Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 192 marek  |  9 630 telefonów  |  148 448 opinii  |  720 testów  |  5 518 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
BlackBerry

BlackBerry Q10



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 70,6%   5,9%   23,5% 
 Wszystkich opinii: 34. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
  • jaco
    Witam, długo zastanawiałem się nad wyborem telefonu, brałem pod uwagę HTC i IPHONA i właśnie ostatnio wpadł mi w oko BlackBerry. Priorytet to było jakość wykonania i bateria. Z uwagi na to ze nie używam tel do oglądania filmów to ekran miał drugorzędne znaczenie. Dodatkowo znając doskonale androida i iosa chciałem czegoś nowego spróbować. Wybrałem BlackBerry q10 i powiem szczerze ze to był strzał w dziesiątkę. Z rzeczy które mi się
    najbardziej podobają to np wbudowana obsługa Excela Worda pdfa i to z możliwością edycjin pozatym łączenie się z komputerem przez WiFi direct oraz możliwość przeglądania zasobów kompa przez przez sieć WiFi, można np słuchać muzyki zapisane na kompie nie ściągają ja na telefon lub edytować pliki offica również online. No i oczywiście słynny HUB w którym mamy wszystkie wiadomości. Jakość połączeń znakomita, zasięg również wytrzymałość (niestety przetestowana) jedyny minus to ekran który jest mały ale to każdy zdaje sobe z tego sprawę. Polecam osobą które telefonu w głównej mierze używają do komunikowania się
    .dynamic.mm.pl | 12 paź 2014, 12:10
  • Pitek
    Witam posiadam ten telefon od tygodnia i powiem wam szczerze ze jest to rewelacyjny sprzęt, wcześniej używałem galaxy nota 3 i innym androidowskich zabaweczek która na tle blacberrego wypadają słabo. Polecam z czystym sumieniem ten telefon
    .icpnet.pl | 07 wrz 2014, 10:09
  • masacre
    Zastanawiałem się nad tym aparatem dość długo ale mam od 2 tygodni i jestem bardzo zadowolony. Telefon do pracy, a nie do zabawy bo nie ma tu morza aplikacji jak na Android. Ale za to jako biurowe narzędzie jest NAJLEPSZY ze wszystkich mozliwych aparatów jakie znam. Porzednio miałem NOKIĘ E6 z pełną klawiaturą i chwaliłem, a w porównaniu do Q10 jest słaaaaaba pod każdym względem.
    Q10 ma świetnej jakości dzwięk z głośnika i na słuchawkach ( ale nie oryginalnych) to info dla osób lubiących DOBRZE grające telefony.
    Fajna aplikacja MOVIE MAKER.
    POLECAM!
    .limes.com.pl | 25 sie 2014, 20:08
  • Get Adobe Flash player
    R E K L A M A
  • Nikoś
    Witam.
    Jestem posiadaczek Q10 juz po raz 2!Za pierwszym razem kolor White,który według Mnie prezentuje się lepiej:)..(kwestia gustu). Telefon bardzo funkcjonalny dla Osób szukających smarta do emaili jak i wszelkich innych rzeczy!Nie zawiesza sie,nie tnie,nic w tle nie zamuje 90% pamieci Ram tak jak to w przypadku Samsungow itp! System zbudowany bradzo plynnie, nagrywanie filmow na wysokim poziomie z super dzwiekiem co jest wazne np. na Koncertach (ja nagrywalem na Sunrise i filmiki wyszly Bosko!) Uzywalem wiele telefonow rożnych, Marek
    .petrus.pl | 20 sie 2014, 10:08
  • maciek
    To moj kolejny telefon bb, żona ma 9790, a 5 letnia córka 9780, nikt z nas nie ma problemu z obsluga, potrzeba kilku dni, zeby sie przyzwyczaic, po czym staje sie najbardziej intuicyjnym telefonem.
    Na poczatku brakowalo mi trackpada, bo wczesniej wszystko nim robilem, ale po kilku dniach przestalem odczuwac potrzebe jego posiadania. Brakuje dodatkowego bocznego przycisku, np do latarki. Polecam dokupic folie matowa 3MK na ekran, ktora nawet z sciemnionym maksymalnie ekranem daje dobra widocznosc.
    Polecam, bo jest szybki w obsludze, intuicyjny OS, bardzo wydajny, nie zamula, idealny do szybkiego i czesto wysylania maili, smsow. klawiatura najlepsza jaka do tej pory widzialem w bb. Baterie laduje raz na 1-2 dni podobnie jak pozostale jezyny, ale uzywam dosc czesto.
    .static.ip.netia.com.pl | 19 sie 2014, 11:08
  • Szaf
    @salem - blackberry 10 ma taką opcję. Trzeba wejść w połączenia, następnie ustawienia i przekazywanie połączeń. Żeby działało trzeba mieć włączoną usługę przekazywania połączeń u operatora i wpisywać numery z początkiem +48 :) Pozdrawiam.
    .dynamic.chello.pl | 05 lip 2014, 23:07
  • GG
    @ Salem
    Jest opcja sygnalizacji zasięgu diodą. Poszukaj w opcjach. Jaki masz soft? Poczekaj do 10.3 lub zainstaluj z Leak'a.
    .ists.pl | 30 cze 2014, 12:06
  • Przemek
    Dla mnie to już kolejne bb. Używam jako telefon, mail, portale społecznościowe itd. Generalnie dużo dzwonię, pracUje zdalnie wiec mam podpięty kilka skrzynek mailowych, publikuje na forach, surfują po Internecie.

    Pierwsze dni cieżko mi było sie przestawić, brakowało mi tracka a najbardziej przycisku 'cofnij'. Pózniej złość przeszła, nauczyłem sie funkcjonować i jak wziąłem ponownie stare bb zony to dopiero docenilem nowe bb.

    Po kilku mc użytkowania uważam ze było warto!
    .CNet.Gawex.PL | 29 cze 2014, 10:06
  • darutom  mail
    gwarantuje że osoby krytykujące albo nie miały go w rękach albo nie potrafią go ogarnąć. Miałem sporo bb ze starszych edycji-zawsze robi wrażenie solidna przemyślana konstrukcja i niezawodny system. Miałem kilkutygodniowy epizod z galaxy S3 LTE a następnie S4. Po prostu król jest nagi. To dopiero jest tandeta,zawieszenia systemu,zamulenia i gubienie i tak słabego zasięgu który dopiero wracał po przeładowaniu.Owszem brakuje mi sporo rozwiązań z wersji systemów 6 i 7 ale to i tak jedyna solidna oferta na rynku. Zapowiadają powrót w wersji klasycznej więc może rozwiążą problem sentymentu do starszych wersji.Powiem jedno -to co oferuje dzisiaj rynek smartfonów to tony beznadziejnych zabawek na androidzie. Nawet nie próbujcie porównywać ich do BB bo ręce opadają. Nie dziwię się że firma RIM nie ma aż tylu wielbicieli bo produkty kierowane są dla praktycznych ludzi, no a produkcje na androidzie to jak słuchanie disco polo......łatwo prosto i bez ambicji.
    .dynamic.chello.pl | 27 cze 2014, 00:06
  • Daniel
    @salem
    można ustawić przekierowania, co robiłem osobiście zanim się pozbyłem Q10 na rzecz 9720.
    .toya.net.pl | 02 cze 2014, 13:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 70,6%   5,9%   23,5% 
 Wszystkich opinii: 34. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Archos 50 Diamond
» Samsung Galaxy Note 4 Duos
» Allview X2 Soul mini
» Samsung Galaxy S5 Plus
» Samsung Galaxy Core Max
» myPhone Q-Smart
» Philips i966 Aurora
» HTC Desire 820 mini
» Otium U5
Aktualności:

» myPhone H-Smart: czy wytrzyma nasze testy?
» Samsung Galaxy Note Edge w Polsce
» Ekonomią, a nie zakazem w chamstwo
» LG Nuclun zapowiedziany oficjalnie - w G3 Screen
» ZTE prezentuje V5 Max i V5S
» LG L20: maleństwo na trzy karty
» Allview X2 Soul Mini, czyli Elife S5.1
» Project Ara będzie mieć sklep z modułami do telefonów
» Galaxy Note 4 już jutro w sprzedaży



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.89.79.33
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.