Moje konto:  Zaloguj się  |  Załóż konto
mGSM: 212 marek  |  10 404 telefony  |  154 812 opinie  |  863 testy  |  7 060 użytkowników on-line
Zakładki 
Aby móc korzystać z zakładek, musisz mieć założone konto i być zalogowanym
R E K L A M A
Szukaj telefonu
Popularne marki
Zmień na alfabetycznie
Filtr: wyłączony
Pokazuj telefony:
Alcatel

Alcatel One Touch Idol



Thumb Up Thumb Down Pytanie
 69,9%   9,1%   21,0% 
 Wszystkich opinii: 219. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

  • K.
    Telefon swietny. Zadnych "scinek". Kilka razy upadl, wpadl do wody lecz nadal dziala bez problemu.
    Polecam.
    .m.i24.pl | 23 wrz 2014, 19:55
  • pablito661
    Witam. Mam pytanie do pana BISON.. Skad wziąłes Addroida 4.4 na Alcatel one touch idol 6030??????/ Bo SAM PRODUCENT zarzeka sie ze na TEN model nie wypuscił i nie wypusci aktualizacji! sprawdzałem dzis..i telefon nie znalazł aktualizacji.. podejrzewam ze masz inny model i wprowadzasz ludzi w bład,albo .. OSwiec mnie i innych. Po mojemu to Uczynny kolega niby znawca lub ty sam wgrałes sobie lewizne i Zdziwiony ze masz cos nie halo i aparat 3 mpx..tak sie konczy zabawa samamu. mam swoj ponad rok i polecam. nie narzekam.
    .ssp.dialog.net.pl | 09 wrz 2014, 13:39
  • Hektor
    Dla wszystkich którzy maja telefon Alcatel idol z Orange z ich brandowanym softem i telefon sprawia problemy, zacina się, wariuje itp. Polecam zmianę romu na firmowy Alcatela tzw. Stock Rom. Można znaleźć instrukcje jak to zrobić na forum android. Telefon dostał nowe życie po tym zabiegu. Nie szaleje i bateria lepiej trzyma
    .centertel.pl | 09 wrz 2014, 10:27
  • R E K L A M A
     
  • Bizon
    Mam ten telefon od roku czasu. Generalnie jestem zadowolony. Potwierdzam to co napisał DRAKEN. Mianowicie po aktualizacji oprogramowania do wersji 4.2.2 aparat fotograficzny zamiast być 8 Mpx jest 3,5 Mpx - to jest porażka. mam nadzieję że firma Alcatel puści jakąś poprawkę.
    .static.ip.netia.com.pl | 05 wrz 2014, 14:46
  • ksero  mail
    Mam swojego Idola już ponad rok..i na dniach oddam go drugi raz do serwisu.. Pierwszy raz oddałem go do serwisu jesienią ubiegłego roku po kilku miesiącach użytkowania.. Serwis będzie dotyczył tego samego - gniazdo słuchawek przestaje działać.. Wcześniej wymieniono mi płytę główną i do dnia wczorajszego było wszystko całkiem dobrze.. Kolejna kwestia: potrafi się "wieszać" podczas pracy. Ogólnie telefon bardzo solidny, mimo sporego nabierania temperatury.
    .adsl.inetia.pl | 04 wrz 2014, 23:16
  • ryś
    Mam go prawie rok, nie żałuję wyboru. Miałem wątpliwości gdy go wybrałem, teraz stwierdzam, że jest super. Nie wiem, skąd tyle złych opinii - POLECAM.
    .advicom.pl | 01 sie 2014, 08:25
  • niezadowolona
    Dokładnie, nie polecam... Trafiłam na telefon od nowego zepsuty.. Ekran cały nie działał... Po oddaniu do serwisu telefon był w 7dni, lecz i tak często się zawieszał, jak do tej pory.. Przestał działać port słuchawek i źle działa port na usb, jednak serwis nie przyjął do naprawy, bo to jest wina użytkownika..
    .neoplus.adsl.tpnet.pl | 30 lip 2014, 15:44
  • szkoda
    Być może tylko ja trafiłam na tak felerny egzemplarz, ale zdecydowanie nie polecam. Bo 3 minutach używania telefon przegrzewa się, nie reaguje na dotyk, za to sam zaczyna włączać, klikać, pisać co popadnie. Co do reszty nie mogę się przyczepić, wykonany solidnie. Mógłby być dla mnie idealnym telefonem, gdyby nie właśnie ten problem z 'nieposłuszeństwem'.
    .internetdsl.tpnet.pl | 28 lip 2014, 12:24
  • n+
    Byłem bardzo zadowolony z tego telefonu aż do ubiegłego tygodnia. Odebrałem telefon i prowadziłem rozmowę, która została przerwana tak jakby zgubił zasięg, telefon dosyć mocno się nagrzał w okolicy karty sim i gdy spojrzałem na ekran w tym właśnie miejscu pojawiła się żółta plamka, która niestety już nie zniknęła. Teraz boję się, że ta plama będzie coraz większa lub całkowicie uszkodzi się wyświetlacz.
    .adsl.inetia.pl | 18 lip 2014, 23:24
  • pablito661
    Witam. Panie DRAKEN prosze nie wprowadzac ludzi w bład. ALCATEL ONE TOUCH IDOL 6030 nie posiada AKTUALIZACJI do Android 4.2 czy wyzej... nie ma potrzeby. Nie ma i nie bedzie - od dawna mowi to producent ALCATEL, a pan pisze - i wprowadza w bład. Mało: zaniża ocene niesłusznie sprzetu. Pozdrawiam.
    .ssp.dialog.net.pl | 18 lip 2014, 16:33

Thumb Up Thumb Down Pytanie
 69,9%   9,1%   21,0% 
 Wszystkich opinii: 219. Pokazuję od 11 do 20.         Dodaj swoją opinię!

Wróć

Ostatnio oglądane
Nie oglądałeś jeszcze żadnego telefonu

mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.


 » O serwisie
 » Redakcja
 » Sklep mGSM: Telefony i akcesoria
 » Partnerzy
 » Wzmianka prawna
 » Regulamin

 © 2005 - 2015 PIK Sp. z o.o.

 
 

Serwis:

 » Strona główna
 » Katalog
 » Porównania
 » Rankingi
 » Aktualności
 » Co w sieciach piszczy?
 » Testy
 » Słowniczek
 » W jakiej sieci?
Najnowsze telefony:

» myPhone Infinity 3G
» myPhone Infinity LTE
» Gigabyte Orange Fova
» Kazam Thunder 450WL
» ZTE V5 Lux
» Kazam Thunder 450W
» Doogee Turbo mini F1
» Sony Xperia E4g
» Sony Xperia E4g Dual
Aktualności:

» Smartfony Vaio wchodzą na rynek
» Sony Xperia M4 Aqua i Samsung Galaxy S6 Edge na kolejnych zdjęciach
» Panasonic Eluga U2: pierwszy 64-bitowiec firmy
» Grace X5: kolejny elegant od Prestigio
» myPhone Infinity: zapowiedź wielkich zmian?
» Kyocera zasili smartfony światłem!
» Xperia M4 Aqua i tajemnicza Nubia: krótkie przecieki
» Samsung Galaxy S6 przyłapany na żywo
» Infinity - seria premium od myPhone



Wszystkie prawa zastrzeżone dla PIK Sp. z o.o. Kopiowanie danych, układu graficznego czy jakichkolwiek innych informacji bez pisemnej zgody PIK Sp. z o.o. zabronione. Wszelkie loga, nazwy i znaki graficzne użyte w serwisie są prawną własnością ich właścicieli. W serwisie zostały użyte za zgodą właścicieli i/lub wyłącznie w celu identyfikacji. Dane pochodzą z informacji publicznie dostępnych, od użytkowników i z testów własnych. Dane publikowane są tak jak są bez żadnej gwarancji ich poprawności. PIK Sp. z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za jakiekolwiek ich wykorzystanie.
Twój IP: 54.87.180.131
Engine & layout by InterData
mGSM.pl - Największy katalog telefonów komórkowych. Dane techniczne, dostępność, porównania, opinie użytkowników testy.