Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 169 marek  |  8 205 telefonów  |  139 542 opinie  |  720 testów  |  3 897 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Goclever

Goclever Insignia 5



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 60,9%   10,9%   28,3% 
 Wszystkich opinii: 46. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
R E K L A M A
0utLaVV
Smartfon zakupiony w salonie Komputronika, wrócił na gwarancje dokładnie po 10 dniach, bo przestał w nim działać główny aparat. Po 3 tygodniach oczekiwania, powrócił do mnie z wymienionym tymże aparatem.
Przetrzymał 1 dzień i niestety, dodzwonić się do mnie można ale tylko jedna na dziesięć prób się udaję. Natomiast rozmowy wychodzącej nie zrobiłem ani jednej.
Nie polecam nikomu! Jeśli tak wyglądają flagowe produkty tej firmy, to ciesze się ze nigdy nie kupiłem tych "gorszych". Dziś biorę młotek i zobaczę czy chociaż ekran jest wytrzymały.
*.ip.netia.com.pl  |  01 kwi 2014, 13:04
Lolek96  mail
Witam.
Smartfon Maltretuje od 3 miesięcy,jestem nim zaskoczony ponieważ za cene 749zł za Nowy mam ekran 5' ktory ma swietne konty widzenia aparacik ktory robi fajne zdjecia,procek ktory dobrze sb daje rade,co do baterii to jest tak 2000mAh trzyma 1dzien użytkuje smartfon 24h na pakiecie internetu,gry,sms itd.Bateria 4000mAh trzyma około 3-4 dni mojego użytkowania,testowałem go ile wytrzyma na normalnym trybie czuwania(sms,połączenia)wynik jaki otrzymałem to 6-7 dni.Co mnie najbardziej zdziwiło...Wytrzymałość,telefon upada mi codziennie rozpada się na części i nie ma ani jednej ryski na ekranie 0rys,na pleckach również.
Zdecydowanie Polecam.

Dodam że przed używałem Xperie Z i nie odczuwał różnicy....
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  31 mar 2014, 17:03
zafoter
Goclever Insignia 5 testowałem przez 10 dni:generalnie smartfon ok, nie zawiesza się, kilka aplikacji jednocześnie nie sprawia mu problemu, bateria 1 dzień raczej normalne użytkowanie ( 4000 mAh - nie zakładałem tylko standardowa )
ale:
aparat w pomieszczeniu nie radzi sobie nawet z doświetleniem
nawigacja żyje własnym życiem , zakręt w prawo ona prosto przez pola i lasy, w mieście skacze na boki i przelicza absurdalne objazdy na pewno nie doprowadzi nas do celu w obcym mieście, moim zdaniem to największa porażka tego telefonu.
po 5 dniach dokonałem wymiany serwisowej na inny egzemplarz żeby dać fonowi szansę, niestety zachowywał się tak samo, no cóż po kolejnych 5 dniach testów z navi, oddałem .
porównywałem z s advance ten nie miał żadnych problemów z nawigacją w tych samych warunkach i tych samych mapach, kupiłem Kruger&Matz LIVE, 100 tańszy o niebo lepszy nawigacja chodzi bajka
Reasumując: fajne wiosło ale nie do nawigacji i zdjęć .
*.awacom.net  |  29 mar 2014, 22:03
Adam  mail
A ja odradzam. Zachęcony dobrymi opiniami kupiłem Insignię 5. Faktycznie w pierwszej chwili wrażenie było dobre. Ale szybko się okazało, że polska firma zbija cenę kosztem jakości. Po niecałych dwóch miesiącach w Insigni 5 zepsuł sie aparat. Ok, zdarza się. Byłem kilka dni bez telefonu a serwis naprawił w ramach gwarancji. Niestety, niewiele później ekran pękł w warunkach, których bym sie nie spodziewał. Pękł będąc w kieszeni spodni podczas zwykłej jazdy na rowerze. Tego już gwarancja nie obejmuje. A była to zwykła jazda na odcinku ok 1 kilometra, bez żadnych wypadków, stłuczek itp. W kieszeni nie miałem nic poza telefonem. A koszt naprawy to 300zł.
*.dynamic.chello.pl  |  28 mar 2014, 11:03
Zdzicho
Jeszcze nigdy w życiu nie miałem smartfona,ten jest moim pierwszym.Kupiłem go ze względu na dobre opinie jak i cenę.
Jestem na etapie prób i błędów.Pierwszy minus jaki spostrzegłem
to bardzo cichy dzwonek - od krewniaków dostaje uwagi,że nie odbieram telefonu.Tak też jest z fonią z internetu.
Drugi problem to to że nie mogę odbierać internetu z karty SIM T-mobile,mimo,że wydaje się że skonfigurowałem prawidłowo telefon.(temat ten jeszcze będę drążył z obsługą T-mobile)
Dla polepszenia głośności zakupiłem głośniki Goclever,ale to raczej pomaga w warunkach domowych.Po zatem Goclever Insignia 5
jest super.Synowie są pod wrażeniem,a mają smartfony za powyżej 2 500 zł
*.daszynskiego.lublin.pl  |  22 mar 2014, 21:03
bumer  mail
Telefon mam od ponad miesiąca i mogę go polecić wszystkim którzy nie chcą wydawać masy pieniędzy na firmowe modele, a chcą mięć bardzo mocny tani telefon. Większa bateria jest "niemożliwa" telefon ładowny 4 dni temu, normalne użytkowanie WiFi, Aero2, SMS, Tel, ekran przez ten czas włączony 7h + 4h gier typu Dead Triger 2, NFS. Baterii pozostało jeszcze 50%. Osoba użytkująca telefon głównie do sms i tel może spokojnie cieszyć się dużym smartfonem który trzyma lekko 6-8 dni. MI tel jeszcze nigdy się nie zwiesił. Wszystko działa dobrze i szybko, jedyny minus to po wgłębieniu się w menu większość ustawień jest po angielsku (nawet po w graniu najnowszej nakładki) ale dla osoby która choć "liznęła" ang nie powinno być większych problemów, poza tym POLECAM
*.eimperium.pl  |  21 mar 2014, 12:03
kiełbasa
kupiłem telefon w jednym z serwisów internetowych i niestety w ciągu 5 dni zawiesił mi się 4 x i resetował ( tak jak by miał zwarcie na wyświetlaczu ) !!! oddałem go na 10 dniowy zwrot ....... dzwoniłem na serwis Goclever dostałem info że nie mieli takiego jeszcze przypadku wiec odesłałem go i co.....????????? I ZAKUPIŁEM PONOWNIE W INNYM SKLEPIE :)....... aero2 śmiga, dobrze zbiera wi-fi, płynny, duża bateria sprawdza się świetnie, aparat i video też są na przyzwoitym poziomie fakt głośnik marny ale cóż nie można mieć wszystkiego w tej cenie...
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  20 mar 2014, 10:03
kwiato
Witam. Posiadam ten model od ponad tygodnia i mogę coś o nim powiedzieć. Wybrałem go ze względu na dual sim. Internet aero2 chodzi znakomicie. Po opiniach innch, że nie jest on demonem prędkości trochę się wahałem. Jest to jednak naprawdę szybki telefon dla normalnych użytkowników, któży chcą zastąpić komputer lub tablet czymś mniejszym. Ma on może parę mało istotnych wad(jak wszystkie użądzenia nawet z najwyższej półki) ale w stosunku jakości do ceny jest to rewelacja. Długo zastanawiałem się nad wyborem biorąc pod uwagę kilka zte, lenovo, motorole,neo,zopo i kilka innych ale uważam, że był to dobry wybór. Po dłuższym oktesie użytkowania napiszę może o wadach. Oby było ich jak najmniej.
*.154.169.51  |  12 mar 2014, 22:03
użytkownik
Podstawowa wady to bardzo cichy głośnik (może 50% większości telefonów). Inna sprawa to drobiazg w postaci słabo spasowanego i nadmiernie odstającego włącznika głównego i uwaga niech nikt nie próbuje połamać czy zgubić tylną obudowę od dużej baterii bo nie ma jej w sprzedaży ! Wtedy wymienią wam w serwisie kompletną obudowę za 165 zł, co jest jakąś kpiną !
*.dynamic.chello.pl  |  10 mar 2014, 16:03
Greccos  mail
Telefon szybki ale nie stabilny oceniam go na 7.5 z 10 stopniowej skali. Jeno co najbardziej mnie irytuje i dlatego tak nisko go oceniam to samoistnie ustawiająca głośność rozmów z zestawem słuchawkowym zawsze ustawia nową rozmowę na max głośność. Gry które na nim odpaliłem i chodzą dobrze: D-Day,Asphalt 8,GT Racing 2,Dead Trigger 2,FLCommando,Contract Kill 2,(Real Racing 3 na min.detalach można grac animacje tną).
*.dynamic.chello.pl  |  08 mar 2014, 16:03

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 60,9%   10,9%   28,3% 
 Wszystkich opinii: 46. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» ZTE Blade Apex
» ZTE Blade Apex 2
» LG L65
» LG L65 Dual SIM
» Highscreen Zera S
» Lenovo Golden Warrior S8
» Huawei Ascend G730 Dual SIM
» Kyocera Verve
» Lava Iris 406Q
Aktualności:

» ZTE Blade Apex2: niedrogo, z LTE
» LG: wąskie ramki i budżet
» OnePlus One w 16 krajach w niezłej cenie
» Nokia miała tablet... w 2001 roku
» Para nowości Overmax
» Smartfon Amazonu przyłapany na żywo
» Ramos P1: prawie jak Xperia Z Ultra ;)
» LG G2 Mini już w naszych rękach
» Polska premiera LG G2 Mini



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.226.168.96
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.