Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 212 marek  |  10 437 telefonów  |  155 007 opinii  |  650 testów  |  6 010 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Apple

Apple iPhone 5s 16GB



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,0%   10,0%   35,0% 
 Wszystkich opinii: 40. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
  • xjs
    Iphona 5s użytkuję od ponad roku. Telefon służy mi do pracy i priorytetem przy zakupie był stabilny system bez zbędnych wodotrysków. Wcześniej korzystałem z SGSII przez prawie 2 lata więc mogę porównać pracę zarówno na iOs i Android. Obydwa telefony spisują się nienagannie jednak w przypadku Androida konieczną okazała się zmiana ROMu na lżejszy i ręczne wyrzucenie zbędnych mi programów, w iOs nie miałem takiej potrzeby. Podkreślam - telefon nie służy mi do gier/rozrywki. Urządzenie w 100% spełnia moje oczekiwania. Moim zdaniem: jeżeli dla kogoś podobnie jak dla mnie priorytetem jest niezawodny system - nie ma innej alternatywy. Cena? - w tej chwili można kupić 5s za 1500PLN, osobiście kupiłem kolejny egzemplarz 5s bo nowe modele 6 i 6PLUS jakoś mi źle w dłoniach leżą ;)
    .radom.vectranet.pl | 09 sty 2015, 17:08
  • zombie89098
    W lutym minie rok jak używam ten telefon i jestem nim zachwycona!! Rzeczywiście brakuje kieszeni na dodatkową pamięć, ale z tym można żyć ;). Odnosząc się do wypowiedzi INŻ. odpowiadam, że po pierwsze żeby pobierać muzykę i inne pliki z komputera wystarczy zainstalować iTunes, które jest do pobrania z internetu; po drugie telefon ten nie zawiesza się wcale; a po trzecie po jakże długiej i agresywnej(!) wypowiedzi rozumiem iż miałeś styczność z tym telefonem, czyli albo stałeś w salonie przez kilka godzin i go testowałeś, albo go zakupiłeś i sam siebie nazywasz "głupią blondynką".
    .zapnet-isp.net | 07 sty 2015, 20:37
  • Kacper91
    świetny telefon. Nie zamieniłbym na żaden inny.
    Nie ma żadnych problemów z aktualizacjami, nie zacina się nigdy.
    Interfejs jak dla mnie super.
    Przerzuciłem się z Androida i jestem zafascynowany.
    Jedyne co, to brakuje mi swobodnego wysyłania pików poprzez bluetooth do dowolnego urządzenia.
    Aparat i wyświetlacz to czysta magia. Design samego urządzanie na 5+.
    Jakość wykonania nie pozostawia złudzeń, ze mamy do czynienia z najlepszym sprzętem.
    .multi.internet.cyfrowypolsat.pl | 23 lis 2014, 11:16
  • R E K L A M A
     
  • Malkl
    Od wczoraj posiadam Iphone 5s i jest świetny ŚWIETNY! Obawiałem sie troche iOS, ale po pierwszych dwóch dniach przekonał mnie do siebie. Wcześniej używałem: HTC HD2, Samsunga Galaxy S3, Sony Xperia Z1. Android zraził mnie do siebie tym, że sie zacinał po kilku miesiącach użytkowania (7-8 mies) pomimo zrobionego "resetu" wykonanego przez sam serwis. Po przejściu na sprzęt z Cupertino odczułem, że telefon działa znacznie szybciej niż androidowe flagowce. Wszystko włącza sie w trybie natychmiastowym, bez żadnych przycięć. Aparat bardzo dobry zrobiłem kilka zdjęć i wyszły super (lepiej niż 20mpx Sony Xperia Z1) i ten tryb "slow motion" coś wspaniałego. Co do baterii jeszcze nie mam zdania, ale już widzę, że "Z1" nie dogoni pod tym względem. Smartfon jednak posiada kilka minusów, a jest nim na pewno iTunes. Może to wina mojego komputera, ale po podłączeniu Iphona do komputera program długo myślał oraz zdarzyły się lagi (na komputerze). Drugim minusem jest na pewno brak slotu na kartę pamięci. Kolejnym dla niektórych byłby ekran. Dla mnie jest w tym aspekcie ok, ale czasem trzeba obrócić telefon w tryb "horyzontalny", aby wygodnie czytało sie witryny. Iphone dzięki temu nie jest jakimś kolosem (Sony Xperia Z1, zrobiła mi dziury w spodniach przez swoją "kwadratowość". Dla mnie jest to bardzo dobry telefon.
    .devs.futuro.pl | 19 paź 2014, 21:58
  • Zibi27
    Inż.
    Co przyświeca pisaniu takich bzdur?uzywam iphona od samego początku tj.od 2007 roku oczywiscie zmieniając modele aktualnie iphone 5s,używam akcesoria blootouth rożnych producentów i nigdy nie było problemów z łącznością .reszta to zwykły bełkot najpierw trzeba posiadać i użytkować a pozniej sie wypowiadać .
    .dynamic.chello.pl | 04 wrz 2014, 09:06
  • Siuusia  mail
    Po pierwsze najlepszy telefon jaki mialam a bylo ich sporo... Nie zamienilabym go na zadnego. Po prostu wszystko jest tak w nim zrobione, ze nie ma do czego sie przyczepic, nigdy sie nie zacina, chodzi plynnie, a bateria tez nie jest zla, a aparat swietny i z tylu i z przodu ;)
    Nigdy bym nie kupila zadnego tel. na androidzie lub windowsie. Wiem za co zaplacilam! goraco polecam. A po drugie ludzie co pisza szkoda ze nie ma diody co przypomina o powiadomieniach i reszte takich bzdur... to zagladnijcie w ustawienia wtedy piszcie...
    .dynamic.upc.ie | 25 sie 2014, 11:02
  • Jonasz  mail
    Nie jestem fanem iphona bo wg mnie chowa sie przy mojej xperii Z, natomiast pozytywnie zaskoczył mnie tryb nagrywania video w HD z 120 fps. Dlaczego moderatorzy tego portalu nie podają takich informacji w specyfikacji?!
    No nie wiem... bo moderatorzy z zasady nie zajmują się tworzeniem specyfikacji, tylko moderowaniem niezgodnych z regulaminem komentarzy? Nic innego nie przychodzi mi w tej chwili do głowy. Mam nadzieję, że pomogłem. (jf)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 22 sie 2014, 09:53
  • lukaszkaw
    Bardzo sobie cenię ten telefon, w życiu jeszcze nie byłem aż tak zadowolony płynnością, wyglądem i ogólnym działaniem. Była to przesiadka z Samsunga Galaxy SII i nie można za nic porównać tych telefonów. Kwota 2 tys. za telefon to stanowczo za dużo, ale gdyby kosztował max. 1500-1600 zł to byłoby dużo lepsze posunięcie Apple.
    .knc.pl | 06 sie 2014, 14:25
  • zzzzzzyyyy  mail
    Dla tych co narzekają że aplikacje są drogie ściągasz sobie appshopper lub appzapp z App Store i śledzisz kiedy są promocje, sam mam w ten sposób pobranych gier i aplikacji za ponad 2k euro a nie zapłaciłem za nie nic z realnej kasy :D
    Oczywiście możesz też wejść na iosworld.pl i tam znaleźć recenzje, kody na gry i aplikacje za free :)
    .dynamic.gprs.plus.pl | 04 sie 2014, 20:36
  • inż.
    Wady każdego modelu iPhona: po podłączeniu do komputera iPhone widoczny jest jako aparat foto. (plików z muzyką NIE PRZEŚLESZ bezpośrednio!), NIE MA raportów SMS, NIE MOŻNA samodzielnie wymienić baterii (ograniczona żywotność telefonu!), bebechy zawsze o ok. 2 lata STARSZE względem konkurencji, aplikacje 2-3x DROŻSZE, a gwarancja Appla TYLKO NA ROK! Do tego ZREZYGNOWALI ze świetnych map Googla, na rzecz własnych, bardzo niedopracowanych! Oprócz tego iPhone ma NIEKOMPATYBILNY Bluetooth - NIE DZIAŁA z żadnym sprzętem innego producenta! A jak by jeszcze tych wad było komuś mało, to iPhone NIE POSIADA Javy (część stron w internecie NIE WYŚWIETLA się wcale)! Na dodatek model 5s ZAWIESZA SIĘ 2x częściej, niż każdy inny iPhone (nowy iOS w połączeniu ze starymi aplikacjami). Trzeba być głupiutką blondynką, żeby sobie kupić coś takiego i to jeszcze za taką kasę. Skopiujcie sobie te słowa i przeczytajcie je zawsze wtedy, gdy przyjdzie wam ochota na zakup tego badziewia od sekty z Cupertino w USA. Pozdrawiam myślących!
    .static.chello.pl | 04 sie 2014, 16:03

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 55,0%   10,0%   35,0% 
 Wszystkich opinii: 40. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Wiko Highway Star 4G
» Wiko Highway Pure 4G
» BlackBerry Leap
» Sony Xperia M4 Aqua
» Lenovo A7000
» ZTE Grand S3
» Lenovo Vibe Shot
» Huawei MediaPad X2
» Microsoft Lumia 640 LTE Dual SIM
Aktualności:

» MWC 2015: NTT DoCoMo kusi dźwiekiem i sieciami 5G
» MWC 2015: Z supermarketu na MWC
» MWC 2015: Lenovo dla oczu i uszu
» MWC 2015: Na stoisku Alcatela sporo idoli, zegarków i tabletów
» MWC 2015: Telefony ZTE do zadań specjalnych i coś dla graczy
» MWC 2015: Wiko w kolorach tęczy
» MWC 2015: Nowości Archosa
» MWC 2015: Panasonic Lumix CM1 tylko bywa smartfonem
» MWC 2015: Ponowne odwiedziny u Acera i Jolla



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.90.198.182
Engine & layout by InterData
MWC 2015
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.