Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 943 telefony  |  151 158 opinii  |  849 testów  |  7 614 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
BlackBerry

BlackBerry Q10



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 70,3%   5,4%   24,3% 
 Wszystkich opinii: 37. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
  • Rele75
    Witam. Q 10 to telefon REWELACYJNY. Zasięg trzyma jak żaden inny telefon. Posiadam t-mobile tandem (2 karty sim z jednym numerem), i naprawdę z zasięgiem nie ma problemów czego nie można powiedzieć o iphone 5s którego używam jako drugiego telefonu. Wiem o czym piszę bo mam dom w lesie i bardzo słaby zasięg wszystkich sieci. Szkoda tylko że aplikacje są kiepskie na q10 (allegro,google maps) lub ich brak( mbank,pekao24 czy filmweb). Poza tym telefon super i polecam go z czystym sumieniem. Pozdrawiam BLACKBERROWICZÓW :)
    .toya.net.pl | 14 gru 2014, 11:43
  • Valdemaras
    Witam! Telefon dla osób, które przesiadają się ze starszych modeli Blackberry. Dla innych (przyzwyczajonych do większych ekranów) polecam Z10, Z3 albo Z30. Ja przesiadlem się z Bolda 9900. Najbardziej brakowało mi BIS u, na brak trakpada nie narzekam. W moim osobistym odczuciu w Boldzie była lepsza klawiatura i lepsze wykonanie. Q 10 oferuje za to lepszą łączność i nowy system. Przed kupnem lepiej ten telefon obejrzeć i zapoznać się z funkcjami.
    .99.51.6 | 18 lis 2014, 10:57
  • stefano
    Telefon jest w moim posiadaniu od miesiąca. Na początku byłem zniesmaczony do niego ze względu na obsługę. Jednak w moim przypadku była to kwestia przyzwyczajenia. Telefon za taką cenę jest jak najbardziej na +.
    Plusy:
    -cena( 650 zł)
    -klawiatura
    -płynność w obsłudze
    -wytrzymałość
    -Możliwość ściągania aplikacji z (blackberry word) lub (google play za pomocą "snap")
    Minusy:
    -bateria max trzyma około 30 godzin
    -Aparat mógłby być lepszy, jak na flagowca
    -za mały ekran i klawisze dla osób z grubymi palcami.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 05 lis 2014, 00:14
  • R E K L A M A
  • jaco
    Witam, długo zastanawiałem się nad wyborem telefonu, brałem pod uwagę HTC i IPHONA i właśnie ostatnio wpadł mi w oko BlackBerry. Priorytet to było jakość wykonania i bateria. Z uwagi na to ze nie używam tel do oglądania filmów to ekran miał drugorzędne znaczenie. Dodatkowo znając doskonale androida i iosa chciałem czegoś nowego spróbować. Wybrałem BlackBerry q10 i powiem szczerze ze to był strzał w dziesiątkę. Z rzeczy które mi się
    najbardziej podobają to np wbudowana obsługa Excela Worda pdfa i to z możliwością edycjin pozatym łączenie się z komputerem przez WiFi direct oraz możliwość przeglądania zasobów kompa przez przez sieć WiFi, można np słuchać muzyki zapisane na kompie nie ściągają ja na telefon lub edytować pliki offica również online. No i oczywiście słynny HUB w którym mamy wszystkie wiadomości. Jakość połączeń znakomita, zasięg również wytrzymałość (niestety przetestowana) jedyny minus to ekran który jest mały ale to każdy zdaje sobe z tego sprawę. Polecam osobą które telefonu w głównej mierze używają do komunikowania się
    .dynamic.mm.pl | 12 paź 2014, 12:22
  • Pitek
    Witam posiadam ten telefon od tygodnia i powiem wam szczerze ze jest to rewelacyjny sprzęt, wcześniej używałem galaxy nota 3 i innym androidowskich zabaweczek która na tle blacberrego wypadają słabo. Polecam z czystym sumieniem ten telefon
    .icpnet.pl | 07 wrz 2014, 10:53
  • masacre
    Zastanawiałem się nad tym aparatem dość długo ale mam od 2 tygodni i jestem bardzo zadowolony. Telefon do pracy, a nie do zabawy bo nie ma tu morza aplikacji jak na Android. Ale za to jako biurowe narzędzie jest NAJLEPSZY ze wszystkich mozliwych aparatów jakie znam. Porzednio miałem NOKIĘ E6 z pełną klawiaturą i chwaliłem, a w porównaniu do Q10 jest słaaaaaba pod każdym względem.
    Q10 ma świetnej jakości dzwięk z głośnika i na słuchawkach ( ale nie oryginalnych) to info dla osób lubiących DOBRZE grające telefony.
    Fajna aplikacja MOVIE MAKER.
    POLECAM!
    .limes.com.pl | 25 sie 2014, 20:49
  • Nikoś
    Witam.
    Jestem posiadaczek Q10 juz po raz 2!Za pierwszym razem kolor White,który według Mnie prezentuje się lepiej:)..(kwestia gustu). Telefon bardzo funkcjonalny dla Osób szukających smarta do emaili jak i wszelkich innych rzeczy!Nie zawiesza sie,nie tnie,nic w tle nie zamuje 90% pamieci Ram tak jak to w przypadku Samsungow itp! System zbudowany bradzo plynnie, nagrywanie filmow na wysokim poziomie z super dzwiekiem co jest wazne np. na Koncertach (ja nagrywalem na Sunrise i filmiki wyszly Bosko!) Uzywalem wiele telefonow rożnych, Marek
    .petrus.pl | 20 sie 2014, 10:37
  • maciek
    To moj kolejny telefon bb, żona ma 9790, a 5 letnia córka 9780, nikt z nas nie ma problemu z obsluga, potrzeba kilku dni, zeby sie przyzwyczaic, po czym staje sie najbardziej intuicyjnym telefonem.
    Na poczatku brakowalo mi trackpada, bo wczesniej wszystko nim robilem, ale po kilku dniach przestalem odczuwac potrzebe jego posiadania. Brakuje dodatkowego bocznego przycisku, np do latarki. Polecam dokupic folie matowa 3MK na ekran, ktora nawet z sciemnionym maksymalnie ekranem daje dobra widocznosc.
    Polecam, bo jest szybki w obsludze, intuicyjny OS, bardzo wydajny, nie zamula, idealny do szybkiego i czesto wysylania maili, smsow. klawiatura najlepsza jaka do tej pory widzialem w bb. Baterie laduje raz na 1-2 dni podobnie jak pozostale jezyny, ale uzywam dosc czesto.
    .static.ip.netia.com.pl | 19 sie 2014, 11:20
  • Szaf
    @salem - blackberry 10 ma taką opcję. Trzeba wejść w połączenia, następnie ustawienia i przekazywanie połączeń. Żeby działało trzeba mieć włączoną usługę przekazywania połączeń u operatora i wpisywać numery z początkiem +48 :) Pozdrawiam.
    .dynamic.chello.pl | 05 lip 2014, 23:21
  • GG
    @ Salem
    Jest opcja sygnalizacji zasięgu diodą. Poszukaj w opcjach. Jaki masz soft? Poczekaj do 10.3 lub zainstaluj z Leak'a.
    .ists.pl | 30 cze 2014, 12:20

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 70,3%   5,4%   24,3% 
 Wszystkich opinii: 37. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» 999 powodów do dumy
» BlackBerry Classic zaprezentowany oficjalnie
» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?
» ZTE Star 2 badany przez TENAA
» Honor T1: debiut pod nową marką
» Aż cztery modele Vivo debiutują w Indiach
» Manta MA424: pierwszy smartwatch Manty
» Microsoft Lumia 435 powalczy w low-endzie



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.145.183.169
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.