Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 212 marek  |  10 443 telefony  |  155 054 opinie  |  864 testy  |  6 249 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
BlackBerry

BlackBerry Q10



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 70,7%   4,9%   24,4% 
 Wszystkich opinii: 41. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
  • Trncer
    Na dzień dzisiejszy nie ma lepszego telefonu niż BlackBerry. Wspanialy terminal do komunikacji z innymi, wsparcie wszystkich najnowszych protokołów komunikacji, 4G LTE, wspaniała fizyczna klawiatura, w wersji 10.3 możliwość instalowania aplikacji z AmazonApp, jest też na bbnews.pl tutorial jak zainstalować sobie sklep Google. Może trochę malointuicyjne jest dodawanie numerów telefonu, kopiowanie ich z karty sim, wyświetlanie numerów tez jest w trochę innej formie niż domyślnie w innych telefonach w BlackBerry jest to np 12 35 566 66 i nie można tego zmienić niestety... ale w ogóle polecam i oceniam telefon w skali 9/10 jest to telefon prawie idealny. Aaha odnośnie płynności systemu, nie ma lepszego - mam telefon od przeszło pół roku i resetowalem go dwa razy tylko - głównie powodem tego były aktualizacje systemu. Ani razu mi się nie zawiesił ( youtube, przeglądarka, BlackBerry Messenger, poczta, smsy, kalendarz, whatsapp, office - to wszystko chodzi codziennie w tle u mnie) aha i bateria u mnie trzyma minimu 2 dni - ostatnio była nowa wersja systemu. Całość komentarza napisałem z poziomu BlackBerry :)
    .play-internet.pl | 28 lut 2015, 12:51
  • Szym
    Tylna obudowa to kompozyt z włókna szklanego i żywicy, skończcie z tym kevlarem.
    .static.gprs.plus.pl | 08 lut 2015, 20:09
  • Jeżyk
    Telefon mam od 2 miesięcy i powiem szczerze, że jeszcze nigdy nie byłem tak zadowolony z żadnego telefonu. Świetny pod chyba każdym względem jak juz się do niego przyzwyczaisz. Z początku, dla kogoś kto nigdy nie miał blackberry może się wydawać trudny do ogarnięcia i trzeba się nim trochę pobawić (2 dni mi zajęło nauczenie się obsługi systemu). Nie wiem czemu blackberry jest tak mało popularny w Polsce. Ja juz wiem ze moim następnym telefonem w przyszłości również będzie jeżynka. Telefon nie dla dzieci, ale dla poważnych ludzi, którzy cenią sobie elegancję, jakość wykonania która jest wprost świetna i funkcjonalność! Polecam!
    .231.1.29.koba.pl | 30 sty 2015, 13:35
  • R E K L A M A
     
  • kak0105  mail
    Telefon świetny pod każdym względem miałem bardzo dużo telefonów ale zawsze coś mi w nich brakowało a ten jest naprawdę rewelacyjnym telefonem na plus bateria, świetny system, wygodna klawiatura, mocne podzespoły i dobry aparat a do tego wszystkiego świetnie wykonany z bardzo dobrych Materiałów. Polecam wszystkim którzy mają dość ANDROIDA
    .19.166.211 | 08 sty 2015, 22:26
  • Rele75
    Witam. Q 10 to telefon REWELACYJNY. Zasięg trzyma jak żaden inny telefon. Posiadam t-mobile tandem (2 karty sim z jednym numerem), i naprawdę z zasięgiem nie ma problemów czego nie można powiedzieć o iphone 5s którego używam jako drugiego telefonu. Wiem o czym piszę bo mam dom w lesie i bardzo słaby zasięg wszystkich sieci. Szkoda tylko że aplikacje są kiepskie na q10 (allegro,google maps) lub ich brak( mbank,pekao24 czy filmweb). Poza tym telefon super i polecam go z czystym sumieniem. Pozdrawiam BLACKBERROWICZÓW :)
    .toya.net.pl | 14 gru 2014, 11:43
  • Valdemaras
    Witam! Telefon dla osób, które przesiadają się ze starszych modeli Blackberry. Dla innych (przyzwyczajonych do większych ekranów) polecam Z10, Z3 albo Z30. Ja przesiadlem się z Bolda 9900. Najbardziej brakowało mi BIS u, na brak trakpada nie narzekam. W moim osobistym odczuciu w Boldzie była lepsza klawiatura i lepsze wykonanie. Q 10 oferuje za to lepszą łączność i nowy system. Przed kupnem lepiej ten telefon obejrzeć i zapoznać się z funkcjami.
    .99.51.6 | 18 lis 2014, 10:57
  • stefano
    Telefon jest w moim posiadaniu od miesiąca. Na początku byłem zniesmaczony do niego ze względu na obsługę. Jednak w moim przypadku była to kwestia przyzwyczajenia. Telefon za taką cenę jest jak najbardziej na +.
    Plusy:
    -cena( 650 zł)
    -klawiatura
    -płynność w obsłudze
    -wytrzymałość
    -Możliwość ściągania aplikacji z (blackberry word) lub (google play za pomocą "snap")
    Minusy:
    -bateria max trzyma około 30 godzin
    -Aparat mógłby być lepszy, jak na flagowca
    -za mały ekran i klawisze dla osób z grubymi palcami.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 05 lis 2014, 00:14
  • jaco
    Witam, długo zastanawiałem się nad wyborem telefonu, brałem pod uwagę HTC i IPHONA i właśnie ostatnio wpadł mi w oko BlackBerry. Priorytet to było jakość wykonania i bateria. Z uwagi na to ze nie używam tel do oglądania filmów to ekran miał drugorzędne znaczenie. Dodatkowo znając doskonale androida i iosa chciałem czegoś nowego spróbować. Wybrałem BlackBerry q10 i powiem szczerze ze to był strzał w dziesiątkę. Z rzeczy które mi się
    najbardziej podobają to np wbudowana obsługa Excela Worda pdfa i to z możliwością edycjin pozatym łączenie się z komputerem przez WiFi direct oraz możliwość przeglądania zasobów kompa przez przez sieć WiFi, można np słuchać muzyki zapisane na kompie nie ściągają ja na telefon lub edytować pliki offica również online. No i oczywiście słynny HUB w którym mamy wszystkie wiadomości. Jakość połączeń znakomita, zasięg również wytrzymałość (niestety przetestowana) jedyny minus to ekran który jest mały ale to każdy zdaje sobe z tego sprawę. Polecam osobą które telefonu w głównej mierze używają do komunikowania się
    .dynamic.mm.pl | 12 paź 2014, 12:22
  • Pitek
    Witam posiadam ten telefon od tygodnia i powiem wam szczerze ze jest to rewelacyjny sprzęt, wcześniej używałem galaxy nota 3 i innym androidowskich zabaweczek która na tle blacberrego wypadają słabo. Polecam z czystym sumieniem ten telefon
    .icpnet.pl | 07 wrz 2014, 10:53
  • masacre
    Zastanawiałem się nad tym aparatem dość długo ale mam od 2 tygodni i jestem bardzo zadowolony. Telefon do pracy, a nie do zabawy bo nie ma tu morza aplikacji jak na Android. Ale za to jako biurowe narzędzie jest NAJLEPSZY ze wszystkich mozliwych aparatów jakie znam. Porzednio miałem NOKIĘ E6 z pełną klawiaturą i chwaliłem, a w porównaniu do Q10 jest słaaaaaba pod każdym względem.
    Q10 ma świetnej jakości dzwięk z głośnika i na słuchawkach ( ale nie oryginalnych) to info dla osób lubiących DOBRZE grające telefony.
    Fajna aplikacja MOVIE MAKER.
    POLECAM!
    .limes.com.pl | 25 sie 2014, 20:49

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 70,7%   4,9%   24,4% 
 Wszystkich opinii: 41. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Kruger&Matz Flow
» Wiko Highway Star 4G
» Wiko Highway Pure 4G
» BlackBerry Leap
» Sony Xperia M4 Aqua
» Lenovo A7000
» Lenovo Vibe Shot
» ZTE Grand S3
» Huawei MediaPad X2
Aktualności:

» MWC 2015: MyKronoz - zegarki na każdą rękę
» MWC 2015: IUNI z jednym smartfonem, ale jakim!
» MWC 2015: Chińskie smartfony z Intel Inside
» MWC 2015: myPhone podbije Europę?
» MWC 2015: MaxCom to nie tylko "dziadkofony"
» MWC 2015: Magia CAT-a nieco zblakła
» MWC 2015: Czarny koń targów - Blackphone
» MWC 2015: Polskie folie robią wrażenie na MWC
» MWC 2015: Smukłe nowości Kazama



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.166.85.209
Engine & layout by InterData
MWC 2015
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.