Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 435 telefonów  |  146 845 opinii  |  720 testów  |  3 119 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Apple

Apple iPhone 4S 64GB



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 47,2%   24,5%   28,3% 
 Wszystkich opinii: 53. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
  • LuKaSz
    Ja jestem posiadaczem iphona 4s i nie mam z nim zadnych problemow. Tylko jest jedna wada: nagrzewa sie.
    .belchatow.msk.pl | 29 kwi 2014, 11:04
  • oliwia8843  mail
    ja wam powiem tak ludzie którzy mówią że ten telefon jest głupi ale ze się źle sprawuje sa naprawdę idiotyczni bo jesli ktos sb kupił telefon i chodzi z nim na budowe a jak sama nazwa wskazuje telefon jest apple ... hyymm pomyślcie logicznie .. hahaha na prawdę jesteście idiotyczni lool jesteście tacy szkoda gadać a ja miałam iphone 4s , 5 , i teraz mam 5s i sądzę że tan telefon jest naj lepszy u mnie w rodzinie mają ten telefon 4 osoby i żadnych skarg na niego nie ma
    .dynamic.chello.pl | 19 lut 2014, 12:02
  • jery
    Ja też używam 4s i wszystko gra jak należy i dziwię się, że niektórzy mają z tym telefonem jakieś problemy. Dlatego polecam go innym.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 14 sty 2014, 13:01
  • R E K L A M A
  • Tojka  mail
    Tyle nerwow nie kosztowal mnie jeszcze zaden sprzet. Aktualnie po raz czwarty jest w naprawie. Poczas aktualizacji lub bez powodu wysypuje sie oprogramowanie, zawiesza sie i na ekranie mozna zobaczyc jedynie rzedy drobnych cyferek. Czekam juz tydzien i uslyszalam, ze nie moga sobie poradzic. Podobno mam "pechowy egzemplarz", ale jakos mnie to nie pociesza.
    .dynamic.chello.pl | 11 sty 2014, 18:01
  • darunia
    Największą zaletą tego telefonu jest to, że robi super zdjęcia! I internet szybko chodzi :) To mi sie najbardziej podoba w tym telefonie :) Pozdrawiam
    .toya.net.pl | 11 paź 2013, 21:10
  • Marek
    ja natomiast uzytkuje iphon 4S od ponad poltora roku i nigdy nie mialem z nim najmniejszych klopotow.Dlatego dziwia mnie bardzo opinie niektorych uzytkownikow o ich klopotach czy wrecz wadach jakich sie doszukali w tych urzadzeniach.Mysle raczej ze delikwenci ci albo nie maja bladego pojecia co trzymaja w swoich rekach,albo dzialaja w porozumieniu z konkurencja ktura pomimo ogromnych wysilkow nie nadaza za technologia Iphon. Klania sie zajadly Fan Iphon 4S
    .hsd1.il.comcast.net | 27 lip 2013, 22:07
  • toms97
    W iphone 4S jest procesor 2 rdzeniowy 1GHZ a nie 800MHZ
    W Twoim, czy kolegi? Wskaż proszę źródło Apple potwierdzające to co piszesz. Poprawię w trybie natychmiastowym. (jf)
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 11 cze 2013, 21:06
  • S,
    Na razie najgorszy tel jaki miałem:
    wady:
    - szkło na wyświetlaczu pęka pod wpływem nacisku palców, na 5 iphonów w firmie 5 ma potłuczony przód lub tył lub oba, dla porównania htc touche pro 2 ze 20 razy spadł mi na budowie na beton i nie ma nawet ryski, jedynie z tyłu na obudowie metalowej są ślady barbarzyństwa
    - reaguje na środkowy przycisk dopiero po 10 razie
    - aktualizacja oprogramowania powoduje błędy w hotspocie
    - fatalny konfigurator początkowy
    - po wyjęciu nowego z pudełka bez obecności wifi czy komputera nie ma szans nic zrobić
    - psujące się podzespoły - 5 iPhonów firmowych w pięciu zepsuł się głośnik lub mikrofon
    - beznadziejne menu kontaktów i generalnie menu do dzwonienia
    zalety:
    - bateria - mistrzostwo świata, trzyma w nieskończoność
    - ładowanie - firmowy kabelek jest do 4 liter, ale ładuje się z komputera 3 h - bardzo szybko jak na to ile trzyma
    .127.136.62.ssisa.pl | 27 mar 2013, 08:03
  • Hati
    Witam dlugo zastanawialem sie nad nowym tel zastanawialem sie nad sg3 i iphon 4s wybor padl na 4s i bez wachnia powiem ze na 100% trafilem w 10 tel sper ani razu sie nie zawiesil internet smiga jak w laptopie. Kamera robi super foty. Po prostu bajka super i jeszcze raz super. Bralem nawet pod uwage iphona 5 ale jak kupilem 4s to zupelnie o nim zapomnialem i nie zamienil bym go na zaden inny polecam i pozdrawiam.
    .dip.t-dialin.net | 13 lut 2013, 21:02
  • Stachu  mail
    Witam! Byłem posiadaczem iPhone 3G, iPhone 4 a teraz mam iPhone 4S i to jest porażką :( Dwa poprzednie modele były super ten trzeci mam pechowy albo nieudany model! Po miesiecznym użytkowaniu coś cie w nim wysypało! Oprogramowanie - aplikacje rządziły sie swoimi prawami :( , bateria trzymała 3 godz. i nagrzewał sie strasznie! Po oddaniu do serwisu po tygodniu otrzymałem nowy i tego samego dnia oddałem go ponownie bo dzialo sie to samo!
    Jeżeli miał ktoś takie same problemy to proszę o kontakt bo juz nie wiem co mam robic! 4S- ma u mnie dużego minusa!!!
    .is.net.pl | 29 lis 2012, 19:11

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 47,2%   24,5%   28,3% 
 Wszystkich opinii: 53. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
Ostatnio oglądane

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Huawei Honor 4 Play
» Philips Xenium V8526
» Philips W3509
» Philips W3550
» Philips S388
» Fly IQ4511 Tornado One
» Overmax Vertis 4010 You
» Kazam Thunder 345 LTE
» Vivo X5
Aktualności:

» KAZAM Tornado 348: mistrz smukłości
» Philips V387 z mocną baterią
» Samsung szykuje serwis płatnościowy?
» Oppo ma nowy system chłodzenia
» Vertis 4010 You: muzyczna nowość Overmax
» Thunder 345 LTE: pierwszy KAZAM w 4G
» Huawei Honor Play 4 z 64-bitowym procesorem i LTE
» LG Wine Smart, czyli smartfon z klapką
» Nasiusiaj na telefon



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.161.175.231
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.