Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 192 marek  |  9 623 telefony  |  148 294 opinie  |  720 testów  |  5 896 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Evolveo

Evolveo StrongPhone Q4



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,8%   11,8%   29,4% 
 Wszystkich opinii: 17. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2       
  • Magus
    Mam ten telefon od kilku miesięcy. Problemy to kilka wykonanych połączeń na zablokowanym wyświetlaczu. Niestety wadą jest słaba szyba wyświetlacza, raczej mało odporna na uderzenia. telefon spadł mi z wysokości ucha na beton i rozsypał się na mak... Od kilku dni próbuję skontaktować się ze serwisem, ale bez rezultatu. Telefon kupiłem w polskim sklepie, jest na gwarancji, która jednak nie obejmuje uszkodzenia ekranu. Jutro ponownie spróbuje skontaktować się z serwisem. Co na pewno cieszy to fak, że bateria trzyma juz ponad 4 dni, mogę tylko odbierać połączenia :) Gdyby nie ta szybka to w sumie OK!
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 07 wrz 2014, 11:09
  • przemyk281  mail
    Pracuje glownie przy wyburzeniach i w naprawde ciezkich warunkach,zniszczylem juz wiele"wytrzymalych"telefonow i od dluzszego czasu poszukiwalem odpornego telefonu z dotykiem i dobrym aparatem,po miesiacu uzytkowania na budowie telefon wyglada jak nowy i zapowiada sie naprawde dobrze,oczywiscie posiada kilka drobnych wad jak np dlugo wlaczajacy sie modol gps,czy troszke za duzy skok regulacji glosnosci odtwarzacza czy dzwonkow,niemowiac juz o wadze i wymiarach,jednak wynagradza to swoja funkcjonalnoscia,naprawde twarda maszyna mysle ze nie tylko dla twardzieli,wiec jesli zyjesz szybko i mocno jest to gadzet dla Ciebie,naprawdę polecam.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 03 wrz 2014, 11:09
  • kx250  mail
    Witam. telefon mam od pół roku. jestem zadowolony aparat i kamera rewelacja(pies ,las i robal to moje zdjęcia)link do filmu(nie dało sie tu wstawic linku więc wyszukajcie na youtube "evolveo q4 1" przy odtwarzaniu filmu przełączcie jakość na hd)wodoodporność sprawdzona link do nagrania pod wodą(evolveo q4 2). mozna sie przyczepić do diody doświetlającej- jest słaba i zdjęcia w nocy nie wychodzą poza tym to nieszczęsne gniazdo do ładowarki jest głęboko i jasność wyswietlacza przy bardzo duzym nasłonecznieniu jest niewystarczająca.Co do odporności- fakt po pierwszym upadku tel wysiadł- spadł z wysokości około metra i wyświetlacz przestał działać.W moim przypadku serwis zadziałał doskonale - zgłosiłem usterke kurier przyjechał dziń później , naprawa trwała 2 tygodnie(wymieniono płyte główną) po tym incydencie telefon nie jeden raz upadł nawet z większej wysokości i jak dotąd nie ma z niczym problemu. Wydajność bez zastrzezen nawet bardzo zaawansowane gry chodzą bez zacięć.ogulnie polubiłem ten telefon urzywam go jako nawigacji na crossie.polecam dla wszystkich kto potrzeduje talafonu do lasu:P
    .myslenice.net.pl | 31 sie 2014, 19:08
  • Get Adobe Flash player
    R E K L A M A
  • Dogg
    Zdecydowanie odradzam. W telefonie po pierwszym upadku na chodnik (z wysokości około metra) rozsypała się szybka wyświetlacza. Pajączek na cały ekran. Miał być odporny - nie jest. Serwis nie raczył odpisać na moje zapytanie odnośnie wymiany szybki. Pisałem poprzez ich formularz zgłoszeniowy. Zero reakcji. Od chwili zakupu użerałem się z połączeniami, które telefon wykonuje sam, mimo że był wygaszony w kieszeni. Wiele razy się zawieszał i wyłączał mimo naładowanej baterii. Poza świetnym wyglądem nie oferuje nic szczególnego. Największym kłamstwem producenta jest rzekoma odporność Q4 i o to mam największe pretensje. Szkoda też, że serwis nie odpisuje na własne formularze zgłoszeniowe. Chętnym prześlę mailem zdjęcia jak telefon wygląda po upadku.
    .adsl.inetia.pl | 27 sie 2014, 16:08
  • dekanian
    Pisze tą opinie bo obiecalem sobie ze jak sprawdze telefon przez tydzien to wypowiem sie aby pomoc innym w wyborze i zeby nie mieli takiego problemu jak ja przed kupnem.

    Jak szukasz telefonu odpornego z obudową niemal z gumy, wyswietlacza ktory bardzo dobrze reaguje na dodyt choc jasnosc mogla by byc wieksza, telefonu do dzwonienia gdzie manualne przyciski sa rewelacja, telefou ktorego nie bedziesz traktowac jak konsola do gier, telefonu w ktorym istnieje mozliwosc kupna bateri 4500mhA badz kupna modelu D2 z taka bateria ktora trzyma 5 dni przy srednim uzytkowaniu.

    Jak szukasz takiego pancerniaka ktory wazy cwierc kilograma to sie nie zastanawiaj nad kupnem tak jak ja tylko kupuj ten czeski wynalazek.
    .play-internet.pl | 25 sie 2014, 00:08
  • dudus626
    Evolveo mam od miesiąca. Miałem problem z brakiem możliwości ustawienia dzwonków w SMS-ach i Domyślnych. Znalazłem jadnak sposób i maże pomogę tym, którzy chcieliby mieć "swoje" dzwonki w powiadomieniach. Otóż po podłączeniu do PC utworzyłem plik o nazwie "Notifications" i w niego wrzuciłem pliki z moimi dzwonkami. Po tym zabiegu mam wreszcie dzwonki, do których się przyzwyczaiłem
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 04 lip 2014, 09:07
  • Marimo  mail
    Witam wszystkich mam fona od 3 tygodni i przykręcając obudowę baterii po raz trzeci zerwały się śruby i zostały gwinty w korpusie.Moim zdanie nie powinno się tak stać ponieważ nie przykręcałem ich aż tak mocno.We Wrocławiu naprawiono go po tygodniu lecz jak przyszedł to nie loguję się do sieci,pewnie przy naprawie śrub uszkodzili antenę i znów serwis.Znów czekam
    .internetdsl.tpnet.pl | 30 sty 2014, 17:01
  • User
    O zaletach pisze producent, ja zatem skoncentruję się na wadach.
    - głęboko osadzone gniazdo audio i usb wymuszają użycie niestandardowych kabli bądź docinanie wtyczek
    - aparat foto - beznadzieja; niby jest autofokus ale nawet w pełnym świetle trudno zrobić ostre zdjęcie, ponadto zbyt mocna kompresja
    - dioda doświetlająca jeszcze gorsza, słaba i z nieprzyjemnym niebieskawym odcieniem
    - brak 3G na 900 Mhz, czyli w Polsce poza większymi miastami transmisja danych raczej powolna
    - mechaniczne przyciski "odbierz" i "odrzuć" wygodne, gdy tel. leży na biurku, ale gdy trzeba go wyjąć z kieszeni czy plecaka zbyt łatwo niechcąco rozłączyć rozmowę
    - bateria niby dość mocna (2800 mAh), ale i tak muszę ładować co 1-2 dni; ok, może jeszcze zbyt dużo się nim bawię...
    Najbardziej zawiedziony jestem jakością (czy raczej jej brakiem) zdjęć z aparatu. Gdyby nie to, zakup uznałbym za udany.
    .ssp.dialog.net.pl | 24 sty 2014, 02:01
  • Endrju
    Ja mam telefon od 10 stycznia. Ogólnie spełnia moje oczekiwania. Niestety bardzo poważną WADĄ FABRYCZNĄ bo za taką uważam to, że za każdym włączeniem/wyłączeniem WiFi zmienia się MAC adres !! To jest niedopuszczalne, nie mogę stosować filtrowania po MAC adresie przez tą wadę. Co ciekawe, pierwsze 3 grupy z sześciu są stałe a zmieniają się 3 ostatnie. XX:XX:XX:ZZ:ZZ:ZZ. Jestem w trakcie wymiany korespondencji z serwisem we Wrocławiu. Usiłowałem ustalić czy naprawa gwarancyjna wiąże się z ingerencją we wnętrze telefonu czy tylko z wymianą oprogramowania. Serwis nie chce powiedzieć co będzie robił z moim telefonem, sądzę, że procedura naprawy jest im doskonale znana, ponieważ wiele osób zgłasza zmienny MAC adres w tym modelu. Proszę, sprawdzajcie u siebie. Tam gdzie niema filtracji po MAC adresie można tego nie zauważyć.
    .28.187.87 | 22 sty 2014, 13:01
  • owc4
    Mam od kilku dni, działa szybko, wszystkie komponenty hardwareowe działają, gps, wifi, no i jak na razie 3 dni nie ładowany odkąd przyszedł w paczce a było 60 %, wyświetlacz reaguje bardzo dobrze w porównaniu do SGS, test wodoszczelności zrobiony w wannie, filmy nagrywa pod wodą i robi zdjęcia, upadek z wysokości 1 m nie zrobił krzywdy :) Stałe przyciski super sprawa (m.in, zdjęcia pod wodą, na głośnomówiącym bardzo głośno słychać, aplikacje śmigają z marketu normalnie bez problemów, dobrze leży w dłoni :) ciężki i wygodny. Wady: słaba dioda, nie jest to telefon do słuchania muzyki przez kabel - ktoś już tu poruszył wątek zatyczki ( ale słuchafony przez BT, i po problemie). Tylko dedykowany kabel od ładowarki wejdzie w szczelnie schowane wejście microUSB, jak na razie brak upgrade do KitKata. Ale moje wrażenie ogólne bardzo dobre. Taki telefon kupiłem bo często jestem w terenie i na budowie, będzie poddany testem zgodnie z przeznaczeniem, zobaczymy czy jest odporny tak jak jego młodsi bracia i konkurencyjny b15 CAT.
    .volvo.com | 22 sty 2014, 11:01

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 58,8%   11,8%   29,4% 
 Wszystkich opinii: 17. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy S5 Plus
» Samsung Galaxy Core Max
» myPhone Q-Smart
» Philips i966 Aurora
» HTC Desire 820 mini
» Otium U5
» Philips Xenium V387
» Apple iPad mini 3
» Apple iPad Air 2
Aktualności:

» Samsung Galaxy Core Max debiutuje w Chinach
» myPhone S-Line i myPhone CUBE poddane liftingowi
» Meizu MX4 otrzymał YunOS
» Lenovo przejmie BlackBerry?
» HERE Maps dostępne na Androida!
» Microsoft Lumia zastępuje Nokię
» Samsung prezentuje elastyczną baterię
» Philips i966: pierwszy telefon z YunOS 3.0.
» HTC Desire 820 mini pojawił się w Chinach



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.237.197.160
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.