaki miałem. Miałem Kazama 4, Overmaxa i to były nieporozumienia. Quantum chodzi najlepiej mimo porównywalnych parametrów. Wyświetlacz sam nie pęka - przynajmniej u mnie. Może to były opinie frustratów którzy nie chcieli płacić za uszkodzenia których sami dokonali. Jakość głośników pozostawia sobie trochę do życzenia. Poza tym nie ma się do czego przyczepić. Za te pieniądze - najlepszy wybór. Miałem kilkanaście smartfonów ;] i wiem co piszę.
.jordan.krakow.pl | 06 maj 2014, 10:05
greg
U mnie nie występują żadne wspomniane problemy z jakoscia rozmowy telefonicznej. Najwidoczniej problem dotyczyl pierwszych dostaw. Duży plus za ekran - super jakosc w tej cenie.
.devs.futuro.pl | 06 maj 2014, 08:05
dert
Zakupiłem telefon w grudniu 2013 r i to okazało się niestety jedną wielką lipą.Telefon nie wiedząc czemu podczas rozmowy zaczyna szumieć trzeszczyć,by w końcu stracic połączenie,po za tym potrafi się zawiesić,bateria beznadziejna praktycznie po kilku telefonach trzeba ładować.Ogólnie gdyby ktoś chciał to coś zakupić odradzam ze szczerego serca.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 05 maj 2014, 19:05
Wall
Telefon OK. Główny problem to serwis Goclever'a. Najlepiej przyjmijcie, że go nie ma ..
.adsl.inetia.pl | 02 maj 2014, 01:05

Thumb Up

44,3% 

Thumb Down

 35,9% 

Pytanie

 19,8% 

 Wszystkich opinii: 237. Pokazuję od 81 do 90.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu