Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 136 telefonów  |  102 382 opinie  |  650 testów  |  4 817 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Goclever

Goclever Quantum 4



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,1%   30,1%   18,8% 
 Wszystkich opinii: 176. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • poselek113
    mam ten telefon od 5 miesięcy. po 3 miesiącach przestał działać tylny aparat, głośnik od rozmów i latarka.telefon chodzi dość płynnie. cena jest może kusząca, ale jakość wykonania jest beznadziejna
    .pruszczgdanski.vectranet.pl | 26 lip 2014, 16:07
  • tomseen  mail
    Telefon mam już od ok 3 miesięcy. Skusiła cena i parametry. Aparatu nie używam, wiec nie było to dla mnie istotne, chodziło bardziej o duży ekran i internet. Fakt że czasem problem występował podczas rozmowy i podobno bardzo niewyraźnie słyszał mnie mój rozmówca ale zmieniłem coś w ustawieniach systemowych i sie poprawiło. Dwie karty SIM, zamówiłem karte z Aero2 i mam darmowego neta. Nie mam z nim wiekszych problemów, poza tym nie oczekuje Bóg wie czego za 300zeta. Więc dziwi mnie ze niektórzy tak bardzo wieszaja nad tym telefonem psy, ale szkoda im wydac kase na droższego smartfona. Telefon upadł mi tez niejednokrotnie ale naszcześćie nic si mu nie stało, wiec dziwi mnie fakt że piszecie ze szybka pęka po doktnięciu palcem. Bateria- no cóż, granie, włączone wifi, oraz drugiej karty SIM niesamowicie złużywa baterie, tak jest wszędzie. Mój po 25 godzinach nadal ma 75% baterii, ale korzystam z telefonu tylko wtedy kiedy tego potrzebuje a nie traktuje go jak małego laptopa. Moja opinia po 3 miesiacah jest pozytywna, odezwe sie za nastepne 3 miesiace i napisze jak sie sprawuje. Pozdrawiam
    .dynamic.chello.pl | 21 lip 2014, 23:07
  • onieneie
    Telefon miałam pół roku. Strasznie słaby jest aparat, moja przednia kamerka w ogóle nie działała. Zacinał mi się prze normalnym użytkowaniu. Gdy był podłączony do ładowarki tj. 'latał' i nie dało się normalnie używać. Bateria bardzo krótko trzyma przy używaniu internetu starczyło ledwo co na dzień. Pękł mi tam, gdzie jest przednia kamerka kiedy dotknęłam mocniej palcem. A poza tym wszystko działało w miarę dobrze.
    .cdma.centertel.pl | 20 lip 2014, 19:07
  • R E K L A M A
  • niezadowolona
    Nie polecam, telefon popsuł się po 4 dniach. Oddałam do naprawy gdzie trzymali go miesiąc. Po miesiącu używania znowu się popsuł. Znowu naprawa, myślałam, że będzie wszystko ok ale się myliłam. Popsuły się znowu te same rzeczy które były już naprawiane. Kiedy zadzwoniłam dowiedziałam się, że to uszkodzenia mechaniczne. Poza tym telefon ma straszny aparat, zacina się, wyłącza, jest bardzo nietrwały.
    .legowo.smnet.pl | 13 lip 2014, 22:07
  • Nalya
    Nigdy więcej! Kupiłam za ok 100 euro, więc nie powinnam sie była spodziewac cudów...I moze sie ich nie spodziewalam, natomiast oczekiwałam normalnego funkcjonowania. Uzywam tel standardowo do dzwonienia, sms-owania i czasem do posluchania jakiejs muzyki lub pobuszowaniu po stronach www. Telefon funkcjonował przez kilka dni. Z tym,ze bateria trzymała pól dnia (bez jego dotykania). Po tych kilku dniach nie mogłam go właczyc, bez wczesniejszego podlączenia go do ładowarki.Zacinał się, zawieszal, a w pewnym momencie w ogóle przestał funkcjonowac. Wkurzona rzuciłam nim o sciane...I takim oto sposobem skonczyła sie moja przygoda z Quantum 4 i w ogóle z Gocever.
    .biznes.mm.pl | 09 lip 2014, 16:07
  • daboni
    Mam go od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony nie jest to na pewno telefon do gier, ale do podstawowych zastosowań jest dobry. Fajną opcją jest dual sim. Polecam go.
    .centertel.pl | 09 lip 2014, 11:07
  • Korba
    Telefony Goclever to jakaś masakra. Po 2 tygodniach od zakupu cały ekran zaczął latać (tel. ani nie spadł, ani nie ma żadnych rys), oddałem na gwarancję, a że musiałem na szybko coś mieć, kupiłem 2 Quantum 400 no i po 3 tygodniach ekran zrobił się czarny i tyle. Obie gwarancje odrzucone - powód uszkodzenia: mechaniczne, się pytam jakie? Chyba norma w ich postępowaniu: kup tani telefon w ciągu miesiąca dopłać 200 zł za naprawę. Pewnie, że jest to norma nie można zanieść samemu tel. do reklamacji, ani odebrać z góry zabezpieczyli się na wypadek wyzwisk. Nigdy więcej nic od Goclever
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 08 lip 2014, 10:07
  • pawlow  mail
    telefon mam od roku, działa świetnie nie mam z nim problemów tak jak użytkownicy po niżej. Bardzo dużo używam automapy która też działa fajnie na nim. Przydała by się większa bateria. Jedynie co musiałem zrobić to zwiększyć czułość mikrofonu i pogłośnić głośnik w ustawieniach systemowych
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 06 lip 2014, 07:07
  • tomas34  mail
    Telefon przez pierwszy miesiąc super cacy. Za pierwszym razem wyswietlacz się zrobił czarny, serwis naprawił. Po około 2 tygodniach wyswietlacz się rozlał, a telefon miałem wtedy w kieszeni. Żadnych uszkodzen mechanicznych na zewnątrz. Serwis nie uznał reklamacji twierdząc, ze to uszkodzenie mechaniczne, nigdy więcej goclever.
    .kopnet.pl | 03 lip 2014, 15:07
  • speed
    Nie polecam, po 2 tygodniach popsuł się wyświetlacz (poprostu przestał działać) gwarancja po 3 tygodniach wymienili mi na nowy i po 1 miesiącu znowu popsuł się wyświetlacz.
    .lukman.pl | 26 cze 2014, 12:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,1%   30,1%   18,8% 
 Wszystkich opinii: 176. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy TabQ T2558
» Kazam TV 4.5
» HTC One Remix
» Overmax Vertis ETSO
» Acer Liquid Jade Plus
» Nokia Lumia 530 Dual SIM
» LG G3 LTE-A
» Xiaomi Mi4
» Takee 1
Aktualności:

» BenQ F5: średniak z Tajwanu
» Szansa na trwalsze baterie?
» Nowe zdjęcia Xperii Z3
» Nokia Lumia 530 najlepsza w swojej cenie
» Kazam TV 4.5 z telewizją na wakacje
» Na koloniach
» Acer Liquid Jade Plus - dla nas z 2 GB pamięci RAM
» Lumia 530 - w poszukiwaniu indywidualizmu
» LG G3 LTE-A - Snapdragon 805 i gry w okienku



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 23.23.22.200
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.