R E K L A M A

Apple iPhone 5s 16GB
Opinie użytkowników

Wszystkich opinii: 111. Pokazuję od 1 do 10.
66,7% 
 10,8% 
 22,5% 
galatea
Telefonu używałam 2,5 roku. Pewnie mogłabym kolejne tyle, ale skończyła mi się pamięć i czas go zmienić. Co do samego telefonu- rewelacja. Uwielbiam system IOS, sprawdził się znakomicie. Nie miałam przez ten czas żadnej usterki, żadnego problemu. Najlepsze jest to, że telefon po ponad 2 latach chodzi tak samo szybko jak wtedy, gdy był nowy (co w systemach z androidem mi się nie zdarzało..). Telefon jest szybki, prosty i intuicyjny w obsłudze, co sobie cenię. Jestem niecierpliwa i nie znoszę czekać choćby sekundy na reakcję- tu telefon odpowiada od razu. Lubiłam jego wymiary, dla mnie mniejszy telefon to akurat plus.
.komster.pl | 15 kwi 2018, 21:04
Dalinar
Telefon posiadam rok,jest to mój pierwszy Iphone i jestem zachwycony nim,wszystko działa płynnie i szybko,ani razu mi się nie zawiesił,zdjęcia tylnym aparatem wychodzą fenomenalnie.Bateria trzyma średnio 2 dni.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 27 mar 2018, 19:03

quickcall
Używałem tego telefonu przez 3 lata. Prawda jest taka, że ostatnio z każdą aktualizacją systemu iOS 'piątka' zwalniała. Nie był tą "błyskawicą" co na samym początku. Mimo wszystko miło będę wspominać korzystanie z tego iPhone'a. Fantastyczny design, idealne gabaryty dla osób które szukają niewielkiego urządzenia. Bateria jak to bateria, przy ograniczonym użytkowaniu spokojnie wytrzymuje dzień. Przy częstym graniu/oglądaniu/przeglądaniu internetu procenty znikają w mgnieniu oka. Gdybym miał możliwość na pewno zostałbym z systemem iOS na nowszym sprzęcie, jednak ceny nowych smartfonów od Apple nie są dla mnie :) Pozdrawiam
.toya.net.pl | 22 mar 2018, 11:03
Bozena
Miałam 5s 20 miesięcy. Padł w jednej chwili. póki dział był super, szybki, nie wiesza się, wszystko oki, ale jak padł, to na amen. kupiłam go z umową operatora, umowa trwa, a telefon nienaprawialny, bo przecież Apple jak nikt inny daje ROK gwarancji. Trochę mało jak na taką cenę sprzętu.
.neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 mar 2018, 09:03

Nygga93
Szczerze? wolę to niż na Androidzie. System stabilny jakość zdjęć super a co do dźwięku żaden na andku nie dorównuje jakością i czystością i na słuchawkach i na głośnikach. funkcjonalność extra. jak a parametry przewyższa telefony typu x peria serii z czy huawei p9 itp. mały minus to bateria ale nie ma co narzekać warte swojej ceny naprawdę i nie chcę innego fona :))) tylko APPLE !
.adsl.inetia.pl | 28 lut 2018, 21:02
Obi
Jedyny mój odskok od Androida, tylko po to by spróbować Apple - po tygodniu sprzedałem. Niby smartfon robi to co ma robić, ale niestety - nie dałem rady przekonać do się do wyglądu i ograniczeń iOS. Po za tym, wcale nie aż tak zoptymalizowany i szybki jak się spodziewałem (chociaż trzeba przyznać, że smartfony z Androidem na podobnych podzespołach smartfony ledwo co się włączają ;)).
.dbsinternet.pl | 09 lut 2018, 14:02
szatansko
Świetny telefon, wszystko chodzi jak w zegarku i właśnie za tą jakość i komfort się płaci, nie za markę. Używam 5s od prawie dwóch lat, nigdy się nie zawiesił, nie zwolnił, nie zapełnia się śmieciem, nie wyłącza aplikacji, widać że to jest system stworzony dla użytkownika. Dobra jakość wykonania, prawdziwe alu na boku, nic nie trzeszczy chociaż plecy łatwo się rysują. Jedyny poważny minus - bateria. Polecam.
.wtvk.pl | 30 gru 2017, 23:12
ChuckyYT
Słuchajcie. Apple iPhone 5S jest bardziej dla początkujących z przygodą IOS. Ja np bede mial niedlugo iPhone 5S z komisu bo chce sie dowiedziec czy naprawde jak mowia ze jest swietny naprawde taki jest. Ja zaraz wam podam 2 opinie z innej strony i zobaczycie ze dla nie ktorych uzytkownikow IOS wystarcza bateria taka jaka jest, pamiec itp.
-Opinia 1-
ZALETY
Bateria
Wygląd
System

WADY
Wielkość
Aparat

-Opinia 2-

ZALETY
Aparat
Wielkość
System

WADY
Bateria
Itp.

Widzicie i to nie są moje opinie tylko innych i teraz sie przekonacie ze dla każdego innego który użytkuje z Apple iPhone 5S ma inne wady i zalety
Pozdrawiam - Mateusz Giec 11 lat
.slupsk.vectranet.pl | 13 gru 2017, 14:12
KacperZPolski
Telefon posiadam już ponad 2 lata i nadal chodzi jak burza. Niedawno zainstalowałem najnowszą wersję IOS i jest zdecydowanie lepiej. Z androidem jest tak że najpierw jest szał, a później znudzenie. A z IOS lekko na odwrót- od początku do końca szał. Oczywiście to jest moja opinia i niektórzy mogą się z tym nie zgodzić( bo potrzebują innych telefonów takich jak samsung s8+ czy iphone X) jednak ja jestem za tym modelem i dla mnie 10/10. Zapraszam innych do zakupu tego telefonu bo cena nie duża , a osiągi ogromne :D
.interkar.pl | 03 gru 2017, 14:12
Ania
Mam ten telefon od prawie dwóch miesięcy, wcześniej używałam Samsunga Galaxy A5 z 2014 roku. Zdaję sobie sprawę, że A5 to telefon ze średniej półki, ale iPhone jest o wiele lepszy, nie przegrzewa się, gry działają płynnie i, co najważniejsze, mieści się w moich małych dłoniach oraz kieszeniach. Nie wyobrażam sobie powrotu do Androida.
.dynamic.chello.pl | 18 lis 2017, 22:11

Wszystkich opinii: 111. Pokazuję od 1 do 10.