Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 218 marek  |  10 595 telefonów  |  156 344 opinie  |  871 testów  |  4 825 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Pozostałe marki
Zamknij
Goclever

Goclever Quantum 4



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 48,3%   33,3%   18,4% 
 Wszystkich opinii: 207. Pokazuję od 81 do 90.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • ja
    telefonik dobry ale w sytuacji gdy u mnie zablokował się ekran po właczeniu telefonu po ładowaniu serwis uznał, że jest to uszkodzenie mechaniczne i nie uznali gwarancji. Jest to bubel made in china pod polskim płaszczykiem. Aby sprzedać a resztę niech klient się martwi, Radzę uważać gdyz wobec tego telefonu gwarancji jest ZERO
    .olsztyn.mm.pl | 23 mar 2014, 20:25
  • Pablo
    Telefon super, internet działa na nim szybko i bez zacięć. Wyświetlacz bardzo dobrej jakości. obudowa bardzo dobrze spasowana, nic nie skrzypi nie trzeszczy. Aparat może trochę słaby ale dla mnie to akurat zaleta
    bo wole mieć 2rdzeniowy procesor niż np 5Mega pikseli w tel które i tak robią słabe zdjęcia...
    porównywałem go z Samsungiem Galaxy Trend i mimo że ma mniej ramu bo tylko 512mb a samsung 768mb to jednak wybieram GoClever Android 4.2.2 chodzi na nim bardzo płynnie.

    Jedyna wada jak dla mnie to mało pamięci niby wbudowane 4GB a do dyspozycji jest niecałe 1,5GB samsung nie wiele lepszy bo z 4GB zostaje około 2GB. Ale karta pamięci załatwia sprawę.
    .adsl.inetia.pl | 21 mar 2014, 18:50
  • master  mail
    Świetny telefon za niską cene. Wady to stosunkowo słaby aparat - 2mpx. Druga wada to telefon zrywa mi połączenie przez BT z radiem samochodowym które posiada zestaw. głośnomówiący.
    Nie wiedzieć czemu... Ale mają ten problem tez inne nowe telefony Samsunga i innych. Pozatym telefon posiada same zalety. Do tego internet śmiga na darmowym Aero2. Za taką kasę super telefonik.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 19 mar 2014, 21:20
  • R E K L A M A
     
  • mark11
    Owego telefonu używałem około 4 tygodni(wtedy się popsuł).
    Niestety o telefonie nie mogę powiedzieć nic dobrego.Od samego początku same problemy.Ekran słabo reagował na dotyk,często się zawieszała po owych 4 tygodniach wysiadł wyświetlacz.
    Nie polecam nikomu ogólnie sprzętu tej firmy
    .static.sitel.net.pl | 17 mar 2014, 21:31
  • Soowa
    Telefon mam od miesiąca i złego słowa powiedzieć na niego nie mogę ! Wszystko działa jak należy, nie tnie się i nie zawiesza ! Ja żadnych problemów z głośnikiem i rozmowami nie mam. Przy normalnym użytkowaniu i nie katowaniu go siedząc bez przerwy w internecie czy grając to bateria trzyma 3 dni ! Aparat nie jest taki tragiczny i jeśli ktoś używa sporadycznie to w zupełności wystarczy. Za tą cenę nic lepszego się nie znajdzie :)
    .dynamic.chello.pl | 16 mar 2014, 11:23
  • Adamosso112
    Sprzęcik mam dwa dni. Zamieniłem z Galaxy S Plus. W porównaniu jakość wykonania znacznie lepsza. Chociażby tylna klapka jest wykonana ze znacznie grubszego plastiku. Co do jakości rozmów i głośnika, to faktycznie jest nieco gorzej (najnowszy soft wgrałem od razu), ale równica jest tylko taka, że głos rozmówcy słyszę jakby z puszki. Natomiast wszystko jest wyraźnie i wystarczająco głośne.
    Słuchanie muzyki na słuchawkach - nieporozumienie. Może jak podłącze lepsze (nie te producenta) to coś więcej wycisnę. Na tym polu SGS Plus znacznie lepszy.
    Wyświetlacz --- identycznie jasny jak SGS Plus, jednak z czujnikiem świtała coś dziwnego się dzieje. Ekran bez przerwy zmienia jasność w trybie automatycznego podświetlania. Taka histeryczna reakcja na zmianę oświetlenia. Raczej powinno odbywać się to płynnie. Szczególnie to przeszkadza przy korzystaniu z GPS. Samo działanie GPS bez zarzutów. Tutaj znaczna poprawa w stosunku do SGS Plusa. Bardzo szybko znajduje satelity i trzyma drogę.
    Sam system działa płynnie i bez zacinek. Ja jednak nie instaluję i nie będę żadnych gierek. Tylko Janosik, SkyCash, aplikacje bankowe i Cleanmaster. Generalnie bardzo polecam (kupiłem w [...] za 269 zł)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 mar 2014, 12:19
  • James
    Bije na głowę nie jednego Szmajsunga czy innego drogiego smartfona!!! Stabilny (zero zawiech), szybki, porządnie wykonany! Bateria wystarcza na ok 3 dni - przy normalnym użytkowaniu! Minus to aparat foto.
    .pwsz.edu.pl | 14 mar 2014, 11:19
  • Kowalski Janek
    Niestety obawy o fatalnym głośniku się potwierdziły i musiałem odesłać do serwisu bo mnie rozmówcy słabo rozumieli. Prędkość serwisu koszmarna, pewnie mają więcej reklamacji. Ale po przygodach nie mogę narzekać i jestem zadowolony. Za tą cenę?
    .gorlice.ap-media.pl | 12 mar 2014, 16:30
  • Kubixster
    Nie polecam nikomu, kupiłem i ekran wariuje jak głupi, smartfon sam naciska wszystko co popadnie, nie da się nad nim zapanować. Gdyby nie to, nie miałbym czego się doczepić. Jeśli ktoś ma pomysł jak naprawić ten dotyk to niech da znać..
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 mar 2014, 16:28
  • izanna89
    Przyszła pora na moją opinię - przed zakupem telefonu czytałam zamieszczone tu komentarze i miałam spore obawy (ale też szłam do sklepu z innym nastawieniem). Mój poprzedni telefon to Samsung Galaxy Ace II (skradziony). Ale do rzeczy - mam telefon od prawie dwóch miesięcy - pierwsze wrażenie - mega zaskoczenie (in plus)! Telefon dobrze leży w dłoni, nie "chrzęści" plastikiem, solidnie wykonany. Poza tym bardzo ładnie się prezentuje (mam biały). Po takim czasie użytkowania nie mam żadnych zastrzeżeń - mimo, iż nie mam włożonej karty pamięci, aplikacje nie tną się, sam system też chodzi płynnie (a mam dość dużo aplikacji). Jedyne, czego nie mam dużo,. to gry (zaledwie dwie to tramwaju na "nudę"), bo resztę mam na tablecie.
    Jeśli ktoś się waha przed zakupem telefonu, to zdecydowanie polecam - wbrew obawom o kiepską jakość rozmów (często wymienianą przez innych), ja nie narzekam, moi rozmówcy też nie (nie ma żadnych szelestów, szumów, nie ma problemu z głośnością). Nie żałuję zakupu, jedyny minus na karb producenta to brak coverów na telefon. Mam nadzieję, że to jednak kwestia czasu.
    .17.58.249 | 10 mar 2014, 13:08

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 48,3%   33,3%   18,4% 
 Wszystkich opinii: 207. Pokazuję od 81 do 90.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Asus ZenFone 2 ZE550ML
» LG Spirit 3G Dual SIM
» HTC One E9+
» Honor Holly
» ZTE Nubia Z9 Max
» ZTE Nubia Z9 mini
» Lenovo K3 Note
» Prestigio Muze A3
» LG Volt TV
Aktualności:

» Huawei P8 w TENAA. Są dane!
» iPhone 6C i iPad Plus: nowe informacje
» HTC One M9+ na kolejnych zdjęciach
» Sony Xperia Z4 w GFXBench
» Asus ZenFone 2: europejskie ceny będą atrakcyjne
» HTC One E9+ debiutuje w Chinach
» Tajemniczy Honor CHM-U01
» Honor Holly już w kwietniu w Polsce
» Wojna to, czy tylko fala kretynizmu?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.92.233.9
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.