Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 187 marek  |  9 456 telefonów  |  147 193 opinie  |  650 testów  |  4 361 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
BlackBerry

BlackBerry Z10



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,0%   10,5%   30,5% 
 Wszystkich opinii: 105. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • olek
    Boże otwórz oczy wszystkim na tej planecie bo kupują tego szajsowatego androida i żyją w niewiedzy myśląc że mają dobry telefon i jeszcze przeważnie jest to szajsung!!! Ludzie blackberry stworzyło najwydajniejszy najszybszy i do tego piękny system który obecnie nie ma konkurencji na rynku, mam bbz10 i dziękuję firmie blackberry za to że go stworzyła i za to ze jestem zadowolony pierwszy raz z zakupu telefonu,,,nigdy już nie kupię androida bo ten system to jakiś żart!!!!!!
    .107.8.123 | 27 wrz 2014, 15:09
  • daro4086  mail
    Witam posiadam wersje STL-002 telefon świetny , użytkuje z 2 mies. i jedno lekkie zwolnienie zauważyłem ,chodzi jak błyskawica.System doskonale dopracowany,wszystko co potrzeba jest pod ręką.Trzeba się przyzwyczaić tylko do płatnych aplikacji które są za darmo na Androidzie, ale mimo wszystko nie wróce na Androida ten system to śmietnik i pożeracz ramu jak dlamnie jest niedopracowany/ zle zoptymalizowany .
    .internetdsl.tpnet.pl | 12 wrz 2014, 16:09
  • lenucha
    Najlepszy telefon jaki mialam w swoich rekach! Posiadam Z10 od 9 miesiecy i nie wymienie go na innego (az sie nie rozleci :) System blackberry palce lizac, wszystko dziala sprawnie, bez zawieszen i innych problemow, aplikacje z androida mozna smialo instalowac i nie wplywa to na prace telefonu. Bateria jak to bateria w smartfonach, przy dobrym ustawieniu telefonu, trzyma mi ponad jeden dzien, wiec w sumie nie jest najgorzej. Mialam poczakowy problem z krotka zywotnoscia baterii ale jak sie okazalo tylko dlatego, ze nie uzywalam oryginalnej ladowarki, po wymienieniu baterii (ktora mi spuchla) i ladowarki, nowa bateria daje rade. Jakos rozmow jest swietna, aparat robi naprawde dobre zdjecia, muzyczka ladnie gra. :) Jedyny minus dla mnie jako kobiety to okropny wyglad systemu :P paskudnie dobrane kolory i wkurzajaca czarna poswiata w ikonach aplikacji, ale nowy update systemu ma to zmienic i nie moge sie juz doczekac, bedzie wygladal znacznie lepiej.
    .188.108.pools.vodafone-ip.de | 10 wrz 2014, 09:09
  • R E K L A M A
  • bolek
    Telefon dla prostych ludzi.
    .elblag.vectranet.pl | 06 wrz 2014, 21:09
  • violator
    Najlepszy telefon na rynku i najlepszy system na rynku nigdy już nie kupię androida ponieważ teraz już wiem ze to najgorszy system!!!! I nigdy już nie kupię samsunga bo teraz już wiem ze to co najpopularniejsze nie znaczy najlepsze szajsung to badziew!!! A do tych co piszą głupoty o braku aplikacji to zainstalujcie sobie Snapa i będziecie mieć wszystkie aplikacje z tego badziewia androida bo juz nie da się tego czytać!!!! Ja mam BlackBerry World plus Snap czyli aplikacje z androida plus jeszcze z nową aktualizacja ma być Amazon app żaden inny telefon nie ma tylu aplikacji,,,drugie to nie mogę czytać tych bzdur o bateri zróbcie optymalizacje telefonu i po sprawie.moja bateria jest lepsza niż w szajsungach czy w iphonach, ląduje przeważnie co 2 dni,,,testowalem juz ogólnie około 70 telefonów przez ostatnie 4 lata każdej marki i powiem tyle blackberry nie ma sobie równych na 2 miejscu postawilbym na apple na 3 nokie...androida nie liczę nawet bo ten system to żart tylko kiedy zwykły Kowalski to zrozumie to nie wiem!!! inne firmy jak sony czy lg czy szajsung robią błąd pakujac androida do swojego sprzętu no ale cóż.
    Kto nie wierzy ze BlackBerry to najlepszy obecnie telefon i system niech poprostu spróbuję zanim zacznie pisać głupoty i oceniać bez jakiejkolwiek wiedzy!!!!
    .251.255.12.threembb.ie | 31 sie 2014, 16:08
  • ziomal
    Jeśli kupujecie BlackBerry Z10 to tylko w wersji z LTE (STL 100-2). Jest najbardziej dopracowana. Nic się nie wiesza, nie muli, brak samoistnych restartów,
    Mam zainstalowane dużo aplikacji nadal system działa super szybko. Znakomity zasięg, fenomenalna jakość rozmów, ekran czytelny nawet w silnym słońcu przy max. jasności ekranu (z30 ma niestety znacznie gorszy ekran), klawiatura wirtualna rewelacja przeciąganie słów bardzo przyspiesza pisanie, jedyny minus to bateria, ale za to jest wymienna w przeciwieństwie do Z30. Do Z10 można dostać powiększoną baterie (4500), nie ma problemu z akcesoriami.
    .dynamic.chello.pl | 21 sie 2014, 11:08
  • atvandal  mail
    Po 4 miesiącach użytkowania dodam nie wracam na androida telefon nadal zaskakuje pozytywnie.Rozmowy HD świetny mocny zasięg możliwość instalacji aplikacji apk z zachowaniem płynności systemu.Wersja z LTE świetnie i szybko pobierane pliki,jakosc dźwięku na głośnikach i słuchawkach bije na głowę samsung i sony.Przednia bardzo dobra kamera przydatna przy rozmowach na skype.Obsluga gestami bajecznie intuicyjna,do tego stopnia ze biorąc nowy telefon do ręki automatycznie palec wędruje w geście do góry.Polecam
    .pro4net.pl | 01 sie 2014, 06:08
  • Androidzik
    @ jj
    @ Panna z mokrą głową

    Jakie macie modele? Jeśli wersje 3G to nie dziwię się, że są takie problemy. Po prostu BB zawaliło robiąc ten model, bo nie potrafią dostosować oprogramowania do procesora TI-OMAP. Jeśli natomiast macie wersje LTE to po prostu macie wadliwe egzemplarze jak w każdej serii u każdego producenta.
    .mt.pl | 28 lip 2014, 15:07
  • Panna z mokrą głową
    Witam, posiadam ten telefon od ponad pół roku, ogólne wrażenie na plus.
    Telefon posiada wg mnie dwa minusy: słabą baterię i to, że sam wykonuje połączenia.
    Za to zalet jest tyle, że aż nie sposób wszystkich wymienić. Najważniejszą z nich jest soft. Blackberry pobiło wszystkich na głowę. OS jest szybki, intuicyjny, nie zacina się. Android może się schować WP też, nawet iOS mu nie równa. Przed BB Z10 byłam posiadaczką Iphone 5s i wiem jedno nie zamienię BB na nic innego.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 26 lip 2014, 13:07
  • macciek  mail
    Przesiadłem się na ten model z Moto G. Na początku różnice sprawiały problem,inny system, obsługa.. a teraz,po kilku tygodniach,niemal same plusy. Lepszy aparat, multitasking w pełnym wymiarze,aplikacje nie są zamrażane po zminimalizowaniu. LTE daje radę, dźwięk w słuchawce to rewolucja w porównaniu z Moto g, HD Voice zdaje egzamin i aż miło rozmawiać. Przez chwilę miałem coś ustawić na S3 i nagle Android stał się niewygodny. Każdy produkt musi mieć wady,tutaj to jedynie bateria, przy niewielkim użyciu, pada po 15h. Plusem jest fakt, że przy około 20% godzinna rozmowa nie bardzo wpływa na zużycie. Druga wada,to niewielka ilość aplikacji w BlackBerry World. Zadowolony jestem z telefonu a jeszcze więcej komfortu dodaje etui z sensorem,które blokuje telefon automatycznie. Nie wiem czy wrócę do androida,na dzień dzisiejszy system BB10 jest dla mnie najlepszy.
    .toya.net.pl | 26 lip 2014, 11:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 59,0%   10,5%   30,5% 
 Wszystkich opinii: 105. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Samsung Galaxy S5 Duos LTE
» BenQ T3
» Huawei Honor 4 Play
» Philips Xenium V8526
» Philips W3509
» Philips W3550
» Philips S388
» Fly IQ4511 Tornado One
» Overmax Vertis 4010 You
Aktualności:

» Lenovo A916: osiem rdzeni i LTE na średniej półce
» Haier HL-6170T: słaby, ale z LTE
» HTC: dziwna ReCamera i ulepszony M8, czyli Eye
» Płatności mobilne w narodzie
» Moto X - zaczynamy testować
» Parrot Flower Power: gadżet w doniczce
» Vertu Aster za 30 tys. zł.
» Gionee GN715 debiutuje w Chinach
» Vivo X5 z szafirowym ekranem



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.81.108.105
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.