R E K L A M A

Apple iPhone 5s 16GB
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 113. Pokazuję od 1 do 10.
67,3% 
 10,6% 
 22,1% 
Daro
5s w 2018 roku naprawdę daje radę :) a do tego jest chyba jednym z ładniejszych urządzeń na rynku.
.0.39.152 | 13 Jun 2018, 12:06
Dewilkab
Posiadam ten model już pół roku i nie mogę o nim napisać ani jednego złego słowa mimo, że mamy 2018 rok to 5s dalej daje radę. Aparat wystarczy do najprostszych ujęć, w dobrych warunkach oświetleniowych super, w nocy troszkę gorzej ale nie ma tragedii. Tryb slow motion kamery wideo to fajna sprawa. Zaskakuje mnie płynność tego telefonu mimo jego wieku, no ale system IOS tym się charakteryzuje. Kompaktowość tego modelu również na plus, ale to kwestia gustu. Design wzorowy, ponadczasowy. 16gb mi w zupełności wystarczy, ale pewnie znajdą się osoby dla których to za mała pojemność pamięci wewnętrznej. Bateria trzyma krótko, może to jest jedyny słaby punkt tego modelu, ale nie ma tragedii, powerbank przy sobie i można funkcjonować :) słuchawki dołączone do zestawu grają bardzo przyzwoicie, na pewno lepiej niż przeciętne słuchawki. Słuchanie muzyki na tym modelu to przyjemność, zarówno na głośniku jak i słuchawkach. Iphone?y słynną z bardzo dobrej jakości dźwięku. Posiadam ios 10, i system niezawodzi, nie ma żadnych lagów. Wcześniej posiadałem modele z takich stajni jak: huawei, lg, Motorola, i kupując kilkuletniego iPhone 5s w ogóle nie żałuje. Oceniam 9/10 ze względu na baterie.
.146.168.65.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 28 Apr 2018, 02:04

galatea
Telefonu używałam 2,5 roku. Pewnie mogłabym kolejne tyle, ale skończyła mi się pamięć i czas go zmienić. Co do samego telefonu- rewelacja. Uwielbiam system IOS, sprawdził się znakomicie. Nie miałam przez ten czas żadnej usterki, żadnego problemu. Najlepsze jest to, że telefon po ponad 2 latach chodzi tak samo szybko jak wtedy, gdy był nowy (co w systemach z androidem mi się nie zdarzało..). Telefon jest szybki, prosty i intuicyjny w obsłudze, co sobie cenię. Jestem niecierpliwa i nie znoszę czekać choćby sekundy na reakcję- tu telefon odpowiada od razu. Lubiłam jego wymiary, dla mnie mniejszy telefon to akurat plus.
.komster.pl | 15 Apr 2018, 21:04
Dalinar
Telefon posiadam rok,jest to mój pierwszy Iphone i jestem zachwycony nim,wszystko działa płynnie i szybko,ani razu mi się nie zawiesił,zdjęcia tylnym aparatem wychodzą fenomenalnie.Bateria trzyma średnio 2 dni.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 Mar 2018, 19:03

quickcall
Używałem tego telefonu przez 3 lata. Prawda jest taka, że ostatnio z każdą aktualizacją systemu iOS 'piątka' zwalniała. Nie był tą "błyskawicą" co na samym początku. Mimo wszystko miło będę wspominać korzystanie z tego iPhone'a. Fantastyczny design, idealne gabaryty dla osób które szukają niewielkiego urządzenia. Bateria jak to bateria, przy ograniczonym użytkowaniu spokojnie wytrzymuje dzień. Przy częstym graniu/oglądaniu/przeglądaniu internetu procenty znikają w mgnieniu oka. Gdybym miał możliwość na pewno zostałbym z systemem iOS na nowszym sprzęcie, jednak ceny nowych smartfonów od Apple nie są dla mnie :) Pozdrawiam
.toya.net.pl | 22 Mar 2018, 11:03
Bozena
Miałam 5s 20 miesięcy. Padł w jednej chwili. póki dział był super, szybki, nie wiesza się, wszystko oki, ale jak padł, to na amen. kupiłam go z umową operatora, umowa trwa, a telefon nienaprawialny, bo przecież Apple jak nikt inny daje ROK gwarancji. Trochę mało jak na taką cenę sprzętu.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 Mar 2018, 09:03
Nygga93
Szczerze? wolę to niż na Androidzie. System stabilny jakość zdjęć super a co do dźwięku żaden na andku nie dorównuje jakością i czystością i na słuchawkach i na głośnikach. funkcjonalność extra. jak a parametry przewyższa telefony typu x peria serii z czy huawei p9 itp. mały minus to bateria ale nie ma co narzekać warte swojej ceny naprawdę i nie chcę innego fona :))) tylko APPLE !
.adsl.inetia.pl | 28 Feb 2018, 21:02
Obi
Jedyny mój odskok od Androida, tylko po to by spróbować Apple - po tygodniu sprzedałem. Niby smartfon robi to co ma robić, ale niestety - nie dałem rady przekonać do się do wyglądu i ograniczeń iOS. Po za tym, wcale nie aż tak zoptymalizowany i szybki jak się spodziewałem (chociaż trzeba przyznać, że smartfony z Androidem na podobnych podzespołach smartfony ledwo co się włączają ;)).
.dbsinternet.pl | 09 Feb 2018, 14:02
szatansko
Świetny telefon, wszystko chodzi jak w zegarku i właśnie za tą jakość i komfort się płaci, nie za markę. Używam 5s od prawie dwóch lat, nigdy się nie zawiesił, nie zwolnił, nie zapełnia się śmieciem, nie wyłącza aplikacji, widać że to jest system stworzony dla użytkownika. Dobra jakość wykonania, prawdziwe alu na boku, nic nie trzeszczy chociaż plecy łatwo się rysują. Jedyny poważny minus - bateria. Polecam.
.wtvk.pl | 30 Dec 2017, 23:12
ChuckyYT
Słuchajcie. Apple iPhone 5S jest bardziej dla początkujących z przygodą IOS. Ja np bede mial niedlugo iPhone 5S z komisu bo chce sie dowiedziec czy naprawde jak mowia ze jest swietny naprawde taki jest. Ja zaraz wam podam 2 opinie z innej strony i zobaczycie ze dla nie ktorych uzytkownikow IOS wystarcza bateria taka jaka jest, pamiec itp.
-Opinia 1-
ZALETY
Bateria
Wygląd
System

WADY
Wielkość
Aparat

-Opinia 2-

ZALETY
Aparat
Wielkość
System

WADY
Bateria
Itp.

Widzicie i to nie są moje opinie tylko innych i teraz sie przekonacie ze dla każdego innego który użytkuje z Apple iPhone 5S ma inne wady i zalety
Pozdrawiam - Mateusz Giec 11 lat
.slupsk.vectranet.pl | 13 Dec 2017, 14:12

Wszystkich opinii: 113. Pokazuję od 1 do 10.