Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 306 telefonów  |  102 483 opinie  |  650 testów  |  3 188 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Goclever

Goclever Quantum 4



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 50,5%   30,8%   18,7% 
 Wszystkich opinii: 182. Pokazuję od 81 do 90.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • straight edge savior
    Telefon naprawde godny polecenia. Mam go miesiąc i naprawde polecam. Śmiga naprawde super, szkoda tylko, że ma tak mało pamięci wbudowanej, ale naprawde polecam.
    .31.116.145.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 29 sty 2014, 09:01
  • Qubus282
    Telefon kupiłem 2 dni temu, ogólnie jestem zadowolony, jedyne do czego mogę się przyczepić to słaba bateria. Kupiłem go za 300 zł, uważam że cena w stosunku do jakości jest bardzo dobra. Gorąco polecam.
    .internetia.net.pl | 28 sty 2014, 17:01
  • EDMSZM
    Szkoda kasy na taki sprzęt.Aparat fotograficzny tragiczny,głos słabiutki, a ekran rysuje się bardzo łatwo.Wkurza mnie na każdym kroku.Już się rozglądam za czymś droższym.
    .dynamic.chello.pl | 28 sty 2014, 14:01
  • R E K L A M A
  • Michał
    Mam go od wczoraj i póki co jestem zadowolony. To mój pierwszy smartfon, więc nie mogę porównać go z innym, ale poprzedni telefon Nokia C3 01 jest przy nim niczym. Wszystko działa płynnie, tylko jakoś rozmów rzeczywiście mogła być o wiele lepsza
    .mlyniec.gda.pl | 28 sty 2014, 13:01
  • Trtojan27
    Telefon pierwsza klasa. kolega ma Samsunga Galaxy S Plus ktory nowy kosztuje 500 zl. Ogolnie pobawil sie chwile Quantumem 4 i chyba sie leciutko wkurzyl:) Fakt ze jedyne co ma gorsze (przynajmniej zauwazalnie) to aparat.

    Plusy
    - Spory Czas pracy na baterii
    - Swietny ekran
    - Plynne dzialanie nawet bardziej wymagajacych gier
    - Fejsy , Gpesy , Internety i inne aplikacje :)
    - ma diodke z ktorej robimy latarke
    - Tani jak barszcz!!!

    Minusy
    - Tragiczny aparat
    - Malo pamieci Wbudowanej (4 gb z czego dostepne troche ponad 1 gb), ale mozna uzywac kart SD do 32 gb
    - Brak podswietlanych klawiszy funkcyjnych
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 sty 2014, 22:01
  • Lakomczuch
    Miałem wątpliwości co do tego telefonu, boo pamiętam co było z tabletami od tej firmy. Jednak po przeczytaniu recenzji i opinii użytkowników zdecydowałem się go kupić. Kupiłem go trzy dni temu. Oto spostrzeżenia po tych kilku dniach:
    -Plastik dobrej jakości, porównywalnie z tymi od renomowanych producentów.
    - Mieszkam na osiedlu w lesie na obrzeżach miasta ok 50 tysięcy, zasięg tam nie jest rewelacyjny. Jednak ten telefon ma dobrą antenę, na poprzednim telefonie htc desire z, bywało różnie.
    - Co do głośnika (w związku ze słowami przedmówców) mój działa całkowicie sprawnie, zero problemu.
    - Bateria trzyma zadowalająco, standardy utrzymane.
    - Działa bardzo płynnie mimo tych 512ram.
    - Jedyny problem to brak polskiego słownika w bazie klawiatury, ale łatwo to rozwiązać przez zainstalowanie aplikacji Kii Keyboard oraz słownika polskiego do tej apki, wszystko dostępne za darmo w sklepie play. Krótko, stosunek cena/jakość jest świetny, aż ciężko uwierzyć, że nie ma żadnego haczyka. Zdecydowanie polecam. Jest to wypowiedź z perspektywy człowieka o niewygórowanych oczekiwaniach, wiadomo, że ten telefon to nie kombajn, ale w zupełności wystarczy do przeciętnego użytkowania: sms, dzwonienie, aplikacje organizacyjne, czasem facebook, pliki pdf/office.
    .retsat1.com.pl | 27 sty 2014, 12:01
  • macko1986
    Telefon naprawde godny polecenia,smiga bardzo fajnie. Smartfon za rozsadne pieniazki.
    .static.gprs.plus.pl | 27 sty 2014, 07:01
  • Amil112
    Jestem posiadaczem tego telefonu od kilki dni i musze przyznać, że na jego możliwości jest aż za tani. Spokojnie można by dać za niego nawet te 399 zł. Do tej pory ani razu mi się nie zawiesił, ani nawet nie przyciął, mimo że si3 nim bawię non stop. Polecam.
    .189.219.111.skyware.pl | 24 sty 2014, 10:01
  • Ela
    Super telefon jestem bardzo zadowolona. bateria trzyma mi juz 4 dni i zostalo jeszcze 45%. Z głośnikiem był jakieś problem ale sa informacje na internecie jak się tego pozbyć. Aparat mi lepszy nie potrzebny. Czulszy od wcześniejszego mojego telefonu HTC który był koszmarny w użytkowaniu (wolny i mało czuły). Dla Goclevera po kilku miesiącach użytkowania 10/10.
    .meganet.com.pl | 16 sty 2014, 22:01
  • Brada
    Mam czarnego od dwóch dni. Poprostu igła. Miałem Samsunga Galaxy Young, przesiadka ze sputnika na rakietę.
    .dynamic.chello.pl | 16 sty 2014, 17:01

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 50,5%   30,8%   18,7% 
 Wszystkich opinii: 182. Pokazuję od 81 do 90.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gionee Gpad G5
» Gionee V188
» Samsung Gear S
» Huawei Ascend P7 Sapphire
» HTC Desire 510
» IUNI U3
» Huawei Honor 3C Play Edition
» Krüger&Matz Live 2
» LG G3 Stylus
Aktualności:

» Mapy HERE oraz Nike+ w urządzeniach Samsunga
» Lenovo Vibe X2 dostanie Androida L?
» Samsung Galaxy Note 4 ma ekran QHD!
» Huawei: kolejne zdjęcia Mate 7 i mała wpadka P7
» Samsung Galaxy K Zoom LTE: pierwsze wrażenia
» Smukłe nowości Gionee
» Lenovo X2 na liście TENAA
» iPhone 6: premiera 9 września, sklepy już gotowe
» Kali mieć smartfona



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.198.26.110
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.