Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 212 marek  |  10 447 telefonów  |  155 162 opinie  |  864 testy  |  5 145 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Goclever

Goclever Quantum 4



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 48,5%   32,8%   18,6% 
 Wszystkich opinii: 204. Pokazuję od 81 do 90.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • mark11
    Owego telefonu używałem około 4 tygodni(wtedy się popsuł).
    Niestety o telefonie nie mogę powiedzieć nic dobrego.Od samego początku same problemy.Ekran słabo reagował na dotyk,często się zawieszała po owych 4 tygodniach wysiadł wyświetlacz.
    Nie polecam nikomu ogólnie sprzętu tej firmy
    .static.sitel.net.pl | 17 mar 2014, 21:31
  • Soowa
    Telefon mam od miesiąca i złego słowa powiedzieć na niego nie mogę ! Wszystko działa jak należy, nie tnie się i nie zawiesza ! Ja żadnych problemów z głośnikiem i rozmowami nie mam. Przy normalnym użytkowaniu i nie katowaniu go siedząc bez przerwy w internecie czy grając to bateria trzyma 3 dni ! Aparat nie jest taki tragiczny i jeśli ktoś używa sporadycznie to w zupełności wystarczy. Za tą cenę nic lepszego się nie znajdzie :)
    .dynamic.chello.pl | 16 mar 2014, 11:23
  • Adamosso112
    Sprzęcik mam dwa dni. Zamieniłem z Galaxy S Plus. W porównaniu jakość wykonania znacznie lepsza. Chociażby tylna klapka jest wykonana ze znacznie grubszego plastiku. Co do jakości rozmów i głośnika, to faktycznie jest nieco gorzej (najnowszy soft wgrałem od razu), ale równica jest tylko taka, że głos rozmówcy słyszę jakby z puszki. Natomiast wszystko jest wyraźnie i wystarczająco głośne.
    Słuchanie muzyki na słuchawkach - nieporozumienie. Może jak podłącze lepsze (nie te producenta) to coś więcej wycisnę. Na tym polu SGS Plus znacznie lepszy.
    Wyświetlacz --- identycznie jasny jak SGS Plus, jednak z czujnikiem świtała coś dziwnego się dzieje. Ekran bez przerwy zmienia jasność w trybie automatycznego podświetlania. Taka histeryczna reakcja na zmianę oświetlenia. Raczej powinno odbywać się to płynnie. Szczególnie to przeszkadza przy korzystaniu z GPS. Samo działanie GPS bez zarzutów. Tutaj znaczna poprawa w stosunku do SGS Plusa. Bardzo szybko znajduje satelity i trzyma drogę.
    Sam system działa płynnie i bez zacinek. Ja jednak nie instaluję i nie będę żadnych gierek. Tylko Janosik, SkyCash, aplikacje bankowe i Cleanmaster. Generalnie bardzo polecam (kupiłem w [...] za 269 zł)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 mar 2014, 12:19
  • R E K L A M A
     
  • James
    Bije na głowę nie jednego Szmajsunga czy innego drogiego smartfona!!! Stabilny (zero zawiech), szybki, porządnie wykonany! Bateria wystarcza na ok 3 dni - przy normalnym użytkowaniu! Minus to aparat foto.
    .pwsz.edu.pl | 14 mar 2014, 11:19
  • Kowalski Janek
    Niestety obawy o fatalnym głośniku się potwierdziły i musiałem odesłać do serwisu bo mnie rozmówcy słabo rozumieli. Prędkość serwisu koszmarna, pewnie mają więcej reklamacji. Ale po przygodach nie mogę narzekać i jestem zadowolony. Za tą cenę?
    .gorlice.ap-media.pl | 12 mar 2014, 16:30
  • Kubixster
    Nie polecam nikomu, kupiłem i ekran wariuje jak głupi, smartfon sam naciska wszystko co popadnie, nie da się nad nim zapanować. Gdyby nie to, nie miałbym czego się doczepić. Jeśli ktoś ma pomysł jak naprawić ten dotyk to niech da znać..
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 mar 2014, 16:28
  • izanna89
    Przyszła pora na moją opinię - przed zakupem telefonu czytałam zamieszczone tu komentarze i miałam spore obawy (ale też szłam do sklepu z innym nastawieniem). Mój poprzedni telefon to Samsung Galaxy Ace II (skradziony). Ale do rzeczy - mam telefon od prawie dwóch miesięcy - pierwsze wrażenie - mega zaskoczenie (in plus)! Telefon dobrze leży w dłoni, nie "chrzęści" plastikiem, solidnie wykonany. Poza tym bardzo ładnie się prezentuje (mam biały). Po takim czasie użytkowania nie mam żadnych zastrzeżeń - mimo, iż nie mam włożonej karty pamięci, aplikacje nie tną się, sam system też chodzi płynnie (a mam dość dużo aplikacji). Jedyne, czego nie mam dużo,. to gry (zaledwie dwie to tramwaju na "nudę"), bo resztę mam na tablecie.
    Jeśli ktoś się waha przed zakupem telefonu, to zdecydowanie polecam - wbrew obawom o kiepską jakość rozmów (często wymienianą przez innych), ja nie narzekam, moi rozmówcy też nie (nie ma żadnych szelestów, szumów, nie ma problemu z głośnością). Nie żałuję zakupu, jedyny minus na karb producenta to brak coverów na telefon. Mam nadzieję, że to jednak kwestia czasu.
    .17.58.249 | 10 mar 2014, 13:08
  • adam
    Niestety wczoraj smartfon przestał dzialac MIESIĄC PO ZAKUPIE czarny ekran dwa paski po prawej krawędzi biały i niebieski nie ładuje baterii ogólnie jestem mega zawiedziony i rozczarowany w następnym tygodniu idzie do serwisu.Mam nadzieję ,że zostanie DOBRZE naprawiony solidnie lub wymiana na nowy lub zwrot kosztów myślałem ,że choc rok podziała... Mam drugiego Samsunga Star II i dziala juz 2lata bez awarii...Brak słów.?
    .free.aero2.net.pl | 06 mar 2014, 22:31
  • mishaaa
    Mam go od miesiąca i jestem meeega pozytywnie zaskoczony! a przesiadłem sie z xperi P więc oczekiwania miałem spore. Aero smiga, na wifi również, ogólnie sie nie wiesza o gładko chodzi, zainstalowałem ok. 10 nowych aplikacji, te wbudowane zablokowałem i jest ok. Póki co pamięci starcza. Głośnik również działa poprawnie. gorszy jest słownik T9 bo brakuje słów ale może to też da sie pobrać. Ekran fajny jasny a bateria trzyma dłużej niż w xperii P, ok 3 dni przy sporadycznym korzyustaniu z emaila, fb, dzwonieniu i pisaniu. Ja szczerze polecam! i przy okazji wspieramy polską gospodarkę :) (choć składany jest w Czajnie).
    .dynamic.mm.pl | 04 mar 2014, 16:02
  • Mairo
    Telefon dwa razy w serwisie goclever / charczenie w głośniku i przerywanie rozmów/ za trzecim razem oddany do sprzedawcy 19.12.2013r./komutronik wrocław/ z prośbą o wymianę i od tamtej pory zaginął.
    Nie polecam ani Goclever ani Komputronik
    .static.tvk.wroc.pl | 28 lut 2014, 10:46

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 48,5%   32,8%   18,6% 
 Wszystkich opinii: 204. Pokazuję od 81 do 90.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Kruger&Matz Flow
» Wiko Highway Star 4G
» Wiko Highway Pure 4G
» BlackBerry Leap
» Sony Xperia M4 Aqua
» Lenovo A7000
» Lenovo Vibe Shot
» ZTE Grand S3
» Huawei MediaPad X2
Aktualności:

» MWC 2015: Haier dla dzieci i seniorów
» MWC 2015: Konka bez pomysłu
» MWC 2015: Doogee, czyli Chińczyk potrafi
» MWC 2015: HTC z nowościami
» MWC 2015: Doro z propozycją smartfona dla niewidomych
» MWC 2015: Ubuntu w smartfonie trzeba się nauczyć
» MWC 2015: Obejrzałem smartfon z Tizenem...
» MWC 2015: Samuraje w Barcelonie
» MWC 2015: Gionee - tylko trzy modele



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.91.192.195
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.