Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 185 marek  |  9 247 telefonów  |  145 266 opinii  |  720 testów  |  3 252 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Goclever

Goclever Quantum 4



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,1%   30,6%   18,3% 
 Wszystkich opinii: 180. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Adamus
    Telefon mam od marca 2014. Po początkowych przebojach z głośnikiem po miesiącu trafił na serwis, po serwisie działa jak należy, nie mam do niego żadnych zastrzeżeń Aero2 działa bez problemu, głośność rozmów jest na normalnym poziomie. Nic się nie zacina i bateria trzyma spokojnie 3 dni...używam aplikacji greenify. Mam 2 telefony tego producenta w drugim egzemplarzu słuchawki są dziadowe!! Przy ostrym użytkowaniu telefon wytrzymuje 1 dzień (aero2 + gry)
    .mmj.pl | 17 sie 2014, 14:08
  • fire018  mail
    Nie polecam. Wydałem 300zł na marne. Telefon gubi zapisane kontakty po wyłączeniu. słownik t9 beznadzieja. W dodatku ta bateria max 1 dzień. Jestem uwiązany do kabla ładowarki będąc jego posiadaczem. Jakośc rozmów fatalna. Osoby z którymi rozmawiam skarżą się ze mnie nie często nie rozumieją.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 12 sie 2014, 09:08
  • Ciekawa
    Hej, mam pytanie. Telefon zakupiony był 3 miesiące temu, wszystko było ok do momentu gdy po odłączeniu go od ładowarki i naciśnięciu przycisku blokady migały mi czarno - szare pasy, następnie pojawiał się normalny ekran (po 30 sekundach). Po zrestartowaniu i włączeniu przycisku blokady pasy również migały, lecz ekran się już nie pojawiał (dotyk działał). Nie chciałam odsyłać na gwarancję bo można spodziewać że nie przyjmą bo uznają że to wada mechaniczna, oddałam do naprawy w komisie tam dostałam odpowiedź że telefonu nie da się naprawić, co mam w takim razie robić? Miał ktoś ten sam problem?
    .dynamic.chello.pl | 01 sie 2014, 20:08
  • R E K L A M A
  • Foker
    Kupiłem go w przedsprzedaży, więc ponad pół roku temu. Jedyny feler jaki występował praktycznie od początku (niezbyt często - raz na kilka dni) to narastające trzeszczenie w trakcie rozmowy uniemożliwiające komunikację głosową. Jedynie wyciągnięcie baterii załatwiało problem, restart nie pomaga. Poza tym wszystkie funkcje działają bez zarzutu. Zdumiewająca jest odporność tego smartfonu na urazy mechaniczne. Raz usiadłem na kamieniu mając go w tylnej kieszeni - ekran pękł z trzaskiem w kilku miejscach i działa. Póżniej spadł mi z półtorej metra na terakotę - następne pęknięcia ekranu i nadal wszystko działa. Od tego czasu nie przerywa rozmów. Jak widać słuchawki z tej półki cenowej to loteria. Można trafić bubla jak i w miarę dobrze.
    .gorzow.mm.pl | 30 lip 2014, 08:07
  • poselek113
    mam ten telefon od 5 miesięcy. po 3 miesiącach przestał działać tylny aparat, głośnik od rozmów i latarka.telefon chodzi dość płynnie. cena jest może kusząca, ale jakość wykonania jest beznadziejna
    .pruszczgdanski.vectranet.pl | 26 lip 2014, 16:07
  • tomseen  mail
    Telefon mam już od ok 3 miesięcy. Skusiła cena i parametry. Aparatu nie używam, wiec nie było to dla mnie istotne, chodziło bardziej o duży ekran i internet. Fakt że czasem problem występował podczas rozmowy i podobno bardzo niewyraźnie słyszał mnie mój rozmówca ale zmieniłem coś w ustawieniach systemowych i sie poprawiło. Dwie karty SIM, zamówiłem karte z Aero2 i mam darmowego neta. Nie mam z nim wiekszych problemów, poza tym nie oczekuje Bóg wie czego za 300zeta. Więc dziwi mnie ze niektórzy tak bardzo wieszaja nad tym telefonem psy, ale szkoda im wydac kase na droższego smartfona. Telefon upadł mi tez niejednokrotnie ale naszcześćie nic si mu nie stało, wiec dziwi mnie fakt że piszecie ze szybka pęka po doktnięciu palcem. Bateria- no cóż, granie, włączone wifi, oraz drugiej karty SIM niesamowicie złużywa baterie, tak jest wszędzie. Mój po 25 godzinach nadal ma 75% baterii, ale korzystam z telefonu tylko wtedy kiedy tego potrzebuje a nie traktuje go jak małego laptopa. Moja opinia po 3 miesiacah jest pozytywna, odezwe sie za nastepne 3 miesiace i napisze jak sie sprawuje. Pozdrawiam
    .dynamic.chello.pl | 21 lip 2014, 23:07
  • onieneie
    Telefon miałam pół roku. Strasznie słaby jest aparat, moja przednia kamerka w ogóle nie działała. Zacinał mi się prze normalnym użytkowaniu. Gdy był podłączony do ładowarki tj. 'latał' i nie dało się normalnie używać. Bateria bardzo krótko trzyma przy używaniu internetu starczyło ledwo co na dzień. Pękł mi tam, gdzie jest przednia kamerka kiedy dotknęłam mocniej palcem. A poza tym wszystko działało w miarę dobrze.
    .cdma.centertel.pl | 20 lip 2014, 19:07
  • niezadowolona
    Nie polecam, telefon popsuł się po 4 dniach. Oddałam do naprawy gdzie trzymali go miesiąc. Po miesiącu używania znowu się popsuł. Znowu naprawa, myślałam, że będzie wszystko ok ale się myliłam. Popsuły się znowu te same rzeczy które były już naprawiane. Kiedy zadzwoniłam dowiedziałam się, że to uszkodzenia mechaniczne. Poza tym telefon ma straszny aparat, zacina się, wyłącza, jest bardzo nietrwały.
    .legowo.smnet.pl | 13 lip 2014, 22:07
  • Nalya
    Nigdy więcej! Kupiłam za ok 100 euro, więc nie powinnam sie była spodziewac cudów...I moze sie ich nie spodziewalam, natomiast oczekiwałam normalnego funkcjonowania. Uzywam tel standardowo do dzwonienia, sms-owania i czasem do posluchania jakiejs muzyki lub pobuszowaniu po stronach www. Telefon funkcjonował przez kilka dni. Z tym,ze bateria trzymała pól dnia (bez jego dotykania). Po tych kilku dniach nie mogłam go właczyc, bez wczesniejszego podlączenia go do ładowarki.Zacinał się, zawieszal, a w pewnym momencie w ogóle przestał funkcjonowac. Wkurzona rzuciłam nim o sciane...I takim oto sposobem skonczyła sie moja przygoda z Quantum 4 i w ogóle z Gocever.
    .biznes.mm.pl | 09 lip 2014, 16:07
  • daboni
    Mam go od kilku miesięcy i jestem bardzo zadowolony nie jest to na pewno telefon do gier, ale do podstawowych zastosowań jest dobry. Fajną opcją jest dual sim. Polecam go.
    .centertel.pl | 09 lip 2014, 11:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 51,1%   30,6%   18,3% 
 Wszystkich opinii: 180. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Oppo Neo 5
» Samsung Galaxy S5 4G+
» Sony Xperia Z3
» Sharp Aquos Crystal X
» LG L30
» LG L50 Sporty Dual TV
» LG L50 Sporty
» LG L Fino
» LG L Bello
Aktualności:

» Przeginanie z wyginaniem
» Huawei Ascend Mate 7 w TENAA
» Motorola Moto X+1 na oficjalnym zdjęciu
» Sony Xperia Z3 w TENAA
» Samsung wygina telefony... jeszcze mocniej
» L Fino i L Bello: nowości LG na IFA
» HTC na 64 bitach?
» Sony szykuje smartfon do selfie?
» HTC One (M8) for Windows oficjalnie dostępny



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.196.199.77
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.