Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 939 telefonów  |  151 104 opinie  |  849 testów  |  5 538 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Goclever

Goclever Quantum 4



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 48,5%   33,5%   18,0% 
 Wszystkich opinii: 200. Pokazuję od 81 do 90.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Kowalski Janek
    Niestety obawy o fatalnym głośniku się potwierdziły i musiałem odesłać do serwisu bo mnie rozmówcy słabo rozumieli. Prędkość serwisu koszmarna, pewnie mają więcej reklamacji. Ale po przygodach nie mogę narzekać i jestem zadowolony. Za tą cenę?
    .gorlice.ap-media.pl | 12 mar 2014, 16:30
  • Kubixster
    Nie polecam nikomu, kupiłem i ekran wariuje jak głupi, smartfon sam naciska wszystko co popadnie, nie da się nad nim zapanować. Gdyby nie to, nie miałbym czego się doczepić. Jeśli ktoś ma pomysł jak naprawić ten dotyk to niech da znać..
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 mar 2014, 16:28
  • izanna89
    Przyszła pora na moją opinię - przed zakupem telefonu czytałam zamieszczone tu komentarze i miałam spore obawy (ale też szłam do sklepu z innym nastawieniem). Mój poprzedni telefon to Samsung Galaxy Ace II (skradziony). Ale do rzeczy - mam telefon od prawie dwóch miesięcy - pierwsze wrażenie - mega zaskoczenie (in plus)! Telefon dobrze leży w dłoni, nie "chrzęści" plastikiem, solidnie wykonany. Poza tym bardzo ładnie się prezentuje (mam biały). Po takim czasie użytkowania nie mam żadnych zastrzeżeń - mimo, iż nie mam włożonej karty pamięci, aplikacje nie tną się, sam system też chodzi płynnie (a mam dość dużo aplikacji). Jedyne, czego nie mam dużo,. to gry (zaledwie dwie to tramwaju na "nudę"), bo resztę mam na tablecie.
    Jeśli ktoś się waha przed zakupem telefonu, to zdecydowanie polecam - wbrew obawom o kiepską jakość rozmów (często wymienianą przez innych), ja nie narzekam, moi rozmówcy też nie (nie ma żadnych szelestów, szumów, nie ma problemu z głośnością). Nie żałuję zakupu, jedyny minus na karb producenta to brak coverów na telefon. Mam nadzieję, że to jednak kwestia czasu.
    .17.58.249 | 10 mar 2014, 13:08
  • R E K L A M A
  • adam
    Niestety wczoraj smartfon przestał dzialac MIESIĄC PO ZAKUPIE czarny ekran dwa paski po prawej krawędzi biały i niebieski nie ładuje baterii ogólnie jestem mega zawiedziony i rozczarowany w następnym tygodniu idzie do serwisu.Mam nadzieję ,że zostanie DOBRZE naprawiony solidnie lub wymiana na nowy lub zwrot kosztów myślałem ,że choc rok podziała... Mam drugiego Samsunga Star II i dziala juz 2lata bez awarii...Brak słów.?
    .free.aero2.net.pl | 06 mar 2014, 22:31
  • mishaaa
    Mam go od miesiąca i jestem meeega pozytywnie zaskoczony! a przesiadłem sie z xperi P więc oczekiwania miałem spore. Aero smiga, na wifi również, ogólnie sie nie wiesza o gładko chodzi, zainstalowałem ok. 10 nowych aplikacji, te wbudowane zablokowałem i jest ok. Póki co pamięci starcza. Głośnik również działa poprawnie. gorszy jest słownik T9 bo brakuje słów ale może to też da sie pobrać. Ekran fajny jasny a bateria trzyma dłużej niż w xperii P, ok 3 dni przy sporadycznym korzyustaniu z emaila, fb, dzwonieniu i pisaniu. Ja szczerze polecam! i przy okazji wspieramy polską gospodarkę :) (choć składany jest w Czajnie).
    .dynamic.mm.pl | 04 mar 2014, 16:02
  • Mairo
    Telefon dwa razy w serwisie goclever / charczenie w głośniku i przerywanie rozmów/ za trzecim razem oddany do sprzedawcy 19.12.2013r./komutronik wrocław/ z prośbą o wymianę i od tamtej pory zaginął.
    Nie polecam ani Goclever ani Komputronik
    .static.tvk.wroc.pl | 28 lut 2014, 10:46
  • andres88pl  mail
    Telefon posiadam od grudnia , 2 razy w serwisie za 2 razem wymienili na nowy przez piszczenie w głośniku, 1 partia była wadliwa telefonów ale kilku moich znajomych kupiło już po 1 stycznia i zero problemów. Wszystko chodzi bardzo płynnie mimo 512 mb ram. Telefon na b.duży plus za niecałe 300 zł warta w ciemno. Polecam
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 24 lut 2014, 16:10
  • użytkownik
    Telefon mam od grudnia. Był znany problem z charczeniem podczas rozmów. Serwis wymienił mi na nową sztukę z dwoma bateriami i dwoma tylnymi klapkami. Teraz jest o.k.
    Zalety:
    -wyswietlacz IPS. Przyzwoita jakosć obrazu. Dobre kąty widzenia.
    -internet Aero2 działa bardzo dobrze. Mieszkam w okolicach Olkusz, Wolbrom. Zasięg maksymalny lub jedna kreska mniej.
    -przyzwoita wydajnosć jak na cenę. Np. GTA III działa idealnie płynnie.
    -dioda Flash LED użyteczna jako latarka.
    Wady.
    -kiepskie aparaty 2mpx i 0.3 mpx. Zdjęcia ciemne i zaszumione,
    -tylko zadowalająca jakosć rozmów.
    -brak diody powiadomień i ładowania.
    -niekiedy w czasie ładowania ładowarką sieciową "szaleje" dotyk, Nie występuje ten problem przy ładowaniu z komputera.
    W tablecie Goclevera mam tak samo.
    Czas działania na baterii to:
    -kilka godzin ciągłego użytkowania (internet, filmy, gry),
    -przy korzystaniu wyłącznie jako telefon (z 2 rozmowy dziennie i z 2 sms-y) można dociągnąć do tygodnia.
    .interkonekt.pl | 22 lut 2014, 11:10
  • adam
    wady :
    -za malo pamieci w tel (problem z pobieraniem gier i aplikacji) -z Google Play Market wyskakuje blad plik jest nieprawidlowy i kod 919
    - slaba bateria jak dla mnie
    - mireo panic gps przestal dzialac po paru dniach
    -przydal by sie rysik/./..
    + przyzwoicie wykonany
    +aparat wcale nie taki tragiczny
    +mnostwo aplikacji i funkcji
    +videokamera z przodu skype mozna instalowac gg open fm jest facebook mozna zainstalowac aplikacje nagrywania rozmow .+ekran na plus
    +dobrze lezy w dloni fajna tylna czesc
    Ogolnie smartfon fajny oby tylko ze dwa lata wytrzymal i sie nie rozpadl
    Ogolna ocena to 7,5/10
    .free.aero2.net.pl | 21 lut 2014, 05:39
  • Pako 100
    Miałem dwa telefony goclever (Q4).W pierwszym był pewien błąd a mianowicie kiedy wchodziłem na youtube lub gre angry birds telefon sam się restartował. Oczywiście mi go wymienili na drugi ale niestety po włączeniu nie było głosu. Po dłuższym namyśle zrestartowałem go i działa od tamtej pory płynnie i wydajnie . Może tylko mi trafiły się takie lekko wadliwe egzemplarze :) Krótko mówiąc jak najbardziej polecam gdyż telefon wart swej ceny.
    .64k.pl | 19 lut 2014, 13:36

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 48,5%   33,5%   18,0% 
 Wszystkich opinii: 200. Pokazuję od 81 do 90.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?
» ZTE Star 2 badany przez TENAA
» Honor T1: debiut pod nową marką
» Aż cztery modele Vivo debiutują w Indiach
» Manta MA424: pierwszy smartwatch Manty
» Microsoft Lumia 435 powalczy w low-endzie
» Meizu Blue Charm zaskoczy ceną
» Sony Xperia E4 przyłapana przed premierą



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.83.224.32
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.