Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 185 marek  |  9 233 telefony  |  145 223 opinie  |  720 testów  |  4 145 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Goclever

Goclever Quantum 4



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,1%   30,6%   18,3% 
 Wszystkich opinii: 180. Pokazuję od 81 do 90.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • EDMSZM
    Szkoda kasy na taki sprzęt.Aparat fotograficzny tragiczny,głos słabiutki, a ekran rysuje się bardzo łatwo.Wkurza mnie na każdym kroku.Już się rozglądam za czymś droższym.
    .dynamic.chello.pl | 28 sty 2014, 14:01
  • Michał
    Mam go od wczoraj i póki co jestem zadowolony. To mój pierwszy smartfon, więc nie mogę porównać go z innym, ale poprzedni telefon Nokia C3 01 jest przy nim niczym. Wszystko działa płynnie, tylko jakoś rozmów rzeczywiście mogła być o wiele lepsza
    .mlyniec.gda.pl | 28 sty 2014, 13:01
  • Trtojan27
    Telefon pierwsza klasa. kolega ma Samsunga Galaxy S Plus ktory nowy kosztuje 500 zl. Ogolnie pobawil sie chwile Quantumem 4 i chyba sie leciutko wkurzyl:) Fakt ze jedyne co ma gorsze (przynajmniej zauwazalnie) to aparat.

    Plusy
    - Spory Czas pracy na baterii
    - Swietny ekran
    - Plynne dzialanie nawet bardziej wymagajacych gier
    - Fejsy , Gpesy , Internety i inne aplikacje :)
    - ma diodke z ktorej robimy latarke
    - Tani jak barszcz!!!

    Minusy
    - Tragiczny aparat
    - Malo pamieci Wbudowanej (4 gb z czego dostepne troche ponad 1 gb), ale mozna uzywac kart SD do 32 gb
    - Brak podswietlanych klawiszy funkcyjnych
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 sty 2014, 22:01
  • R E K L A M A
  • Lakomczuch
    Miałem wątpliwości co do tego telefonu, boo pamiętam co było z tabletami od tej firmy. Jednak po przeczytaniu recenzji i opinii użytkowników zdecydowałem się go kupić. Kupiłem go trzy dni temu. Oto spostrzeżenia po tych kilku dniach:
    -Plastik dobrej jakości, porównywalnie z tymi od renomowanych producentów.
    - Mieszkam na osiedlu w lesie na obrzeżach miasta ok 50 tysięcy, zasięg tam nie jest rewelacyjny. Jednak ten telefon ma dobrą antenę, na poprzednim telefonie htc desire z, bywało różnie.
    - Co do głośnika (w związku ze słowami przedmówców) mój działa całkowicie sprawnie, zero problemu.
    - Bateria trzyma zadowalająco, standardy utrzymane.
    - Działa bardzo płynnie mimo tych 512ram.
    - Jedyny problem to brak polskiego słownika w bazie klawiatury, ale łatwo to rozwiązać przez zainstalowanie aplikacji Kii Keyboard oraz słownika polskiego do tej apki, wszystko dostępne za darmo w sklepie play. Krótko, stosunek cena/jakość jest świetny, aż ciężko uwierzyć, że nie ma żadnego haczyka. Zdecydowanie polecam. Jest to wypowiedź z perspektywy człowieka o niewygórowanych oczekiwaniach, wiadomo, że ten telefon to nie kombajn, ale w zupełności wystarczy do przeciętnego użytkowania: sms, dzwonienie, aplikacje organizacyjne, czasem facebook, pliki pdf/office.
    .retsat1.com.pl | 27 sty 2014, 12:01
  • macko1986
    Telefon naprawde godny polecenia,smiga bardzo fajnie. Smartfon za rozsadne pieniazki.
    .static.gprs.plus.pl | 27 sty 2014, 07:01
  • Amil112
    Jestem posiadaczem tego telefonu od kilki dni i musze przyznać, że na jego możliwości jest aż za tani. Spokojnie można by dać za niego nawet te 399 zł. Do tej pory ani razu mi się nie zawiesił, ani nawet nie przyciął, mimo że si3 nim bawię non stop. Polecam.
    .189.219.111.skyware.pl | 24 sty 2014, 10:01
  • Ela
    Super telefon jestem bardzo zadowolona. bateria trzyma mi juz 4 dni i zostalo jeszcze 45%. Z głośnikiem był jakieś problem ale sa informacje na internecie jak się tego pozbyć. Aparat mi lepszy nie potrzebny. Czulszy od wcześniejszego mojego telefonu HTC który był koszmarny w użytkowaniu (wolny i mało czuły). Dla Goclevera po kilku miesiącach użytkowania 10/10.
    .meganet.com.pl | 16 sty 2014, 22:01
  • Brada
    Mam czarnego od dwóch dni. Poprostu igła. Miałem Samsunga Galaxy Young, przesiadka ze sputnika na rakietę.
    .dynamic.chello.pl | 16 sty 2014, 17:01
  • oofo
    Wielki pozytyw. Kolega kupil go w x-comie, powiedzieli mu ze te wady z glosnikami mialy modele starszej serii, wszystkie nowe (grudzien 2013) juz sa ok. Kupil, posprawdzal i byl bardoz zadowolony, więc i ja go kupilem zwracając uwagę na ta date produkcji. I naprawde jest swietny.
    - nic sie nie wiesza ani nie cina, strony chodza bardzo plynnie
    - jasny, duzy, czytelny obraz
    - czuly ekran dotykowy
    - dziala mi na nim automapa jak i od wczoraj gta3 bez zadnych problemów i zaciec
    - duzo bajerów
    - dziala darmowy internet AERO2, a można tworzyć takie hot-spot, wiec mozemy udostepnic darmowy internet na laptop czy innemu uzytkownikowi
    - telefon ma juz praktycznie odrazu wszystko skonfugurowane typu mms/internet, tylko wlozyc karte i dziala
    - niska cena to ogromny plus
    - w zestawie w pudelku dostajemy nawet folie ochronna na ekran

    Podsumowujac mam telefon/ tablet/ konsolke do prostych gier (choc gta 3 ma juz wieksze wymagania a spokojnie daje rade) i przegladarke darmowego internetu w jednym malym urzadzeniu. Wady - to oczywiscie wspominany aparat, a że ja używam rzadko to mi nie przeszkadza, awaryjnie jak cos to jakiś jest. Innych nie dostrzegam jak na razie.
    .dynamic.chello.pl | 16 sty 2014, 14:01
  • Sebastian
    To był mój trzeci telefon z androidem. Zajął miejsce HTC Desire C. Różnica w telefonach po przejściu była drastyczna w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Był to mój pierwszy Dual Sim i uważam, że warto było wydać 300 zł na ten telefonik.
    Jako plusy tego telefonu uważam:
    - czas pracy na baterii przy włączonym pakiecie internetowym i pisaniu sms - po całym dniu połowę baterii zjadło;
    - Sim Management - mechanizm zarządzania kartami SIM - możliwość ustawienia, że z karty pierwszej idą sms, z drugiej się dzwoni i używa internetu;
    Minusy telefonu:
    - słaby aparat
    - brak diody powiadomień
    - nie do końca przetłumaczony system
    - tragicznie grająca muzyka - mi brakowało beats audio z HTC Desire C
    .222.27.120 | 16 sty 2014, 13:01

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,1%   30,6%   18,3% 
 Wszystkich opinii: 180. Pokazuję od 81 do 90.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Sony Xperia Z3
» Sharp Aquos Crystal X
» LG L30
» LG L50 Sporty Dual TV
» LG L50 Sporty
» LG L Fino
» LG L Bello
» HTC One M8 for Windows
» Sharp Aquos Crystal
Aktualności:

» Sony Xperia Z3 w TENAA
» Samsung wygina telefony... jeszcze mocniej
» L Fino i L Bello: nowości LG na IFA
» HTC na 64 bitach?
» Sony szykuje smartfon do selfie?
» HTC One (M8) for Windows oficjalnie dostępny
» Elementy interfejsu G3 trafią do najtańszych modeli LG
» Kolorowa nowość Prestigio
» Sony Xperia M2 Aqua potrafi nurkować



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.83.228.89
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.