Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 186 marek  |  9 305 telefonów  |  145 732 opinie  |  720 testów  |  6 062 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Apple

Apple iPhone



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 37,3%   28,5%   34,2% 
 Wszystkich opinii: 319. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • Huzz
    Iphony to najlepsze telefony na świecie i koniec. Są wykańczane perfekcyjnie i nie trzeba mieć 1gb ram i procesor nie wiadomo jaki żeby odplaić angry birds , a bo większy ekran - i dużo wam po tym ekranie 4,5 cala do kieszeni nie włoże i wszystko tnie . A nie wspomne o tanich androidach na których trzeba zrobić 20 romów żeby działały poprawnie . Jeśli na 3gs z 2009 roku i 256mb ram można odpalić fife 14 bez lagów to oczymś to świadczy . I apple wspiera swoje podrukty przez lata a nie dwa tygodnie . Windows Phone i IOS to najlepsze systemy na świecie . A że iphony są za 2k to mit , tak było pare lat temu . 3gs można kupić za 250zł , 4 za około 500zł , a nawet 4s za 800zł gdzie te wasze 2k ?
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 19 sie 2014, 12:08
  • omolopl
    @Tadeusz
    Tak się zastanawiam którą wersję Iphona Pan posiada? Iphone 4 może 2? jakoś nie mogę sobie przypomnieć aby w nowszej wersji
    (tj. 5/5s, 5c nie sprawdzałem) gubił zasięg.
    - jeśli ubrudzi Pan wyświetlacz to raczej nie będzie on działał poprawnie czyż nie?
    -Ani razu nie zgubił mi zasięgu w Wawie ( no może w windzie czy markecie na obrzeżach Warszawy)
    - Co do zdjęć to raczej w dzień wychodzą dobre, bez zakłóceń a kiedy już się ściemni to raczej żaden telefon nie wyrobi bez szumów :D.
    -Nie ma odtwarzacza muzyki ??? Co ja wiedzę, w iphonie 3 był od razu po wyjęciu z pudełka to jak ma go nie być w nowszej wersji?
    -Telefon ma ekran 4 cale co wystarcza do komfortowego pisania esemesów czy wpisywania numeru. Ja nie wiem jakie ręce Pan ma ale chyba 3 razy większe niż telefon (bez obrazy) jeśli nie może Pan "komfortowo' wybrać numeru...
    -A na końcu serwis no po prostu żenada. Posiadam 3 telefony firmy apple i tylko raz byłem w serwisie bo próbowałem przerobić leciwego już iphona 3, co nie było winą 'fabryczną' telefonu tylko moją.
    Jeśli można wiedzieć jaki posiada Pan model LG? Bo nie przypominam sobie aby jakikolwiek smartphone mógł wytrzymać tydzień...
    Pozdrawiam Piotr
    .174.254.7 | 24 maj 2014, 20:05
  • Tadeusz
    Mam ten telefon ponad rok, więc uważam, że jestem w stanie wyrazić jakąś bardziej obiektywną opinię na jego temat.
    Na wstępie zaznaczę, że telefon dostałem za friko, a z racji, że piszę soft na to coś, więc de facto muszę go używać...
    Dla wszystkich szukających dziury w całym, telefon pochodzi z Plusa (nie jakaś tam podróbka z Chin) i różne problemy z nim były zgłaszane do serwisu (odpowiedź zawsze ta sama - tak ma być).
    I to niestety szkoda, bo jest to badziew jakich mało.
    Wymienię wady w postaci listy a na koniec dam słowo komentarza.
    1. Telefon pożera baterię - 1 dzień to max. O ile ma się wyłaczony Hotspot - włączony hotspot wykańcza telefon w 3-4 godziny!
    2. Skrajnie niewygodne dzwonienie - wybór numeru, odbieranie (przy zabrudzeniu nie działa gest odebrania połączenia).
    3. Bardzo słabiutki zasięg, notorycznie traci zasięg, w miejscach gdzie inne telefonu mają 2 kreski na 5 ten nie ma zasięgu.
    4. Często bez powodu traci zasięg w taki sposób, że tylko restart pomoga (tak się w Wawie dzieje, aby nie było, że na jakimś zadu..)
    5. Telefon słaby - na zdjęciach strasznie ziarno powstaje, na ekranie telefonu tego nie widać, ale na kompie jest żenada, byle jaki aparat za 200PLN robi lepsze zdjęcia.
    6. Nie używam go jako odtwarzacza muzyki, bo po prostu nie ma takiej opcji (nie, instalowanie iTunes to nie jest rozwiązanie akceptowalne).
    7. Ogólnie urządzenie ma mało opcji. Nie da się zmienić widoku SMS, nie da się zmienić ustawień aparatu, nie da się zmienić zachowania aplikacji telefon, itd. itd. Ma być tak jak Apple wymyśliło i koniec.
    Generalnie z mojego punktu widzenia wygląda to tak, że ten telefon nie nadaje się do codziennego użytku.
    Aby nie było, że nie doceniam smartfonów - mam też dostęp do pewnego modelu LG z Androidem (nie podaję konkretnych danych, aby nie być posądzonym o reklamę). Osobiście uważam, że bija iPhona na głowę, bo:
    - nie gubi zasięgu
    - bateria trzyma 2-3 dni przy używaniu funkcji smartfona i tydzień przy dzwonieniu
    .205.217.3.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl | 25 kwi 2014, 00:04
  • R E K L A M A
  • Ragh
    Ładny wyświetlacz i czuły dotyk. Można popisać SMS-y i nic poza tym. Reszta to obuch. Tępa, wolna komercha. Apple zawsze było jak dla mnie do kitu nie z racji że drogie i dla snobów, ale ze drogie, mało funkcjonalne w porównaniu do konkurencji i awaryjne.
    .kotun.arxnet.pl | 20 wrz 2013, 22:09
  • Luka334
    Szczerze Apple do ****... Mam dość!!! Mam iPada 2. Nie moge se ściągnąć fajsa bo trzeba mieć IOS 5 a ja mam 4. Wchodze do internetu i szukam jak ściągnąć to pisze: podlacz do źródła i automatycznie ci sie wyświetli oprogramowanie. Robie wszystko z intrukcja i....NIC!!!
    A dlaczego??? Bo trzeba miec oczywiście kompa Apple! Wiec nie wm czy do szpanu sie opłaca kupować za 3 tysiaki telefon jak 10 razy lepszy jest ANDROID i jest tańszy. Nie znam też osoby która by nie miała zbitej szybki. Będzie niedługo film o Steveie Jobsie ale ja przeczytam najpierw książkę.
    .internetdsl.tpnet.pl | 28 sie 2013, 11:08
  • Hawken12  mail
    @Kubala1
    iPhone ma miejsce na kartę SIM tylko trzeba je "znależć" i w odpowiednie miejsce włozyć szpilkę i wtedy nam "wypstrykuje" szufladka na SIM. Wgl. Telefon do dziś przegenialny i po Jailbreaku dostaje drugie życie :D
    .209.41.31.jim-satnet.pl | 19 cze 2013, 22:06
  • Ja  mail
    Beznadziejny zasieg. Tam gdzie wszyscy maja zasieg cudowny IPhone tylko udaje pokazujac pełnię. Regularnie sie zawiesza, upadek z 30 cm gwarantuje pekniecie ekranu. Nie kompatybilny z innymi telefonami przy imporcie kontaktow wiec pozostaje przepisywanie. do tego karta micro SIM i choc bys chcial szybko nie wrocisz do porzadnego telefonu. bateria trzyma pol dnia. Infolinia firmy - absolutna porazka!!! Chcesz pomocy technicznej? Najpierw podaj numer seryjny produktu nawet jezeli potrzebujesz pomocy o ITunes zainstalowanym na platformie Windows na sprzecie Asus:( Nigdy wiecej nic od tej firmy!
    .centertel.pl | 17 kwi 2013, 22:04
  • lemo  mail
    Hmm czytam i czytam i ludzie się wypowiadają o 4 4s 5, a tu chyba mowa o 2g prawda? Wypowiadajcie się o TYM TEL. Co do telefonu jak na tamte czasu kosmos pomimo kilku braków. Ale nadrabiał świetną czułością, oprogramowaniem, itp.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 16 kwi 2013, 16:04
  • Akord0Tomaszek
    Jestem szczęśliwym posiadaczem iPhone 3G S. Ma niezbyt dobry aparat ale na systemie iOs 6.0.1 naprawde nieźle się spisuje. Poza tym jest na niego mnustwo Aplikacji i gier. Jak do tąd ani razu mi się nie zaciął. Polecam zakup iPhona ale uważajcie na simlocki bo musiałem wydać 100Zł na zdjęcie przez przeróbke.
    .elkman.pl | 15 lut 2013, 11:02
  • widek
    I phone - to sciema. Micro SIM (lipa - nie uniwersalna), zmienione gniazdo (kazda stacja dokujaca z starszych generacji wymaga przejsciowki). Przegladarka bez flash playera (nie obejrzysz PL TV online), nie zmienisz tak latwo dzwonka na swoje ulubione MP3, nie wyciagniesz bateri - inwigilacja 24h. Mozliwosci sperlonalizowania telefonu sa jak w nokii 3310 - raptem mozesz sobie ikonki poprzesuwac. Kart pamieci brak - dane wszystkie na telefonie. Wiezcie mi na slowo (pismo), iphone jest tylko ladny - ale to rzecz gustu. NIC POZA TYM! Uzytkujac wersje 5 64GB - fakt ze w abonamencie i nie w PL - NIE POLECAM! Jeszcze raz podkreslam.... Iphone jest ok, jak masz go za free w abonamencie, staly dostep do neta i kumpli na tym samym sprzecie. Jesli nie, to najgorszy wybor na rynku, jesli chodzi o to co dostaje sie za wydane i ciezko zarobione pieniadze!
    .8-4.cable.virginmedia.com | 03 lut 2013, 01:02

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 37,3%   28,5%   34,2% 
 Wszystkich opinii: 319. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Gionee Gpad G5
» Gionee V188
» Samsung Gear S
» Huawei Ascend P7 Sapphire
» HTC Desire 510
» IUNI U3
» Huawei Honor 3C Play Edition
» Krüger&Matz Live 2
» LG G3 Stylus
Aktualności:

» Mapy HERE oraz Nike+ w urządzeniach Samsunga
» Lenovo Vibe X2 dostanie Androida L?
» Samsung Galaxy Note 4 ma ekran QHD!
» Huawei: kolejne zdjęcia Mate 7 i mała wpadka P7
» Samsung Galaxy K Zoom LTE: pierwsze wrażenia
» Smukłe nowości Gionee
» Lenovo X2 na liście TENAA
» iPhone 6: premiera 9 września, sklepy już gotowe
» Kali mieć smartfona



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 174.129.130.202
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.