Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 114 telefony  |  144 011 opinii  |  720 testów  |  6 994 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Goclever

Goclever Quantum 4



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,4%   29,7%   18,9% 
 Wszystkich opinii: 175. Pokazuję od 81 do 90.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Amil112
    Jestem posiadaczem tego telefonu od kilki dni i musze przyznać, że na jego możliwości jest aż za tani. Spokojnie można by dać za niego nawet te 399 zł. Do tej pory ani razu mi się nie zawiesił, ani nawet nie przyciął, mimo że si3 nim bawię non stop. Polecam.
    .189.219.111.skyware.pl | 24 sty 2014, 10:01
  • Ela
    Super telefon jestem bardzo zadowolona. bateria trzyma mi juz 4 dni i zostalo jeszcze 45%. Z głośnikiem był jakieś problem ale sa informacje na internecie jak się tego pozbyć. Aparat mi lepszy nie potrzebny. Czulszy od wcześniejszego mojego telefonu HTC który był koszmarny w użytkowaniu (wolny i mało czuły). Dla Goclevera po kilku miesiącach użytkowania 10/10.
    .meganet.com.pl | 16 sty 2014, 22:01
  • Brada
    Mam czarnego od dwóch dni. Poprostu igła. Miałem Samsunga Galaxy Young, przesiadka ze sputnika na rakietę.
    .dynamic.chello.pl | 16 sty 2014, 17:01
  • R E K L A M A
  • oofo
    Wielki pozytyw. Kolega kupil go w x-comie, powiedzieli mu ze te wady z glosnikami mialy modele starszej serii, wszystkie nowe (grudzien 2013) juz sa ok. Kupil, posprawdzal i byl bardoz zadowolony, więc i ja go kupilem zwracając uwagę na ta date produkcji. I naprawde jest swietny.
    - nic sie nie wiesza ani nie cina, strony chodza bardzo plynnie
    - jasny, duzy, czytelny obraz
    - czuly ekran dotykowy
    - dziala mi na nim automapa jak i od wczoraj gta3 bez zadnych problemów i zaciec
    - duzo bajerów
    - dziala darmowy internet AERO2, a można tworzyć takie hot-spot, wiec mozemy udostepnic darmowy internet na laptop czy innemu uzytkownikowi
    - telefon ma juz praktycznie odrazu wszystko skonfugurowane typu mms/internet, tylko wlozyc karte i dziala
    - niska cena to ogromny plus
    - w zestawie w pudelku dostajemy nawet folie ochronna na ekran

    Podsumowujac mam telefon/ tablet/ konsolke do prostych gier (choc gta 3 ma juz wieksze wymagania a spokojnie daje rade) i przegladarke darmowego internetu w jednym malym urzadzeniu. Wady - to oczywiscie wspominany aparat, a że ja używam rzadko to mi nie przeszkadza, awaryjnie jak cos to jakiś jest. Innych nie dostrzegam jak na razie.
    .dynamic.chello.pl | 16 sty 2014, 14:01
  • Sebastian
    To był mój trzeci telefon z androidem. Zajął miejsce HTC Desire C. Różnica w telefonach po przejściu była drastyczna w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Był to mój pierwszy Dual Sim i uważam, że warto było wydać 300 zł na ten telefonik.
    Jako plusy tego telefonu uważam:
    - czas pracy na baterii przy włączonym pakiecie internetowym i pisaniu sms - po całym dniu połowę baterii zjadło;
    - Sim Management - mechanizm zarządzania kartami SIM - możliwość ustawienia, że z karty pierwszej idą sms, z drugiej się dzwoni i używa internetu;
    Minusy telefonu:
    - słaby aparat
    - brak diody powiadomień
    - nie do końca przetłumaczony system
    - tragicznie grająca muzyka - mi brakowało beats audio z HTC Desire C
    .222.27.120 | 16 sty 2014, 13:01
  • Artur
    Mam ten telefon od miesiąca. Nie ukrywam, że kupiłem jako ciekawostkę za 299. I jestem bardzo zadowolony, ewidentnym minusem jest aparat (ale że normalnie korzystam z iphona aparat nie miał dla mnie znaczenia).
    Jak na razie po miesiącu użytkowania nie widzę wad. Wszystko działa sprawnie i szybko, bateria u mnie trzyma przez 2 dni, przy synchronizacji 3 kont pocztowym załączonym wifi i transmisji 3G.
    .internetdsl.tpnet.pl | 14 sty 2014, 10:01
  • Andrzej
    Witam, mam ten telefon od 3 dni i już wiem, że za 280 zł jakie zapłaciłem (z kosztami przesyłki) nie ma szans żadnych na nic porównywalnego chyba.
    Owszem, są pewne niedoróbki, nawet w tej chwili patrzę na zegar na wygaszaczu - godziny grubszą a minuty cieńszą czcionką czy niedoróbki w tłumaczeniu androida ale:
    1. Nawigacja (AutoMapa) zasuwa jak należy, nawet zimny start GPS jest relatywnie dośc szybki.
    2. Wygląd całkiem przyzwoity a wyświetlacz jest naprawdę dobry
    3. Wszystkie deklarowane funkcje działają, telefonik świetnie współpracuje z MyPhoneExplorerem, co jest dla mnie ważne.

    Duży PLUS za tę kasę, pomimo, że aparatu fotograficznego mogłoby tu nie być, bo kiepski:)
    .free.aero2.net.pl | 09 sty 2014, 07:01
  • mpi4
    Kupiłem ten telefon dla syna, który jak to dzieci używa go bardziej do grania a przy okazji do dzwonienia. Dał mi sie pobawić i powiem szczerze ze ja jestem bardzo zaskoczony na plus. Dodam że ja od 20 msc posiadam Galaxy S3. Jedyny minus to aparat. Ale smartfon to w koncu nie lustrzanka. Polecam
    .adsl.inetia.pl | 08 sty 2014, 19:01
  • Grubek  mail
    Smartfon jest świetny! Nie wiem o co chodzi ludziom z tym zanikaniem głosu w słuchawce. U mnie jest wszystko ok. Jedyną wadą jest wspominany aparat 2mpx. Telefonik chodzi Bardzo szybko nie zawiesza się. Najbardziej wymagające gry chodzą bez problemu. Angry birds GO , Gta sa. Mam go już 1 miesiąc i za tą cene brać i się nie zastanawiać! Polecam! :)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 06 sty 2014, 20:01
  • januszjakub
    Mam go od dwóch miesięcy. Rozmowy tak przez słuchawkę jak i przez głośnik - baz zastrzeżeń. Aero 2 - internet z nominalną dla tej usługi prędkością. GPS - precyzyjny. Pod "gołym niebem" łapie fixa 1 - 2 sek.. Ekran porównywalny z dużo droższymi. Skype - poprawnie (także przez Aero 2). Wi-Fi czułość lepsza niż np. Sony Xperia Arc S. Aparat foto. - tak jak mówią dane techniczne - tylko w wyjątkowych sytuacjach.
    .adsl.inetia.pl | 05 sty 2014, 13:01

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,4%   29,7%   18,9% 
 Wszystkich opinii: 175. Pokazuję od 81 do 90.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Nokia Lumia 530
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
» LG G3 LTE-A
» Xiaomi Mi4
» Takee 1
Aktualności:

» Nokia Lumia 530 najlepsza w swojej cenie
» Kazam TV 4.5 z telewizją na wakacje
» Acer Liquid Jade Plus - dla nas z 2 GB pamięci RAM
» Lumia 530 - w poszukiwaniu indywidualizmu
» LG G3 LTE-A - Snapdragon 805 i gry w okienku
» Xiaomi Mi4 - najszybszy telefon na świecie
» Amazon Fire oferuje dynamiczną perspektywę w grach
» Tylko 5 milimetrów - jak można odchudzić smartfona
» "Multi user mode" w Galaxy Tab 4 - reklamowany, ale nieobecny



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.82.60.105
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.