Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 202 marek  |  9 946 telefonów  |  151 204 opinie  |  850 testów  |  7 835 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Alcatel

Alcatel One Touch Idol Mini



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 60,7%   17,9%   21,4% 
 Wszystkich opinii: 56. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
  • sop123
    Mam ten model od pół roku. Cały czas się psuje i zacina. Nie polecam nikomu. Jest tani to fakt, ale bateria szybko siada a ekran stasznie się zacina.
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 26 lis 2014, 20:04
  • kami jh
    Też miałam ten telefon. Nie polecam, chociaż z wyglądu jest świetny. Zawieszał się, musiałam go codziennie ładowac przez całą noc :o beznadzieja! Nie polecam. A w orange wytłumaczyli mi, że to jakiś uszkodzony model czy coś... Taa jasnee... [...]
    .centertel.pl | 07 paź 2014, 15:49
  • Arturzasty
    Mam telefon od tygodnia. W użytkowaniu fajny i prosty. Tylko mam jedną wątpliwość. W opisie jest napisane, że ma 4 GB miejsca. A mój ma tylko 2 GB
    .elpos.net | 26 lip 2014, 23:22
  • R E K L A M A
  • Divisio
    Ja też miewałem awarie, nie jedną, tego telefonu, lecz wytłumaczono mi, że po prostu zła produkcja poszła, nawaliła. Teraz wszystko ładnie śmiga, a jedynym minusem jest mały RAM, bo zaledwie 512 RAM posiada. I troszkę nie jasna sprawa jest z zewnętrzną kartą pamięci. Na stronie www.orange.pl jest podane, iż telefon przyjmuje karty microSD, tu natomiast micoSDHC również. Czy ktoś ma może kartę microSDHC w tym telefonie i czy dobrze chodzi?
    .kwidzyn.mm.pl | 25 lip 2014, 22:45
  • Magdalena 77717  mail
    Danio 3334....ja telefon traktowalam jak jajko I co z tego? Padl po 3 dniach...wydaje mi sie ze ten model zostal nice do konca dopracowany...chodzi o plyte glowna...I dlatego tak wiele osob ma problemy
    .114.169.247 | 24 lip 2014, 02:15
  • mc2
    Blisko pół roku w użyciu. Wcześniej zawsze miałem nokię, jest to mój pierwszy dotykowy telefon i cóż mogę napisać... jak na razie jestem pozytywnie zaskoczony. Jedynym minusem, jak dla mnie, jest to że na dworze w mocnym słońcu kompletnie nic nie widać na ekranie. Poza tym telefon jest naprawdę ok.
    .dynamic.chello.pl | 16 lip 2014, 09:23
  • Lidiak
    Mam ten model od czterech miesięcy. Też wariował Tydzień temu odebrałam go z serwisu i jak na razie jest oki. Ogólnie jest w porządku, szkoda że nie ma dodatkowo pamięci zewnętrznej. Dwa wejścia na karty sim super .
    .opera-mini.net | 10 lip 2014, 11:49
  • Logox  mail
    Trzymałem ten telefon w rękach i pierwsze co zwróciło moją uwagę to brak slotu na kartę microSD. W specyfikacji pisze jednak, że telefon obsługuje karty do 32GB. Ktoś może zabrać głos w tej sprawie?
    Nie trzymałeś w ręku tego modelu. Trzymałeś ten: http://www.mgsm.pl/pl/katalog/alcatel/onetouchidolminidual/
    (jf)
    .cdma.centertel.pl | 19 cze 2014, 15:53
  • Majky
    Na początku działał bezproblemowo, ale po 2 m-cach zaczął szwankować: zawiesza się, ekran nie reaguje, "wyrzuca" do poprzedniego menu. Nie polecam.
    .68.235.1 | 17 cze 2014, 11:41
  • Pajka
    Telefon był w porządku, ale po miesiącu zaczął robić co chce. Oddaje go do reklamacji zobaczymy co zrobią... Na razie nie polecam.
    .254.105.63 | 16 cze 2014, 21:03

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 60,7%   17,9%   21,4% 
 Wszystkich opinii: 56. Pokazuję od 1 do 10.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

           1  2  3  4  5  6       
Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2014 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» Elephone P5000
» Honor 6 Plus
» Honor 6 Plus 4G
» Honor T1
» Sony Xperia E4
» Huawei Ascend Mate 7 Monarch
» Xiaomi Mi4 LTE
» Vivo X5 Max
» Acer Liquid Jade S55
Aktualności:

» Nexus 6 - wypakowanie i krótki przegląd
» MyKronoz ZeFit: w prostocie siła?
» Sony Xperia Z4 telefonem Bonda?
» ZTE Star 2 zaprezentowany oficjalnie
» TCL Meme da 3N: fatalna nazwa, telefon przyzwoity
» 999 powodów do dumy
» BlackBerry Classic zaprezentowany oficjalnie
» Honor 6 Plus i 4X: relacja z pekińskiej premiery
» OnePlus szykuje "kompaktowy" model?



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 23.22.173.58
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.