Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 184 marek  |  9 218 telefonów  |  145 143 opinie  |  720 testów  |  5 848 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
mBank izzyKonto
Alcatel

Alcatel One Touch Idol Mini



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 63,0%   14,8%   22,2% 
 Wszystkich opinii: 54. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
  • Arturzasty
    Mam telefon od tygodnia. W użytkowaniu fajny i prosty. Tylko mam jedną wątpliwość. W opisie jest napisane, że ma 4 GB miejsca. A mój ma tylko 2 GB
    .elpos.net | 26 lip 2014, 23:07
  • Divisio
    Ja też miewałem awarie, nie jedną, tego telefonu, lecz wytłumaczono mi, że po prostu zła produkcja poszła, nawaliła. Teraz wszystko ładnie śmiga, a jedynym minusem jest mały RAM, bo zaledwie 512 RAM posiada. I troszkę nie jasna sprawa jest z zewnętrzną kartą pamięci. Na stronie www.orange.pl jest podane, iż telefon przyjmuje karty microSD, tu natomiast micoSDHC również. Czy ktoś ma może kartę microSDHC w tym telefonie i czy dobrze chodzi?
    .kwidzyn.mm.pl | 25 lip 2014, 22:07
  • Magdalena 77717  mail
    Danio 3334....ja telefon traktowalam jak jajko I co z tego? Padl po 3 dniach...wydaje mi sie ze ten model zostal nice do konca dopracowany...chodzi o plyte glowna...I dlatego tak wiele osob ma problemy
    .114.169.247 | 24 lip 2014, 02:07
  • R E K L A M A
  • mc2
    Blisko pół roku w użyciu. Wcześniej zawsze miałem nokię, jest to mój pierwszy dotykowy telefon i cóż mogę napisać... jak na razie jestem pozytywnie zaskoczony. Jedynym minusem, jak dla mnie, jest to że na dworze w mocnym słońcu kompletnie nic nie widać na ekranie. Poza tym telefon jest naprawdę ok.
    .dynamic.chello.pl | 16 lip 2014, 09:07
  • Lidiak
    Mam ten model od czterech miesięcy. Też wariował Tydzień temu odebrałam go z serwisu i jak na razie jest oki. Ogólnie jest w porządku, szkoda że nie ma dodatkowo pamięci zewnętrznej. Dwa wejścia na karty sim super .
    .opera-mini.net | 10 lip 2014, 11:07
  • Logox  mail
    Trzymałem ten telefon w rękach i pierwsze co zwróciło moją uwagę to brak slotu na kartę microSD. W specyfikacji pisze jednak, że telefon obsługuje karty do 32GB. Ktoś może zabrać głos w tej sprawie?
    Nie trzymałeś w ręku tego modelu. Trzymałeś ten: http://www.mgsm.pl/pl/katalog/alcatel/onetouchidolminidual/
    (jf)
    .cdma.centertel.pl | 19 cze 2014, 15:06
  • Majky
    Na początku działał bezproblemowo, ale po 2 m-cach zaczął szwankować: zawiesza się, ekran nie reaguje, "wyrzuca" do poprzedniego menu. Nie polecam.
    .68.235.1 | 17 cze 2014, 11:06
  • Pajka
    Telefon był w porządku, ale po miesiącu zaczął robić co chce. Oddaje go do reklamacji zobaczymy co zrobią... Na razie nie polecam.
    .254.105.63 | 16 cze 2014, 21:06
  • Sanro
    Tak więc,ten smartphon jest rewelacyjny.Nie zawiesił mi się ani razu nawet przy bardziej wymagających grach.Wymienię więc jego zalety oraz wady

    Ekran-bardzo czytelny nawet w słoneczne dni i wcale nie trzeba mieć jasności ustawionej na max.Ja mam na najmniejszym poziomie i wszystko jest czytelne.Piksele widać dopiero jak telefon przybliżymy na odległość 5cm.
    Bateria-Niestety nie jest jego mocną stroną, ale dla użytkownika dla którego telefon jest do dzwonienia i pisania esów to trzyma 4-5dni.
    GPS-Moim zdaniem bardzo dobrze się spisuje, daje bardzo dokładne położenie i bardzo szybko wysyła sygnał
    Muzyka-Dźwięk z tylnego głośnika to rewelacja, czysty i wyraźny daje wielką satysfakcje, ponieważ większość smartphonów nie posiada dobrego głośnika
    Odporność-Nie jest to tel. wodoodporny ani odporny na upadki, ale zdarzyło mi się podczas treningu zalać wodą, albo wypadł mi z kieszeni podczas podróży do szkoły, i nic tylko kilka rysek na obudowie.Jednym słowem REWELACJA!!!
    Wydajność-Nie ma może jakiś kosmicznych parametrów ale radzi sobie z wieloma zadaniami mimo np 512mb ram'u. Na urządzeniu jest praktycznie czysty android 4.2.2, przy wyborze zastanawiałem się jak będzie działać (bo w końcu to android) ale dostałem propozycję iż mam tydzień czasu na zwrot.I tak został w mojej kieszeni aż do dziś.
    Aparat-Coś za co kocham go. Po prostu czyste zdjęcia, jakość nagrywania również na wysokim poziomie.

    Polecam ten smartphon dla każdego kto chce mieć dobre, funkcjonalne oraz tanie użądzenie. Alcatel górą!!!

    Pozdrawiam Sanro.
    .dynamic.gprs.plus.pl | 16 cze 2014, 17:06
  • malwinaa
    Dostałam telefon 2 miesiące temu, i od jakiegoś tygodnia zaczął wariować. Mianowicie na początku cały czas sam "klikał" w prawą górną część ekranu. Z czasem te jego wariacje się rozwijały klikał już wszędzie gdzie chciał, przez co sam otwierał przeróżne aplikacje bez mojej wiedzy, za to gdy sama próbowałam cokolwiek zrobić ekran nie odpowiadał.Bałam się że to może z mojej winy że może jakaś woda dostała się pod ekran ale jak widze nie tylko mój telefon postanowił żyć własnym życiem ;) Szkoda, bo telefon na prawdę fajny. Oddałam już do reklamacji zobaczymy czy po naprawie będzie się to powtarzać.
    .free.aero2.net.pl | 16 cze 2014, 15:06

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 63,0%   14,8%   22,2% 
 Wszystkich opinii: 54. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» HTC One M8 for Windows
» Sharp Aquos Crystal
» Sony Xperia M2 Aqua
» InFocus M2
» Samsung Galaxy Alpha
» Nokia 130 Dual SIM
» LG L70 Tri
» LG L60
» LG G3 A
Aktualności:

» Sony szykuje smartfon do selfie?
» HTC One (M8) for Windows oficjalnie dostępny
» Elementy interfejsu G3 trafią do najtańszych modeli LG
» Kolorowa nowość Prestigio
» Sony Xperia M2 Aqua potrafi nurkować
» Huawei Ascend Mate 7 jednak ze skanerem
» Meizu MX4 zadebiutuje 2 września - w kilku wersjach
» Pierwszy smartfon firmy Lark
» Sharp Aquos Crystal: bez ramek



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.83.122.29
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.