Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 169 marek  |  8 217 telefonów  |  139 554 opinie  |  720 testów  |  4 537 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Apple

Apple iPhone



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 37,0%   28,5%   34,5% 
 Wszystkich opinii: 316. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

R E K L A M A
Ragh
Ładny wyświetlacz i czuły dotyk. Można popisać SMS-y i nic poza tym. Reszta to obuch. Tępa, wolna komercha. Apple zawsze było jak dla mnie do kitu nie z racji że drogie i dla snobów, ale ze drogie, mało funkcjonalne w porównaniu do konkurencji i awaryjne.
*.kotun.arxnet.pl  |  20 wrz 2013, 22:09
Luka334
Szczerze Apple do ****... Mam dość!!! Mam iPada 2. Nie moge se ściągnąć fajsa bo trzeba mieć IOS 5 a ja mam 4. Wchodze do internetu i szukam jak ściągnąć to pisze: podlacz do źródła i automatycznie ci sie wyświetli oprogramowanie. Robie wszystko z intrukcja i....NIC!!!
A dlaczego??? Bo trzeba miec oczywiście kompa Apple! Wiec nie wm czy do szpanu sie opłaca kupować za 3 tysiaki telefon jak 10 razy lepszy jest ANDROID i jest tańszy. Nie znam też osoby która by nie miała zbitej szybki. Będzie niedługo film o Steveie Jobsie ale ja przeczytam najpierw książkę.
*.internetdsl.tpnet.pl  |  28 sie 2013, 11:08
Hawken12  mail
@Kubala1
iPhone ma miejsce na kartę SIM tylko trzeba je "znależć" i w odpowiednie miejsce włozyć szpilkę i wtedy nam "wypstrykuje" szufladka na SIM. Wgl. Telefon do dziś przegenialny i po Jailbreaku dostaje drugie życie :D
*.209.41.31.jim-satnet.pl  |  19 cze 2013, 22:06
Ja  mail
Beznadziejny zasieg. Tam gdzie wszyscy maja zasieg cudowny IPhone tylko udaje pokazujac pełnię. Regularnie sie zawiesza, upadek z 30 cm gwarantuje pekniecie ekranu. Nie kompatybilny z innymi telefonami przy imporcie kontaktow wiec pozostaje przepisywanie. do tego karta micro SIM i choc bys chcial szybko nie wrocisz do porzadnego telefonu. bateria trzyma pol dnia. Infolinia firmy - absolutna porazka!!! Chcesz pomocy technicznej? Najpierw podaj numer seryjny produktu nawet jezeli potrzebujesz pomocy o ITunes zainstalowanym na platformie Windows na sprzecie Asus:( Nigdy wiecej nic od tej firmy!
*.centertel.pl  |  17 kwi 2013, 22:04
lemo  mail
Hmm czytam i czytam i ludzie się wypowiadają o 4 4s 5, a tu chyba mowa o 2g prawda? Wypowiadajcie się o TYM TEL. Co do telefonu jak na tamte czasu kosmos pomimo kilku braków. Ale nadrabiał świetną czułością, oprogramowaniem, itp.
*.neoplus.adsl.tpnet.pl  |  16 kwi 2013, 16:04
Akord0Tomaszek
Jestem szczęśliwym posiadaczem iPhone 3G S. Ma niezbyt dobry aparat ale na systemie iOs 6.0.1 naprawde nieźle się spisuje. Poza tym jest na niego mnustwo Aplikacji i gier. Jak do tąd ani razu mi się nie zaciął. Polecam zakup iPhona ale uważajcie na simlocki bo musiałem wydać 100Zł na zdjęcie przez przeróbke.
*.elkman.pl  |  15 lut 2013, 11:02
widek
I phone - to sciema. Micro SIM (lipa - nie uniwersalna), zmienione gniazdo (kazda stacja dokujaca z starszych generacji wymaga przejsciowki). Przegladarka bez flash playera (nie obejrzysz PL TV online), nie zmienisz tak latwo dzwonka na swoje ulubione MP3, nie wyciagniesz bateri - inwigilacja 24h. Mozliwosci sperlonalizowania telefonu sa jak w nokii 3310 - raptem mozesz sobie ikonki poprzesuwac. Kart pamieci brak - dane wszystkie na telefonie. Wiezcie mi na slowo (pismo), iphone jest tylko ladny - ale to rzecz gustu. NIC POZA TYM! Uzytkujac wersje 5 64GB - fakt ze w abonamencie i nie w PL - NIE POLECAM! Jeszcze raz podkreslam.... Iphone jest ok, jak masz go za free w abonamencie, staly dostep do neta i kumpli na tym samym sprzecie. Jesli nie, to najgorszy wybor na rynku, jesli chodzi o to co dostaje sie za wydane i ciezko zarobione pieniadze!
*.8-4.cable.virginmedia.com  |  03 lut 2013, 01:02
Azzzzz
witam mam pytanie czy w iphone można jakoś ustawić słownik T9 czy w ogóle taka jest możliwość?
*.adsl.inetia.pl  |  06 sie 2012, 22:08
eszeszeszesz
Jedyne, co mi przeszkadza, to to, że nie mogę nagrywać filmów bez złamania oprogramowania oraz słaby aparat. Poza tym chodzi rewelacyjnie, choć odkupiłam telefon używany i po przejściach. Czułość jest wyśmienita porównując do tańszych smartfonów obecnych na rynku. Fakt, bateria nie trzyma długo, ale nie ma się czemu dziwić, ten telefon nie jest stworzony tylko do wysyłania smsów i dzwonienia. Aplikacje, które bez problemy pobieram z iTunes są dla mnie pomocą, jak i umileniem życia. Naprawdę polecam, mam nadzieję, że w przyszłości sobie zafunduję najnowszą wersję :)
*.adsl.inetia.pl  |  01 sie 2012, 19:08
Cysiu
Ludzie co wy macie do Apple i iPhone. Dobra może nie ma 3G. Ale Kubala1 wgraj sobie jailbrake i bedzie git a nie tu opowiadasz. Bardzo fajny telefon. Kożystam z niego 3 lata i nie mam zastrzeżeń prócz tego że już 2 razy go zbierałem z podłogi ;P Polecam
*.30.82.229.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl  |  02 lip 2012, 10:07

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 37,0%   28,5%   34,5% 
 Wszystkich opinii: 316. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Lava Iris 504Q+
» Lava Iris 504Q
» LG Lucid 3
» ZTE Blade Apex
» ZTE Blade Apex 2
» LG L65
» LG L65 Dual SIM
» Lenovo Golden Warrior S8
» Huawei Ascend G730 Dual SIM
Aktualności:

» LG G3 z wąską ramką i imitacją metalu
» iOcean X8 dla fanów selfie
» Niebezpieczne ładowarki Lumii 2520
» ZTE Blade Apex2: niedrogo, z LTE
» LG: wąskie ramki i budżet
» OnePlus One w 16 krajach w niezłej cenie
» Nokia miała tablet... w 2001 roku
» Para nowości Overmax
» Smartfon Amazonu przyłapany na żywo



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 107.22.120.91
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.